109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lifeforce #13929 bf1942.hq.hu -
#13928 De még nem tudom hogy megy e 1.2 alatt de valszínű.
http://www.bfcentral.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=186 -
#13927 lehetsege hogy hbs-en SENKI sincs? -
#13926 Van új mercilles addon. -
Gomez #13925 Hello!A BF1942 elindul nektek XP-n???
Mert nekem amikor elinditom a gamet akkor csak feketeseg és a loves egy narancssárga "dolog".Van valakinek ilyen?Ha van hogyan oldotta meg?XP P3. -
Lifeforce #13924 nincs fent mod -
#13923 addig is a console parancsok listáka elérhető itt
:) -
Borg #13922 Már megint valami új mod van?:)) RÖhej már... -
#13921 jóvan... este szállítóm az info-t az nbrigade-től... nesírjatok :) -
#13920 Na ha válaszolnak majd szólok. :) -
#13919 na.. -
#13918 Itt feltettem a kérdést -
#13917 csinalom az egesz letoltesi oldalt -
#13916 Az az idegesítő , hogy egyszerűen nem todok egy árva élő login-t létrehozni azona fránya fórumon ( alább linkelve ) .
Borg ( köszönet neki ) már értelmesen le is fordította , amit kértem , de én képtelen vagyok egy k...a topic-ot nyitni neki , pláne beírni az egyikbe .Grrr ... most nagyon bénának érzem magam .
Pedig csak lenne vki , aki tudja , hol és mit kellen alakítani , hogy a szerver ne mutassa a gyilkosunkat . :) -
Lifeforce #13915 Mostantól egy normális realmod de elöbb a süni megcsinálja a parancsikonokat hozzá.Elöbb ki lessz hírdetve mindenki letölti majd utánna át lessz állítva a szerver.Holnap után mondjuk.
300kbyte az egész nem nagy.Addigra talán megtudom, hogyan lehetne kiszedni ezt a gyilkos mutatást. -
#13914 Legjobb esetben meg lesz osztva az a max. 40 ember két részre. Ha jó a realmod. :) Ha nem jó, akkor meg mindenki megy a Dragonra.
Én biztos kipróbálom majd, bár erősen szkeptikus vagyok, 2-3 lövés úgyis halálos közelharcban, minek akkor realmod? Esetleg azt tudom elképzelni, hogy egy pisztolylövés is halálos lesz, de az meg a játék vége lenne szerintem. Mindent elsöprő megsemmisíthetetlen cammogó lassú Tigrist meg nem szeretnék. :) De majd megnézem. :) -
FreddyHawk #13913 Mifene... Ne vedd ki a lőport a puskámból Life, mi ez a normális hangnem ??? :)))))))
-
Lifeforce #13911 Na de viccet félretéve én sosem harakszom senkire hisz mindanyian mások vagyunk :)
Nem tudok mindenkinek a kedvére tenni. :(
Két azonos szervernek müködnie, sőt 3-nak hmmmm
Ti látjátok értelmét?Mielött megint valaki beszolna, hogy fenyegetőzöm nem fenyegetőzöm, hanem kiváncsi vagyok a véleményekre.
