109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Petyus_
    Dehogynem.. attól függ melyik pályán.. meg hogy ki a nehéztüzérség. :)
  • Frankie
    Jó ez így. Snipers do not win the war!!!!

• tokfej
    Esetleg sorozatlövő bazookat nem lehetne ??
  • _fly
    azt lehetne, hogy a Sniper gyorsabban tárazzon, illetve ami lényegesebb, hogy lövés után gyorsabban töltse be a következő skulót?
    mert ez a gyorsaság amivel gyárilag megáldották a drágát, igy még a nagyanyám is táraz ,)

arra meg nem bírok rájönni mitől van, tegnap megint előjött, hogy beugrok a repcsibe, az meg felrobban velem együtt, még csak a gázkarhoz sem nyúltam ,)
    Anyahajón történt velem 2-3x egymás után, egyiket valaki látta is, mert be akart szállni és megkérdezte mit csinálok ,)
    mázlija volt hogy még nem szállt be :)
  • Lifeforce
    Akkor teszem elérhetővé ha a nyunyi jelentkezik mert ők tesztelték, hogy mi a hiba.Egész éjjel lanpartyztak és így tesztelték le.Most várom, hogy milyen hibát találtak és akkor azt kijavítom ha olyan és akkor megy fel hbs-re is.
    Ja a Petko szervere is müxik már de sajna még nincs hozzá szerver törés.
  • Frankie
    ok, kíváncsi vagyok!
  • Lifeforce
    az még csak egy próba verzió.Még a javított változat nálam van. de valami olyasmi lessz.
    Az ember kiugrása javítva lett, hogy ne sérüljön a ti kérésetekre.Végül is jogos mert ha 4 embert szállít és kiugrálnak belőle akkor meghaltak :)
    javítva lett a dzsipp ereje mert túl erősre sikeredett nálam és vissza kellett tegyem gyárira azzal nem volt gond.(persze maradt négy személyes.)
  • Frankie
    201-es honlapon fenn van
  • Forrest Tomee
    MIKOR LESZ ELÉRHETŐ A MOD???????????????????????????????????
  • Tyler
    Akit érdekel WWII:http://www.skalman.nu/
  • Petyus_
    Ma már ki lehet próbálni a realmodot HBS-en? :)
  • _fly
    Lifeforce: a játék főkönyvtárába, ahova telepítetted!
  • Lifeforce
    süni:A bat fájlokat hová kell tenni?
  • John Fisher
    Olyan Sünisre sikerült a szöveg a képek alatt, nem is tudom miért. Nagyon jó lett.
  • K.András
    Tényleg jo az oldal, csak kár hogy a képeken egyetlen ember sincsen a gyöztes csapatbol.Na nem mintha meg lehetne ismerni rola valakit arc alapján :DDD
  • skorpio7
    SUNI !
    Király lett az oldal .
  • ssc-suni-hu
    Elkeszult a weblapunk - www.swgy.hu/201
    A galeriaban a szombati HBA mecs kepei is megvannak.
  • Zoidberg
    Én a magyar oldalról szedtem le minden szükséges file-t, és gyönyörűen megy minden...
    http://www.bf1942.hq.hu/
  • BurnBaby
    mi az hogy nincs ilyen? :)))) benne kéne legyen, uccsó sor az, h renderer.allowAllRefreshRates 0

ha nincs ilyened, akkor battlefielded sincs :)))
  • TneX
    Köszi!Akkor utánna nézek,csak találok 1 működőt is:))
    Thx még1x!
  • Petyus_
    Ja, van 12k-ért Sidewinder precision Pro2. Lehet ilyet veszek. :)
  • lboyongo
    sztem mostmár nem vészes az ára, az enyém nem FF-es, anno 12k-ért vettem, igaz akkor még kicsit többet ért a 12k:)
  • lboyongo
    teccik neked is hogy gondoltak a játékkészítői az ilyen kis fasszopó buzikra?;)

többiek nézzék meg pls a console parancsokat, hogy legközelebbi birkának ne legyen ennyi ideje....

• Lifeforce
    Ez azért van mert foglalkoztok vele.Meg se kell említeni.Nézzétek levegőnek.Csak egyszer tévedjen a H.B.S-re :)
    Egy ban és felteszem 3x- el globálra.
    Azt multi game vagy 10 évig biztos nem :))))))
  • Petyus_
    Ja igen, van a rossz patch, a 3DGamers-ös erről el is feledkeztem.
  • K.András
    Mekkora a patch mérete??? 22,956,029 bytes ha nem ekkora akkor az a gond...
  • Petyus_
    Ja, és az ilyen reppboj félék miatt a HBA-t komolyan kellene erőltetni. Nem lehet egy normális funt játszani, mert az ilyen kis csírák elrontják az egészet..
  • TneX
    Igy csináltam...akkor itt lesz valami gebasz,tök szűz bf-re raktam az 1.2-t ennyit csináltam..na midn1 akkor majd megoldom csak arra gyanakodtam hogy a szerverern van még valami extra dolog...thx
  • Forrest Tomee
    Mikor várható az új mod?
  • Petyus_
    Akkor nem tom. :|
  • TneX
    Most installáltam fel kb 45 perce:)
  • Petyus_
    Vagyis az 1.2-őt SZŰZ, frissen installált 1.0 BF-re rakjad mindenképp. Szerintem.
  • TneX
    Na és fogalmam sincs mi a szar baja lehet,fel tettem az 1.2-t,és meg is krekkeltem jól..
  • Petyus_
    Fogalmam nincs, régi Merciless esetleg nincs fenn? Valami mást nem adtál hozzá a gamehez? Uninstall-reinstall, próbáld meg. "Egyebet nem tudok mondani. Kérem kacsojja ki!" :)
  • TneX
    Azt irja hogy : DATA DIFFERS FROM SERVER
  • K.András
    Mi a baj?Mit ir, vagy valamit azé mondjál hadd ne találgassunk...
  • TneX
    Légyszi valaki méltasson már annyival hogy válaszol,szertnék én is játszani...
  • Petyus_
    Ez legyen a legnagyobb örömöd egész életedben te kis csicska!
  • BurnBaby
    lehet a probléma a refresh rate. ha van installva refresh rate fix-ed, akkor engedélyezned kell a custom refresh rate-eket

game könyvtár\mods\bf1942\settings\videodefault.con

uccsó sor renderer.allowAllRefreshRates 1 (eredetileg 0)
  • K.András
    Te meg vigyázzál magadra mert ip-alapján meg lehet keresni, de akkor öcsém nagyon rosszul jársz abban biztos lehetsz!!!