109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    nekem a megjavult a mi? :)
  • Petko
    Fiúk van egy elég fontos kis hírem amivel végre féretehetjük az ellentéteket, és remélem sok dolog megoldódik. KIJOTT A LINUX SERVER, UGYHOGY MA NEM IS MEGYEK SULIBA HANEM MIJART LERANTOM AZT FOLRAKOM!
  • Lifeforce
    Hi mindenkinek.Fent vagyok ts-en.
  • Seat-melo
    Próba,de nekem az 1-es!
  • Seat-melo
    Hi,BB! Neked megjavult tegnap?
  • BurnBaby
    "[EsP]187" | 2002-12-10 04:31 (3 hrs ago)
    [EsP]187 from EsPionage Klan has released his new map called Remagen, The Battle For The Bridge.
    Only works for BF1942 version 1.2. Please post as news.

Here is the link to the installer:
    http://www.espklan.com/files/EsP_Remagen1.1.zip
    Link to full screenshot:
    http://www.espklan.com/files/REMAGEN_FINAL.gif
    Thnaks,
    [EsP]187"

új map 1.2-re. kommentet még nem láttam, nemtom milyen.
    reggelt :)
  • aiguo
    Sziasztok!
    Megtudja valaki mondani nekem,hogy melyik a Play cd(?)a cd1 vagy a cd2 ?

Bocsesz hogy ezzel zavarok!:-)
  • Kicsirigo
    Bazz, megint elirtam FW-190(Focke-Wulf)-el volt 11 légigyőzelme, de egyébként JU-87(Stuka)-el repült, bombázópilóta volt.
  • Kicsirigo
    Még annyit hozzá, hogy Rudel Stukaval repült (helyesen FW-190, elirtam sry), igy a 11 légigyőzelem nem lebecsülendő. Ja, meg hogy több mit 30 alkalommal lötték le, de rengetegszer sikeresen tért vissza a bázisra szinte használhatatlanságig szétlött géppel. :))
  • Kicsirigo
    És ezekben tudjátok mi a poén, hogy a németeknél ha azt mondták valakire, hogy 352 légigyőzelem, vagy 519 lebombázott tank, akkor az ugy is volt. Ezeket igazolni kellett a pilótáknak, ha lehetőség volt rá (pl. nem ellenséges területen vagy tengerbe zuhant) a ronccsal, ha másképp nem szemtanukkal, különben nem húzták a strigulát.
  • Kicsirigo
    Vagy Hans-Ulrich Rudel, aki a lemgagasebb vaskereszt kitüntetések eggyikével dicsekedhetett.
    Ugynevezett arany tölgyfalevél kard és gyémántok fokozat vagy ilyesmi (Iron Cross Golden Oak Leaves Swords and Diamonds) Ebben nem vagyok teljesen biztos, de lehet hogy ez A legmagasabb fokozat. Ő volt az egyetlen aki ezt kiérdemelte.

Ami kellett hozzá:
    -2530 bevetés
    -11 légi győzelem(FW-109 -el).
    -519 Tank elpusztítása (több mint 30-at egy lábbal miután, az egyik bevetésen légvédelmi ágyu repesz találta el és amputálni kellett).
    -150 Tüzérségi löveg elpusztítása.
    -1000 egyébb jármű elpusztítása.
    -70 Partraszáló jármű kilövése.
    - “Marat” csatahalyó elsüllyesztése.
    -2 Cirkáló és egy Romboló elsüllyesztése.
  • ssc-suni-hu
    Nem lehet rakerdezni
    mert amugy is 1 ü van benne es 1 n valamint 1 db i betu. Az illeto 201-es a betuk bedig egymas utan igy jonnek
    1. S
    2. ü
    3. n
    4. i

na ezt ved ki (nehogy sikeruljon :-)
  • Dud [OBI]
    Rákérdezhetek? Süsü?
  • ssc-suni-hu
    Ha mar a hosoknel tartunk, nagy valoszinuseggel meg egy embert (aszt) lehetne meg itt megemliteni. S-el kezdodik es ma jot jatszott a Bf-el es nem Seat van benne ü-is de gondolom mar mnindenki tudja ... nagy az arca ... naugye hogy megvan
  • SZEG007
    Tudok a hatalmas gyözelemröl ahol nem is akárkiket a "Sivatagi Patkányokat" verték halomra, de profik minden hadseregben vanak, és Michael Wittmann az volt.Etöl fügetlenül fentartom a Tigrisröl alkotott álitásaimat.

De ha már hösökröl van szo akkor megemlithetjük Erich Hartmann 352 légigyözelmét, amért máig a világ legeredményesebb pilotája.
  • Dud [OBI]
    Eszemben sincs, csak kérdeztem. Sejtem mire gondol, de hát az már mikor volt...
  • Frank99
    Te lopod a nevem?
    évekig Frankie néven futottam :-)
  • Frankie
    Ne foglalkozz vele, csak butuska kicsit.

