109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• FreddyHawk
    Te Zsozsó, szerintem még mindíg nem vágod ( vagy Én értek félre valamit ??? )

- Nincsen szerintem századok között ellentét
    - A CB-vel sincs semmi bajom
    - Petkóval vitáztam, meg Life-al. Ennyi.
  • ssc-suni-hu
    na megyek is megnezem
  • ssc-suni-hu
    Ki kell probalni, te is csapatban akartal jatszani nem? Na itt csak ugy lehet.
  • ssc-suni-hu
    Petko velemeny?
    Marmint arrol, hogy a HBA megmaradna mondjuk mint mecsszervezo, informacios bazisnak a Bf jatek jegyeben
    A forummal egyutt?
    De mivel en csak a 201-esek velemenyet mondom (legalabbis remelem :-)
    Ha a tobbi szazad 301, 401 tovabbara is igy akar maradni, akkor mi nem szolunk bele semmibe, nemis tehetnenk. Legfeljebb kihivjuk egymast szazad-clan mecsekre abbol se lehet majd gond remelem
  • magus
    life ugye vicc, itt hallom ts-en hogy capture the flaget akartok inditani:)
  • air23
    ctf király. bár idegesítő is lehet ha ... de ezt most haggyuk :)

egyébként a klánosdi szerintem is jóötlet, meccsek mégjobbak :)
  • ssc-suni-hu
    Jaja igy szerintem OK lesz aszerver. Teljesen mas strategiakat kell kialakitani.
    + Bar szerintem azoknak akik eddig csak GYilkolasra mentek, azoknak nagyon rosz lesz.
    De ezt is ki kell probalni. Nagyon kivancsi vagyok ra, meg nem is neztem meg egyebkent.
  • Frankie
    Cool. MKíváncsi vagyok milyen lesz a feelingje..
  • FreddyHawk
    Végre megtaláltuk a közös nevezőt Life ! Szidjuk együtt Petkót !!!
    CSAK VICC VOLT? ISMÉTLEM : MÓKA BÓKA !!!!
  • magus
    köszi life, orulok hogy ujra megy a szerver.
  • Lifeforce
    SÜNI!!!
    Nem csak a 201 hanem a 1.század sem.Ezt Petko is tudja és montuk is neki.Gondolj bele, hogy valaki küzülünknek ez a dolga, hogy egész nap parancsokat osztogatnak neki.Hazajön és amikor kikapcsolódna és játszana egyet ismét parancsolgatnak neki.Én sem játszanék.
    A capture the flag nem rossz ötlet akkor most azt indítom. :)
    Megfelel?
  • FreddyHawk
    Ez az ellentét nem a 201-en belül van.
    Life pl.: CB tag, és nem is HBA-s ha jól tudom.
    Petkó a HBA vezetője, és a parancsnoki század feje, ilyenformán ha úgy értelmezzük van századok közötti ellentét, de asszem csak Petkó van az első században ( javítsatok ki, ha tévedek, de csak őt láttam )
  • ssc-suni-hu
    Emberek en azt mondom, hogy lathato, hogy a HBA igy nem eletkepes vagyis maga az, hogy egy kozosseg legyen az igen.
    Mert mi 201-esek az biztos, hogy nem ertunk egyutt a parancsolgatasi rendszerrel, mert egy jatekban nem lehet ilyen szigoruan fogni az embereket. Mint lathatjatok a legfontosabbat, jatekban a jateknak megfeleloen cselexunk, nem hasznalunk salasokat. Megfelelo ellenfelek is vagyunk. Mas nem kell.
    Szoval en tenylegesen javaslom, hogy a szazadok alakuljanak Klanokka es ha kellen megszervezem a heti 1-2 mecset is. Ha belegondoltok semmi se valtozik. Ha kell ugyanugy lehet keveredni a jatek erdekeben. A keveredett emberek kulon szakaszban lesznek es ennyi. A jatek ugyanolyan jo lesz mint eddig.

Szoval mit gondoltok errol?
    Legalabb le lehetne allni a vitakrol is.
    En megprobalok egy szervert inditani ha masnem a mecsek idejere es szabalyok nelkul, hiszen mindket felnek ugyanakkora eselyei lesznek, ha mindket oldalt kiprobaljak, ezert a strategian mulik a mecs kimenetele.
    Szoval a szerver az alap BF szabalyai szerint mukodne, vagyis ami megengedett a jatek szerint.
    Ennel tobbre szerintem nem kepes a jatek. De ennyi eleg is.
  • FreddyHawk
    Igazad van Ivanson, de Én nem vagyok érzelmileg érintett az ügyben. Leírom amit gondolok - lehet, néha kissé erősen fogalmazok - de nem én seggfejeztem szabotőröztem satöbbi.... Amikor először támadtak meg engem és a századomat így, akkor felszortyantam kicsit, az biztos, de ez már régen volt.

