109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#14838 Süni írtam mailt nem BF hanem foci ügyben :) -
Lifeforce #14837 Mivel mindenki hallotta ill látta, hogy megigérted nekik, hogy inditasz szervert.Rajta!!! -
Lifeforce #14836 És mielött egetrengető baromságokat leírnál ide járj utánna és csak utánna beszélj. -
Lifeforce #14835 Ja és tévedésben vagy.A HBA és a HBS szerver is a BIX épületében van legalább is a HBS. -
Lifeforce #14834 Én inkább leírom ide a dühömet.Inkább leírom, hogy mit gondolok.Én szeretem egyenesen megmondani.Sajnos sokan inkább a hátatok mögött teszik ezt csak azért, hogy elkerüljék a vitát. -
Lifeforce #14833 Ja és tudod mi a baj, hogy csak én vagyok ilyen hülye, hogy leállok veled a nagy büdös semmin.Mindenki ugyan azt gondolja csak nem ad neki hangot.Már csak azért sem mert úgy véli, hogy leszarni sem érdemes nem, hogy ide bele írni.
Nem tudom észrevetted e ,hogy már csak 5-en beszélgetünk itt a régi 70 helyett. -
Lifeforce #14832 Aha na ja 10mbites vonal 15+áfa
akkor nézzd meg a 100mbites vonalat, hogy mennyibe kerül.ja 18+áfa az barátok között is 22.
akkor vegyél egy jobb gépet csak azért, hogy fusson rajta a bf.Én is ezt tettem csak a bf miatt szántam rá még egy 70 pénzt.Az összeg teljesen mindegy.A te elveidre 1 forintot sem szánnék már csak azért sem mert egy tipikus Magyar paraszt vagy.Nagy a pofád a nagy semmire.Na rajta csinálj szervert és üzemeltesd te nagyképü seggfej. -
Petko #14831 Heh az nem a hba szabályokon meg rendszeren múlik, hanem egyszerűen a szerver üzemeltetőjén.
Összetartó erőt meg nem jelentett ez semmit a scenben, csak a fórum amit csináltam hozzá. Ettől még ugyanúgy lett 5 klán aminek semmi köze egymáshoz, csak egy fórumra irnak (mint minden más scenben)
Persze valóban úgy tesztek ahogy kedvetek van, csak emiatt egy honlapot fenntartani, meg munkát fektetni a semmibe nem érdemes. -
FreddyHawk #14830 Persze. És nem kell a scene-nek összefogó erő ?
Dehogynem !
Ne érts félre... ugyanúgy, ahogy nem könyörgöm Life-nak sem, a Te döntésedet is tiszteletben tartom. Más dolgokat látunk fontosnak a játékban, és Én a szentháromságot látom a lefontosabbnak, és azt is tudom, hogy mind a három olyan dolog, amelynek léte vagy nem léte meghatározhatja a scene jövőjét. Ha bármelyikkel baj van, azonnal lépni kell. Erre lenne a HBA.
Azért tartom ennyire fontosnak a megtartását, mert megtapasztaltam, hogy megy tönkre egy másik scene pont ezek miatt a dolgok miatt csak azért, mert nem volt meg ezek közül pár feltétel.
Tehát... Mehet ? Egyébként jó játékot Petkó, köszönök mindent, és remélem más játékban megtalálod a számításod.
-
Petko #14829 Ja csak ezeknek semmi köze a hba hoz. Ez maga a scene úgy ahogy van. -
FreddyHawk #14828 Hidd el Petkó, hogy nagyon jó dolgot csináltál a "harctéri szimuláció erőltetése" dolgon kívül.
A HBA összefogott egy kialakulóban lévő scene-t, információval, barátokkal, stb látva el a tagjait.
Lefektette azt a 3 alapkövet, amire a jó és nyugis játékhoz szükség van : tudod, a szentháromság - NoCheat,NoDTK,YesMeccs - és az ezek érdekében történő SZERVEZETT fellépés nagyon fontos dolog. ( még ha számodra bagatellnek tűnik is )
Az általad majomkodásnak ítélt dolgokat Én speciel cefetül élveztem ( élvezem ).
Azt, hogy a saját álmaidat, céljaidat nem sikerült elérned általa, azt nagyon sajnálom, de a tagság szerintem nagyon jól érzi magát így is a bőrében. -
Petko #14827 tölem:) Csak azt áruld el Freddy hogy akkor mi értelme van neki? Nem találtam semmit se jól ki, mert a lényege ez a szimuláció felé tolás volt, de a rangozás, meg majomkodás egymagába semmire se jó, olyan mintha kibeleznétek. Szóval tőlem nyugodtan azt csináltok vele amit akartok. -
FreddyHawk #14826 Megengeded, hogy használjuk a HBA nevét egy utódszervezet létrehozásához ?
