109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#13250 ismerem az érzést :) meg azt is, hogy ennek ellenére megint oda spawnolok - pedig szinte biztos halál - hátha 2 sec-el tovább tudom tartani a zászlót és odaér a felmentő sereg :)) -
#13249 próbálj egy működő no-cd crack et szerezni, aztán meg egyet az eredeti verzióhoz is légyszi :)
egyébként kicsirigó mintha valami klóncédés megoldást emlegetett.. hmm.. lehet hogy felkéne másolnom a bf cédét egy könyvtárba, majd rá egy daemon tools.. aztán beállítani a drive lettert arra amiről installtam.. hmm.. asszem ma megcsinálom :)
egyébként szerintem a cd csekk ami a legtöbb időt elveszi, de ja. 256MB sosemárt :) -
#13248 BB a legjobb az volt mikor a csuda tudja hány perc után végre betöltötte az egyik pályát és éltem 0,5 sec-et aztán láttam hogy az ablakon egy ellenséges Panzer és egy Tigris szórja a spawn pointot. Pedig nekik is új kör volt. -
Petko #13247 vegyél még 256 ramot, az garantáltan segíteni fog.
Ja és mostantól a hba s oldal, és minden unisoft-systems.hu s dolog, elérhető a hba.unisoftnet.hu domainről is, mivel végre viszakaptuk -
#13246 hát jah... ez egy állandó probléma. Akiknek gyorsabb a gépük 15-20 sec előnyhöz juthatnak az első körben, ami ugye az első bázisok befoglalásánál nagyon sokat számít. Most 30 sec a késleltetés a körök indításánál a HBS szerveren, ami valamit segít, de pl már soknak tünik néha a 2-3kör indulásakor... De hát ezzel együtt kell élni azt hiszem :) Én otthon csak azt látom, hogy Air már rég ül egy jeepben vagy valamiben és robog valahova, amikor nekem még mindig tölti a pályát... szal minden megoldás érdekel engem is :)) -
#13245 Hi skacok és csajok :)
Érdekelne kinek mennyi idő alatt tölti be a pályákat a masinája és hogy hogy lehet ezen gyorsítani.
Nekem P4-em van 256 RAMBUS, XP, valag hely a vinyón, virtuális memóriát már felnyomtam 1,5 gigára nem tudom mit tehetek még hogy gyorsabban töltse be a pályákat.
-
Seat-melo #13244 Reggelt??? :) Szia! -
#13243 Igen elég !
Borg !
Amúgy nem kell semmi újratelepítés ahhoz , hogy felmenjen az 1.2-es patch és persze működjön is a BF .Én mindössze leszedtem a Meciles Addon file-jait , illetve az "OBI"-s addon file-jait ( + obi- és dragon.bat-okat ) , majd felraktam az 1.2-t és már ment is a game .Csodálkoztam is , hogy itt milyen sok embernek nem ment így , csak újratelepítéssel . -
#13242 reggelt mindenki :)
lali: elég az 1.2 ill kövesd az instrukciókat a bf1942.hg.hu oldalon -
FreddyHawk #13240 Szívesen beszélnék veled Life, de sajnos a melóhelyről nincs TS-em !
-
Lifeforce #13239 Fent vagyok ts-en -
#13238 Hali -
Seat-melo #13237 Egyébként + sziasztok! -
Seat-melo #13236 -
Seat-melo #13235 Azt hiszem időszerű: http://www.meglep.hu/index.html?.actionId=app.flashcard.action.DetailedCardAction&cardDescription=T%E1ncol%F3+T%E9lap%F3+%2881+kB%29&cardId=107 -
Borg #13234 nem jó, ha rátelepited az 1.1re.
Nekem is ugyanezt csinálta.
