109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
[Walaki]D`Lair #14055 az egyszerű.... -
[Walaki]D`Lair #14052 Én a Midway-en szoktam a Destroyer ÁGYÚIVAL tehát nem defgunnal..... -
[Walaki]D`Lair #14049 Azért ha hajóágyúval megkínálom őket, legfeljebb kétfele szakadnak ijedtükben, nem pedig repkednek továb.... -
[Walaki]D`Lair #14044 Én hajóágyúval szoktam Zero-kat lőni :DDDDDDDDD -
Seat #14042 Jó éjt még 1*! Sziasztok! -
Seat #14039 NEM!!!! Én voltam bénább! :) -
Seat #14038 Na! Menjünk aludni! Jó éjt! -
Seat #14036 Mindenesetre jó volt! -
Seat #14034 Roger that! -
Seat #14032 A többiek úgyis tudják,hogy csak poén volt!Mindenkinek van sz@r napja. /hete,hónapja/ :) -
Seat #14031 -
Seat #14030 Én nem gondoltam semmi ilyenre... Csak UTÁLOM a SÜNI-t! -
Seat #14025 Hát nem tudom Fly..Most jöttem onnan és "jó éjt"-tel köszöntek el. ? -
Seat #14022 Ehhez persze az is kell,hogy ezt ne olvassa el 1 pilota sem! -Ne hátulról szálljon rá 1 tankra! -
#14021 HBS meg tele van külföldiekkel akikkel nem lehet szót érteni. meg pár TK-ssal. ... csak lestem hogy beengedett jelszó nélkül 8| -
#14020 ...aztán meg teszteltem a Snipert is, mert eddig nem volt szerencsém. Gazala-n! elég sok fritzet kilőttem ;)
nagyon tetszik! -
Seat #14019 bénáskodásom<--:) De,azért jó volt az 505-és a 201-ek ellen! -
#14018 ;) jaja olyan.
a technika a következő:
1. végy egy megértő (vagy őrült), az új iránt fogékony ,) pilótát
2. mond meg neki hogy szépen alacsonyan, hosszan rárepülve közelítsen, lehetőleg a tank csöve felől, hogy jól lásd!
3. lődd be gépágyúval és amikor már nem bírod tovább a feszültséget engedd el a skulót is ;)
4. BAMM!
Jó szórakozást! -
Seat #14017 Hy all! Hát ma kár volt felmennem éjfélkor,így másokat nem zavart volna ez a bénákodásom! :( -
#14013 hihi, ma tankkal vadásztam "LBoyongo" repülőjére.
Kétszer leszedtem ;)
Azt lehetne, hogy Sniper puskába nagyobb tárat? ,) -
#14012 Csak bizonyos mélységig lehesen, de nem lene rossz dolog, mert például a Tigrist a valoságban is felszereltik vizálo cucosal. -
#14010 Life azt lehetne valahogy allitani, hogy a sajat dzsip es egyeb jarmuvek amikbe be elehet ulni, ne seritsen nagyot, ha alig gurul, mert volt mar, hogy 1/3-ad eletet leszedett, aztan alig ment a dzsip. De ugyanez a APC es a pancelosoknal is. -
K.András #14009 Most egy gyalogságot szállito jármübe, milyen jármüvel akarsz behajtani??? -
#14008 Azt meg tudjátok csinálni, hogy a csónakokba be lehessen hajtani járművel? -
Lifeforce #14007 A tankok víz állósága tőletek függ.Ha kéritek akkor azt is beállíthatjuk.Holnap délelött Süni átküldi nekem izzító parancs ikonokat és feltöltöm szerverre, hogy mindenki letölthesse és ismerkedhessen vele.Majd vasárnap felrakom szerverre. :) -
Lifeforce #14006 Na hííí mindenkinek.A mod elkészítése a végső stádiumát elérte.Elkészült.300kbyte összecsomagolt állapotban.Gondolom a letöltés senkinek nem fog nehezére esni :)
Hú 2 majdnem teljes napig 7 ember dogzott rajta és tesztelte.Mondhatni megérte. :)
Nagyon állat lett.Mostmár egyik katonától sem kell félni mert mindegyik meg tudja magát védeni :).
Csak hogy főbb jellemzőket említsek.
dzsip 4személyes,Tankok 3személyes,realizált bazoka.A Tank szétszedéséhez kb 15-20 gránát kell.
Sebzések beállítása.Enginer,orvos új fegyver (naggyon profi 5 lövetü puska).
Realizált bombázók és bombák.Realizált dinamit....stb. :)
-
#14005 tenksz -
#14004 bf1942.hq.hu
... -
#14003 BF hq címét írjátok ide pls -
#14002 Megnéztem ki írta a 14000-es hozzászólást.. ezekután már én is nyugodtan bekussolhatok.
Majd 14990 körül írok megint. -
#14001 lol
(tudom, nem cset... bekussoltam...) -
#14000 ÉS IGEN!!! -
#13999 Sőt, ha jobban belegondolok egész jó nap volt ez a mai, még késelésem is volt, plusz pisztollyal frag több is.
Mégis szép az élet.
És a 14000 is az enyimé lesz!! :))) -
#13998 egyszer nekem is volt egy! gyorsan csináltam róla jpg-t ,) majd most nézegetem hátha segít ,) -
#13997 Rosszkedv suxx. Nekem is van, mert közigazgatási jogot kellene magolnom, de nem. :|
De sebaj, Tobrukon összeharácsltam magamnak egy arany csillagot, ennél többet nem is várhatnék az élettől. :))) -
#13996 "valami" burnbaby yofej
csak most rossz a kedve
de minnyá legránátozom és attól rendbejön bisztos! -
#13995 Így volt. :) -
#13992 Bazz , 4 napja vettem meg max. áron ... mostmár mindegy .Mondjuk nem sajnálom ezért a game-ért a pénzt . -
#13991 "valami" burnbaby azért tudta "kigránátozni" alólad a tigrist, mert lőtt rád egy sherman meg egy bazookás, és pont az én odahajított gránátom volt az uccsó csep:P -
#13988 Vannak érdekes arcok. :)