109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Lifeforce
    Na basszátok meg most sírjatok. az egész becsomagolva 300kbyte. :)
  • Lifeforce
    Sztem sokaknak igazából a mod aktiválással van a gondja.De ha a süni feljön ts-re akkor ez a gond is gyorsan megoldódik és akkor egyenesen lehet eye-vel csatlakozni.
  • Lifeforce
    rendben de ha a süni feljönne ts-re azt megköszönném.
  • tokfej
    Hát sajna elfelejtettem de talán valaki tudja hogy merre van.
  • John Fisher
    Tőlem mehet, csak legyen elérhető, és jó lenne, ha tovább fönn lenne, mint 18.00h, mer akkor talán ki is tudom próbálni.
  • Lifeforce
    Ma meghozták és szerintem mindenkinek tetszeni fog.Lepróbáltam itthon is szerveren is.Nagyon király.Olyasmi mint a 66 megás de ez csomagolatlan állapotban is csak 5 megás :)
    nem bugos és még a 66megásnál is jobb.Szegény barátom nem aludt sokat. :(
    23-11-ig csak erre feküdt rá és mondhatom, hogy megérte.De és itt jöttök be a képbe.Akarjátok vagy sem és hogyan akarjátok.Mod váltással vagy, hogy egyenesen fel lehessen csatlakozni all-ból.
    Úgy lett megcsinálva, hogy semmi képpen ne zavarja meg a gyári játékot.Ezt döntsétek el ti.
    De ha az utóbbi akkor Süninek a dolga parancs ikont gyártani :)
  • Frankie
    Igen 30 felett nekem is veszettül laggol. De csak a nagyobb térképek. BotB, stb.
    Berlin, Stgrad nem.
  • [Dragon] Ati
    Hali!

Szerintem jó ötlet, hogy új modokat és pályákat teszteljünk. A Dragonra azért nem teszek ilyet, mert (mostmár sajnos) csak két magyar szerver van, így akik nem értesülnek a változásról, csak azt látják, hogy kapnak egy szép hibaüzenet kapcsolódáskor, de játszani nem tudnak.
    Azt a két modot szerettem volna kipróbálni én is, de a 7 megásnál kaptam egy data differs from server hibát (igaz, akkor lehet hogy már nem is volt fent az a mod, de ahogy olvasom itt a hozzászólásokat, azzal nem is vesztettem sokat). A 6x megás meg annyit csinált, hogy a bf már nem is volt hajlandó elindulni többet, rögtön kilépett.
    Azt az új pályát honnan lehet letölteni? Azon az ftp-n (bf:[email protected]) megvan a biztonsági másolat a 2 cdről, meg az 1.2 patch, de én nem látok semmi mást. (meg van ott egy SOF2 is)
    Ha olyan új (és jó) pályák lesznek, amikhez nem kell fileokat felülírni, tehát a sima 1.2-es bf-el működnek, azokat lehet hogy a Dragonra is felteszem. Ilyenkor bele lehet írni a szerver kezdőszövegébe (hátha elolvassa valaki), hogy mit honnan töltsenek le és így max egy-két pályán nem játszik az, aki erre nem hajlandó.
  • lboyongo
    akkor én is Lmondom a véleményemet..
    Nem tom más hogy van vele, de nekem függetlenűl hogy a Dragonon vagy Lifeforce szerverén vagyok ha 30nál többen vagyunk bennt, Lkezd szaggatni pingtől függetlenül. Tele is van a tököm vele, hogy az egyiken- most mind1 épp melyiken- teltház van, ergo szaggat->nem lehet normálisan jáccani, a másik üres-> ott sem lehet jáccani...