Kérlek mester neeeee....
  • Frankie
  • Dud [OBI]
    Ez nekünk szólt? És miért is?
  • Seat
    "ha csendben maradtál volna..."
  • Seat
    SÜNI
  • ssc-suni-hu
    jajajajajajaj hu de felreertesz itt dolgokat kisember. Ulj le es gondold vegig a magyar BF dolgokat es rajosz.
  • vik3d
    milyen szomórú...szipp.szipp...milyen kár hogy ragaszkodtak ahoz a rohadt custom maphoz és otthagyta őket mindenki
  • Dud [OBI]
    Ja és külön köszönet Dali mesternek, aki megannyi idegbajt kapott a szerver konfigurálhatatlansága miatt!
  • Dud [OBI]
    Akkor az OBI klán nevében! Igazán nincs mit szívesen tettük, hogy ez a szép játék nálunk is gyökeret eresszen! Örülök, hogy ilyen szép számú tagot sikerült, ilyen rövid idő alatt összerántani. (Gondolkodunk erősen, hogy visszanézünk a SOF2 mészárlások szünetében.)

Egyszóval BF1942 RULLAH!!!
  • Kicsirigo
    Michael Wittmann és legénysége, mögöttük a Tigrissel. A Bocage-i csatában 25 tank 14 félhernyótalpas és 14 golyószoró hordozó, meg néhány száz embernek mutatták be milyen szar a Tigris.

• petee
    ich auch
  • Xboxman
    me too
  • magus
    enis
  • BurnBaby
    csatlakozom :)
  • skorpio7
    Mivel eddig nem tettem még meg , most itt az idő , hogy köszönetet mondjak nektek a szervereteken töltött sok-sok élvezetes BF-el töltött óráért .
    Köszönöm/jük neked/tek OBI mindezt ! :)
  • Kicsirigo
    Nézem.

Most olvasok a Magyar páncélosokról.

"Csaba páncélkocsi: 20 mm páncéltörő PUSKÁVAL volt ellátva. Be lehetett vele kopogni az orosz tankba, hogy ha kijön a tetőn valaki azt lelődd a pisztolyoddal."
  • ssc-suni-hu
    Johetnek az ilyenek
    az elsot nagyon sok humoristatol es valtozatban hallottam pl hofi meselte el egyszer egy hoszabb valtozatat sok sallanggal ahogy o szokta :-)
  • WiNters
    Discovery Channel-en most!
  • Kicsirigo
    Van még. Amúgy ha valakit zavar, hogy hülyeségekkel boritom el a forumot, csak szoljon.

Nem tudom, ez talán csak vicc:

"A hamburgi repülőtéren felszálláshoz készülődik egy amerikai magángép:
    -Torony! Firebird-2000 engedélyt kér a felszállásra!
    -Firebird-2000! Itt torony! Engedélyt megadom! Guruljon a kettes kifutóra!
    -Köszönöm!
    -Firebird-2000! Mit csinál?
    -Keresem a kettes kifutót!
    -Mondja Firebird-2000, még soha nem járt Hamburgban?
    -De! Még 1944-ben. De akkor nem szálltam le..."

Ezt meg a T34-ről írták:

"...de ha csak robogtak a nagy kopár alföldön, egy Párduc meg beletolatott egy tanyába, ami rádőlt, és leálcázta... Na az ilyen helyeken szokott emlékoszlop, meg tömegsír lenni, mert általában 10-20 orosz járgány áldozatul szokott esni, mire odaértek az Il-2-esek, és megnyekkentették a Pink Panthert..."

Ilyet egyébként lehetett látni az Elit alakulatban is. Egy db Tigris a szalmakazal alatt, a Shermanok, meg csak hullottak szét sorban. :)
  • petee
    Sziasztok!
    Nem tudom hogy van beállítva ez a CB-s szerver de érdkekes módon,tegnap este (ott volt Crem, Skorpió,BurnBaby, meg sokan mások) miénk volt az egész sziget (amcsi voltam) és alig fogyott a német oldal pontjai!!! very interesting....
  • air23
    lol, em is vettem annak :) nyugi :) hát mázlim volt mert olyan 6-7 mp alatt respawn-olhattam vagy mi

kicsi neked meg kössz az érdekes infókat :)
  • Kicsirigo
    ilyen szöveg a másik fórumon:
    "Még egy info - nemt'om melyik szovjet gépről van szó, de azt hallottam róla, hogy egy bevetésre lett gyártva, mondván, hogy a németek úgyis lelövik. Aki pedig túlélte a légicsatát, az hazafelé lezuhant."
  • Crem
    Üdv Baby!

Köszönöm a pontosításod és tanácsot!

Egy észrevételem lenne... Akkor tudnánk csak eredményesek lenni egy ilyen pályán, ha nem az lenne 15 emberből 12-nek a célja, hogy megszerezze a Tigrist...
    Addig az is eredmény a részünkről Skorpióval, hogy ketten sikerült a német oldalt blokkolni!

Off
    Más: Air! Nem azt mondtam anno, hogy csalsz... Egyszerűen olyan gyorsan éledtél újra, hogy nem volt még időm tárat cseréni se...:( Erre írtam, hogy HIHETETLEN...