109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Seat
    Hy! www.bf1942.hq.hu
  • Xboxman
    én a japcsi anyahajó melleti szigetre kempeltem, be magam egy k98-al és szedtem 1000L a lamakat akik a gepre vartak:O)
    ]5QUiSH[-en voltAL?
  • skorpio7
    Én meg egy osztrák szerveren egészen 2 órán át nyomtam csak ezt a pályát , szerintem nagyon jó lett .A kis szigeteken japcsivadászatot tartottam , mert ugye itt akkor nyer gyorsan a cspat , ha elsüllyed az anyahajó ... azt meg ugye nem lehet hagyni . :)
  • skorpio7
    Először is kössz !!!
    Hát ezt még tényleg nem láttam , de brutálisan jó a feeling-je ... és valóban meghozza a játékhoz való kedvet ! :)
  • Xboxman
    illetve mikor következik soron,egyszer sikerült egy fél órácskát jáccanom egy német szerveren elmentem kajálni amikor viiszaléptem volna kidobott invalid key-el!
  • Xboxman
    bazzeg mikor jön már a coral sea?
  • Kicsirigo
    http://www.hardwired.hu/dl/3/10/battlefield1942-e3trailer.avi
  • Kicsirigo
    A www.hardwired.hu -ról, de van vagy 10-15 BF video és nemtudom melyik volt az, mindet letöltöttem. :)
    Ilyen nevüt keress: battlefield1942-e3trailer.avi
  • skorpio7
    Kicsirigo !
    Honnan szedted le ?! Kíváncsi vagyok én is rá . :)
  • Kicsirigo
    Megvan, tényleg nem rossz.
  • Petyus_
    Ez nem az. :( Akkor nemtom. :|
  • Kicsirigo
    kösz
  • Petyus_
    Nesze :)
  • Kicsirigo
    Huh azt lehet nemláttam, tolnál nekem rola egy linket ?
  • Petyus_
    Viccelsz ember?? Vagy madár.. vagy mi. :))

A legendás WAKE ingame movie BÜNTETETT mindent, még most is azt teszi.. aminek a végén a MEDIC! ordítás van. ISTEN volt! :)
  • ssc-suni-hu
    Ja te Singleben akartad nyomni?
    Ja abban nekem se ment. Bocsi, felreertettelek
  • skorpio7
    Nos akkor ... single-ben egyedül a Pacific War nevezetű pálya megy , ha esetleg kreálnál egy szervert , nos ott megleleled mind az 5 új pályát , azaz azok csak multiban mennek .És az a jó bennünk , hogy nem kell semmiféle modváltásos dolog hozzá , egész egyszerűen , ha egy adott szerveren fent van ez a pálya , akkor te játszhatsz vele ... persze ha a te gépeden is fent van .Akinek meg nem , az úgy jár mint a wolf-ban anno , hogy a hiányzó pálya töltésekor levágja a szerver , de mindaddig játszhat rajta .
    Szóval mindenki töltse le ezt a kemény 17 Mb ( hivatalos kiegészítő ) + 17 Mb ( fun kiegészítő ) -nyi 5 pályát tartalamazó csomagokat , rakja be a helyére őket és ennyi .
  • Kicsirigo
    Király ez a videó, ha elsőre is ilyet csinál az EA, akkor most sokkal többen játtszanának a BF-el. :)
  • John Fisher
    Már megvilágosodtam. Tök jók a pályák, nagyon várom a próbát.
  • Kicsirigo
    Az uj mapok közül csak a pacific war játszható single-ben, a többi nem.
  • Petyus_
    Nem tudom mibe telne rendesen megcsinálni minden "nép" :)/"kaszt" fegyvereit normálisan... ruszkik Barral szákszanak. :|
  • skorpio7
    Mindjárt megnézem , mi a helyzet ezekkel az új pályákkal ...
  • skorpio7
    Amúgy meg nagyon brutális ez a Corall Sea pálya ... mondjuk elsősorban azoknak fogtetszeni , akik repülésmániákusok . :)
  • skorpio7
    Igen !

PC-DOME

Battlefield 1942 kiegészítő

Január végén lát majd napvilágot a Battlefield 1942 első kiegészítője. A Battlefield 1942: The Road to Rome a kevéssé favorizált olasz és szicíliai harci eseményeket dolgozza fel. Hat új pálya, nyolc új jármű és két új harcoló fél, a francia idegenlégiósok és az olasz katonák, lesznek a főbb újdonságok a játékban. Három új kézifegyver lesz benne, a brit Sten SMG, a bajonett és a puskára szerelhető gránátvető. Persze rengeteg más fejlesztés is lesz a játékban, melyek segítik majd a csapatmunkát és a játékot.
  • Petyus_
    Hálistennek addig se unatkozom, vizsgaidőszak powah!!
  • rusland
    2 honap es megjelenik a Road to Rome?
  • skorpio7
    De lehet , hogy az nem éppen "század"-okból áll majd ...
  • skorpio7
    Bazzz ... ez tényleg király lesz ... és már csak alig 2 hónap a megjelenésig !!!
  • rusland
    lol
  • John Fisher
    A fájlok a helyükön vannak. Single -ben nem megy. egyéb 5let?
  • q3kid
    Vki le tudja nekem írni milyen magyar szerverek vannak. Ip-vel persze. Most kezdtem e játszani vele. Eddig nem indult de új oprendszerrel már megy. A Dragonon szoktam nyomulni de ott ritkán vannak. namindegy. Előre is kösz az infót. Q3kid
  • Petyus_
    Akkor itt egy másik hasznos link neked!
  • rusland
    nah skacok felrakom a coral-t de nemtom valasztani sehol se instant se multi se semmi.... hogy lehet behozni?

jatszani meg neten nemtok mert szaggat a gepemen alapalapotban
    : amd athlon xp 1700+ 256ddrram g2ti500
  • FreddyHawk
    Igen, beszéltem a 301-el, ők is ezt szeretnék.
  • FreddyHawk
    Ez... Ez... Ez ... ultrabrutál bazeg, fölállt a hátamon a szőr tőle !
  • skorpio7
    Nincs ... pontosabban a régi HBA megszűnt .Majd lesz helyette vmi más ...
  • lboyongo
    vki pls segítesen!

tegnap óta nem tudok felmenni se a Dragonra se Life szerverére:((((
    Már vagy 4Xer újtratelepítettem a játékot, prbóbáltam úgy hogy leszedtem a patchet és hozzá a törést a bf1942.hq.hu-ról, és úgy is, hogy Life szerveréről szedtem le, de bármelyiket használom nem m1gy:(

btölti a pályát, de mikor kezdenék játszani disconneted from server

Próbáltam már az új mappal (hivatalos), és anélkül is, de sehogy sem m1
  • Petyus_
    Gratulálok a 15000. hozzászólónak!
  • Petyus_
    Ultrabrutál ingame trailer, pont ilyet akartam airtől tegnap kicsikarni! :)

És jól tippeltem korábban, a régi bétás screenshotokon feltűnő darus map benne lesz a Road to Rame-ban! Khirály! :)
  • Petyus_
    CSEKK DISZ ÁT!