109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
K.András #14119 Menjetek HBS-re és ott ki fogja vágni Lifeforce ha esetleg megjelenne... -
TneX #14118 Ecsém,téged anyád nem is szült hanem szart... -
Seat #14115 JA! Már múlt 7végén is összezördültünk vele páran,de most mindenkit kiakaszt! -
#14114 már megint ott van?
OBI-ról anno ki volt bannolva.. -
TneX #14113 Valaki válaszoljon már,könyörgöm... -
Seat #14112 Vki van itt az adminok közül? A Dragonon ki kellene tenni egy "RAPBOY" nevezetűt,de ÖRÖKRE!!
-40 fele jár DTK-ban! -
Seat #14111 Life! Itt vagy??? -
TneX #14110 Emberek,miert nem tudok csatalkozni egyik szerverre se?Van valami amit még le kell töltenem a peccsen kívül?? -
#14109 Akkor te nagy profi repülős lehetsz, egy olyan 30k körül van, nem? :)
Én valami alapabb Logitechre gondoltam, de azt se tudom miért jó az, ha egy joystick digitális, meg nem is értek hozzá, félek, hogy rosszat veszek és drágán. :| -
#14108 Vége a HBA meccsnek a HBS szerveren.
Lassan lehet menni sztem.. -
TneX #14107 Ehh,kedvem szotyyant 1 kicsit gémelni,erre sehova nem tudok bemenni:(((
Lifeforce-nál war van,Dragonra meg nem enged be mert azt mondja Nem egyezik a data vagy mit magyaráz...pedig 1.2 es nekem a gém és az Eye szerint a szerver is...van 1 3.adik ott meg senki nincs oda még nem is próbáltam...grr:) -
#14106 aztán nekem szóljatok ha vége a WAR-nak, mert jönnék én is ,) -
lboyongo #14105 én sidewinderrel repülök, nagyon királyul lehet vele manőverezni, amikor kevesen vagyunk bennt néha elkezdek műrepülni;) -
#14104 Ja, pedig biztos jó móka lehet, 30an vannak benn HBS-en, Petko TeamSpeak szervere is fullon üzemel. :) Ha nem kellene tanulnom kiszedném belőlük a jelszót. :) -
Xboxman #14103 hát akkor azért lettünk kidobva játék közben:) -
#14102 Mer' most valami wart játszanak valami HBA keretében asszem. :) -
Xboxman #14101 Engem a HBS nem enged föl a bf42hu jelszóval:/ -
#14100 Sokan vannak, nagyon sokan, de nem elegen. :) -
#14098 Akkor látom magam ahogy egyszemélyben bevédem a zászlónkat némi robbanószer elhelyezésével, és a detonátorral a kezemben fogok csücsülni egy jó búvóhelyen ellenséges tank érkezésére várva. Ha meg valami gyalogos odatéved, szétszedem a kis Garandommal. :)
Lehet be fog jönni nekem ez a mod. :)
Más: aki nagy repülős tud nekem ajánlani BF-hez ideális joystickot? Lehet Karácsonyra meglepem magam eggyel.. :) -
Lifeforce #14097 Nem.Abban csak egy dolog volt a jó.A több személyes eszközök.Sorry egy kicsit eltúloztam a bazoka leírását.Azért böven nem gránát jellegű.Annyival lett jobb,hogy ha pont mellé lősz akkor megpusztul ember.De semmi több.Eddig a bazokával ha eltaláltad szaladt tovább.
Természetesen a készítésnél nem csak az lebegett a szemünk elött, hogy reális legyen.Akkor már nem lenne játék.Csak egy kicsit reálissabbá tenni, hogy az enginernek is legyen szerepe azon kívűl,hogy golyó fogó.A válaszom igen grand tipusu fegyvert kapott az orvossal egyetemben. :)
Azonban már találtunk benne egy hibát.Most javítom éppen.A dzsipp enyhén szólva nagyon gyilkos lett :)
Most ezt javítom.És persze ezt a sines szarságot. -
#14093 akkor vak vagy Kedves Claw ,) persze az aláhúzást leszámítva, mert sajna a "sima" fly-t elorozták előlem. (de majd jól leTKzom :)
HBS-en nyomom, csak NEM minden nap!
és általában erős középtájt végzek... ,) -
#14092 Mármint az eredeti Game-t! Jee. -
#14091 Pl.: dzsip. -
#14090 Én is megrendeltem! -
#14089 ... átdolgozott változata ?! -
#14088 Lifeforce !
Eddig jól hangzik , amit leírtál , pont olyan , amit kérésnek is leírtam . :)
Amúgy ez véletlenül nem amma bizonyos 7 MB-os realmod ( nagy sikert nem aratott ) változata ?! -
#14087 Jó meccsezést! :)
Hajrá HBA!! :))) -
#14086 Life szerintem akkor ez a "valóságot" elég egyoldalúan közelíti meg (ha csak ezek a változtatások). Akkor a tankok sebességét, tűzgyorsaságát is le kellene venni, a repülőkön nem lenne ennyi bomba stb. Legalábbis szerintem.
A gyalogságot gond nélkül szétszivató bazookás meg a legilluziórombolóbb dolog, amit el lehet képzelni, ha valaki játszott már MOH:AA-t az tudja miről van szó.
