109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Borg
    Szerintem hogy alap vagy mod, az a te döntésed marad lifeforce, mert a szavazás kb egálban van mindig.

A műszerfal kikapcsolhatósága meg egyértelműen 100%ra meg van szavazva.

Új térkép ellen meg nem lesz senki szerintem, azt az egyet is lelőjük aki a szavazásban véletlen a nemre nyomott;)
  • Lifeforce
    ja 20mb az egész map.
  • Lifeforce
    Így jó?
  • Lifeforce
    jó akkor ha van kedvetek akkor most felteszem és kipróbálhatjátok.10perc és húzhatjátok az új mappot.(FTP)(HTTP)
    és egyben el is indítom a szervert, hogy kipróbálhassátok.
    Szavaztok róla és akkor holnap 18:00-kor levéglegesítjük.
  • Lifeforce
    ja az orr kamerát már rég visszakapcsoltam
  • ssc-suni-hu
    Lefeforce megint kezded. Kell a szerver, leszeded a modot, felteszel nehany uj mapotot es beall egyszer a szerver.
    Egy csomoan nem tudnak felmenni, mert nem olvassak ezt a forumot olvassak, stb. De nem baj az uj dolgokat kiprobaljuk altalad. De szerintem inkabb uj palyak kellenenek, mintsem realmodok, a palyak az erdekesek szerintem.
  • Lifeforce
    Ha nektek nehéz vele foglalkozni akkor képzeljetek el engem.70ember elképzelését megvalósítani.S mellesleg érdekessebbé tenni a játékot, hogy legalább a BF ne tünjön el a sülyesztőben mint a többi.
  • ssc-suni-hu
    Na emberek Tegnap Gazalaban mint irtam hulyeskedtunk paran hajnali 4-ig. Repkedtem ossze vissza, es talatam a palyarol kirepulve naheny erdekes alakzatot. Itt vannak, na szerintetek ezek mik lehetnek?
    Gondolkoztam aztan rajottem, tok edes, szerintem minden palyan van ilyen, de nem neztemmeg meg.
    Ha nem megy majd segitek :-) de egyebkent egyszeru a magyarazat.
    Az E1 kordinatanal kezdodve biztos megtalalod te is repulovel, de csak rovid ideig lathatod mert ugyebar visszaszamol.
  • ssc-suni-hu
  • ssc-suni-hu

Hat persze, hogy elcsesztem
  • Lifeforce
    Komolyan mondom úgy csináltok mind ha a szerver adminját nem tudnátok elérni icq-n vagy ts-en.
    Nem tudtok bejönni szolni, hogy kapcsoljam vissza?Megint mindenki a Dragonon játszik.Úgy látom nincs értelme 2 szervernek mennie.1 lazán kiszolgálja az összes játékost.Az legalább sima bf és még a tk-zókat sem lehet kitenni :)
    A bőség zavara :)
    Kezetekben a döntés és nem éltek vele.
  • ssc-suni-hu
    http://www.swgy.hu/201/erdekes/02.jpg
  • ssc-suni-hu

jaj remelem megjelenik :-)
  • Lifeforce
    nem tudom,hogy hogy áll a szavazás.Most megnézem.
  • Lifeforce
    ok leszedem holnap és a felszavazott :) modot.
  • Lifeforce
    ja ha fel tud szálni.
  • ssc-suni-hu
    Legyszi Life vedd le a muszerfalat, ha meg nem tetted volna meg. Most megyek be jatszani es ezert nem tudom, hogy rajtavan-e
    bizom benned :-)
  • ssc-suni-hu
    Koszonom kedveskem az igazolasom :-)
  • lboyongo
    ok, de sztem így mindazokkal kib@szol akik szeretnek "repülni";)
  • Xboxman
    LOOOL nem Texture @ Lightning Transform @ Lighting
  • Crazyn
    Nemcsak hogy bombázni nem lehet, de egy rphadt embert nem lehet rendesen bezélozni azzal a rohadt műszerfallal, max ha fejjel lefelé repülök, de úgy meg bombázni nem lehet.
  • K.András
    Szerintem az nem véletlen van a játékban igy,tényleg zavaro hogy nem lehet váltani.
    Egyébként az indok lehet nem szerencsés,ugyanis aki elviszi és lezuhant egy perc mulva ugyanugy el fogja vinni, nem azért vitte el mert lehet kamerát változtatni rajta.A legnagyobb indokod is sántit, hiszen aki idáig szállitoeszköznek használta azt érdekelte legkevésbé a kameraváltás lehetösége :DDD
  • BurnBaby
    life.. szállítóeszköznek most is yo :)))
    ahhoz nem kell semmit látni, csak a pozíciót a térképen. ez nagyon rossz magyarázat :)
  • Manta
    Miért nem? Pont hogy mivel bombázni már szarabb vele, ezért csak szállítóeszközként használja, térképről úgyis tudja hol kell kiugrani.
  • Lifeforce
    Nem.
    Az indok nagyon egyszerű.
    Aki tud repülni az tud így bombázni.(én sosem használom)
    Nem fogják olyanok elvinni a repülőt aki 1perc mulva lezuhan majd ismét elviszi a repülőt az elöl aki tud vele repülni.Természetesen kb 20másodpercig marad a levegőben.Ezeket a gépeket zuhanó bombázásra találták ki és az ellenséges repülők leszedésére.A B17-es bombázóban pedig az alsó emberke látja, hogy hová kell a bombát dobni.És a legnagyobb indok az, hogy azok az emberek nem fogják használni aki csak szállító eszköznek használja.
  • lboyongo
    nem kapcsolod vissza a kamerákat?

