109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• t. Füly
    kösszi szépen de azt nem értem hogy bemegyek Dragonra és nincs ott senki csak én?lehet hogy nálam van a gond de mi?Obinál mi az hogy moddal?A mod.dll fájlra gondolsz?A map az mega wake nevű pályának két ilyen fájla nem, amit a pályákhoz kell bemásoolni ugye?
  • skorpio7
    OBI ( csak mod-os mappel megy ) - 152.66.93.10
    Dragon ( 1.2 ) - 195.56.149.168
    Hungarian Battlefield Server ( 1.2 ) - 212.92.18.103

Legtöbbször az utóbbin játszanak a legtöbben , ha az éppen nem megy , akkor a Dragon-on folytatjuk a küzdelmet .Most éppen 18-an vannak a H.B.S.-en .
  • t. Füly
    Lécci irjatok magyar server cimeket(ip cimek), például az OBIÉT mertmmost vagyok eggyen (152.66.93.10)de itt nincs senki:) szal lécci irjatok, kösszi szépen
  • ssc-suni-hu
    Hat egyaltalan nem, de ez csak egy kolcsonkapott 400 dpi-s, szoval azt ne vegyetek soha.
    Viszontkaracsony elott kapom meg az MX700-at, amivel nem lesznek ilyen bajaim.
    + Betettem a Geforce 4 MX440-et, es hat azzal elkezdett akadni, ugyhogy tenyleg abba is hagytam a jatekot ejfel korul, mert nem igazan ment igy semmi.
    Vagy az egerrel nem tudtam rafordulni az ellensegre, vagy a grafika kezdett el szaggatni pont a harcok kozben.

De azert ma is megyek
  • Petyus_
    Én ott voltam! :)

Utána bosszúból Market Gardenen csak úgy szórtam az aknákat tízesével a hidakra. :)) Meg is lett az eredménye. :) Egyébként bocs a többiektől a tegnapi lámulásomélt, TKzásért... :|
  • Frankie
    A Tigris tényleg erős volt, és főleg a 88-as üteg volt durva.(mondhatni a Tigris a 88 köré épített tank)
    Egyébként tényleg a motor teljesítményének határát súrolta a hatalmas tömege. Erős volt, azonban nem megfelelően gyors, és meghivbásodás esetén gondok voltak.
    Általános tévhit, hogy a tank vagy tökéletesen működőképes vagy kilőtt roncs. Pedig a páncélosok nagy része ütközet esetén kisseb-nagyobb rész sérülések ill. meghibásodások miatt vált harcképtelenné. (leszakadt lánctalp stb.)
    Ekkor ugye el kelett vontatni a harcmezőről javításra. Ez két ok miatt volt probléma Tigris esetén. Először is nem lehetett elvontatni, mivel csak 2 járműnek volt akkora ereje, hogy ezt megtegye. Egy másik Tigris, ami általában azzal járt, hogy az is lerobbant. Ill. ideális esetben egy féllánctalpas (gyártmányt sajnos lefelejtettem.) járműnek.
    A másik probléma pedig az alkatrészutánpótlással volt. A 3. birodalomban inkább azt nézték, hogy mennyi új tankot lehetett legyártani, és nem figyeltek mefelelően az alkatrészek utángyártására. Ezért rengeteg német tank azért nem volt bevethető állapotban, mert egyszerűen csak műszaki kannibalizussal lehetett megszerelni.