Namost sztem aki a HBA tagja az olvassa nagyjából ezt a fórumot is, attól független hogy nem ír bele...tehát ők mindig tudják hogy mi van fennt Lifeforcenál, a full kezdők meg talán nem baj ha 1ből nem oda jönnek, hanem nekik megmarad a dragon.
  • Forrest Tomee
    És az sem lenne hátrány ha ide löknétek egy letöltési linket is, ha feltesztek valamit mert dolgozó embernek nincs ideje kesegélni, otthon meg ölni akar nem webezni.
  • tokfej
    Battlefield_1942_Patch_v1.2_Cracked-iMSDOX
    ugye ezt akarod Te is feltenni a frissen telepytett BF-re ?
  • John Fisher
    Tőlem mód is lehet, csak ne fél napot, fél órát, fél percet legyen fenn, mer azzal megy el az idő, hogy próbálom követni a változásokat, és nem tudok játszani, pedig én abban a tévhitben élek, hogy ez egy játék.
  • ssc-suni-hu
    Ezert a dolgokert mondom en, hogy Modokat ne de Mapokat mindig tegyunk fel ujjaka, amelyikre mar mashol irtak, hogy jok. Mapok mindenkinek tetszhetnek, de a Modokkal biztos, hogy nagyobb lenne az ellentetessegtelenkedes.
    Szoval nekem a Mapok az ami a BF-ben ujjakat hoznak, uj strategiak, plane ha mindket fel ugyanolyan eros oldalt (jarmuveket, terepet, stb.) kapnak.

Szoval Mapok elore a MODok hatra
    Modokat meg akkor, ha mar nagyon nagyon jo viszhanga van kulfoldon. Kicsiny magyar BF kozossegnel nem lehet megcsinalni ezt, kulfoldon had probalgassak.
  • John Fisher
    Akkor leírom, mi történt két nap alatt.

Kedd: Fent van egy mód, melyről nem tudhatok, mert aki másnap dolgozik, az 22.00 körül ballag aludni.

Szerda: olvasom, hogy fent van egy mód, és rohanok letölteni (60 akárhány mega). Még fönt sincs, de tovább olvasva a fórumot kiderül, hogy már egy másik mód van fönt, amit ismételten letöltök. Azt nem mondtam, hogy ekkor már 18.00, met az a mocskos lusta játékos mellesleg nem csak dolgozik, de még van pofája főiskolára járni, és munka után tanulni. Ezek után kiderül, hogy mód nincs fönt, és 18.30-ig volt szavazás róla. Ekkor még föl se tettem semmit és a határidő már lejárt.

Lifeforce! Ne akaszzá mán hasba! Jó?

Légy szíves lassíts egy kicsit, hogy ember is tudja követni a tempódat.

Ja, azt nem is mondtam, hogy közben a század tagjai már hívnak játszani, a pk. meg rágja a fülemet, hogy olvassak HBA fórumot is. Esetleg a másik két kezemmel közben gyakorolhatnék zongorázni is. Hát persze, hogy a Dragonon kötöttem ki.

Én tényleg örülök az új dolgoknak, és szeretném kipróbálni őket. De csak szeretném, mer mire letöltök valamit, már két másik új van fönt. Ma is úgy vártam, hogy felkerül majd a 63M-ás mód de látom már ez se fog bejöni. Ellenben tölthetek le szé új pályát meg maj lesz új mód. Szóval szépen kérlek: Lassabban!
  • skorpio7
    Igen .
  • Petyus_
    Tényleg, van már 1.2-vel működő Merciless?
  • MEDIC!
    Mercielles addon van neked? Mer nekem az okozott galibát.
  • Petyus_
    Én tapasztalatból mondom, 3 nap kihagyás után már azt se tudom mi van. :)

