109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#13987 Szerzek nagynehezen egy lerobbant tigrist! Feljavítom ... Beállok védekezni, hogy a németeknek esélyük se legyen erre hátulról kezd lőni a Priest! Üvöltök, írok neki, de hiába...
Majd az úriember örül, hogy ki tudta lőni egyedül a tigrist...
No Comment!
Mára épp elegem lett... -
#13986 Mehetsz!:)
Kijöttem... -
#13982 jaja nagy hentelés volt...
első is lettem a top3-on -
#13979 CDGalaxis, Auchan, Electro World.. asszem. :) -
#13976 Így van, a gránát ne sebezze a tankot.. tegnap is az a gyalázat ért, hogy valami BurnBaby a kurszki csata hevében kigránátozta alólam féltve ápolgatott, szerelgetett Tigriskémet. :) -
#13975 IvanHoe nem semmi, főleg az a durva, amikor Wake-en bepattan a defgunba. :) Leírtja a fél repteret általában... amíg ki nem sznájpolom. :)Ő egy kétlábon járó aimbot, még Slowhand meg Yoda az ilyen. Aki most beugrik. :) -
#13974 Szívesen, bár maga a "munka" annyiból állt, mint a megköszönése. :) -
FreddyHawk #13969 Az már egy orbitális nagy előrelépés, ha nem automaice mutatja a gyilkost a gép, ötletesebbnél ötletesebb ( a megszokottól eltérő ) búvóhelyek kiagyalása pedig jó sport !
Le a kalappal Petyus, tényleg nagyon köszönjük a munkát... Hozzátenném, hogy nem csak a snipereknek nagyon jó ez, hanem egy jó anti-tankosnak is nagyon fontos a fedezék...
Egyébként elképesztő, hogy egyesek milyen ügyesen céloznak a bazookával, néha mint assault-ot megetetnek ( ugye megyek oda nagy mellénnyel, hogy majd jól kinyírom , jobb a puska, erre úgy lőnek mellbe, hogy csak na ! A legjobb 505.Ivanhoe volt, hihetetlen makker : a bulge-on alliedként dokival az északi híddal szemben feküdtem a dombon, és lövöldöztem a bázisról kirajzó németeket, akiknek nem jutott tank. Ivanhoe anti tank-al grasszált a másik oldalon. Odapötyögtettem neki, egy két skulesz talált is. 4 rakétát lőtt ki rám, mire nagyjából bemérte az ívet ; közben folyamatosan lőttem, töltöttem, de a negyedik gránátja elkapott, valami bődületes távolságról !!! Nagyon nagyon ügyes volt, el sem hittem,hogy ilyen távolságból bazookával el lehet kapni egy fekvő ( ! ! ! ) embert ... Szóval le a kalappal Ivan ...
-
#13968 Ja en is aldom a nevet mert BF az jo, de az asszony tobbszor is mondta, hogy dogoljon meg aki kitalalta ezt a jatekot (igaz neha hozzateszi: legalabb a szemetet vidd le :-) -
#13965 Mi ezt nem dudhatjuk, kerdezd a fonokodet, o mindenre tudja a valaszt :-) -
#13964 A halál után FREE CAMERA módba kerülsz ugyan , de kíváncsi vagyok , hogy az újra respawn-olásig ( 7-8 időegység ) , vajon megtalálod-e pl. a SNIPER gyilkosodat , aki ki tudja hol és főleg milyen messze bújkál ( 0-1 % esélyt adok neked )
Tegyuk at azt a 0-1%-eselyt free camnal legalabb 50%-ra. Mert ugyebar egy egy palyan a terulet max 20%-a az amit lehet hasznalni snipereknek (Kiveve BOTB mert ott nagy a terep es megis sok a zaszlo)
Namarmost az ember mindig tudja, hogy honnan lehetne sniperelni es plane ha ez marad sokaig az embernek rutinszeru lesz megtalalni a snipert, akarhol is van szoval ezet legalabb 50%. Ha mar valami akkor se free cam se megmutatas.
A granat meg ne sebezzen a tankon :-)
Minimalis esejt mar annak a szerencsetlen (nem bazokas) gyalogosnak.
