109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lifeforce #13294 Hi mindenkinek.
Vagyok ts-en.
Egyre többen leszünk.Minden nap megdobnak vagy hárman maillal, hogy mondjam meg a címet még1X, hogy ,honnan lehet letölteni a BF-et. :) -
#13293 hm... mit kapjon tőlem a süni.. megvan :) befizetlek a manikűrösömhöz tüskefényezésre :))) -
#13292 Tőlem max egy kis bacit kaphatsz most, mer pénzem nekem sincs, még nem kaptam fizetést. :) -
MEDIC! #13291 Tőlem kaphatsz pár deka ólmot, a testrészt te választhatod ki. Ha nagyon jó leszel addig megtoldom egy-két páncéltörő gránáttal. -
#13290 Hu mar alig varom mit kapok toled es mas BF-esektol ajandekba
Mert ugye ez egy nagy csalad.
Nekem nincs penzem ha valaki oda-vissza dologra gondolna :-) -
#13289 Jó hajnalt. Asszem én még visszabújok kicsit a jó meleg pihe puha ágyikómba, és pihentetem még kicsit a szemem. :) -
#13288 hajrá süni :)
hallga csak... jah nem, ez még csak a Mikulás... holnap ideér :)) -
#13287 9 ora lesz es meg nem irt be senki?
Hat akkor en se irok :-)
Jonapot emberek, nemsokara karacsony
En mar a karacsonyi dalokat hallgatom, hogy minel jobb legyen akedven -
#13286 amúgy meg yovolt, yoccaka :) -
#13285 nah én meg nem értem ahogy van :) ma este 36 playerrel játszottunk simán több mapet. és most utsó mapen - stalingrad - szaggattam rendesen, pedig már csak 20an se voltunk, a pingem elvileg rendben - legalábbis 26ot írt ki. aztán ha lövök a saját torkolattüzemre beszaggat és csak be-bevillan a kép. kicsit életveszélyes :)) szal valami ötlet? és a pálya nem is nagy... szal mi? :) -
#13284 Télleg azt vettem észre én is hogy az 1.2 pach után kezdett akadozni komolyan.Bár előtte nem negyon játszottam 30 player-el. -
#13283 gf2:) -
#13282 azt meg mi a ráknak?Na ez az igazán felesleges.Amúgy a gf és a radeon 8500 van 1 kis különbség. -
vik3d #13281 srácok segitsetek lehet az hogy a paccsolás után mindenképpen cdt kér pedig törés rajta van minden a nagy útmutatás szerint történt de pl nem clone cd s változat? hát nemindul -
#13280 -
Borg #13279 Az valóban érdekes, CBseknek mindig minden jó, biztos direkt ilyenre csináltátok a szervert:)
De dragonon ettől függetlenül jót játszottunk. -
Borg #13278 Ja és ráadásul még 16xAF-et is raktam rá. -
#13277 Érdekes 28-unknak azért jó volt. -
Borg #13276 Ki kell kapcsolni a grafikánál a középső 3 plusz opciót. Szinte semmit nem romlik a játék grafikája, és stabil a sebesség. De legalábbis a shadows, az megcsappantja az FPSt rendesen. Nálam ez utóbbi van kikapcsolva, és simán 80FPS körül megy mindenhol. (R8500) -
#13275 A gépedbe nagyon kevés ez a kártya minimum egy gf4mx 460-kén bele.A kártya fogja vissza a gépet. -
Borg #13274 Mi épp ezért dragonon játszottunk egyet.. HBA szerver kissé bepusztult.. -
#13272 Ezzel a kártyával ne is csodálkozz.Nekem 30 payer-nél gf3 Ti200-al is akadozik full detail-ban.1400Mhz 512 DDR. -
#13269 Folyamatosnan leszakadok a szerverről. Hát Ti ? -
#13268 nekem 256-ra mindig kiirja. alt tab leokezom es megy mint elotte. marmint ugyanolyan szarul:) -
#13266 Felraktam végülis minden frankón megy úgy tűnik. Single -ben végre úgy néz ki sikerült az optimális beállítást megtalálnom hangokra sem szaggat be már túlzottan. Alig várom hogy multiban mit mutat a dolog. Hogy mennyivel gyorsabb ... hát majd kiderül.
Köszi a tippet! -
Borg #13265 Baromság:) Nem kell mindent elhinni, nagy az isten állatkertje:) -
#13264 Zsozso elküldenéd amit beszéltünk? -
#13263 Köszi a tippet a virt. memóval kapcsolatban.
Előbb 19-es monitort veszek aztán jöhet a plusz 256 RDRAM. -
K.András #13262 A virtuális memoriánál maximum a ramod kétszeresére állitsd be mert különben csak lassitja a gépet feleslegesen!!De 256 az tényleg kevés, kell még neki 256 de utána eszméletlen jo rd rammal, nekem is az van 512-ö. -
#13261 Na majd kipróbálom.
Bár 1.1-es patch amíg fenn volt ha kiléptem a BF-ből utána mindíg "Virtual Memory Too Low" üzenet várt a windózban...
Ha még lejjebb veszem lehet el sem indul...
De legalább nem szaggat :) -
#13260 szerintem nem kellene annyi swap et használnod, mert ugye a mem et még mindíg gyorsabban éri el mint a vinyót :) -
#13259 Download.com-ról néhány elrettentő vélemény ehhez a szoftverhez
Trashed my Screen"
After installing this, my monitor jumped down to 640 X 480 resolution. Even after I brought the resolution back up, the colors never came back to where they were even AFTER I brought them to the highest levels and the screen became choppy. I ran System Restore on Win XP and everything is fine now. Install this at your own risk!
It made my computer blue screen"
and it wouldnt reboot. If I had not had GoBack installed, I would have been in trouble. Install with caution
Hát ezek után óvatosan fogom felrakni... -
Borg #13258 IAA fent van? (Intel Application Accelerator) -
#13257 hacsak 20-30 másodperc lenne ...
nomeg utána swappol ezerrel úgy szaggat kb fél percig hogy 10 fps alatt marad egy jó ideig.
aztán mondjuk repeszt van mikor 90 feletti fps -em van de néha talán a hangok miatt játék közben is akad mondjuk robbanásnál vagy ha egy kamikazee repülő épp felém tart és nem tud időben felemelkedni -
Borg #13256 nekem 512mb ram, meg 1400as p3, mégis elég sok ideig tölti (20-30mp)... viszont szerintem mindenkinek kb ennyi, legalábbis a belépőket figyelve.. utána meg már megy mint a villám -
#13255 vagy csak nem figyeltem ,)
de majd ma..
egyébként jah.. ja igen.. tört szerverek.. :) szal tudod van ami nem tört ott csekkolja a cd-t erősen :/ -
#13254 Na most már tudom miért:) -
#13253 gondolom mert nem eredeti cd-vel játszol :) a tört valóban nem kér, viszont a nocd-crackelt eredeti nem megy fel eredeti szerverekre :) macera az élet :))) -
#13252 nekem nem kér CD-t.
Nemtom hogy miért... -
#13251 lol air meg a csíkjai :P
amúgy ezt kértem tőled pár napja csak megint leintetté hogy nemtom mit beszélek :)