Lifeforce:
    Kiforratlan modokat tesztelni szerintem nem sokan szeretnek. Pl. én vizsgaidőszakban játszhatok heti 4-5 órát, biztos nem tesztelni akarok. :)
    Főleg nem egy olyan rendszerben, ahol a plusz mapjeim miatt is kidob a "gyári" szerver (ez még mindig így van?). Mint régen az Süni féle obi.bat dragon.bat idején. :) Majd ha működni fog a "Custom Game" menü szépen, ott lesznek a modok (mint a Half-Life esetén), akkor biztos mindenki szívesebben fog modokkal játszani. De ez még sok idő imho.
    Magam részéről egy hatalmas köszi a szerverért, amin játszhatok, de neked meg kicsit megértőbbnek kellene lenned - ha a scene nem igényli a modokat akkor nem igényli, ez van.
    A másik, real-modokra nem biztos, hogy hatalmas igény van, ezzel a játékkal szerintem pont a hihetetlen játékélmény miatt szeretünk játszani, ami így is megvan. Vagyis ÍGY van meg. :) Az engineer igaz, hogy nem jó közelharcban... de annyira nem is rossz. A gyengeségét viszont kompenzálja amikor azzal van arany medálom és azzal nyer a csapat, hogy lőszeresládától hídig rohangászok Market Gardenen és pakolom az aknákat a Tigrisek alá jól. :)
    És még azt tenném hozzá, hogy a játék annyira új, hogy én pl. Stalingrad vagy Midway mapen kb. egyszer játszottam.
  • FreddyHawk
    Ehh, némmá, a 201 puha diplomatikus irányvonala is képviseltetve van ! :))
  • FreddyHawk
    Valóban erős volt a megfogalmazás, szándékaimmal egyezően !
  • Frankie
    Jaj Life, ne butáskodj már!

Egy új szervernek, hogy köztudatba kerüljön legalább 1 -2 hónap tiszta játék kell. Változtatások nélkül, hogy bárki felmeheseen (természetesen it nem !pass-t érem), és játszhasson, hozzászokjon a környezethez, a szerver stabil jelenlétéhez.
    Az OBI is fullon futott, minden beavatkozás nélkül (itt nem az üzemeltetés hiányára értem)

Egy bizonyos idő után, miután kialakult a "pavlovi-reflex" a szerver irányába, akkor lehet elgondolkodni, új modok stb. felrakásáról.

Ennek folyamata:

1. Felveted min. egy héttel előtte, hogy x napo folyamán, új mod kerül telepítésre teszt céljából és véleményezésre. Megadod a linket, hogy honnan lehet leszedni és egy leírást, hogy mit fog tartalmazni.
    2. Ezeket az információkat felrakod, minden bf1942-es fórumra, és minden nap érdemes megtenni, a bevezetésig, hogy ne érjen senkit meglepetésként. (még x nap és blablabla lesz..)
    3. Néha ezen idő alatt néha felmész a szerverre amikor többen játszanak (mondjuk estefele) és beírod röviden, hogy mi fog történni. Így közvetlenül is eljut azokhoz az információ, akiket érinteni fog.
    4. Amikor letelt az idő felrakod a modot, és a megfelelő kommunikácó miatt nem lesz üres a szerver. Ennyi.

Kérlek értsd meg, hogy maximálisan támogatunk és TISZTELÜNK azért mert felvállaltad egy szerver üzemeltetését, és felvirágoztatni kívánod a hazai BF társadalmat.
    Azonban, ha minden nap változik a szerver, és sokaknak problémát okoz a feljelentkezés, akkor egy idő után az emberek megunják a BIZONYTALANSÁGOT és átszoknak máshova.
    Ez nem a türelmetlenség jele, hanem, hogy a sok változtatás a szerver instabilitását jelenti. (nem technikailag, hanem mentális reakcióként értem)

Ezért kérlek, ha bármiben segíthetünk szólj előre, és mi is segitünk egy új peccs promociójában. Csak szólj előre...
    ;-)

