109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Lifeforce
    És ez csak lustaság kérdése.Mert 15percet el kell tölteni játék nélkűl és egy kicsit foglalkozni kell vele.Most gondold el ha neked fárasztó akkor nekem milyen.
  • Lifeforce
    Mindig ez a problémánk.Persze nem csak a játékokkal vagyunk így.Ezért van az, hogy minden játékból kevés a szerver.Semmi új és érdekes.Egyszerűen eltünik a sűlyesztőben.De sebaj majd jön egy újabb játék ami jobb és szebb.
  • Numero Uno
    Lehet Life hogy maradi vagyok, de szerintem túl sokat van babrálva a szerver és már követhetetlen hogy mikor mi van fenn. Ezeket a patch-eket (vagy modokat vagy mi) szerintem sokan nem tudják vagy nem is akarják letölteni (lustaság, lassú net stb.) de a lényeg hogy jóból is megárt a sok.
    Ne értsd félre én értékelem az igyekezeted és nyilván más is továbbá azt is hogy karbantartod a szervert ez nagy dolog, de biztos vagyok benne hogy ha a normál sima BF lenne fenn (1.2 -es patch mondjuk egyértelműen kell) akkor elég jó eséllyel tele lenne a szerver.
    Mégegyszer mondom nem baszogatásnak szánom a hozzászólást nehogy félreértsd! Semmi új elrontója nem vagyok és is leszdtem a 66 megás modot kipróbálásra.
  • K.András
    "műfaj:KALAND/STRATÉGIA" Értenek ezek a játékhoz asszed :DDD
  • Kicsirigo
    Kár, mert a mai rész Wittmann élettörténetéről szól minden egészen a haláláig.
  • skorpio7
    Inkább mától ... miután felébredsz . :)
  • Lifeforce
    na jocakát remélem, holnaptól minden rendben lessz.
  • SZEG007
    Örülök ha a MTV-t látom nemhogy Discoveryt
    sajna nem láthatom
  • Lifeforce
    hííí már csinálják,új realt és sircsi lessz mert láttam belőle részletet.Ja kilopattam a 66mb-s zenéjét de sssss. :)
    tömörítetlen állapotban 33mb
  • BurnBaby
    kiráj :)
  • ssc-suni-hu
    hat akin nem veszi meg annak egy nagy kaland feltenni es ha lebukik akkor strategiazhat, hogy hogy kerul ki a pacbol.
    ugyhogy stim :-)

Na alvas, mert a tegnap hajnali moka most ut ki nallahsjdjhfsakjdfhsjdxncvzmnvajkslgdhbmbvskjh
  • LSC
    Electro world újság:
    bf1942 ár:11990Ft(asszem,nem biztos)
    műfaj:KALAND/STRATÉGIA
  • ssc-suni-hu
    Az uj map nekem tetszik. Bar teljesen mas taktikakat kel alkalmazni ez nagy jatekosszamra van csinalva.
    Mindket oldalon 1 csatahajo, vagy 8-9 pancelos + 2 APC, 1 dzsip 3 vadasz 1 torpedosgep es egy B17 (jaja japan oldalon is egy zsakmanyolt B17-es van benne :-)

ja es a tenger kozepen a viztol vagy 3 m-re van egy palmafa, szerintem direkt van benne.
    Ha nekimesz repulovel, akkor meg is halsz :-)

Amit kiprobaltam:
    - a repulovel nem lehet atmenni a hajodaruk alatt :-)
    - A bombazokkal nem lehet megseriteni a csatahajokat, godolom azert mert tul konnyu lenne igy lebombazni ket rarepulessel a catqhajokat
  • ssc-suni-hu
    Nem ez nem bug, hanem nezd meg es ezek a helyek ismerosek lesznek. Ezek ugyanazok a helyszinek, mint a terkepen belul, csk ugyebar a texturan van rajta az aranyakai az epleteknek, sziklaknak, homoksakoknak, es a mapok folytatodnak igy a textura is, de epuletek mar nincsenek :-)
    Tok jo, minden palyan ha tovabbmesz es nem halsz meg, akkor talalkozol ugyanazzal a helyszinnel csak targyak (fak, epuletek, stb.) nelkul