Én úgy látom, hogy hétvégén is max 40 ember játszik egyszerre. -
Lifeforce #13910 Kicsit unalmas ez az állandó vita.Ez a mostani realmod fel lessz téve és jön aki jön aki nem az nem.S ha nem lessz rajta senki akkor leveszem róla a jelszót.Multkór amikor levettem róla jelszót mindzsá telelett :) -
Lifeforce #13909 Süni akkor megcsinálod rá a parancs ikont? -
Lifeforce #13908 be van szabályozva a töltési sebesség és a problémák elkerülése végett másik wincsin. -
Lifeforce #13907 nem. -
#13906 mellesleg... life... nem akarok belédszolni, mert nemtom milyen neten van a szerver, de nem függhet össze a lag azzal, hogy ugyanonnan töltik a 60+M-ákat, ahol a játék megy? :)
/me szőke, szal ne rugj belém nagyot ,) -
#13905 mint említettem már lifenak is - amióta ott van a szerver mellett az oldal címe, azóta azok, akik a játék keresőjéből név alapján próbáltak csatlakozni (értsd: hungarian battlefield server) már nem tudnak :))) kérek mindenkit, főleg az adminokat, hogy mindig a legrosszabb eshetőséggel számoljanak a felhasználókat illetően :) -
Lifeforce #13904 Szal ez a chello :( -
#13903 Tudok róla, és ha végigolvastad volna a szavazás topikját akkor látnád, hogy írtam is oda. Csak te nem érted, mit akarok mondani, hogy elöbb mindenki próbálja ki maga, aztán döntsünk róla, és csak ezután tenni fel valamelyik szerverre. -
#13902 Egyszerű , puritán felhasználóra gondolok ... a HBA-sok meg szerintem nagyon nem azok .Mi szerintem már elég régóta netezünk és valóban azt csináljuk amit mondasz , utánnaolvasunk .Mostmár nekem is itt figyel 6 pálya és 2 fajta mod a gépemen , bár még egyikkel sem nyomultam online a neten .De singleben kipróbálni jó volt . :) -
FreddyHawk #13901 Szevasz András !
1. Szavazásra utólag bocsájtotta csak az ügyet, 2. 4 alkalommal változott a HBA szerver a héten
3. ha megnézed az üzeneteit, a szerver leállításával fenyegetőzik
4. A stílusomra tett kijelentésedet elfogadom, mint megfontolandó véleményt. A dolgok mélyebben gyökereznek néha, ha kiváncsi vagy az előzményekre : [email protected]
-
Borg #13900 van szavazás róla a HBA fórumán. -
Borg #13899 "I would like to start a dedicated server, with a setting, to not show the killer with the crosshair, after someone is killed.
How can i turn this feature off?
Thanks for the help, XY.2" -
K.András #13898 Figyelj ott van a szerver melett az oldal cime, ha rálép oda ki van irva milyen moddal megy a játék, igy még a kezdö ember is rájönn mit kell tegyen, a másik az hogy aki egy játékot elkezd nyomni az utána is szokott olvasgatni,aki meg nem veszi erre a fáradságot attol milyen játékot vársz?? -
K.András #13897 Figyelj,szerintem akit egy kicsit is érdekel egy játék az megtalálja azt a közösséget ami itthon foglalkozik a játékkal(legnagyobb gyüjtö hely az SG), sok szerver sincsen szoval nem nagy ügy.A másik, irjátok hogy sok embernek akinek lassu a nete nehéz letölteni a kiegészitöket modokat,de akkor kérdem én hogyan akar játszani???Hiszen ehez gyors net kell, azzal viszont bármelyik modot lekapod max egy fél ora alatt (60mega).
Egyébként meg nem Life találta ki hogy rakjunk fel modot, hanem a játékosok egy része, ö meg szavazásra bocsátotta demokratikusan..Erre meg jönnek az olyan dumák amik töled jöttek, amivel nem lehet egyettérteni, hiszen nem Life találja ki hogy mod legyen a szerveren, hanem a játékosok.Azt sem várja el senki, hogy hurrá kiáltások közepette szaladjál a modolt szervere játszani,lehet te elvárnád és éppen ezért irod mindezt, föleg abban a stilusban ahogy szerintem nem kéne.... -
#13896 ... hogy végre megoldódjon ez az egyszerű probléma . -
#13895 ATI !
Szerintem a kérdést pontosan IDE kell feltenni .
Nos ... vki segít nekem ? -
#13894 A halál utánni helyen szabad nézelődés van , egészen az újraéledésünkig .
Talán az EA BF42 fórumában kellen egy igyen egyszerű és rövid kérdést feltenni ezügyben .
"Indítanék egy Ded. szervert és szeretném , ha a játékos elhalálozása után , nem mutatná meg a célkereszt a gyilkosunkat .Hol és milyen opció ki- és bekapcsolásával lehetne ezt elérni ? Előre is köszönöm válaszukat ! XY "
Na persze mindezt angolul .
