109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Kicsirigo
    Klasz ez a két forumcím, amit adtál, ez a legjobb

1. Az első német katonát, aki a második világháborúban elesett, egy japán ölte meg '37-ben Kínában, az első amerikait pedig egy orosz 1940-ben, Finnországban. A legmagasabb rangú amerikai áldozat Lesley McNeir ezredes volt, akivel a US Army Air Corps végzett. Ennyit a szövetségesekről.

2. A legfiatalabb amerikai áldozat a tizenkét éves Calvin Graham volt. Csatában sérült meg, majd megbüntették, mert hamis életkort adott meg, hogy beléphessen a seregbe (ezt később a kongresszus visszavonta).

3. A Pearl Harbor-i katasztrófa idején a legmagasabb rangú amerikai tengerészeti egység neve CINCUS (sink us, azaz süllyessz el), a gyalogsági divízióé Swastika (horogkereszt), Hitler magánvonata Amerika volt. Később mindhármat megváltoztatták, "PR-célból".

4. Több amerikai halt meg a légierőnél, mint a tengerészetnél. A végrehajtandó 30 küldetés teljesítése során a halálozási esély 71% volt.

5. A japán pilóta, Hiroyoshi Nishizawa, több, mint nyolcvan gépet lőtt le. Egy szállítórepülő utasaként halt meg.

6.Álatalános gyakorlat volt a vadászgépeken, hogy minden ötödik lovedék nyomjelző volt, hogy segítse a célzást. Ez nagy hiba volt. A nyomjelzőknek más a ballisztikájuk, szóval ha a nyomjelzők 80% eltalálta a célt akkor a sorozat mellé ment. Mégrosszabb, hogy a nyomjelzők elárulták az ellenségnek, hogy tűz alatt van és hogy melyik irányból lövik. És mind közül a legrosszabb, hogy bevett szokás volt egy füzér nyomjelzőt tárazni a heveder végébe, hogy észrevedd, hogy kifogyott a lőszered. Pedig ez egyáltalán nem az volt ami szivesen közöltél volna az ellenséggel. Az egységek, ahol abbahagyták a nyomjelzők használatát észrevették, hogy a találati arányuk közel a dupplájára nőtt, a veszteségük pedig csökkent.

7. Amikor a szövetségesek elérték a Rajnát, első dolguk az volt, hogy belepisiltek, az utolsó közlegénytől Winston Churchillig, aki "nagy műsort alakított", és Patton ezredesig, akit le is fényképeztek eme tevékenysége közben.

8. Német ME-264-es bombázók képesek lettek volna New York bombázására, de úgy ítélték meg, hogy nem érné meg a dolog. (egy irányú út lett volna)
    Azaz kerozin híjján mentek volna az óceánba a visszaúton.

9. A német U-120 tengeralattjáró egy hibás vécé miatt süllyedt el.

10. Az első "német" katonák, akiket elfogtak Normandiában, koreaiak voltak. Először a japán hadseregben harcoltak, majd foglyul ejtették őket az oroszok, ekkortól az orosz seregben küzdöttek, mígnem foglyul ejtették őket a németek, hogy aztán az amerikaiak ellen harcoló egységekbe sorozzák be őket. Végül az amerikaiak is fogságba ejtették a néhány koreait

11. Egy masszív bombázást követően 35000 kanadai és amerikai katona rohanta le Kiska szigetét. 21 szövetséges katona esett el a tűzharcban. Ez a szám jóval magasabb lett volna, ha előző nap a japánok nem hagyják el a szigetet
  • LSC
  • BurnBaby
    1023.. kérdeztd air23at ,)
  • BurnBaby
    lol
  • FreddyHawk
    Jelen fórum elején jellemezte így valaki a tankokat, nagyon mókás volt !
  • FreddyHawk
    Mély tiszteletem és hálám az OBI klánnak, akik segítettek, hogy meghonosodjon hazánkban a BF !

