109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• air23
    hát tegnap war on játszottak ellenünk 7v7 ben.. volt náluk scout is.. végeredmény 4 kör alatt : 1048 - 0 ;)

bár lehet hogy csak rosszul használták :)
  • Frankie
    Igen ez szerintem is jó, hogy a scout nem olyan durva, és megmutatják, ha leszed. Ha ez nem lenne, akkor mindenki csak lapítana és aki kilépne a szabadba az meghalna.
  • Petyus_
    Waczak szálló a legjobb! :)))

Volt egy rész, amikor Manuel patkánya Basil belemászott a kajába... kérdezi az ellenőr, hogy van-e az ételben bazsalikom (vagy mi, angolul basil) "Yes yes, there are lot of basil!" :)))))
  • FreddyHawk
    Na, ezt gondold át mégegyszer !
  • ssc-suni-hu
    http://www.bf1942files.com/file.potd?ID=377
    Aranyosan kedves
  • ssc-suni-hu
    Esetlek a waczak szalloban volt, netlan a Monty Pite valamelyik reszeben?
    Egyszeruten nem tudok rajonni.
    A Gyalog Galopban nem lehetett, mert annak a temaja teljesen mas :-)
  • Petyus_
    Olvasgattam... scoutozás bénasága? Szerintem direkt jó, hogy ilyen, bár én imádok scouttal játszani. Lehet hatékonynak lenni, csak ügyesen kell csinálni, és a legfontosabb szabály, hogy nem kell mindenáron a scoutot erőltetni. Egyébként 1.2-ben nagyon sokat erősödött a scout azzal, hogy a Hanomagos ember kilövése most sokkal fontosabb feladat, mint eddig volt. :)

Belegondolni is rossz egy CS awp vagy MOH:AA sniper jellegű fegyver mennyire elronatná a játékot.
  • Frankie
    MŰVELETLEN BANDA!

• ssc-suni-hu
    Megvan a Braun elete :-) Vagy az Erik a viking
  • Frankie
    Egy filmben volt, ami a középkorban jáccódik és lovagok mászkálnak benne.

A központi motívumok egyike a tök.
    Na mire gondolok?
  • John Fisher
    Most már tényleg írja le valaki, mi volt ez!
  • FreddyHawk
    :))) Klasszikus műveltség teljes hiánya... Ejjj Fish ...
  • John Fisher
    Ezt fordítsd le lámára is, please!
  • Frankie
    "A várban, melynek neve Camaaaaaaaaaaarr.."
  • John Fisher
    Kicsit megszaladt az aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • John Fisher
    Nem is aza aza idő sok, hanem amíg bejön az új pálya, de ezt veled már beszéltük.
  • FreddyHawk
    Fisher ! Az biztos, hogy a HBA-son be van állítva 30 sec, hogy kimehessek 2 map között cigizni ! Na, nem ám, azért van, hogy a lassabb géppel nyomulók is odaérjenek a kezdésre ! :))
  • John Fisher
    Akkor nem értem. Volt idő, mikor az első ötben voltam betöltésnél, most meg mindíg az utolsó ötben vagyok.
  • Frankie
    Szerintem nem. 768 ramom van, mindkettő ua. gyorsan jön bee.
  • John Fisher
    Nálam is lagolt tegnap a game, pedig nálam alapból 800X600 a beállítás, a gép meg 1.8XP 512DDR, GF4MX460. A másik amit beszéltünk a 201-esekkel, mikor levágott a szerver és mentünk Dragonra, hogy mintha ott gyorsabb lenne a pályatöltés. Ezt más is tapasztalta?
  • FreddyHawk
    Igen Süni.
  • ssc-suni-hu
    Milyen muszerfal?
    Repuloe?
  • Frankie
    OK, megnézem. Egyébként lehet, hogy a vid. kártya. Most veszek újat, megjött a fizu..

Dragon:

Qrz-nek és nekem sem tűnt el a műszerfal (eléggé zavaró), de mintha a TS-en úgy halottam volna, hogy valinek viszont eltűnik. Ezért nem értettem tegnap.
  • Lifeforce
    Csak ujraindult.Nagyon egyszerűen letesztelhető a dolog, hogy a szerver nem bírja vagy a géped.Leveszed 800*600-ra és mediumra lightinget kikapcsolod és megnézed úgy milyen.(Barátomnak így megy egy 900-as cerkán tökéletesen 36-an fent voltunk.Nekem tökéletesen megy 1024*768 on mediumon. (1.7xp,512ddr,gf4mx460)
  • FreddyHawk
    Tegnap Én is a Dragonra ugrottam be, mert ott voltak Petkóék, meg a 301 ből páran, aztán gondoltam az jó buli lesz, kemény harc :)) Az is volt, hogy a fene vinné el :))) De tök élveztem !
    Amikor bementem 16 ember Dragon , 4 ember HBA.
    Azt már megfigyeltem, hogy ha csúcsidőben levág valamelyik szerver karbantartás vagy hiba miatt, és újraindul, utána nagyon nehezen telik meg újra, múltkor itt az SG fórumon aggitáltam a népet, hogy megint megy a HBA szerver , jöjjenek jöjjenek, kameruni törpekecskék stb !

