109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• [Walaki]D`Lair
    az egyszerű....
  • [Walaki]D`Lair
    Én a Midway-en szoktam a Destroyer ÁGYÚIVAL tehát nem defgunnal.....
  • [Walaki]D`Lair
    Azért ha hajóágyúval megkínálom őket, legfeljebb kétfele szakadnak ijedtükben, nem pedig repkednek továb....
  • [Walaki]D`Lair
    Én hajóágyúval szoktam Zero-kat lőni :DDDDDDDDD
  • Seat
    Jó éjt még 1*! Sziasztok!
  • Seat
    NEM!!!! Én voltam bénább! :)
  • Seat
    Na! Menjünk aludni! Jó éjt!
  • Seat
    Mindenesetre jó volt!
  • Seat
    Roger that!
  • Seat
    A többiek úgyis tudják,hogy csak poén volt!Mindenkinek van sz@r napja. /hete,hónapja/ :)
  • Seat
  • Seat
    Én nem gondoltam semmi ilyenre... Csak UTÁLOM a SÜNI-t!
  • Seat
    Hát nem tudom Fly..Most jöttem onnan és "jó éjt"-tel köszöntek el. ?
  • Seat
    Ehhez persze az is kell,hogy ezt ne olvassa el 1 pilota sem! -Ne hátulról szálljon rá 1 tankra!
  • _fly
    HBS meg tele van külföldiekkel akikkel nem lehet szót érteni. meg pár TK-ssal. ... csak lestem hogy beengedett jelszó nélkül 8|
  • _fly
    ...aztán meg teszteltem a Snipert is, mert eddig nem volt szerencsém. Gazala-n! elég sok fritzet kilőttem ;)
    nagyon tetszik!
  • Seat
    bénáskodásom<--:) De,azért jó volt az 505-és a 201-ek ellen!
  • _fly
    ;) jaja olyan.
    a technika a következő:
    1. végy egy megértő (vagy őrült), az új iránt fogékony ,) pilótát
    2. mond meg neki hogy szépen alacsonyan, hosszan rárepülve közelítsen, lehetőleg a tank csöve felől, hogy jól lásd!
    3. lődd be gépágyúval és amikor már nem bírod tovább a feszültséget engedd el a skulót is ;)
    4. BAMM!
    Jó szórakozást!
  • Seat
    Hy all! Hát ma kár volt felmennem éjfélkor,így másokat nem zavart volna ez a bénákodásom! :(
  • _fly
    hihi, ma tankkal vadásztam "LBoyongo" repülőjére.
    Kétszer leszedtem ;)
    Azt lehetne, hogy Sniper puskába nagyobb tárat? ,)
  • SZEG007
    Csak bizonyos mélységig lehesen, de nem lene rossz dolog, mert például a Tigrist a valoságban is felszereltik vizálo cucosal.
  • ssc-suni-hu
    Life azt lehetne valahogy allitani, hogy a sajat dzsip es egyeb jarmuvek amikbe be elehet ulni, ne seritsen nagyot, ha alig gurul, mert volt mar, hogy 1/3-ad eletet leszedett, aztan alig ment a dzsip. De ugyanez a APC es a pancelosoknal is.
  • K.András
    Most egy gyalogságot szállito jármübe, milyen jármüvel akarsz behajtani???
  • Manta
    Azt meg tudjátok csinálni, hogy a csónakokba be lehessen hajtani járművel?
  • Lifeforce
    A tankok víz állósága tőletek függ.Ha kéritek akkor azt is beállíthatjuk.Holnap délelött Süni átküldi nekem izzító parancs ikonokat és feltöltöm szerverre, hogy mindenki letölthesse és ismerkedhessen vele.Majd vasárnap felrakom szerverre. :)
  • Lifeforce
    Na hííí mindenkinek.A mod elkészítése a végső stádiumát elérte.Elkészült.300kbyte összecsomagolt állapotban.Gondolom a letöltés senkinek nem fog nehezére esni :)
    Hú 2 majdnem teljes napig 7 ember dogzott rajta és tesztelte.Mondhatni megérte. :)
    Nagyon állat lett.Mostmár egyik katonától sem kell félni mert mindegyik meg tudja magát védeni :).
    Csak hogy főbb jellemzőket említsek.
    dzsip 4személyes,Tankok 3személyes,realizált bazoka.A Tank szétszedéséhez kb 15-20 gránát kell.
    Sebzések beállítása.Enginer,orvos új fegyver (naggyon profi 5 lövetü puska).
    Realizált bombázók és bombák.Realizált dinamit....stb. :)
  • Goodwill
    tenksz
  • BurnBaby
    bf1942.hq.hu
    ...
  • Goodwill
    BF hq címét írjátok ide pls
  • Petyus_
    Megnéztem ki írta a 14000-es hozzászólást.. ezekután már én is nyugodtan bekussolhatok.

Majd 14990 körül írok megint.
  • BurnBaby
    lol

(tudom, nem cset... bekussoltam...)
  • Petyus_
    ÉS IGEN!!!
  • Petyus_
    Sőt, ha jobban belegondolok egész jó nap volt ez a mai, még késelésem is volt, plusz pisztollyal frag több is.

Mégis szép az élet.

És a 14000 is az enyimé lesz!! :)))
  • BurnBaby
    egyszer nekem is volt egy! gyorsan csináltam róla jpg-t ,) majd most nézegetem hátha segít ,)
  • Petyus_
    Rosszkedv suxx. Nekem is van, mert közigazgatási jogot kellene magolnom, de nem. :|

De sebaj, Tobrukon összeharácsltam magamnak egy arany csillagot, ennél többet nem is várhatnék az élettől. :)))
  • BurnBaby
    "valami" burnbaby yofej
    csak most rossz a kedve
    de minnyá legránátozom és attól rendbejön bisztos!
  • Petyus_
    Így volt. :)
  • skorpio7
    Bazz , 4 napja vettem meg max. áron ... mostmár mindegy .Mondjuk nem sajnálom ezért a game-ért a pénzt .
  • BurnBaby
    "valami" burnbaby azért tudta "kigránátozni" alólad a tigrist, mert lőtt rád egy sherman meg egy bazookás, és pont az én odahajított gránátom volt az uccsó csep:P
  • Petyus_
    Vannak érdekes arcok. :)