-
#13962 még mindig kevésbé esélyes, mint az automata "megmutatomagyilkosod" beállítás :) -
#13960 Csak éppen minden egyes másodpercben a szeme elé grik az új respawn pontot kérő térkép és addig moccani sem tud , amíg entert nem üt .De ha nem választott helyet , akkor bizony azonnal megint az arca elé vágódik a repawn térkép és ember legyen a talpán , aki folyamatosan entert , előrét , jobbrát , balrát , stb.-t ütögetve segít?!? a csapatának .
Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz :) a close gombra ugyanis eltűnik :) de aki harc helyett freecammal akar nyerni, az asszem eleve elbukta :)
publicon ez nem kérdés - mindenki játszani akar ugye, nem nézelődni
meccsen - mégkevésbé :) -
#13958 Petyus !
Először is köszönet a segítségért , amit a "gyilkos mutatás" ügyében teszel ... és mindenki másnak , aki szintén ezt teszi .
A válaszom viszont a következő mindazoknak , akik megijedtek tőle ( pedig de sokan is akarják ezt ) , mert téves ismereteik vannak a működéséről .
Szóval ...
1. A halál után FREE CAMERA módba kerülsz ugyan , de kíváncsi vagyok , hogy az újra respawn-olásig ( 7-8 időegység ) , vajon megtalálod-e pl. a SNIPER gyilkosodat , aki ki tudja hol és főleg milyen messze bújkál ( 0-1 % esélyt adok neked ) .Aztán meg ha a közelben lévő enemy ölt meg , akkor az eddigi beállítás mellett is körbenézhettél , mivel egy magassági pontba ugrott fel a kamera ( még ha fix is volt ) .És ha át akarod verni a respawn-t , hogy a visszaszámlálás után gyorsan pontot váltasz és folytatod a "felderítést a szabad kamerával" , azt bizony már csak egyszer teheted meg ... mert a következőben már a választott pontra mindenképp kidob .Tetszik vagy sem max 15 másodpercnél nem élhetsz tovább ezzel a lehetőséggel ... de én kívánom , hogy minnél többen éljenek az ellenfeleink közül majd ezzel , mert míg ők a "felderítéssel" foglalkoznak , addig mi a "földön" megnyerjük a csatát ( hiszen addig sem lesznek ott a harcmezőn ) .Erről a pontról ennyit .
2. Mi van akkor , ha úgy okoskodik , hogy éppen enemy kézbe került a respawn zászló ?! ( - Jajj de jó , most szabadon repkedhetek bármeddig ! - Hát persze ... ) Csak éppen minden egyes másodpercben a szeme elé ugrik az új respawn pontot kérő térkép és addig moccani sem tud , amíg entert nem üt .De ha nem választott helyet , akkor bizony azonnal megint az arca elé vágódik a repawn térkép és ember legyen a talpán , aki folyamatosan entert , előrét , jobbrát , balrát , stb.-t ütögetve segít?!? a csapatának .Na ha ennek segítségével győznek , meg is érdemlik .
Remélem a kétkedők mindezeket végiggondolva rájönnek , hogy nem lesz rosszabb a játék , sőt mostmár lesz értelme egyes pályákon a snipernek egy tökéletes búvóhely kiválasztásának , ahol az egész ütközet folyamán pontos célzásaival segíti a csapatot és nem azon kell morfondoznia minden egyes "tökéletes lövés után , "hogy na most honnan lőjje a következőt ?" .
Lifeforce !
Mi a helyzet a moddal ?
Érdekes módon nem láttam itt kéréseket , hogy mit is szeretnénk benne látni .Nekem lett volna egypár , amit szerintem a többiek is támogatnának ( lehet , hogy benne is van , ha már realmod féléről van szó :) .
Pl. 4 személyes jeep , 3 gránáttal vagy egyáltalán gránáttal ne lehessen tankot szétszedni ... a többi most nem jut eszembe . :)
Na , akkor lesz belőle ma vmi ? -
#13957 Lifeforce megcsinalom, de tegnap meg jatszani se volt ido, mert kozbejott egy fontos melo, delutanra kesz kel lennie. Szoval lesz :-) -
#13956 ajánlom ha teamwork-ot szeretnétek gyakorolni a publikon akkor az egyik magyar szervert állítsátok CTF -re. ott csapatjáték nélkül senki sem fog sikereket elkönyvelni :) -
Lifeforce #13955 Hi Tyler gyere ts-re ha olvasod.