nekem nagyon tetszik
  • BurnBaby
    life nem fog csak tessék türelmesnek lenni :)) össz 2 szerver nem tud minden vágyat... na meg a 2 órás váltások megnehezíthetik a játékot :) ma leszedtem egy 66M-es mod-ot, most kéne egy 20Mes map... nemmintha nem lenne sávom csak hát shock macera :)
  • Kicsirigo
    Aki még nem alszik, most megy a Tankok a Discovery-n.
  • BurnBaby
    ez vicces :) majd megnézem hogy csak a te bf-ed bugos-e ,)

igazolás meg szívesen, megszokhattad volna :) adnék a melóhelyedre is, de magad uram ha szolgád nincs, úgyhogy... ,)
    kár hogy nem akarok 201es lenni má eleget pedáloztam nálad :P
  • Lifeforce
    De tényleg nem szeretném ha legalább ez a jó gamma ne sülyedjen el de.... :(
    De a helikopteres mód az müködött de azt ....
    pedig azt nem volt egyszerü megcsinálni.nem csak konfigokat állítottak.
  • _fly
    na nem jon senki?
  • _fly
    jaja fel ne add Lifeforce!
  • _fly
    bocs hogy kerdeztem aszittem azért van ,)
    kb 5 percet vartam de megcsak nem is koszont senki. meg egy bot se ;) !SUNI ;)))
  • skorpio7
    Őszintén sajnálom ... azért ne csüggedj el teljesen .
  • Lifeforce
    Most tiszta a játék és így is marad amig a normális real modot meg nem csináltatom.
  • Lifeforce
    Sajnálattal kell közöljem, hogy ez a játék erről az oldalárol egy fos.Erre nem lehet sem mapot rakni sem semmit. :(
    Sajna saját szerveren futott és fut de a dedikáltal már baja van.Így tisztán visszaadom és kész baszaxik vele a f@szom. :(
  • Kicsirigo
    honnan szeditek ezeket a mapokat ?
  • skorpio7
    Lifeforce !
    A modot szerintem hagyd ... a map sokkal fontosabb , amúgy a REMAGEN nevezetű map-et nézte már közületek vki ???
  • Petko
    én ott vagyok meg mások is de sokan azt hiszik hogy felmennek a csatira, feltesznek valami kérdést, és mi abban a fel percben pont oda fogunk nezni
  • _fly
    IRC-n miért nincs senki?
  • _fly
    most akkor mi a teendő ?
  • _fly
    nabazz... data differs from server
  • _fly
    na lássuk akkor :)
  • Petko
    na persze hogy a bf automatikusan nem tolti le a mapot. Már kezd a faszom kilenni azzal, hogy ennyire béna a háttérrendszere. Annak idején meg a quake 1 ben is megtudták csinálni, hogy automatikusan töltse a mapot ha nincs meg, meg ezer dolgot. Itt meg alig lehet egy szervert normalisan elinditani
  • Lifeforce
    így néz ki.
  • Lifeforce
  • Lifeforce
    szerver ip,név-jelszó:bf-bf
  • Lifeforce
    Na nem akarom, hogy a szerver kiürüljön.Ezért csak a mapp került fel egyenlőre.
    Van egy profi programozó ismerősöm majd csináltatok vele egyet mert tele van a tö...., hogy amejik jó az nagy.
    Na a szokásos ftp-ről levehető.
  • magus
    ako milyen moda van fenn?
  • Yetike
    primitív vagy...
  • Lifeforce
    ok akkor összeállítom és leszedhetitek.Maps meg a jóbbik mód és kész.Kamera visszaállítva....stb
  • Lifeforce
    Ja ha lehetne akkor igen.Egy szerver 1porton leköti a gép 87%-át.