109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#13706 Nekem kifejezetten tetszik -
Petko #13703 eddig is úgy játszottál hogy ki volt kapcsolva:) Ha neked így jó, játsz tovább:) -
#13702 bf42hu a jelszó, úgyhogy nemcsoda, hogy nemfogadja el neked. -
poy #13700 Kikapcsolni sem lehet? -
Petko #13699 Texture & Lighting -
#13698 Most találtam ezt, a magyar rohamtüzérség fegyvernemi jelvénye volt.
-
poy #13697 Már csak egy kérdés: mi az a t&l? -
#13696 ok -
#13695 Jó ez a mod, elég reális.
Panzer IV-el szemböl a Tigris 13 lövés (hátulról 3), gránát semmit sem sebez a tankokon. A Tigris mindent szétkap 1 lövéssel, és más lett a lövés ballisztikája(a lövegeké is pl. wespa),meszebbre lő ugyhogy lehet gyakorolni újra.
Az még tetszik, hogy némelyik tank 3 személyes lett a jeep-ek meg 4. Ja és a géppuska nehezn melegszik fel, szinte folyamatosan lehet vele löni(pl a tankokon lévő).
A zene is franko (Deutschland Uber Alles).
Első kukkolásra ennyi tünt fel.
Még annyi BB-nek, hogy ez másik mod (nem a tegnapi real), itt normális fegyvere van a medic-nek. -
#13694 sry life, nekem fut otthon, de fogamse hogy lehet... talán air tudja... szóltam neki :) -
#13693 ja, ahhoz én nem értek -
#13692 mihez ? -
Lifeforce #13691 Hm.IIS-hez nincs hozzászólás? :( -
#13690 viszont ha a medic télleg engineer fegyvert kapott ki lesz medic? bár ha "1-2 lövés" halálos, a gránát meg 15m-en belül zúz úgysincs kit gyógyítani :)) -
#13689 off
srácok, ha van vkinek egy elfekvö alaplapja, amit nem használ, és belemenne egy 633as cerka proci pls keressen meg emilben, lehet átvenném.... [email protected]
/off
-
Petko #13688 mert a tnt2 nem birja a hardwares t&l ot, ugyhogy uj kartyat kell venned a bf hez -
poy #13687 Hello Petko! Nem tudnád megmondani, hogy miért nem megy nálam installálás után a BF1942: a videokártyám Riva TNT2 Pro de csak fekete képernyőt és krix-kraxokat látok. Élvezhetetlen. Vajh miért? (driveremet is frissítettem már) -
Petko #13686 :) valóban az ase se veszi be, hanem corruptál:)
erre viszont van egy olyan megoldás hogy irsz egy kulon gamet, a aseban a szervernek, amiben a parancssorba beirod hogy "bf.exe" -game s9rm2 -
Petko #13685 ha elindítod a szervert -
Petko #13684 hatha all seeing eye al csinálod a fellépést tuti nem, de aztért megnézem -
Lifeforce #13683 Petko:Sajnos tévedsz.:(
Minden modnál aktiválni kell és csak úgy tudsz a szerverhez csatlakozni.Így ennél is.
Felraktam a szerverre.Mostmár nem szedem le.
Így marad.Mást nem akkor üressen fog ott állni.:) -
Lifeforce #13682 Valaki segélyen már.Hogyan lehet beállítani az iis (webserver)-t, hogy hányan látogathatják? -
Lifeforce #13681 Az előzővel sem volt probléma.
-
#13680 Nemigaz a Dragonon 4-en hulyeskedtunk mostanaig.
TK, repulesek, stb baromsagok.
Kell ez nekem, miert nem alszom.