Semmi nem változna, amit Te már jól kitaláltál,csak mi nem próbálnánk mesterségesen kierőltetni egy harctér szimulációt.
-
Petko #14825 nem emlexem hogy ilyet mondtam volna egyáltalán, szóval nemtudom honnan szeditek... Valóban jól játszottatok, gratula.
Viszont arra rajtottem hogy tenleg hulye vagyok az egesz dologgal kapcsolatban, mert tenleg mestersegesen probalok kieroltetni egy csatater szimulaciót egy hülye arcade játékból. Bár elméleti alapon működne, de az emberi tényező miatt ez nem fog menni. Nem a játékot kell olyanná tennem amilyennek szeretném, hanem olyan játékot kell a szoftveriparnak gyártani, amit én szeretnék.
Másrészről meg rohadtúl nincs szükségem arra hogy csomóan ezt anyázásnak tekintsék meg valami erőletett rákényszerítésnek, és akkor megpróbálnak támadni mintha én annak szánnák bármit is. Ugyanígy nincs szükségem arra se hogy erre még valaki felmegy match elött a megbeszélt TS szerverre és összevissza szabotálja, meg lejelszavazza. Nemérdekel kivolt, de ő hbasok közül került ki mivel csak ők kaptak jelszót.
Azt hiszem itt az ideje hogy én is itt abbahagyjam a bf ezést mert ez nem az én játékom még, ugyanígy ez a hbas ötlet se jó semmire az égvilágon, talán egy más játékban jól jön valamikor. -
FreddyHawk #14824 Tengermély tiszteletem !
1. Azért tűntem el, mert el kellett mennem céges karácsonyozni. Van ilyen.
2. Lifeforce megint zsarol a szerverével, ahogy azt már régebben említettem ( mert akkor is ezt tette ).
3. A jelenleg CS-szervert futtató MOJO klánszerver ( a CS-s klánom ) ott van a Shönherz kolesz alagsori szervertermében gigabites neten.
4. Valahol úgy hallottam, hogy ott van a HBA szerver is talán ugyanazon a salgó polcon.
5. Éves díja a szerverhelynek ~15 e Ft, úgyhogy nem kell a kibaszott rizsa a többszázezer forintról !
6. Leszarom, hogy lenyomod a szervert, mert tudunk a helyére állítani másikat.
7. Az igaz, hogy a CS-szerverünk hardware-e nem elegendő jelenleg a BF-hez ( ide izmosabb masina kellene ) de azt hiszem a 201 meg tudná oldani.
Na, akkor most mi is a helyzet, Life ?
-
MEDIC! #14823 Kedves Anyu!
Üdozletemet küldom az ausztriai Kaprunbol. Az ido jo, ho is van nem keves.
En jol vagyok, az orrom sem folyik.
Udv
kisfijad -
#14822 Most akkor ne csinald mar tenyleg azt mondta Petko, hogy
hát igen a káosz győz a szervezettség felett
mert ez boldogsaggal tolt el
De szerettem volna ott lenni de akkor mar tultuleroben lettunk volna (hu de nagyarcu ez a Suni :-)
Raadasul elmaradt a foci, de ez csak 8 utan derult ki, akkor mar mindegy volt.
grrrrrrrrr -
#14821 Life Freddy nem gondolta komolyan (igaz Freddy?) A stilusa ilyen, mint Petkonak az, hogy csunyan beszel. Megszokjuk es kesz.
En sokmindenben egyetertek veled, de pont azzal az egyel nem, hogy 50 embernek tetszik valami es 2-nek meg nem. Szerintem a szabalyzatnak 3 pontjaval pont az, hogy senki se ertett egyet, mert elrontana a jatekot. Vagyis az rontana el, hogy te azonnal kirugnad, pedig az a jatek szerves reszet kepezik es hasznalni kell, mert nem biztos lehet mashogy nyerni plane egy eros csapat ellen.