Ha vki lefordítja angolul és esetleg jobban megfogalmazza , akkor elküldöm az illetékes uraknak egy levélben és néhány külföldi fórumba is kiteszem .Biztos lesz válasz rá ... addig úgysem nyugszom . -
#13893 Szerintem meg igenis , hogy baj , hogy nem jöhetnek fel az állítólagos( sok jó játékos van a HBA tagokon kívül is , nagyon nem kéne őket azért kirekeszteni , mert éppen nem a kezdőlapjuk az SG ... mint nekem ) vagy valóságos kezdők ( szerencsétlen éppen most kötötte be az akciók által a szélessávú netet , minden vágya játszani , csak éppen nem tud , mert a változásokról sem tud ) .Pláne , hogy gőze sincs , melyik BF fórumot is olvassa ezügyben .
Amúgy csak a 8 jelentősebb fórumon kellen napi 1-szer és 1 héten át reklámozni az esetleges változtatásokat , magyarázó/letöltési oldaleléréssel egyetemben ( Mint anno én vmikor az OBI-t és DRAGON-t ).Így tuti híre menne és nem lennének olyan kérdésekkel teli a fórumok , " hogy mi van a HBS-el ? nem tudok csatlakozni ... nektek megy ? ..." . -
#13891 Egyébként a modokat single-ben is lehet használni. Az is lehet egy megoldás, hogy ha felvetődik egy új mód lehetősége, akkor szépen mindenki kipróbálja single -ben (itt kiderül ki a lusta) aztán mond róla véleményt (esetleg szavazás) és ez alapján eldönthető, hogy fewlkerüljön-e a szerverre. -
[Dragon] Ati #13890 Ha valaki megmondja, hogyan kell kikapcsolni, akkor szerintem mindkét szerveren megtesszük, de én eddig nem találtam semmi ilyet.
-
#13888 LIFEFORCE !
Ha lehetne kérni és miért is ne lehetne , hiszen te mondtad , hogy szeretnél olyan szervert csinálni , ami mindenkinek tetszik .Szóval kapcsold ki azt az opciót , ami megmutatja a gyilkosunkat !
Szerintem szavazni se kell a dologról , mert elég visszaolvasni , hogy hányan is kérték mindezt már korábban ... köztük én is !
Ja igen , KI LEHET KAPCSOLNI ! Az összes EAUK szerver így működik és van értelme a végre sniper-nek ... meg messziről a bar-nak is :)! És mégvalami ... egészen mostanáig az EAUK 20-as ( 50 playeres , induló ticket 666 ) szerverén voltam és éppen az OMAHA pálya ment .Hát feeling az van ennyi embernél ... és lám annak ellenére , hogy nyílt szerver mindössze a 25 főből 10 volt sniper , de ennyi kellett is .A német védők , mint legyek hullottak a többi 15 pedig állandóan rohamozott .Szóval nagyon szép játék volt ... a vége mi lett ? Veszettünk ( allies) .Pedig miután befoglaltuk a középső zászlót , állandó nyomás alatt voltak a németek .A defgun-ok a játék 2/3 ada altt , amígy tartottunk 2 zászlót nem is éltek .Amint "újraépültek" kb. 3 páncéltörő repült egyszerre feléjük , 1 lövést sem tudtak leadni velük ránk .Aztán csak sikerült vkinek elbújnia a középső zászlónál és a fehérítés után ( gránáteső volt folyamatosan fentről, csak jobb oldalt lehetett nagy nehezen haladni előre az épületek mögött ) már a maradék 150 ticketett elbuktuk ... na mindegy .
A LÉNYEG , HOGY KAPCSOLD KI AZT AZ OPCIÓT , AMI MEGMUTATJA A GYILKOSUNKAT !!! -
#13887 Milyen kifinomult nyelvezet.
Nem magb@szni akarom, hanem németeket gyilkolni.