na alsozm :-) -
#13679 Meg azt még jó lenne tudni, hogy a harckocsikon milyen (mennyire hatékony ) célzóberendezések voltak(erről pl nincs infom). Nem csak az számít milyen vastag a páncél, meg mekkora a löveg, az egész egy nagy kaki, ha nemtalál el semmit. -
#13678 JS néhol IS-ként szerepel. -
#13677 Jobban mondva volt még az oroszoknak nehézharckocsijuk, de ezeket mind a Tigrisekkel való találkozásokkor szerzett élmények ösztönzésére fejleztették, igy mind viszonylag későre datálható (nagyjából 43 körül). Ezek a KV-1, KV-85, JS-I és JS-II (mint Joszif Sztalin). Meglátásom szerint nemsok vizet zavartak, meg nem is volt belőlük sok. Elöbbiből (KV-1 és 85) úgy 1700, az utobbiból '44-ig ~100db, utána is csak kb 7000db készült belőle. Amúgy a JS komoly veszély jelenthetett volna a Tigrisekre nézve. -
#13676 A panzer III igen szar volt, az 50mm-es ágyujával csak kopogtatott a T34-eseken. Amúgy a Panzer IV, V, VI már partiban volt a T34- el szemben, a T34/85-el inkáb már csak az V és a VI. Ezért hasonlítja mindenki a T34-et a Tigrishez, meg azért is, mert az oroszoknak nemigazán volt nehézharckocsijuk. A T34 ment minden ellen. Illetve egy volt a T35, "gördülő erödnek" csúfolták, és elég viccesen nézett ki az 5 db lövegtornyával (3 harckocsiágyu és 5 géppuska volt rajta). Viszont nagyon gyenge 11-50mm-es páncélzata volt csak, ezért nem volt versenyképes (sokan nem is ismerik).
-
#13675 Kössz fiúk a fordítást .
Úgy látom , hogy erősen meg letttek reformálva az egyes tankok lehetőségei ( külön jó ez a plussz hely a tankban ) . :)
Szóval a gránáttal mostmár tényleg semmire nem megyünk a tank ellen ... így erősen nőtt a bazooka-sok értéke a csapatban .
Kíváncsi leszek erre az 1-2 találatos halálra ... ez csak akkor lesz jó ha fej vagy mellkas lövésnél "realizálódik" .
Na akkor ma próba alatt lesz ez a mod ... majd meglátjuk .
Jó éjt srácok ! :) -
MEDIC! #13674 Nana nem volt azért olyan szar tank a T34. Nyilván nem a Tigrissel kell összehasonlítani, mivel az orosz tank közepes, a német meg nehézharckocsi. Német részről a Panzer IV közepes hk tudta vele felvenni a küzdelmet a Panzer hármasokat a T34esek lazán elkalapálták. -
#13673 Bar a 3-as ponttal nem ertek egyet mert a panceltoroknek kene a leghatasosabbnak lennie a pancelosok ellen hisz ez a feladatuk.Igazabol szerintem az a par rud tnt nem sokat erne egy Tigris ellen megfelelo fojtas nelkul,max akkor ha a kipufogo csovebe nem dugja a mernok ami egy kicsit mokas lenne. -
#13672 Koszi a kiegeszitest. -
#13671 41. A Panzer IV csak egy cseppet lett szarabb ? -
#13670 Ennyit meg sose irtam forumba.
Lehet hogy BF fan vagyok? -
#13669 1.Minden statisztika teljesen at lett dolgozva.
2.Gyalogsagi fegyverek hihetetlenul halalosak a gyalogsag ellen.
3.Tnt-csomag a leghatekonyabb a nehezpancelosok ellen
4.Bazooka/Panzershreck jelenleg a leghatekonyabb a konnyu tankok ellen.
5.Flak Gun-ok tuzelesi sebessege most mar korrekt.
6.Flak Gun-okbol kifogyhat a loszer.
7.Barmi ami golyot lo ki az 1-2 talalattal megolhet egy gyalogost.
8.Fegyverek mint a geppisztolyok csak 200m-ig hatekonyak.(Lasd:Thomson a leghatekonyabb geppisztoly 50m-en belul,tavolabbra az MP40 sokkal hatekonyabb mivel a 9mm-es loszer nagyobb energiat szallit)
9.A NO4 puska most helyesen tartalmaz 10 loszert.
10.A gyalogsag sokkal tobb loszert cipel magaval.
11.A granatok 15m-en belul megtizedeli a gyalogsagot.
12.A Tigris TEEEENNNNYLEG lassu.
13.Uj zene,uj menu kep.
14.A Tigris egy jol celzott lovessel barmilyen tankkal vegez.
15.A Tuzerseg gyorsan elpusztitja a celpontjait.(1 loveg)(Ugy ertem...Ezek tenyleg NAGY agyuk voltak)
16.A repulok bomba ujratoltese javitva.
17.A Bombak mindent elpusztitanak.
18.A Torpedok sebzese(v. ujratoltese???)javitva
19.A Szovetsegesek jobb ha megtanulnak repulni vagy a Tnt-csomagot hasznalni.(Egyebkent hogy pusztitasz el egy TIGRIST???)