• FreddyHawk
    Itt tényleg nem századok közötti ellentét van, valóban félreértesz valamit Zsozsó !
  • Frankie
    Nem a századok hozzák elő az ellentéteket.
    Hanem amikor valakik megpróbálnak bizonyos embereket lejáratni és provokálnak.
  • Frankie
    Te is értsd meg, hogy nem a szerver miatt morgott Freddy és még sokan mások.

Zsozso, küldöm!
  • Frankie
    Van egy pár screenshotom többek közt rólad is Zsozso. Hova küldhetem?

Van még Vitéz, Haribo, Nixon, Miller, Lacus, Kicsirigo, Monkis, Claw, Tökfej, Gomboc, Seat, Lboyongo szóval fotós kedvemben vagyok..
  • FreddyHawk
    Én úgy gondolom, hogy a HBA-t nem kellene temetni, mert jó, és egységes szervezet, ahogy mondod.
  • FreddyHawk
    Kettőnk ellentéte egy dolog. Attól függetlenül még mehetnek a dolgok. Csak Én mindíg ( akárcsak Life ) bevállalom a véleményemet. Ebbül lesz a flém. Szóval ne temessük azt, ami még heveny virulenciát mutatva kapálódzik, mert tuti, hogy kimászik a sírból.
  • Kicsirigo
    Ne izgulj, majd még biztos megismélik
  • FreddyHawk
    Korrekt. Kösz.
  • Kicsirigo
    Süni, most megy egy dokumentum film a Spektrumon.
  • ssc-suni-hu
    De azt vedd mar eszre Life, hogy mi ha 201-esek jatszunk es TS-en vagyunk akkor nem Quaketipusu jatekot jatszunk, hanem igenis megbeszeljuk a dolgokat, stb.
    Es mondok neked valamit: ha a szervertu ujbolinditod, akkor tegyel ra CTF-et es maris rakenyszerednek az emberek a csapatmunkara.
    Nos szerinted jo ottlet?
  • ssc-suni-hu
    jaja megkaptam es valaszoltam is
    sajnos vagy jajdejol kecskemeti vagyok :-)
    a tobbi leelben
  • Lifeforce
    De én reggel beírtam, hogy délután újra indítom de ismét leanyáztak.15kor újra indítom és a játék eredeti gyárilag megszabott szabályát is felteszem.Hogy legalább az újak újra tudjanak születni ha nem is játszani.
  • FreddyHawk
    Dehogy.
  • FreddyHawk
    Túl sötéten látod a helyzetet szerintem Zsozsó, de készen állok bármilyen kompromisszumra.
  • FreddyHawk
    Ok, Fish, igazad van, visszaveszek.
  • FreddyHawk
    Zsozsó, Én egy raklap alkalommal hangsúlyoztam, hogy tisztelem és értékelem mind Life, mint Petkó erőfeszítéseit a BF scene érdekében. Erről akár ezen fórum korábbi hozzászólásaiból, akár a HBA fórumból tudnod kell. De ne várja el senki, hogy csak azért fényesre lesz nyalva a segge, és mindenki buzgón bólogat a marhaságaira, mert egy szervert üzemeltet, és ezen ( majdnem ) monopolhelyzetén keresztül befolyásolni akarja az egész társaságot, és zsarol.
    Játékban mindíg jól kijöttem velük, mert nagyon normálisan nyomják. Petkóval sosem volt személyes ellentétem - csak véleményeinket ütköztetjük különböző fórumokon, mert eltérőek - intelligens, korrekt embernek tartom, még az őrültségeiben is van rendszer :)) . Lifera bevallom megharagudtam, amikor ezt a szabotőr meg csíter dumát nyomatta ( neked jól esne ? ) de aztán ráhagytam, mert boldogok a lelki szegények ... ( igaz, Tiszteletes ? )

A csíterezés témát meg tök könnyű eldönteni tesók, bárhol bármikor hajlandó vagyok lanpartin megmutatni élőben a játékot úgy, hogy közben nyolcan néznek, sőt, telefonos egyeztetés után akár az otthonomban is fogadok bárkit, aki kíváncsi ( ha jól viselkedik egy Amstel bock-ra is vendégem közben ) mögém ülhet, és nézheti a "csítelést" ... Ez szerintem az egész 201-re igaz, tűzbe merném tenni a kezemet értük. Mondjuk a 401-ért, és a 301-ért is.
    Telszámom e-mailben megadom ( [email protected] ) , várom a hívásokat, időpontot egyeztetünk, és jöhetnek. Kicsi a lakás, de mondjuk egyszerre max 3 embert tudok fogadni !