• Petko
    life abban mindenképp igazuk van, hogy kurvára nehéz valakinek követni és gyorsan lereagálni a változásoka. Ehhez időre van szükség, és persze alaposságra amikro változtatsz valamit, mert elötte egy jó hetes tesztelésen és próbákon kéne átesnie mielött felrakjuk, és utánna pedig hónapokig rajtahagyni.
    Az ember aki felmegy a szerverre nagy hévvel hogy ő most lövöldözni fog, és kiirja hogy corrupted data, abban a pillanatban fasza kilesz vele, amikor ő épp teljesen abban az idegállapotban van hogy játszani fog, nem fogja felrakni menten, hanem esetleg az elkövetkező napokban kideríti nagynehezen mivan, és csak utánna rakja fel.
    Szóval csak lassan, és alaposan változtass.
  • skorpio7
    Na ez erős volt egy kicsit . :)

Kérdés : CORALL SEA nevezetű pályát honnan lehet letölteni ?
  • FreddyHawk
    Szerintem is tök fölösleges... Hadjuk ... Mintha a falnak beszélne az ember.
  • BurnBaby
    life.... asszem feladom :) Nem érted a lényeget :)
  • Lifeforce
    Ha ezt az enyhe modositásokat nem viselitek el akkor mi lessz a H.B.A.-val?
  • Lifeforce
    Zsarol a fene.Csak azt látom, hogy a Dragon sincs tele.A miénk meg üres.Vagy ne adja isten pénzbe kerül, hogy kipróbálod?
  • BurnBaby
    drágai feleim, továbbra is epekedve várom azt a szerencsés nyertest, aki mostanság fejlesztette a gépét és van elfekvőben egy olyan alaplapja, amibe belemegy egy 633-as celeron proci. méltányos áron átvenném szülők otthoni gépének fejlesztése céljából :)
  • FreddyHawk
    Éljen a Dragon és üzemeltetője Megfontolt Ati, aki nem modolja hetente négyszer a szerverét !

Hihetetlen vagy Life ... A lényeget már elmondták előttem... Itt egy játék, alig került ki a kemencéből ( még forró ! ) tanulgatjuk éppen, még nem is tudjuk a jó trükköket, de jössz Te, és zsarolsz minket azzal, hogy leállítod a szerveredet, ha nem rohanunk hurrá kiáltások közepette a modolt szerveredre játszani ... A legszebb az , hogy még csodálkozol is erősen, amikor ott kong a szerver az ürességtől, és megsértődsz ... Áááááh, asszem megint felvehetek egy új aláírást majd a HBA fórumon ...
  • MEDIC!
    Arról nem is beszélve, hogy nem minden játékos olvassa ezt a fórumot az meg csak azt láttya, hogy nem tud csatlakozni ezért megy a dragonra.
  • Frankie
    ez egy újabb mod?
  • Lifeforce
    És egy kis látványt is belerakott.Élő normális torkolat tűz stb...
  • Lifeforce
    Sztem a magyar szerver üzemeltetőknek nagyon fog tetszeni.És az embereknek is.
  • Lifeforce
    Már rég vissza van kapcsolva :)
    A szerver nevében benne van a szerver webcíme így ha nem tud felcsatlakozni akkor megnézi.Persze ez logika kérdése és nem tudásé.
    Na akkor most szólok mindenkinek, hogy egy kimondottan a saját szerverre fog készülni.Csak nekünk.Én már kaptam beletekintést és húúúúú nygyon vadas :)
    1. a szemről lehet csatlakozni.
    2. nem kell módváltást csinálni de az eredeti játékot nem vágja tönkre.
    3 7mb az egész :)
    Ha minden gaz akkor ma vagy holnap elkészül.
  • BurnBaby
    rakd újra a bf-et, tedd rá az 1.2 patchet és a hq-n leírtakat. úgy kell hogy menjen :)
  • BurnBaby
    szépen kérlek hagyd a sok gyepmestert így élvezni a bf-et, ahogy van. Még csak 2 hónapja megyeget a játék, az obi szerver már megszünt (addig is jó volt amíg), de azért, mert egy este nincs tele a szervered 1) ne akard megszüntetni 2) ne cserélj modot, mert lehet csak nem jutottak el odáig, hogy felrakják.
    Ha most megegyeztetek abban, hogy a te szervered modos ok, legyen fenn, de ne lepődj meg, hogy lesz, aki inkább megy a dragonra. Sokaknak már egy olyan egyszreű dolog, mint az új patch gondot okozott. Ezt értsd meg :) És ez nem a személyed vagy a szervered elleni támadás :)