20.Oh igen,hasznalhatod a Bazooka-t v. kettot a hatso pancelon.(vekonyabb)
21.A Wolverine(M10) gyors,olyan mint egy konzervdoboz,es hatekony fegyver.
22.A T-34 egy jo tank.(Amig meg nem latsz egy Tigrist)
23.A T-34/85 a szovetsegesek leghatekonyabb legsokoldalubb tankja.(Wolverine kepes elpusztitani de ha a Tengelyhatalmiak meglatjak... sajnalom szerencsetleneket)
24.A Sherman tovabbiakban nem a tankok tankja.Gyorsak nemsok pancellal.
25.Chi-ha???Uramatyam csak talalkozzon egy Shermannal.
26.Vegulis a Chi-ha-t lenyomja a Sherman(PanzerIV-et ha tenyleg jo vagy vagy kurva szerencses)
27.A Jeep-ek es a Kubelwagonok 4 szemelyesek lettek.(Petreak dolgozott rajta)
28.A Tankok tornya lassabban fordul(JUJJ...)
29.A B17-esnek uj bomba kiosztasa van:20 - 100lb bombak.
30.A Katyusa es a B17 tuzelesi sebessege sokkal magasabb.
31.A zuhanobombazok bombainak a sebzesi terulete nagyobb, mint a csatahajoke.
32.A Sherman-on ,a PanzerIV-en es a T-34-esen van egy plussz hely ami a tankparancsnoke vagy a geppuskas fedezeke lehet.
33.A Colt 1911-es tara 7 loszert tartalmaz.
34.A Tuzerseg lovedekeinek nagyobb a sebessege igy a hatotavolsaga is nott.
35.A T-34-es agyujanak sebzese novekedett.
36.A Repulok tuzelesi sebessege egbe szoko.(Vagyis gyorsan kifogy a minicio)
37.Ugyanaz mint a 18.-as pont szerintem.
38.A Stuka zuhanasbol valo kihuzasa ujraszamitva.
39.A Tankok pancelzata realisztikusabb.
40.A Granatok nem tesznek kart a tankokban,kiveve az M10 Wolverine-t,de azt is csak nagyon korlatolt korulmenyek kozott sebzi meg.
41.Panzer 4 is just a wee bit more sucky.(Ezt vki profira biznam a forditasat.)
42.A Bazooka/Panzerschrek sebzesi tavolsaga nott,tehat a repulesi sebessege is :) .
Hat ennyi tellett tolem remelem nem irtam sok baromsagot, helyesbiteseket szivesen fogadom.
..BF1942 Rulz.. -
#13668 Szeg nemtudom mibajod a Tigrissel, valami személyes sérelem ért ezzel kapcsolatban azért szidod ?
Szerintem is jó hk. vlt, ha szerintem nem, akkor mond egy jobbat. Az rossz indok, hogy néha lerobbant. Mindegyik tönkrement , nem csak a tigris. Az is gyenge érv, hogy túl nehéz volt, néha pont ez vált előnyére, más tankokkal szemben. Egyébként valóban sokszor 2-3*-os (de volt 8*-os is) szovjet túlerő ellen kellett a németeknek harcolni. És tudod mi volt a (időleges) siker egyik kulcsa ? A jólszervezett támadás, és a fegyelem. A németeknél minden harckocsiban rádió volt, és a repülőkön is, a T34-ben nem volt. Ha összecsapásra került a sor, a Stukák ott voltak az Il-2 -esek talán... -
#13667 Borg !
Bocs , hogy ilyen későn és megint beleszólok ( már egyszer leírtam ) , de nyugodtan rá lehet rakni az 1.1 patch-re az 1.2-t .Úgy voltam az egésszel ( afórumot olvasgatva sokaknál nem ment a dolog ) , hogy "...nehogymá ne lehessen egy egyszerű update patch-olás után játszani a neten a game-val?!..." .És lám igazam lett , nálam ment , megy és még menni is fog jóideig a BF .Ha lesz 1.3 , akkor azt az 1.1 utánni 1.2-re rakom fel és megint nem lesz reinsatll és megint menni fog nekem mindezek ellenére a multiplay játék ... meg persze maga a game is . :) -
Yetike #13666 Hol beszéltem itt legendáról? -
#13665 Ez nem lehet igaz a Tigrisnek nagyobb a legendája, mint a valos harcértéke, és ezt 50év után sem értik meg az emberek.
A t34pedig valoban szar tank volt. -
#13664 Én is szeretem a Cossacksot, de enek nem it a helye