• Kicsirigo
    A T35 egy nagy sz@r, 10-50mm páncélzat, 76.2mm ágyú, nevetséges ennél a T34 is jobb. Akár melyik német tank szétszedte.
    IS3 (meg az egész IS sorozat) tényleg jó, de csak '44 (IS3 '45) -ben kezdték gyártani.
    SU sorosat nem harckocsi, hanem páncélvadász. Ahhoz inkább hasonlitgassuk a Jagdtiger-t, azzal egy kategória. Mellesleg a Jagdtiger egy cseppet ebben a kategóriában is jobb.
    Az utolsót nem ismerem (Object 279), de ott van egy dátum 1957, ezek szerint jóval késöbbi darab.
  • Borg
    a 63 megás kint van a HBS FTPn, akinek még kellett..
  • K.András
    Most az alap megy...
  • Petko
    olvass vissza, még ezen az oldalon megvan a válasz
  • Looserke
    Engem a Hungarian Battlefield Server nem enged be. Corrupt Data hibauzenettel kivag az elejen. Eddig ment rendesen, hianyozna valami mod amit most raktak fel? Help please...
  • BurnBaby
    GameSpy interjú a bf producerével. Akit érdekel az eredeti itt elolvashatja.

A vonatkozó részlet szabadfordításban:

GameSpy: Az egyik dolog, amit a mai beszédedben megemlítettél a játék kiegyensúlyozottságával kapcsolatban a "realizmus a játszhatósággal szemben". Egyes játékok a realitást célozzák, mint pl. a World War II Online, míg mások inkább a játékélményre törekednek, pl. Return to Castle Wolfenstein. Úgy érzed ti eltaláltátok az egyensúlyt?

Lars Gustavsson: Szerintem igen. Bárki elkezdhet játszani és jó eséllyek nem csak ágyútöltelék lesz. Rengetek szimulátor van... de hadd kezdjem az elején:
    10-15 évvel ezelőtt egy repülőszimulátorral játszottam, ACE vagy hasonló a neve, és imádtam. De a barátaimmal olyan jövendő játékokról olvastunk a magazinokban ahol egy játékban lehet majd tankot és repülőt is használni. Wow! Mégis úgy érzem, hogy előttünk senki nem csinálta ez meg rendesen. Az az érzés, ahogy a tankoddal a frontvonal felé haladsz, hallod mögötted a tüzérség és a hajók lövésit, a közeledő repülőket... ez az amit mindig is akartam és végre megcsináltuk.

Vannak tökéletes szimulátorok - különböző vadászgépek, tengeralattjárók, tankok - és mind nagyszerű. De rájöttünk, hogy nem leszünk képesek minden egyes járművet és fegyvert tökéletesen lemodellezni. Nem igazából a szimulátor rész érdekelt minket. Egy szórakoztató, akciódús játékot akartunk.
  • ssc-suni-hu
    Szerintem uj mapok, azok minden esetben jok es kellenek, mert egysikuva vallhat a dolog, bar meg van benne tartalek azert.
  • K.András
    Tyler emlitette hogy van egy király map, azt is fel kéne dobni valahova hogy mindenki magáévá tehesse...
  • Borg
    ott a link a szavazásra...
  • Borg
  • Lifeforce
    Természetesen van új jó mapp is a döntés a ti kezetekben.
  • Lifeforce
    egy pillanat már is intézkedem.10perc és felteszem a szerverre!!!!
    A játékszervert is megállítom és normálra visszateszem mert ezt mindenki leszavazta.Tessék menni és szavazni addig, hogy 1.5 vagy normál.
  • ssc-suni-hu
    OK de akkor adjatok linket a tegnapi 60 Mbos modhoz, mert elkeazdtem tolteni Lefeforce FTPjerol es eltunt.

Szoval kedveskeim, honnan tudom letolteni?
  • Borg
    Aki ki akarja próbálni, az ki tudja addig.
    A mod mindössze 7 MB. (olyan is)