109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Seat #15061 Hy! www.bf1942.hq.hu -
Xboxman #15060 én a japcsi anyahajó melleti szigetre kempeltem, be magam egy k98-al és szedtem 1000L a lamakat akik a gepre vartak:O)
]5QUiSH[-en voltAL? -
#15059 Én meg egy osztrák szerveren egészen 2 órán át nyomtam csak ezt a pályát , szerintem nagyon jó lett .A kis szigeteken japcsivadászatot tartottam , mert ugye itt akkor nyer gyorsan a cspat , ha elsüllyed az anyahajó ... azt meg ugye nem lehet hagyni . :) -
#15058 Először is kössz !!!
Hát ezt még tényleg nem láttam , de brutálisan jó a feeling-je ... és valóban meghozza a játékhoz való kedvet ! :) -
Xboxman #15057 illetve mikor következik soron,egyszer sikerült egy fél órácskát jáccanom egy német szerveren elmentem kajálni amikor viiszaléptem volna kidobott invalid key-el! -
Xboxman #15056 bazzeg mikor jön már a coral sea? -
#15055 http://www.hardwired.hu/dl/3/10/battlefield1942-e3trailer.avi -
#15054 A www.hardwired.hu -ról, de van vagy 10-15 BF video és nemtudom melyik volt az, mindet letöltöttem. :)
Ilyen nevüt keress: battlefield1942-e3trailer.avi -
#15053 Kicsirigo !
Honnan szedted le ?! Kíváncsi vagyok én is rá . :) -
#15052 Megvan, tényleg nem rossz. -
#15051 Ez nem az. :( Akkor nemtom. :| -
#15050 kösz -
#15049 Nesze :) -
#15048 Huh azt lehet nemláttam, tolnál nekem rola egy linket ? -
#15047 Viccelsz ember?? Vagy madár.. vagy mi. :))
A legendás WAKE ingame movie BÜNTETETT mindent, még most is azt teszi.. aminek a végén a MEDIC! ordítás van. ISTEN volt! :) -
#15046 Ja te Singleben akartad nyomni?
Ja abban nekem se ment. Bocsi, felreertettelek
-
#15045 Nos akkor ... single-ben egyedül a Pacific War nevezetű pálya megy , ha esetleg kreálnál egy szervert , nos ott megleleled mind az 5 új pályát , azaz azok csak multiban mennek .És az a jó bennünk , hogy nem kell semmiféle modváltásos dolog hozzá , egész egyszerűen , ha egy adott szerveren fent van ez a pálya , akkor te játszhatsz vele ... persze ha a te gépeden is fent van .Akinek meg nem , az úgy jár mint a wolf-ban anno , hogy a hiányzó pálya töltésekor levágja a szerver , de mindaddig játszhat rajta .
Szóval mindenki töltse le ezt a kemény 17 Mb ( hivatalos kiegészítő ) + 17 Mb ( fun kiegészítő ) -nyi 5 pályát tartalamazó csomagokat , rakja be a helyére őket és ennyi . -
#15044 Király ez a videó, ha elsőre is ilyet csinál az EA, akkor most sokkal többen játtszanának a BF-el. :) -
#15043 Már megvilágosodtam. Tök jók a pályák, nagyon várom a próbát. -
#15042 Az uj mapok közül csak a pacific war játszható single-ben, a többi nem. -
#15041 Nem tudom mibe telne rendesen megcsinálni minden "nép" :)/"kaszt" fegyvereit normálisan... ruszkik Barral szákszanak. :| -
#15040 Mindjárt megnézem , mi a helyzet ezekkel az új pályákkal ... -
#15039 Amúgy meg nagyon brutális ez a Corall Sea pálya ... mondjuk elsősorban azoknak fogtetszeni , akik repülésmániákusok . :) -
#15038 Igen !
PC-DOME
Battlefield 1942 kiegészítő
Január végén lát majd napvilágot a Battlefield 1942 első kiegészítője. A Battlefield 1942: The Road to Rome a kevéssé favorizált olasz és szicíliai harci eseményeket dolgozza fel. Hat új pálya, nyolc új jármű és két új harcoló fél, a francia idegenlégiósok és az olasz katonák, lesznek a főbb újdonságok a játékban. Három új kézifegyver lesz benne, a brit Sten SMG, a bajonett és a puskára szerelhető gránátvető. Persze rengeteg más fejlesztés is lesz a játékban, melyek segítik majd a csapatmunkát és a játékot. -
#15037 Hálistennek addig se unatkozom, vizsgaidőszak powah!! -
rusland #15036 2 honap es megjelenik a Road to Rome? -
#15035 De lehet , hogy az nem éppen "század"-okból áll majd ... -
#15034 Bazzz ... ez tényleg király lesz ... és már csak alig 2 hónap a megjelenésig !!! -
rusland #15033 lol -
#15032 A fájlok a helyükön vannak. Single -ben nem megy. egyéb 5let?
-
q3kid #15031 Vki le tudja nekem írni milyen magyar szerverek vannak. Ip-vel persze. Most kezdtem e játszani vele. Eddig nem indult de új oprendszerrel már megy. A Dragonon szoktam nyomulni de ott ritkán vannak. namindegy. Előre is kösz az infót. Q3kid -
#15029 Akkor itt egy másik hasznos link neked! -
rusland #15028 nah skacok felrakom a coral-t de nemtom valasztani sehol se instant se multi se semmi.... hogy lehet behozni?
jatszani meg neten nemtok mert szaggat a gepemen alapalapotban
: amd athlon xp 1700+ 256ddrram g2ti500 -
FreddyHawk #15027 Igen, beszéltem a 301-el, ők is ezt szeretnék.
-
FreddyHawk #15026 Ez... Ez... Ez ... ultrabrutál bazeg, fölállt a hátamon a szőr tőle !
-
#15025 Nincs ... pontosabban a régi HBA megszűnt .Majd lesz helyette vmi más ... -
lboyongo #15024 vki pls segítesen!
tegnap óta nem tudok felmenni se a Dragonra se Life szerverére:((((
Már vagy 4Xer újtratelepítettem a játékot, prbóbáltam úgy hogy leszedtem a patchet és hozzá a törést a bf1942.hq.hu-ról, és úgy is, hogy Life szerveréről szedtem le, de bármelyiket használom nem m1gy:(
btölti a pályát, de mikor kezdenék játszani disconneted from server
Próbáltam már az új mappal (hivatalos), és anélkül is, de sehogy sem m1
-
#15023 Gratulálok a 15000. hozzászólónak! -
#15022 Ultrabrutál ingame trailer, pont ilyet akartam airtől tegnap kicsikarni! :)
És jól tippeltem korábban, a régi bétás screenshotokon feltűnő darus map benne lesz a Road to Rame-ban! Khirály! :) -
#15021 CSEKK DISZ ÁT!