109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Yetike #13663 Mi a francról beszéltek?? Hogy van pofátok a t34-et a tigerrel egy szinten emlegetni??? Elképesztő... Ha egy picit is tudnátok arról a 6 évről, és nem pedig valami játékból vett piciny kis tudásotok alapján tennétek nonszensz következtetéseket!
A tiger igenis a ww2 egyik (hanem a legjobb) kontsrukciója volt! Jó, voltak hibái (motor), és gyengepontja(futómű), de ez még bőven belefért! Nem ezek miatt vesztette el a háborút, hanem mert KEVÉS volt belőle és gyakran légifedezet nélkül harcolt!!
A kurszki csatához: a csatát a németek nem azért vesztették el, mert a t34 olyan k.urvajó tank, hanem mert a bolsevisták (árulás következtében) előre tudták a német offenzíva minden lépését, és fél évük volt rá, hogy aláaknázzák az egész rohadt környéket (amit addigra szépen be is nőtt a fű), átcsoportosítsák a keleti erőket(kb 3 millió katona, nemtom hány száz ezer tank) stb stb stb! Ilyenkor könnyű beszólni, hogy jaj a bolsevisták nyertek mer volt t34ük...
Sry az ingerült hangnemért, de az ilyen írtózatosan tudatlan beszólások nagyon fel tudnak húzni. -
K.András #13661 De miért itt???Téged nem zavar hogy sehogy nem illik ide a kép,vagy nem is érdekel??? -
#13659 AC. Guy-ra gondolsz ?!
Az biztos ... és nagyon ! -
#13658 Szerintem ez eltevedt! -
#13657 Bocs azért a pár nyelvtani hibáért ... este van , fáradt vagyok , éhes , izzadt , stb ... :) -
#13656 Soldier9's Realism Mod V2.0 (1.2)
1. All statistics have been COMPLETELY redone.
2. Infantry weapons are incredibly lethal to other infantry.
3. Det. Packs are the most effective anti-heavy armor weapon.
4. Bazooka/Panzershreck 's are now most effective against Light Tanks
5. Flak Guns rate of fire is now correct. (wow)
6. Flak Guns can run out of ammo.
7. Anything that shoots a bullet can kill infantry in 1-2 shots.
8. Guns like smg's are only effective to about 200 meters.(Also: Thompson is most effective smg within 50 meters,
after that, the Mp40 is more effective, 9mm carries energy better)
9. No4 rifle now correctly holds 10 rounds.
10. Infantry have tons more ammo.
11. Grenades Decimate infantry within 15 meters.
12. Tiger tank is REEEEEAAAAALLY slow.
13. New music, and new menu picture.
14. Tiger tank can kill almost any tank in 1 good shot.
15. Artillery can now kill things fast. (1 shell)(I mean... These were BIG guns.)
16. Airplanes bomb loads corrected.
17. Bombs destroy all.
18. Torpedo Loads corrected.
19. Allies better learn to use planes... that or Det. Packs. (How else you gonna kill a Tiger???)
20. Oh yeah, you can use a bazooka or two to the rear armor. (thin)
21. Wolverine (M10) is fast, a tin can, and a powerful gun.
22. T34 is a good tank. (Until you see a Tiger)
23. OT-34/85 is the most effective all-around allied tank.(Wolverine can kill but if Axis see's it... I pity the fool)
24. Sherman's arent cream of the crop anymore. They are fast with not much armor.
25. Chi-ha? Well thank goodness it only has to face a Sherman.
26. Well at least sherman can beat a Chi-ha (Panzer 4 if your really good or really lucky)
27. Jeeps and Kubelwagons hold 4 passengers! (Base work on 4 passengers, done by Petreak)
28. Tank turrets rotate slower. (Yay)
29. B17 has a new bomb loadout: 20 - 100lb bombs.
30. Katyusha and B17 Rate of Fire is way up.
31. Dive bomber bombs have a larger damage raduis, so do Battleships.
32. There is an extra spot on the Sherman, the Panzer 4, and the T-34 w/mg.
This spot can serve as a place for a tank commander, or a place for the MG'er to hide.
33. Colt model 1911 now holds 7 rounds.
34. Artillery shells have higher velocity, and thus a longer range.
35. T-34 Cannon damage has been improved, its higher now.
36. Plane's Rate of fire is Sky High. (running out of ammo high)
37. Torpedo loads on Submarines has been re-done.
38. Stuka dive drag has been re-calculated.
39. Tank armor is more realistic.
40. Grenades do no damage to any tank, except for the M10 Wolverine, but even then it is only under very limited circumstances that it gets hurt at all.
41. Panzer 4 is just a wee bit more sucky.
42. Bazooka/Panzerschrek damage range increased, so is flight velocity. (Grin)
Már csak annyit kéne csinálni , hogy nálam valaki jobb angolos ( és gyorsabb , mint én mire ezt szótárral a kézben ezt lefordítom ) maggyarra is átülteti a változtatásokat .
Mindenesetre annyi már leszűrhető , hogy ezután nehezebb lesz tankkal az embervadászat , a Tigris valóban erős és lassú lesz , az jeep 4 személyes , stb...
Na akkor holnap ste mindezt a gyakorlatban is kipróbál(hat)juk ... ugye Lifeforce ?! -
#13654 Lifeforce !
Mindenképpen rakd felé ezt a modot , mert egy próbát megér .Néhány dologot elolvasva nagyon igéretes és ha tényleg nem probléma így egyik szerverről a másikra ugrani , akkor nyugodtan felrakom én is .