Ezer hála, királyok vagytok !
  • Lifeforce
    legalább 2hozzászólást olvass vissza.
  • air23
    jaja netkód rulez, meg ugye látod hogy mikor találod el az ellent, ezért egy két kill után be tudod lőni, hogy mennyivel kell elécélozni a szerveren az arcoknak :)
  • Lifeforce
    Mindenki:Aki ki akarja próbálni a helikopteres modot annak mondom, hogy 15óráig megy a hbs címén egy helimodos szerver, csak a 14123-as porton.
    Természetesen müxik a normális hbs is.A lenti címen elérhető a helimod is.Ha feltelepítitek semmi baj nincs mert az 1.2-ben már lehet modváltást csinálni.Így ha nem kapcsoljátok át akkor az alapjáték fut. :)
  • Lifeforce
    Már van javítás.Azt tanácsolom,hogy mielött indítasz szervert próbáljátok ki, hogy mijen.A patch körül is vannak gondok.Sok olyan kering a neten ami nem müködik.Ha tetszik akkor ezen a szerver címen eléred a dedikált szervert és a törést hozzá.
    ip:212.92.18.103
    név:bf
    jelszó:bf
  • Lifeforce
    Fent vagyok a játékszerver ts-én.
  • Lifeforce
    Dedikált szerver?Sajna anyit javítottak rajta, hogy az adminconsolt mostmár mindig beengedi.A szerver része ugyan olyan insabil.Nem a hibát javították ki benne, hanem beépítettek egy autó restartert.Annyiban változott még, hogy a dolgok jobban beállíthatóak.Magyarul a sebeket nem meggyógyították hanem bekötözték. :(
  • BurnBaby
    azé a netcode javult... olyan 150 pingig külföldön kényelmesen jáccható. afölött már csak air tud... :)
  • ssc-suni-hu
    No a tapasztalatom. Vannak benne ijitasok, stb.
    De en igazabol nagy valtozast nem tapasztaltam.
    Max 10%-ot javult a jatek, de fontos elmondanom, hogy nekem nem volt gondom az 1.1-el se, mert mivel nagyon tetszett es az ujitasok megertek, hogy ket napig benaztam az elejen, azota meg semmi gond. Repulessel sincs problema, csak meg kell minden reszet szokni. Ti aki a SOF2-hoz vagytok szokva ez nehez mert tenyleg nem oda kell celozni ahol az ember van, de mar eszre se veszem ezert nem latok nagy valtozast a jatekban ugyanojan jot jatszok vele.
    De lehet, hogy nektek most sokkal jobban jatszhato lesz a dolog. Szoval probaljatok ki, ugyis csak ti tudjatok megallapitani a sajat szemszogotokbol.
  • Dud [OBI]
    Na ja! De őszintén! Tényleg jobb lett? Mert ha igen, be-be ugranánk két SOF2 meccs szünetében! Sebzésrendszer, netkód, dedikált szerver opciók...???
  • Rambo [OBI]
    Sziasztok!

Nagyon vártam a bf42-t, amikor még volt szerverünk belőle nagyon nagy lelkesedéssel láttunk a gámának (alkalmi szövetség a DCF klánnal, stb.).

Akkortájt ábrándultam ki belőle, amikor átlőttem egy tankon a páncélököllel. Nem nagyn tudtam célozni a játékban, így aztán leálltam vele. (A többieknek se jött be ez a része).

Ugyanakkor játékmenetében (több pont elfoglalása) forradalmian jó volt (hajók, repcsik, stb.) Ezért szeretnék adni neki még egy esélyt, de csak akkor, ha azóta javítottak valamit a gámán. Állítólag lesz (vagy már van???) új netkód, ilyesmi. Tudtok erről valamit?
  • LSC
    Csak az 1.2 pach kell,generált cd-key,és mindent a helyére másolsz mennie kell.Ne rekjál fel semmilyen addon-t se.A .org a fökönyvtárba az.exe-vel együtt a mod.dll a mods/bf1942-be ennyi.Ha kihagytam valamit szóljatok.
  • ssc-suni-hu
    No ideirom az alabb emlitett konyv elso szavait:

A tigrisekben egyetlen jo volt, megpedig az, hogy keves volt beloluk.
    - Ismeretlen kanadai harckocsizo
  • Frankie
    Hála mindörökké...