A labda azt hiszem a csíterezők térfelén van.

• Frankie
    "De elvárom, hogy abban a stílusban beszéljenek ahogy én"

• Lifeforce
    Szerintem még mindig jobb ha megmondom.Ez az egyenes.A többiek is ezt gondolják anélkül, hogy én bár mit is mondtam volna csak nem irják ide neked hanem elmennek egyszerűen máshova vagy másmivel játszani.Csak ez zavar.Nem szeretem én sem ha a hátammögött beszélnek.De elvárom, hogy abban a stílusban beszéljenek ahogy én.És ha a bomlasztás helyett mert mint látod sikerült tönkrevágnotok az összeállt csapatokat,szervert, elképzeléseket,hanem azzal foglalkoznál, hogy a játék gyári szabályait betartsuk és betartassuk akkor talán mindenkinek jobb lett volna.Amiket leírtam szabályokat nem én találtam ki, hanem a játék gyártója.Én csak felnagyítottam mert a hülye magyar nem ért a szépszóból.Lám milyen szépen tönkreba.... ezt a fórumot is.A sok külföldre menö játékosokról nem is beszélek.
  • FreddyHawk
    Igen, Efreet, köszike !
  • FreddyHawk
    "FreddyHawk: először csinálj szervert, utána jöhet az észosztás, szerintem ez a korrekt sorrend. :)"

Jogos !
  • Efreet
    elméletileg kipucoltam... most jó?
  • FreddyHawk
    Mi van Life, csak nem lettél ideges? Ezek szerint szóról szóra ült amit mondtam ...
    Egyszerűen nevetséges, hogy egy ilyen korú ember hasonló lelki éretlenségről tegyen tanúbizonyságot ...
    Figy manus, nézzük, hogy mi is történt.

Leszabotőröztél ... Jó vicc.
    Lecsíterezted a 201-et.

Ezek után kaptál tőlem egy "feltűnési viszketegsgégben szenvedő"-t .

Na, szerintem még mindíg vezetsz 2:1- re jóbarát, ha nem számolom a 14832-est. Már pedig nem számolom, mivel TS-en mindíg nagyon kedves és jópofa srácnak tűntél, csak a tényekkel való szembesítés a linkelés helyett nem esett most jól neked.
    Sajnálom Life.
  • Lifeforce
    A moddal semi gáz.Láttam, hogy nem jött be mert 50 embernek tetszett és 2-3nak nem és még sem játszottak vele.Levettem.Csak sokan azt hiszik, hogy a BF egy counter-strike és fregvadászatra megy.Ja igen ha Dm mod menne rajta de nem az megy.
    Ezt külföldön tudják csak a buta magyar nem.(tisztelet a kivételnek.
  • Petyus_
    Merry XMas!
  • Petyus_
    Na akkor én is levonom a konklúziókat, flém rulz! :)

Petko: hidd el a HBA nagyon jó dolog, csak azért is amit FreddyHawk mondott. Én láttam magyar szerveren egy-kettő accuracy cheates embert, nem HBA-sok voltak, ez már önmagában fasza. Meg ott a fórum, szerver, stb. stb. De ami nem megy (parancsolgatás, kellőképpen szervezett játék :)) azt nem kell erőltetni, és főleg megsértődni nem kell.

Life: millió thanx a szuper szerverért - de higyjétek el Petkoval együtt, ha realmodos harctéri szimulációra lenne igény, akkor azt észrevennétek. :) Amit nem akar egy scene (a scene az egy nagy, lélegző dolog, önálló akarata van, biza) azt hiába akarod ráerőszakolni. És nem kell gondolkodni, agyalni, miért nem akarják vajh a realmodot, nem akarják és kész. :) Döntsd el, hogy továbbra is leszel-e olyan önzetlen, hogy biztosítod azt a lehetőséget, hogy a magyar BF playerek bármikor játszhassanak egy jót a szervereden.

FreddyHawk: először csinálj szervert, utána jöhet az észosztás, szerintem ez a korrekt sorrend. :)

Na mindegy, remélem mindig lesz azért legalább 20 ember, aki kapható lesz egy jó kis hentre valamelyik magyar szerveren. :)

A scene meg nagyon kicsi ahhoz, hogy meg legyen osztva ilyen mondvacsinált hülye viták miatt! Szóval plíz fejezni be, mert az ilyen hangulat el tudja ám venni az ember kedvét a játéktól..
  • Numero Uno
    Jah és gyerekek karácsony lesz nemsokára legyünk már kulturáltabbak és hagyjuk abba ezt a felesleges vitát.