Külön örömhír számomra , hogy holnap estétől már egy "dobozos" BF42 tulajdonosa leszek ( már ma is az vagyok , csak pestről holnap hozza le hugom :) .Jó lesz végre megnézni , hogy a nagyvilág BF játékosai milyenek is ... egy-két taktikai trükköt még elé is leshet az ember tőlük ... már ha tudnak vmi újat mutatni . -
#13653 wow -
Petko #13652 -
Lifeforce #13651 feltettem:
hbs.hq.hu
holnap a serverre is felkerül. -
Seat #13650 -
Lifeforce #13649 Basszus jó rendben akkor felteszem a szerver honlapjára is.Holnap reggel ráteszem és hagyom 1-2 napig.
Jó úgy nektek? -
#13648 Nekem a leiras alapjan kurvara teccik a mod ugyhogy
toltom is lefele csak azt az 1-2napot tenyleg kivarhatnad hogy a nagykozonseg is reagalhasson.
Elore is koszi -
Lifeforce #13647 Na ja mert levettem.Pont erről beszélek.Délután vagy 15 ember fent játszott.Este amikor levettem már csak 4-en játszottak mert a másik 31fő a Dragonon.Ja és azok is akik nagyrészük letöltötték a modot.De ti is tudjátok a tömegnek van vonzása és nem a tudásnak. -
Seat #13646 Most pedig szintén ez volt. lásd:13639 -
Seat #13645 Life! Szvsz azért,mert én is probáltam du. 4-kor és nem lehetett elérni az oldalt.Igy nem tudták mi van--> mentek más serverre. -
Petko #13644 rakd fel, de utánna ne várd hogy 1 óra mulva teli legyen a szerver, hanem esetleg 1-2 nap amíg az emberek befogadják, és mindekni rájön mi a helyzet -
Lifeforce #13643 Petkonak köszönet mert ezt a modot vártam csak nem találtam meg.Most erre mit mondjak?Tegyem fel?
Van értelme? -
Lifeforce #13642 Annak a 30 embernek mondjad aki ez miatt a Dragonon játszott. -
Seat #13641 THX Petko!! -
Petko #13640 szedjetek le innen: http://www.bf1942files.com/file.info?ID=8566 Ez csak 7 mega.
szépen bemássoljátok a mod könyvtárba, és utánna nem kell vele semmit se csinálni, mert amikor egy szerverre felléptek, a játék érzékeli hogy fennt van ez a mod, és autómatikusan aktiválja
Egyébként szerintem jó 5let, jó dolgok vannak benne -
Seat #13639 Hy all! Most akkor mi a helyzet???
http-n nincs elérhető mod - ftp-n szintén nem látni. -
#13637 life, a legtöbb dolgozó ember ilyentájt találja magát a gép elött :) a kísérletezést egyébként szerintem akkorra kéne hagyni, ha végre kint van az a fránya linux szerver és lesz állandó szerver a kevésbé lelkeseknek :) így nem kell sokaknak órákat várni letöltésre, majd telepítgetni, majd mire megszoknámk már vissza az egész.
légy türelmes, ha már a gagyibeta kinnvan nagy baj nem lehet, egyszercsak itt a megváltó szerver :) -
#13636 Ez lol volt, miafasznak kell durcizni? Tőccsük le, nézzük meg, aztán döntsünk marad, vagy sem... -
#13635 :)
Mire letöltöm már törlöd is...
Azt se tudom mi volt benne !:(
Lifeforce! Kicsit türelmesbbnek kéne lenned... -
#13633 nemááár. sztem tök jó volt ez a mod... ha már letöltöttem:) de sztem tenyleg jov olt, es lifeforcenak igazza van... na mind1.
amugy hba-ba hogy lehetj elentkezni? -
Lifeforce #13632 Megértettem.Ti nem vagytok nyitottak semmi újra a jobb játék reményében sebaj.Ha nektek így jó akkor legyen.Max majd ez a játék is eltünik a süllyesztőben mint a többi.A mod levéve mehettek játszani. -
#13628 mármint 22 -
#13627 első ember aki a 2.. kerben lakik... -
#13623 22 ker. -
#13622 15% 7,5kb/s szar tvnetwork -
#13620 szar a hangszered, nálam max sebességgel jött. -
#13617 Elobb meg nem volt ott a real.exe
Egyebkent csak par oraval maradtam le a helis temarol csak azt kerdezem hogy ki lehet e majd probalni vagy csinaljak magamnak egy olyan szervert amin rajta van a helimod? -
#13616 De ezen az ftp cimen "212.92.18.103" en nem talalok ilyet a weboldal meg le volt halva.
Most ma jon csak szep nagy!
Koszi -
Petko #13615 ez a tetves linux szerver:( azota sincs semmi megoldás. De egyesek azt mondják, hogy csak bizonyos emberektől fagy le (pl. tőlem)
aki gondolja, próbáljon felmenni, és ha sikerült neki ordítson. unisoftnet.hu pass:hba4345 -
#13614 Ott van a realmod is ->real.exe
A helimod már ki lett probálva. -
#13613 Hali Mindenkinek!
Lifeforce az ftp-n nem talalom azt a realmod-ot amit emlitettel!
Az a helimod.exe mikor lehet meg
majd kiprobalni?
Help -
K.András #13612 Ja de ha eltalálod vele vége az embernek!
Szoval nem rossz ez igy... -
#13611 Fenébe, melyik hülye találta ki, hogy engineer puskálya legyen az orvosnak. Amúgy nem lenne rossz. -
#13609 Na mindjart letolti, meg 5 perc max aztan nezem