109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Manta
    Elég rövid szavazás.
  • Borg
    A szavazas hatarideje 19:30 !

Addig próbálja ki mindenki ezt a mai modszreűséget, aztán visszakerül a 63megás valszin, mert a szavazás úgy áll.
  • Manta

T35:

IS3:

SU-14/2:

Object 279 (1957) Troyanov super- heavy tank with double treads:

• K.András
    Már sikerült.
  • Borg
    Akkor tudsz szavazni is.
  • K.András
    Már igen.
  • Borg
    regisztrálva vagy oda?
  • K.András
    ja de ottan hogyan? Egy gombot nem találtam amit meg tudnék nyomni...
  • Borg
    akkor szavazz, ott link (#13734)
  • Borg
    szvsz ne hagyd fent estére, még egy órát aki akarja próbálja ki, de jó lenne játszani is még ma:)) szal vissza a rendes moddal.
  • K.András
    Én a 60 megásra voksolok az a tuti...
  • Lifeforce
    Szal ez tényleg nem realmod.Partraszállásnál 3ember fent az összes többi lent és a fentiek nyerik.De basszus a kilőhetetlen tigris és a nukleáris repülőbombák..... hmm.Szal ma fenthagyom tessék kipróbálni és kérem a szavazásokat mert ezt a szervert nektek csináltam nem magamnak.Itt a lehetőség a kezetekben, hogy úgy alakítsátok, hogy mindenkinek jólegyen és öröm legyen vele játszani.
  • Borg
    Inditottam szavazást, itt.
  • Lifeforce
    Tessék szavazni.
  • K.András
    Aki játszott a tegnapival azoknak tetszett szinte kivétel nékül, a grafikák is szépen ki voltak dolgozva, mostmár csak a lustaságot kéne egyeseknek levedleni és tuti harcok lehetnének...
  • Borg
    Vissza a tegnapi realmod 1.5-tel, szerintem is.
    Abban egyetlen hibát találtam, a no4snipernek nem irja ki mennyi ammoja van. Azon kivül full játszható és élvezetes volt.
  • Borg
    ezt a mai realmodot gyorsan vakarjatok le a szerverrol szerintem, ennel még a tegnapi, meg a sima BF is jobb.

Lehet hogy papiron sok szepet tud, de akkor dzsunka munka az egesz, tele van buggal, meg erdekessegekkel.
    Pl megyek fel a lepcson, és sérülök közben... stalingradon többször is elöfordult.
    Tank tankot egy lövéssel kilő. Akármi akármit, nemhogy a tigris.
    Bazoka ugyszintén.
    Celkeresztek, egyeb grafikak hianyoznak, stb..

• Lifeforce
    Csatalakozom
  • K.András
    Hát a bazookát csak "reálisnak" csufolja ez a mod,teljesen irreális mind az ive mind az ereje, a tegnapi hatvan megás cucc ezerszer jobb mint ez a 7 megás...
  • Lifeforce
    Azt én vettem le a repülő orr kameráját mert a bombának akkora a hatóereje, hogy nem kell pontosan bombázni.
  • lboyongo
    a külső nézeteket, nem Lifeforce kapcsolta ki?
    Mert volt hogy már a Dragonon is kivolt véletlen, és nem lehett a műszerfalat Ltüntetni...
  • ssc-suni-hu
    Ja es Coltal pisztollyal ket lovessel leloni a vilag vegerol, nem biztos, hogy realis, vagyis nem tudom mit valtoztattak rajta, de szerintem nem kell vele annyira pontosan celozni, mert akkor is talal, ha nem pontosan talalod el az embert. Hulyen hangzik de igaz, mert engem is lelottek igy meg en is.
  • ssc-suni-hu
    Na megneztem real modot, es nem tetszik.
    jo lehet, hogy realisztikus, de jatekmenetben nem igazan jo, plane nagy palyakon lesz ebbol problema. Sokoat fog hozni, hogy kinek nagyobb a szerencseje.

