109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSC
    Mi ez a kamu?
  • LSC
    Az lessz az állaaaaat!
  • _fly
    na igen... lehet egy hét után uncsi.
    De pl.: most Gazala-n akkora csata folyik hogy még!
    ...csak már alig látok és leléptem ,)
  • Xboxman
    Hehe láttalak!
  • _fly
    Húúúú ez az új map naggyon bejön ;)
    Mindenkinek gratula aki játszott ma, hamar rájött mindkét oldal a "kis stiklikre"... ,)
  • Kicsirigo
    Ti semminek sem tudtok örülni, szerintem jó az új map. Most játszottam rajta egy olasz szerveren, 32-en voltunk, király légicsaták voltak.
  • Lifeforce
    Sebaj.Még betesszük 2 új mappot és nem lessz uncsi.
  • John Fisher
    Nekem se, de játctam multiban.

Nem is tudom. Valahogy nem az igazi. Szerintem ezt valaki EA-nál 15 perc alatt összecsapta azt "legyetek vele boldogok" címmel kiadták.

Gagyi. Nem azt mondom, hogy játszhatatlan, de nem kell hozzá Napóleonnak vagy Nagy Sándornak lenni. Szerintem egy óra alatt bőven meg lehet unni, már ha valaki nem szereti a repülős progikat, de abból meg jobbat is talál. Nem?
  • ssc-suni-hu
    Na szoval ketes ez a palya. Itt egy kicsit az amerikaiaknak kedvez a palya, mert a legvedelmuknel nagybb a latotere a felszalopalya fele, mert az amerikaiak be tudnak loni a felszallopalya fole a japank meg nem es ez a bombazasnal eleg nagy elony.
    Ezt eltekintve nyerheto japan oldalrol is, igaz sok kisebb taktika sgitsegevel.
  • _fly
    nekem nem sikerült előbányásznom single-ben :(
  • John Fisher
    Single-be nem megy ez a pálya?
  • _fly
    hmmmm...
  • _fly
    Coral Sea is an exciting new map set in the Pacific theater. The action is fast and furious as players test their piloting skills with a total of 24 planes available on the map. The action isn’t limited to dogfighting however as each side has a carrier that they need to defend at all costs. To win, you’ll need to sink the enemy carrier, and then fly through a buoy that appears amidst the wreckage of the ship. Throw in some land-based AA guns and a defensive gun or two in the mix, and you’ve got our latest recipe for a great Battlefield 1942 holiday treat!
  • Crem
    Köszönöm!
  • ssc-suni-hu
    http://www.ea.com/downloads/eagames/official/bf1942/downloads/bf1942_coral_sea_map.exe
  • Crem
    JA!

Meg valami más jelszót emlegettél, honnan tudom meg, mert hbs oldal nem jön be nekem...
  • Crem
    Hi Mindenki!

1, Bíztam benned Lifeforce...;)
    2, adtok egy linket, mit kell letölteni?
    3, mennék játszani!:DD
  • ssc-suni-hu
    Hu mar toltom mindjart megyek
  • Lifeforce
    Na nem bántja a régi játékot.Nem kell modot váltani és ezzel bemehetsz más szerverekre is
    Ja és hivatalos.Nem tákolmány.
  • Lifeforce
    Ja és mint említettem sokuk gyári cd-s játékát tönkrevágta.Ezért csak a gyári mod megy fel.
  • Lifeforce
    sjna nem.Én többet nem vagyok hajlandó foglalkozni vele.
  • Tyler
    KIJŐTT EGY ÚJ MAP MINDENKI RAKJA FEL MERT A SERVERRE MINDJÁRT FEL NYOMJUK.AZ EA HIVATALOS OLDALÁROL LETÖLTHETŐ.
  • Lifeforce
    most töltöm új mappot (ea games gyári kiadás.Igy valszeg bug kizárva.Ha valaki ki akarja próbálni az ma megteheti.Mivel holnap nem vagyok itthon, ha valami van akkor Tylernek szoljatok.
  • Lifeforce
    Naaaa visszaraktam rendesre mert (qunkest vagy hogy a fenébe írják.Basszus nagyon trágya a zászlóvadászat. :(Uncsi.
    Szal megy tovább.A libux szerveren pedig tényleg érdemes gondolkodnotok mert az enyém csak max februárig megy.Addig amíg az igi2 ki nem jön.
  • Xboxman
  • Petyus_
    Akkor a "retek map" verzió jött be, ezen csak repkedni lehet. :)
  • John Fisher
    Kéne egy TS szerver.

Én most jctam 2 órát ezzel a móddal, és nem tetszik. Ez az én véleményem. Én vissza sírom a real módot.
  • air23
    http://www.ea.com/eagames/official/battlefield1942/editorial/coralsea.jsp
  • Kis Szabó
    HBA fórummal mi van?
  • John Fisher
    Megy a szerver, én is megyek!
  • Numero Uno
    Tudod hogy van ez... Egyik milla után jön a másik nem fog hiányozni. Na megyek vissza betonozni
  • John Fisher
    Meg is szabadultál tőle amint lehetett mi?
  • Numero Uno
    utalom az egy millát amint nyertem a lottón
  • John Fisher
    Na ugye hogy ugye!
  • Numero Uno
    Te nyertél. Csak pókerem van
  • John Fisher
    De ez nem ér, mert bemondom az ultimat!
  • Numero Uno
    E2-F3
    gyalog üti lovat
  • air23
    nemmondanám magam gyüjtőnek :) sajnos nemtudok :)
  • Frankie
    nah, léptem lanpartyra. Vasárnap jövök.

>unplug..<
  • Petyus_
    Ez már megint stunts múvi. :|

Olyat nem tudsz esetleg, ami hasonló mint az EA Wake-es tízer ingém múvi volt? :)