A Tigris kiváló tank volt, csak hiányosságai is voltak..
  • magus
    bazzeg tegnap nagyon laggolt a hbs szerver:(
  • Tyler
    A Tigris hatékonyságárol kérdezd azt a tiz embert,két shermant,egy APC-t,egy lőveget akit a templomnál tegnap együltömbe szétszedtem
  • Seat
    6-7-8-an
  • Seat
    Mi azért 6-7-8 jót Wakeztünk a Dragonon! 3-ig.
  • Seat
    Hát SÜNI,nem nagyon voltál 1-2 körül már...
    Nem jött be az új op.egér? :)
  • Kicsirigo
    Ja, volt belőle A1, A2, B, C, D, D2, G, sőt még F is. :))
  • Kicsirigo
    Úgylátom légügyi kérdésben sem eggyezik a véleményünk. Az angolok (meg szerintem az amcsik is) a mai napig megemlegetik a Stukákat, ami ugye köztudottan "nagypontosságu zuhanóbombázó" volt. Ezt ugy kell elképzelni, hogy szinte 90 fokos szögben repült rá a célra, és fel volt szerelve egy szirénával (a lélektani hatás kedvéért), ami érdekes sivító hangot adott. Amikor egy Serman legénysége meghallotta a Stuka szirénáját, szerintem már keresgélni is kezte a váltás alsógatyát. :)))
  • Kicsirigo
    Biztos kiselejtezték azt a hármat, azért adták nekünk. :))
  • Kicsirigo
    Vagy amikor a német páncélosok Harkovnál NYOLCSZOROS szovjet túlerőt futamítottak meg minimális veszteségek árán. :)
  • Kicsirigo
    A Tigrisre nem volt jellemző a motorhiba, szerintem kevered a Panzerkampfwagen V (Panther)-el, annak komoly konstrukciós hibái voltak (futómű, hajtás), amit csak a második kiadásnál (Panther G) sikerült kiküszöbölni végleg. Egyébként a Tigrist a legnehezebb (ezt már te is említetted) és a legjobb páncézatu tanknak tartották annakidelyén, főleg a Tigris II-t, amit Königstiger-nek is neveztek (ha jól fodítottam akkor király tigris), ez hasonlóan jól el volt látva páncélzattal, viszont már az szovjet T sorozatra jellemzően döntött páncéllal szerelték . Én személy szerint ezt tartom a legjobbnak, csak túl későn készült el (1944) és már csak kis példányban (487db).
  • Manta
    Volt 3 darabunk! (link)
  • SZEG007
    Ja és kérdezd meg a tigris legénységét hogy a totális szövetséges légi fölényben milyen volt Shermanra vadászni, hát szerintem nem kelemes.
    Az tény hogy a Shermanoknak nem volt akkora félnivalojuk a német légierötöl
  • SZEG007
    A tiris tüzereje nagyon jo volt, de gondolj bele hogy mlyen szar amikor egy motorhiba miat a csatamezö közepén megáll a tank
  • SZEG007
    Ja ezt már nem rendelhetitek meg mert: A II. világháború német páncélosai – elfogyott
  • Kicsirigo
    Ezekszerint úgygondolod, hogy a Tigris szar volt. Lehet, viszont ha meglehetne kérdezni néhány embert, akik annakidején egy shermanban ültek, és segbelötték öket egy tigrissel, lehet mésképp látnák a dolgot. Meg szerintem a Magyarok is megadtak volna bármennyi Todi-t egy-két Tigrisért.
  • SZEG007
    http://www.hajja.hu/
    Vegyetek meg pár könyvet ettöl a könyvkiadotol, mert rengeteg a haditechnikával, és köztük a 2.WW-al foglalkozo könyvük van pl.:nekem megvan ez a könyv: A II. vh. német páncélosai
  • SZEG007
    A Tigris a valoságban nem volt valami jo páncélos, mert rengeteg üzemanyagot fogyaszt, és mint tudjuk a háboru végére mer elég nagy hiány volt üzemanyagbol a németeknek, valamint az elülsö páncéltest is szarul volt kialakitva(de enek elenére a szövetséges tankok nagyon szarok, és nem a tigris jo)Ezenkivül hatalmas suja is hátrány volt, mert rengeteg hid nem birta a terhelést, és ez is korlátozta a gyors elöretörést
    Valamint a tigris motorja elég megbizhatatlan volt a hatalmas terehelésnek köszönhetöen.
    Öszeségében a tigris egy nagy használhatatlan monstrum aminek egyetlen elönye a 88mm-es német löveg amivel felszerelték.
  • t. Füly
    Hello, megtudnátok mondani az OBi server címét meg még egy vagy két magyar serverét?köszi szépen
  • lboyongo
    tudod a kisgyerek is úgy "udvarol", hogy megveri a neki teccő léányt

akkor ezek után remélem tudod értékelni hogy én naponta többször a mennybe küdelek
  • BurnBaby
    looserke a képek nem mennek itt sem, gondolom áll a tar.hu
    később nézd :) amúgy meg józan ésszel beállítható, a szerver címek meg az oldalon
  • magus
    tom, bealitottam, csak kivancis voltam
  • BurnBaby
    szal akkor én futok mindig rossz helyen hogy pont beléd... :) nah most meg akkor elfutok emberek közé :) jó játékot mindenkibe
  • Looserke
    Csak az a baj hogy nekem ezen az oldalon a kepeket nem tolti be a bongeszo es a beallitashoz meg kellene.Valaki nem tudna elkildeni a mail cimemre?
  • ssc-suni-hu
    http://www.bf1942.hq.hu/
    itt a TS beallitasok
  • ssc-suni-hu
    Sajnos neha itt is stim
  • magus
    ti hasznaltok ts2-t? es milyen szerveren?
  • Kicsirigo
    http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/index.html

"A szövetségesek úgy tartották, hogy egy Tigris kilövéséhez öt Sherman harckocsi kell." :))
  • [Dragon] Ati
    Hali!

Bocsi, tegnap próbálkoztam pár beállítással, és mivel nem tudtam mi az az AllowNoseCam ezért kikapcsoltam de nem találtam meg mi változott, ezért úgy maradt. Elvileg visszaállítottam (remélem elég az admin parancs hogy minden pályára érvényes legyen, mert nem akartam lelőni a szervert a sok játékos miatt).
    Azt még nem értem, hogy miért kell a körök között is fél percet várni, pedig az is külön állítható a kezdeti várakozástól, de ezek szerint ez sem működik rendesen.

BB, én nem is bántok senkit, csak szaladgálok a pályákon összevissza mint a mérgezett egér :)
  • air23
    Ultrahandicapped Hooligans.
  • ssc-suni-hu
    Este lesz harc rajta az biztos :-)
    201-esek elooooore
    bar en csak 20-21-kor jovok de egeszen 1-2 ig szandekozom lenni.
  • Lifeforce
    sorry a kis öhmmm. késedelemért de állandóan feltartottak.Mostmár müxik szerver remélem jobban fog menni.
  • ssc-suni-hu
    Na kaptam egy kolson A4tech egeret optikai es radios, ivancsi leszek ra, tesztelgetem.
    + Geforce 4 MX440
    kiprobalom, ha jo megtartom, es inkabb a jovore megjeleo uj Nvidia kartyara gyujtok.
  • Frankie
    Jaj. Kik ellen jáccottatok? Kindergarten Special Unit?
  • BurnBaby
    lamair :P