A kezdoknek meg egyenesen kiabrandito lesz. Labdba se fognak tudni rugni meg minimal szinten is. Ugyanugy mint amikor peobaltam a SOF2-t az OBI szervereken. Nem volt egyaltalan elvezetes a jatek, mindig azonnal meghaltam.
    Pedig amikor nem volt meg csak a demo, akkor iszonyatosan ment.
    Bar eleg gyorsan megszoktam de akkor se tetszik.
    Ez csak egy velemeny mindket esetben jol esik a jatek akar van real mod akar nincs.

Az eroviszonyok iszonyatosan elrontodtak ezzel.
    A TIGRIS ilyen erovel felruhazni egy jatekban ami nem szimulator nagyon rosz. (itt jegyzem meg, hogy Wespa-val (vagy Vespa) a tigris messzirol is kiszedheto ket lovessel.) Viszont 1/3 elet tigris lo engem Winters shermannal fogy az eletem, nagyon lassan aztan komotosan megfordulok kapok meg vagy 3-4 talalatot, szepen beallitom a szoget nem kapkodok aztan szembol eltalalom a shermant. Shermannak annyi Ez nem jo. A repulo muszerfala nem leveheto, tiszta gaz. Igy a repules tovabbiakban nem elvezheto es ez ismetlem taktikai/akcio jatek nem szimulator.

Na mindegy azert kellene egy szavazas egy ido mulva mint irtad is Lifeforce kinek mi a velemenye es aszerint dontesz.
  • Lifeforce
    http://hba.unisoft-systems.hu/
  • magus
    en is hba-sa akarok lenni!
  • Lifeforce
    Én megnéztem.Azt írja ki, hogy valamilyen menegert kell elíndítani de amit írt azt nem találni. :(
  • Kicsirigo
    Talán igen, talán nem.
  • vik3d
    nemsokkal ezután valószínüleg mind meghalt...
  • Kicsirigo
    Az előző zenéhez

• Kicsirigo
    Ez valami német páncélosinduló

Panzerlied

Édes szép hazám, küzdök én érted ám
    Ontom véremet, használom fegyverem

Száz bátor harcos harcra kész
    Elottünk arat a halál, nem fél
    Indulj nagy rohamra
    Gyozelmünk a cél

Süvit majd a szél, seregünk útra kél
    Utolsó roham, és az ellen elrohan
    Száz bátor harcos harcra kész
    Elottünk arat a halál, nem fél
    Indulj nagy rohamra
    Gyozelmünk a cél
  • air23
    megnéztem, sajnos nem találtam én se (IIS5.1 -xp cd-ről)
    (se egy kollégám) szal nagy valószínűséggel mondhatom, hogy IIS nem támogatja ezt a funkciót :/
  • K.András
    Persze, csak nézd meg mit csinált a polforumba is más néven!!!
  • ssc-suni-hu
    konyorgom ezt ne itt
    OK?
    kosz
  • K.András
    Fogd be te a pofádat te regisztrálatlan majom ,mindhova benyomtad ezt a képet és még te beszélsz???
  • Kicsirigo
    A hangulat kedvéért :)
    Radetzky induló
    Klapka induló
    Díszmenet induló
  • Numero Uno
    Roger That!
  • Petko
    van egy másik real mod, ami most fennt van, és ez a jó. a hbs.hq.hu oldalon mindig az van ugyis fennt amit használjatok, ugyhogy innen naprakeszek lehettek
  • Petko
    ja az, csak öregszem:)
  • Numero Uno
    Egy röpke kérdés:
    végülis melyik szerverek mennek most illetve melyik moddal? Nekem már nem tiszta a dolog.
    Tegnap volt szerencsém a Real mod -ot tesztelni de a mai hozzászlásokban mintha egy másik mod-ról is szó lenne(?). Bocs ha csak én nem vagyok képben.
  • Col. Rommel
    Petko: Szerintem Transform & Lighting
    poy:Szerintem erdemes elolvasni a readme-t eloszor utana kerdezni
    "Cards that are not HW-T&L compatible will not be supported!"