Fegyverek sebzése.. szerintem elég jól van megoldva, 2-3 lövés halálos, teljesen korrekt. Szeretem, ha vissza lehet lőni egy játékban ha valaki lő rád - mert így is jobb fedezékben lenni, de ha valaki rohangászni szeret, az is megtalálja a számítását. A bazookást meg az engineert védeni kell assaultnak, erre van a TS. Egyébként az engineer puska nagyon is jó szerintem jelenleg is (én szeretem, bele lehet jönni, csak sok instagib tapasztalat kell :)), de ha olyan puskát csináltatok neki, mint az M1 Garand, akkor én tuti csak engineerrel leszek. :)
Szóval a játékegyensúly nagyon kényes dolog, és szerintem az alap BF-ben sikerült úgy kiegyensúlyozni, hogy viszonylag mindenki megtalálja a számítását. Ezt ha felborítód, elvész a BF lényege, a fun, amit nyújt, ha játszol vele. Én megmondom őszintén, engem nem a II. világháborús témaválasztás vonz, ha a Tribes3 jobb lesz, simán átpártolok. :) A játékélmény a lényeg. Lehet többen is így vannak vele... de nem biztos. :)
Na jó, lelövöm magam, mert még nem is láttam miről van szó, tutira kipróbálom majd! :) És remélem ha tényleg ilyen jól sikerült akkor a nemzetközi BF community is értékelni fogja a munkátokat! :) -
#14085 Először is rossz kedvem van , mert tegnap este , amikor már végre ráértem volna játszani az egész napos elfoglaltság után , a chello nem kis lossossága miatt egyáltalán nem tudtam játszani , se HBS , se Dragon , se más szerveren .Grrr ... és milyen jó , hogy ezek után olvasgatva a net híreit megtudtam , hogy jövőre még emelik is az előfizetési árakat ... a nagyarányú fejlesztésekre hivatkozva .Drága UPC-s uraim ... ezekkel az időszakos este 20:00-24:00-ig tartó loss-os időszakokkal mi lesz ?!?
Na mindegy , délután 15:00-kor meccs lesz , akkor nem szokott ilyen probléma lenni .
SUNI , gondolom lesz nálunk is szakaszbeosztás ( nem árt ) .Ha igen , akkor mondd hova és milyen pozícióban álljak majd . -
#14084 Kapott egy hbs könyvtárt a mod könyvtárba, igy külön modként fut. átmásoltam az eredeti bf hátteret meg zenéket hozzá és csináltam neki egy init.con fájlt, így teljesen jó. -
Lifeforce #14083 De aki esetleg nem jártas a másolgatásba az ne töltse le mert ha az eredeti fájlt nem menti le akkor nem fog tudni másik szerverre felmenni.A parancs ikonok itt vannak nálam de azt majd csak akkor teszem fel és vele együtt a végleges változatot, ha kész lessz.na eszt most jól megaszontam :) -
Lifeforce #14082 Igen ez az. -
#14081 Ez az ami most a ftp-den van real.exe-ként, mert akkor kipróbáltam, és nekem tetszik ami eddig elkészült belőle. Csak így tovább. -
Lifeforce #14080 Ja és még egy dolog.Aki admin akar lenni a játékban az szoljon.Mivel nem mindíg vagyok én is gépközelben ezért jelentkezzen az aki adminolná a TK-zókat :)
Természetesen úgy gondolom, hogy azért mindenki nem kap.A századokból várom a jelentkezőket. -
Lifeforce #14079 Nos itt a magyarázat, hogy mit miért csináltunk.
1. Medic fegyvere megváltozott.
-Ez azért kellett mert a ww2-ben sokkal több puskás volt.A játékban mindenki medic és alig volt támadó gépfegyveres.Mivel azért a medicnek meg kell magát védenie ezér a kezébe egy profi 5lövetü puskát adtunk.
2. a bazoka kijavítása.Kevés volt a bazokás mert nem tudta megvédeni magát.Ezért a bazokát kijavítottuk, hogy emberre majdnem gránát szerüen hasson.
3. Gránát alig sebzi a tankot.Igaziból a kézigránát egyáltalán nem sebezte a tankot.Legrosszabb esetben is csak a lánctalpat szakította le.Azért muszály, hogy sebezzen egy kicsit.
Igy akartuk kiküszöbölni a német oldalon a tank elhárítást végző gránáttal kempelő barátainkat Stalingradon.
Kérdéseitekre a válasz:
A járműből való kiugrást lehet javítani.
Ami még nekem is eszembe jutott, hogy az a ku... sin ne sebezze a tankokat és a dzsippet is csak nagyon enyhén.
Viz.
Hm.Ezt be lehet állítani és akkor lehet szállítani az eszközöket is.Nos ennek egyetlen hátránya van (kipróbáltam).
A vizes részeken a víz alatti talaj és a partok úgy vannak kiképezve, hogy az eszközök nem tudnak felmenni a terepre.Tehát hiába szállítod az eszközt vagy mész át a kisebb folyón, ha ott kell hagynod a parton.Na akkor még ma javítgatok rajta.Addig is írjátok, hogy még mi az amit szívesen látnátok benne illetve amit ki kellene javítani.Persze úgy,hogy ez egy reál mod és a most kialakított egyensújt a fegyverek között ne borítsa fel. -
[Walaki]D`Lair #14070 A poén az folt benne, hogy nem hosszában, hanem allúról fölfelé kettéválasztttam a géptörzset :DDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14067 Na jóéjt! Már elalszok a gép előt... -
[Walaki]D`Lair #14065 nincs is ilyen benne.... -
[Walaki]D`Lair #14063 jön a gép....vársz...lövöd gépágyúval...lövöd....lövöd...majd ha eléd ért, rábaszol az ágyúval és puff leesik..
JA! Vágtam már ketté gépet egy másikkal röptében! Egyszerűen átrepültem rajta!!! Az meg fölrobbant!! Nagyon komoly!! -
#14057 A medic-é télleg jó fegyver volt szvsz.