Friss BF install, és rá az 1.2, és minden dzsúlia. -
Borg #13233 Nekem 8500 van, és cat2.3-al tökéletesen megy...
nem a videodefault.con-t felejtetted el beállitani? -
#13232 na az omaha-n ismet egy baj volt, de ugy nez ki, sose fog megoldodni
tudjatok a snipper
nem hogy fogynanak, egyre tobb es tobb a sniper
igy is ketto meccsnel csak 10 pont kulonbseg volt.
Ha meg azok az emberek is rohamoznak, akkor meglett volna.
Amikor megvolt a kozepso zaszlo meg akkor is ugyanannyi sniperes volt, es raadasul az arokbol valo kimenetelnel alltaka lepcso aljanal kozepen.
Namarmost amikor ezt meglattam, mondom elmegyek mellette meglokom, es az neki rosz. Aztan mondom nem igaz, nem eleg, hogy nincs haszna a tavcsoves emberunknek, meg eengem is elvon a harctol azzal hogy filozok es ovatos lennek. Na gyorsan felreloktem es megyek harcolni, es ez tobbszor is volt megint.
Igaz egyszer feljutottam egyedul nagynehezen meg az elejen a kozepsohoz es 5 nemet Snipper Palit lottem le, mert ott altk a bunkerekben, stb. De ott nem baj, soooot csak esetleg vedje oket valaki. -
#13231 Most vettem végre a fáradságot , hogy elolvassam a HBA-s 201-es fórumot ... ha előbb teszem , akkor már nem kérdéses ki is vagy . :)
"...Na, én is itt leledzek jól. <<201-Pvt-Locutus>> SG-n: Borg ..."
-
#13230 ja milyen rosz napod volt
na nema
A neved elott elotag, azert volt 1 aranyad is :-)
mi kel ennel tobb egy jo alvas?
Az is meglesz, szoval jo volt ez az este.
-
#13229 el alamein is yo volt.
BotB is, kész öröm az 505-tel együtt jáccani. nagyon jók! -
#13228 omahán még nem voltam :) de ezek az 5 perces menetek.. omg :) -
#13225 ez most konkrétan iszonyat volt ez az este :) -
#13224 ugyan mar
huzd meg azt a ravaszt ha meglatsz :-) -
Seat #13223 szívesenszívesen :) -
Seat #13222 www.bf1942.hq.hu -
Pintyőke #13220 Elirtam az elobb. Nem DATE hanem DATA! Pleez segitsetek, ehhezem egy jo game-ra. :) -
Seat #13218 -
#13217 Izé, paintball. -
#13216 Mai játékra jellemző volt (mindkét oldalon), hogy az anyahajót kivitték a partra, majd szépen leparkoltak a defgun elé. Azt hittem ezen már túl vagyunk...
Támadt viszont egy korszakalkotó ötletem: kellene szervezni egy HBA-s painball meccset! -
Seat #13215 SÜNI! Te megint elvetted a kedvem a játéktól! -
Seat #13214 Hú,micsoda meccsek voltak Omaha-n! :)
-
Pintyőke #13213 Nagy nehezen sikerult elinditanom a jatekot! Nem en benaztam, a rendszerem hulyult meg. :(
Viszont most uj hiba uzenettel szolgalnek:
DATE DIFFERS FROM SERVER
Fentit irja ki csatlakozas utan. :( Mit hagytam ki, mit felejthettem el? -
#13212 Nekem is fagyott egy ideig, mígnem rájöttem hogy nemszereti az overolckot (a vid kártyán). Szal vendd vissza a mag sebességet/ram és akkor talán nem fog fagyni. -
#13210 jó a logód,csak vigyázz nehogy Bill Bácsi bepereljen. -
#13209 Akkor meg sokan sírnának a döntetlen miatt.Vagy 1 nagyobb ponttal,vagy három így szerintem. -
Borg #13208 -
#13207 Te kis S.T. mániás ... -
#13206 BORG <--> Locutus ... így már értem . -
#13205 Na bazz ... te vagy Locutus ?!? :)))