Én tegnap este egyáltalán nem játszottam, mert fáradt/kedvetlen voltam ahhoz, hogy felrakjam a mapet, ha kell a modot, és ha még esetleg úgyse megy tovább érdeklődjek. Ettől függetlenül ma este vagy holnap gondolom felrakom.

Más: icq kérdésedre még nem találtam választ, de nem vagy elfelejtve, csak várom a csodát az okosoktól :)
  • Numero Uno
    Ja és még valami. Amit most Te csinálsz azt én 2 évig felvállaltam egy másik játékban, tehát próbáltam a hátamon cipelni amenyire lehet. Elég hálátlan feladat ezt jobb ha tudod és felkészülsz rá lelkiekben ... Egy idő után minden természetesnek válik, követelőzések, nemtetszések stb. ezt el kell fogadni. Ilyen az élet.
  • Numero Uno
    Na igen... De én azt mondom okos enged ...
    Inkább legyen tele a szerver nem?
    Meg legalább kevesebb gondod lesz nem kell állandóan frissíteni, azon idegeskedni hogy a mod vagy a patch szar amit kiadtak. Nem hiszem hogy ellaposodhat a játék ha megmarad a társaság ... Én inkább az új pályákat tartom idővel fontosnak de remélem az EA gondoskodik erről is.
  • Lifeforce
    Teljesen igazad van ezek az emberek nem, hogy a moddal való küzdelmet de még a szervert sem érdemlik meg.Ezért tartottam ott imáron 2*, hogy leállítom.Gondolj bele nekem nem 1* kell letöltsem.Nem csak az én gépemen kell beállítanom hanem a szerveren is.Nekem megy?Másnak nem?Hmmm a szerver fentartása sok munkával jár.Csak én tegyek valamit, hogy ezek a lusta emberek jól érezzék magukat, élvezhessék a játékot?Ha már üzemeltetem én nem érezhetem magam jól, vagy az a másik 15 aki tesz érte is valamit?Akik velem együtt basztatják a játékot letöltik a kijelölt fájlokat ők is meg tesznek mindent, hogy jól érezzék magukat.(Bocs Atis)nem rosszkívánság amit most mondok.De ezek az emberek megérdemelnék, hogy mind a két szerver megáljon vagy más játék fusson rajta.És akkor tudod hol játszanának?Az any....
    Atis is mindent megtesz, hogy aki ott játszik az jól érezze magát.Folyamatosan karbantartja és.....
    Senkitz nem akarok megsérteni ezzel de talán úgy válem, hogy a vákltozatosságot szeretni kell és nem kell begyepesedni.
  • Numero Uno
    Nem Life nekem ez nem jelent gondot, én írtam is hogy letöltöttem én nem magamat féltem. Én a munkahelyemen is fórumot olvasgatok nem ezzel van a gond ha a többség támogatná a modokat és úgy vélné kellenek akkor naná hogy van értelme. Múltkor 30-an voltak a Dragonon mi pedig 3-an a HBA szerveren és órák hosszat játszogattunk de azért valahogy nem volt az igazi. Én nem érzem magam és a többieket sem túl lustának, szerintem a tömeg dönt és a tömeg azt mondja inkább az egyszerűbb. Lehet hogy tévedek, elvégre emberből vagyok én is. Mint mondtam dícséretes az igyekezeted de látod megosztja a tásaságot és ebből előbb utóbb viták lesznek, durci, meg beszólások és ez az amit nem kellene megvárni.