Ja, kérdés a Dragon üzemeltetőihez :

direkt nem lehet levenni a repcsiben a műszerfalat ?
  • Frankie
    Én olyan 10-körül mentem fel, és mindenki a dragonon volt, TS-en kérdeztem és azt mondták, hogy a CB szerver leállt, azért ment át mindenki a Dragonra. TS-en még egy Dragon-Temp csati is volt..

Egyébként 30 ember körül nekem is az addig tökéletes futás, megszűnik és jön a képregény..
    Nem tudom ez mennyire gépfüggő nekem egy PIV 1.6, 768 ram van. Szerintem ennek elégnek kell lennie.
  • BurnBaby
    lboy te meg mostanság túl soxor lősz le :) abbahagyni! (gj) :))
    ugyanez vonatkozik dragon atira, ha errejár :P
  • BurnBaby
    az milyen? nemháj? :)))
    vagy minek az ellenkezője?
    vagy nem is én?
    vagymi? :)
  • Lifeforce
    Hí BB-nek + pont az ellenkezője. :)
  • Lifeforce
    Ha ledob akkor az azt jelenti, hogy ismételten a progi beszart és restartolt,Amíg a pályát tölti addig nem fogod látni a szervert.Nem.Nem dühből mondtam ne értsétek félre csak ha nincs rá szükség akkor másik szervert teszek fel.Egy mondjuk http-s oldalon olvasható lenni, hogy épp mi fut rajta.
    Most én kapcsoltam le szervert mert karbantartom éppen.Kb11óra körül ujraindítom.
  • BurnBaby
    ase amúgy elég furán viselkedik, már meg se lepődök nem mindig frissítget. Life szerver amúgy nekem sokáig 999et mutatott, aztán már láttam de ember nem volt rajta... nah mostmá teljes :)
  • BurnBaby
    éjfél körül még igen, szentem én olyan fél1 fele léphettem bár lehet előbb nemtom :) szal 11 fele kezdtem jáccani, dragonon volt 16 ember, hbs-en 4... persze h a dragonra mentem én is :) aztán szépen letünt mindenki éjfél fele, ahogy szokás :)
    meg yoreggelt is
  • ssc-suni-hu
    Lifeforce most miert igy mondod?
    1 napig nincs rajta ember, es mar megszuntetesrol beszelsz? Miert kellene ezert megszuntetni?

Egyebkent tegnap mivel 1-ig dolgoztam nem is tudtam jatszani, de tobbszor raneztem az ASE-ra a 3 szerverre BFS, Dragon, Obi mert betettem oket a favoritba, de egyszer se lattam egyiken se embert. Vagyis 0-volt a jatekosokszama mindegyiken. Vagy az ASE volt ilyen? Ujra is inditottam pedig. Jatszottatok Ejfel korul?
  • lboyongo
    sztem tegnap azért mentek a Dragonra mert amikor ledobott a tied, el is tűnt a serverlistből, és nem tudtam én se visszamenni mert az IP-t nem írtam fel...
    Viszont ha már itt vagy, szeretnék mondani vmit, sztem 30 ember körül van a határ amikor elkezd lagolni pingtől függetlenül, de lehet hogy csak az én procim nem bírja...
  • Lifeforce
    Látom fiuk tegnap mindenki a Dragonon játszott.Most akkor szüntessem meg a szervert?Nincs rá szükség?
  • Crem
    Akkor alapból nyomd az "M" betüt!:Ð
  • SZEG007
    Repülöben nem szeretek entert nyomogatni, de ez is megoldás
  • Pintyőke
    Quattro: Na ezzel en is szivtam egy jo nagyot. :) Amit publikaltak patch-et az allitolag nem jo az Eu-s verziohoz! bf1942.hq.hu cimen talalhato patch-et szedd le es azt telepitsd a steril patch nelkuli jatekra! Meg valami. Uninstallald a jatekot es regedit-el szedj minden hivatkozast ki a winfosbol, mert kulonben eleted vegeig probalkozhatsz. :(
  • Looserke
    http://bf1942.hq.hu/ itt mindent megtalalsz quattro
  • Crem
    Nem tudom!,nem én csináltam! De nekem tetszik!:D