Nem felejtünk.
  • Seat
    Azt hiszem sokunk nevében mondhatom: KÖSZÖNJÜK,HOGY VOLTATOK!
  • Kicsirigo
    Úgyhogy megbecsülni aztán azt a tigrist, mert 1 millió márkát meg 3.5 millió munkaórát tesztek a feneketek alá egyetlen "E" billentyű (akinek más, az gondolja ide azt) lenyomásával.
  • Kicsirigo
    Kiváncsi voltam, hogy pontosan hogy történt az általad említett eset, amikor 12 Tigris lerobbant. Erről nemtaláltam semmi konkrétat, viszont táláltam egy érdekesebbet.

The 3.Kompanie/schwere Panzer-Abteilung 508 was one of the units committed to stopping the Allied drive. They lost almost all of their Tigers, as related in the following report on their activities between 23 and 25 May 1944 in the area of Cisternia:

"The 3.Kompanie, which had brought 14 Tigers down from France, lost two burned out at the end of of February 1944 - one through carelessness on the part of the crew and another by Allied anti-tank action. A driver had not paid attention to the tightness of fuel line joints, and fuel leaking onto the floor of the Tiger was ignited by a discarded cigarette butt. The crew got off unharmed, but the Tiger was a total write-off. The incident was glossed over but would have had serious consequences on home service, for crews were strictly warned not to smoke inside a Panzer, and drivers in particular are told:

'Be careful, you've got a million marks and three and a half million working hours under your ass.'
  • Kicsirigo
    Megmondom őszintén én ilyen Tigris elvontatásról sosem hallottam (olvastam), de ez nemjelenti azt hogy nem volt ilyen. Viszont megnéztem volna, hogy mivel tudtak egy 55tonnás vasdarabot (vagy a Tiger2 a maga könnyű kis 69tonnájával) elcibálni. Még úton sem lehetett egyszerű, és akkor még nem beszéltünk nehéz terepről( mély sár, vagy laza talaj pl. homok).
  • ssc-suni-hu
    Latom figyelsz olvass sak egy kicsit vissza mindjuk a .... nezzuk csak ... eleg az 13486-os uzenetig :-)
  • Kicsirigo
    Most értem haza, akkor csapjunk is a dolgok közepébe. :)
    A "~2200" elírtam (elszámoltam, úgytünik nemtudok összeadni) 1354db a Tigris1-ből készült, és ezen felül készült még 487 db Königstiger is, azaz összesen 1841db készült belőle. Ha gondolod majd idetolom azt is, hogy melyik év melyik hónapjában hágy darabot raktak össze belőle. Utánanéztem ennek a sebesség kérdésnek is, mint már tudjuk a Tigris 2 féle motorral készült, az erősebbik motorral tudott 44km/h-t a gyengébikkel 38-at( országúton),ezér olvashatsz néhol 38-at, néhol 44-et (néhol meg mindkettőt).
  • PhantomW
    már csak a drgon és az obi server van?
  • Lifeforce
    Köszönjük mi is.
    A Sof ligán találkozunk
  • ssc-suni-hu
    Koszonjuk szepen mi is hogy valasztattunk :-)
  • Pilu OBI
    OBI POWER BF1942 SERVER IS HISTORY.
    Köszönjük, hogy minket választottatok.
  • ssc-suni-hu
    Mar csak meg kell tanulni olvasni, es enyem a vilag :-) Tegnap havaj volt mi ... miutan elmentem?
  • BurnBaby
    csal = csak
  • BurnBaby
    olvass csal süni.. addig se lősz :)
  • ssc-suni-hu
    Na majd jol megmondom en mi is volt a Tigrissel.
    Ugyanis Vettem egy Kurt Rieder tollbol irt konyvat A legyozhetetlen TIGRIS pancelos cimmel.
    Na majd elolvasom es megmondom en is mi volt benne.
    Gondolom sok igazsag lesz benne, mert az alcime
    Mitosz, legenda es valosag.
  • Lifeforce
    Mert a petko hétvégente hazautazik.
  • magus
    akkor miert nem inditjatok ujra?:)
  • Lifeforce
    Na a ts-t sokan kérdezték tőlem :)
    A petko ts szervere befagyott.
    Ha a ts-be címnek beírjátok a h.b.s. játékszerver ipjét akkor ott is van egy ts-szerver.Mindenki ott van.
  • Lifeforce
    ez egy helikopteres mód :)
  • Lifeforce
  • Lifeforce
  • Lifeforce