Aki nem tud bejönni ts-re az vegye le a frissítést. :) és regelje be újra magát.
Süni:sikerált megcsinálni?A fájlokat még ne tedd fel mert a dokinak és a mérnöknek új puskát adunk a kezébe.(8 lövetü puskát.) -
#13954 reggelt -
Lifeforce #13953 mié nem icq-n szóltál?Már aludtam egyet.:)Jóreggelt. -
Petko #13952 gyere fel a ts szerverre MOST :) -
Lifeforce #13951 Átküldenéd az ini fájlt ? -
Lifeforce #13950 Na mi is ezt tervezzük a Tylerrel de erről már csak holnap beszélümk mert fellőték a pizsit :)
Jó éjjt. -
Petko #13949 a szerver már updatelve megy, accok, és db megmaradt -
Petko #13948 jött ki újabb ts szerver, és kliens amit töltsetek le a www.teamspeak.org oldalról.
A szervert updatelem, és ez azért is fontos, mert szombatra a szakaszos leosztás jobban fog remélhetőleg menni, mert kiszedték az alcsatornás bugokat.
-
#13947 egy darabig voltam, yovolt - nem akartak velem beszélgetni :))) de már elmúlt :) -
Lifeforce #13946 Hííí ts-t megint leállították és újra kellett telepítsem.Hííí lehet újra regisztrálni :(
Ha mindenki beregisztrált újra akkor lementem ini fájlt.
Süni sikerált megcsinálni a parancsikonokat? :) -
szabi.hu #13945 a 4.pontod tényleg vicces:) ügye nem vagy szöke?:) -
#13944 a freecam miatt ne parázzatok
1) meghalsz
2) választasz spawn pontot
3) van még vagy 5 seced nézelődni, de a kamera meglehetősen furán mozog :)))
4) nekem eszembe se szokott jutni nézelődni :)
-
#13942 Maximus, Maximus!! :))
-
FreddyHawk #13941 Mint Hofi annak idején :
Parancsnok rohamoz :
- UTÁÁÁÁÁÁNAAAAM ! ( PUFF )
- JÓ, AKKOR ELŐŐŐŐŐTEEEEEM !!! -
#13940 next :) I agree :) next next
A kérdés, hogy buheráltad-e az .rfa fileokat, válasz NO. (gondolom)
Utána raktál-e fel más modokat/custom cuccokat? NO.
Felraktál-e másik 1.2-vel működő Merciless Addont? NO
Add meg a BF FŐKÖNYVTÁRADAT, tehát mondjuk d:\bf42 vagy akármi, ahol van a játék.
Akarod-e installálni a BloodFX-et? YES, ha nincs másik bloodpatched!
Egy OK, és kész!
-
Petko #13939 ja de nem kell távlatból. A parancsnokok is ugyanúgy mennek a frontvonalra, sőt ők rohannak legelöl normál esetben. -
#13938 Egy pillantás és írom. -
#13937 Valamilyen olyan parancs kellene, hogy ez a szabad nézelődési mód csak a tábornokoknak lehessen elérhető. :) Így tudnák irányítani a hadseregüket madártávlatból. :)
Ugyi Petko? :) -
FreddyHawk #13936 Néé má a szokásos hullawilkó szindróma ! Vagy itt már hullaTS ? :)) -
#13934 Ja, ez is egy megoldás a problémára :), nem tudom a Skorpio7 szerverén ez volt-e. Viszont ha egy ember fennt csücsül TS-en és így nézelődik, nyomja az infot, akkor az még rosszabb. :) -
FreddyHawk #13933 Ez azt jelenti ( gondolom ) hogy halál után lehet szabadon nézelődni a kamerával ... ez jó, látom tovább, hogy mi lett a haverokkal, és ha ugyes vagyok még a sniport is kiszúrhatom, ahogy lebegek a fényes alagút felé ... Nem rossz !!!
-
#13932 free camera=on magyarul :) -
#13931 A megoldás: "enable free flight cam" -
#13930 Ja, a 3.5 megy, már ki is próbáltam! :)