109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#13338 http://hba.unisoft-systems.hu/forum/ -
#13336 Miért van, hogy világosabbak a beltéri textúrák, mint korábban? Ez az 1.2 hozománya? Miért van, hogy a már kifehéredett spawpoinra egy ideig még tud születni az ellen? -
Petko #13334 ugy hogy nyomsz egy entert, és ha van spawn pont rajta akkor a tied, kulonben meg ellen... -
#13333 A felségjelzés alapján, de péoldául én már formárol is felismerem -
#13332 a térképen hogy különböztetem meg hogy melyik az en hajom? ha pl repcsivel megyek, akkor hogy latom hogy az az en hajom e vagy sem? -
Xboxman #13331 LOl ez a kép az Sw.HU-n volt:) -
#13330 -
Petko #13329 TANK! szerinted nem egyenlő a Warning Panzer! el magyar fordításban?:) -
FreddyHawk #13328 Király volt az a sorozat !
-
#13327 Ok, de szerintem most kéne elkapni amíg megy a TV-n mert jobb minőségű. Bár lehet, hogy egyszerűbb letölteni Kazaa-ról. Chellonál viszont ez nem életbiztosítás. (oszt mehetek ISDN bünitbe..)
A gond az, hogy amikor felvettem szar antennakábelem volt (saját made... ), és akkora volt a csillapítása, hogy a videófelvétel FF lett.
Mondjuk ez nem akkora gáz, mert a 80%-a alapból az. -
#13326 Yeee
Szazadfeladat kiadva
digitalizalas
feltenni suni ftp-re
elismeres nem mard el
de tenyleg nincs kedved megcsinalni
en is most kezdtem el ezeket gyujteni -
#13325 A discoveryn ment és most ismételnek egy TANK! című sorozatot. II. VH és minden amit a páncélosokról érdemes tudni.
Amúgy megvan videón minden rész.. -
#13324 thx seat a 'lapot' :) -
#13323 Ja akinek van discoveryyeeeee
nekem itt kecskemeten spektrum es NG van pedig musorok alapjan pont a Discovery a legjobb.
na majd a kovetkezo eletemben :-)
Ja ez nem BF az az elet itt vigyazni kell arra az egyre :-) -
Petko #13322 Warning Panzer a discoveryn epp most megy. Holnap ilyenkro meg vietnam lessz. -
Seat-melo #13321 Nyúl mikulásbőrben... kész röhej:)
lassan lesz már újévi malac is mikulásnak öltözve :D -
Seat-melo #13320 Pls alls!Aki még nem vett"mikicsomagot" a gyereknek siessen,mert már néhol /tesco/ csak "Nyúlmikulás"van! -
FreddyHawk #13319 Csomag vesztés.
Postás szakik szokták mondogati fejvakarás közben. -
#13318 csomag ,) -
#13317 Nekem megy, egyszer automatice letoltotte az 1.2-es patchet, aztan egy par napig nem volt jo, aztan letoltott ismet automatice egy bf fiz-et, azota tokelete.
A packet az mit jelent?
(Tudom am csak mondjatok el mi is, mert hasha masra gondoltok:-) -
#13316 ja . be. attól még tudsz force-conectet. -
#13315 karbantartás
Az adatbázisszerver karbantartása miatt szolgáltatásaink átmenetileg szünetelnek. Várhatóan 20 perc múlva újra a rendelkezésükre állunk.
Megértésüket köszönjük!
Prím Online
legjobb :) -
#13313 legjobb amikor még a meghalt látószöged se tudod mozgatni :) szal vannak rá opciók tuti. -
#13312 kicsit nemfigyelek máris spamelik a mélboxom ,)
na megnézem, de attól félek majd mondok egy thx-et is :) -
#13310 thx seat :) beléd is :) -
#13309 Be kedves vagy megneztem koszi.
De egy hardwares csomagot is elfogadnak am :-) -
FreddyHawk #13308 Az 1.1 ben még nem volt rá lehetőség, az tuti, annak idején az OBI -sokkal feszegettük a kérdést.
Hogy most az 1.2 behozott e ilyen paramétert, azt csak a szerveradminok tudják megmondani.
-
Seat-melo #13307 Sziasztok! Vitt mailt a postás. /süni,BB,Air/ :-)
Sg-címre. -
#13306 szerintem kilehet
NB szerveren kivan, megtudom hogy -
#13305 Szoval nem lehet kikapcsolni az embermegmutatast.
Eleg sokan felvetettek mar itt a dolgot, de nem megoldhato. Legalabbis ha jol emlekszem. -
szabi.hu #13304 hát nem ,sorry :) -
#13303 Na te se surun olvasod ezt a forumot. :-) -
szabi.hu #13302 lifeforce,nemtom most milyen beállitással megy a server,de szerintem ki kéne kapcsolni azt,hogy megmutassa,hogy ki lőtte le az embert,mert igy pont a sniperezés veszti el minden érdekeségét,és a meglepetés erejével érkezett támadás is pl hátulról,addig marad meglepi,amig az elhalt emberkének megnem mutatja a game ki is honnan is lőte le,és a riadó lánc ugye be is indul,szal löttek a meglepetésnek,remélem másoknak se tetszik ez,és lehet valami beállitással kezelni ezt ! na köszi [401st] -
#13301 OK, thx.
Bár ahogy a fejlesztőket ismeri az ember, biztos igéret+2 hónap lesz.. :-( -
Lifeforce #13300 Nem tudom fiuk de megigérhetem, hogy amint kijön rögtön elérhetővé teszem mindenkinek. -
FreddyHawk #13299 Télleg a RtR az "mod" szinten lesz integrálva, vagy a kijovetele után az lesz a standard ?
Már nagyon várom, főleg Montecassino-t, arra nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan csinálták meg !
Tuti lesz bombázó egy raklappal, meg eszement mennyiségű tüzérség, Petkó kiélheti magát ! -
#13298 Jön a nép, mert van peccs!
Mi lesz itt, ha megjön a Road to Rome...
btw, mikorra is ígérték? -
FreddyHawk #13297 Az nagyon helyes !!! Gyűljünk csak, gyűljünk !!! -
#13296 helyes... csak az a fránya kacsa.. jah nem, pingvin.... szal az a linux szerver? :))) -
FreddyHawk #13295 Hülye :)))