Es en is ezeket a dolgokat kihivaskent fogom fel, mint mondta is mar itt valaki. Nincs jobb annal ha kiszedsz egy szemet betolakodot. -
Lifeforce #14820 Engem nem az riasztott el, hogy átmennek a Dragonra.Nem az risztott el, hogy kritikát kapok.Hiszen ebből tanul az ember és e szerint tudom alakítani a játékot úgy,hogy mindenkinek jó legyen.A laggról sajnos nem én és nem ti tehettek.Ha valakinek gyári játéka van akkor menjen be a HBA szerverre (linux) és nézze meg,hogy egy emberrel hogy lagzik.Eddig is sejtettem, hogy a játékkal van gond de amikor kipróbáltam az üres linux szervert borzasztó volt.Ott bizonyosodtam meg 100%-ra, hogy a játékkal van a gond.Az utibbi időben már nem csak én de még rajtam kívül vagy 30 ember már vagy ritkán vagy egyáltalán nem jött be játszani magyar szerverre.Ekkor jött az ötlet, hogy modot rakjak fel.Talán ellaposodott a játékkedv?Nem.Egyszerűen mindenkinek elege lett a Magyar játékosok szokásaiból.És itt jött az, hogy ami külföldön elvi játékszabály és természetes itt Magyarországon nam az.Itt elkezd játszani egy kezdő és nem, hogy játszani nem tud de még újra születni sem.És erről a századokban lévő emberek is tehetnek.Hozzá teszem én is.Egyszerűen elegem lett a közértes pénztár efektusból.50 embernek tetszik az ötlet két embernek nem.A két ember elmegy és megy utánna az ötven.Holott 10percel azelött istenítette az ötletet.Ezt is elviseltem.Azt viszont már nem, hogy valaki azt mondja nekem, hogy feltünési viszketekségben szenvedek.Miután azt válaszoltam erre, hogy csináljon nektek a faszom bár mit is mindjárt elviccelte az egésszet majd eltünt, mert nagyon jól tudta, hogy mi fog történni.Nos én is aludtam rá egyet és rájöttem, hogy mit kell tegyek.Átértékeltem és rájöttem, hogy azok akik most kezdik a játékot vagy csak egyszerűen élvezni szeretnék a játék adta lehetőségét és normális emberi módon akarnak játszani azoknak szüksége van a szerverre.Ezért tovább üzemeltetem jelszóval (teljesen más jelszóval)És a leirt szabájzattal együtt.S ha üressen fog tátongani napokig akkor fogom csak lekapcsolni mert ha senkinek nem kell egy olyan szerver ahol normálisan játszhat akkor fölösleges, hogy menjen.Ez nem azt jelenti, hogy ha a Dragonon játszik mindenki akkor lekapcsolom.Ez azt jelenti, hogy ha folyamatosan nap mint nap üres lessz.Majd más játékosok megbecsülik mert sok jó játékban szerver hiány van. -
#14819 Hi ALL!
Köszi Lifeforce a servert!
Kicsit kellemetlen, hogy pont akkor szünteted meg mikor a munkás embereknek lenne egy kis szabadideje... De mivel a tiéd ezért, No Comment!
Azért én még emlékszem anno arra, hogy TE voltál aki felajánlotta ezt a lehetőséget, és TE voltál az aki szerint az OBI serverre már nem lesz szükség...
Mégegyszer köszi, The Company nevében is!
CreM -
#14818 Petko !
Hozzád nem sok szavam van , mindenesetre elég nevetséges és sértő volt , ahogy meggyanusítottál minket a TS szerver átjelszavazásával kapcsolatban .Látszik , hogy nem tudsz leszállni rólunk .Az pedig , ahogy elbúcsúztál a játékból ... hát igen a káosz győz a szervezettség felett ... hát persze , aztán a kezed a bilibe ér és felébredsz .
Számunkra nagyobb elismerés az , amit egy 301-es mondott ... "tudnak ezek a fiúk vmit" .És ez volt az El Alamein-i pályán , ahol megunhattad a mi kis káoszunkat és leléptél .
Én mindenestre köszönöm a játékot mind a 301-es és a 401-es század részéről , mert azért megmutaták a 3. menetben , hogy tudnak azért ők is ( ellesték a taktikánkat , de jól tették , mi is így csinálnánk ) . :)
Remélem szombaton is lesz kedvetek játszani és a mostani meccs , csak gyakorlás volt . -
#14817 Lifeforce !
Csak nem tudtam megállni , hogy néhány szóval ne mérlegeljem a döntésedet és a kialakult helyzetet .
Koradélután még a TS-en éppen azt hallottam , beszéltük , hogy esetleg vasárnap próba alá vesszük a REMAGEN nevezetű pályát ... olvastad a fórumot a szabályzattal szembeni kritikát , engem is meghallgattál ezzel kapcsolatban és megértettem , hogy milyen aggályok miatt hoztad létre ezt a szabályzatot .Nem tudom mi történhetett a meccs kezdetéig ( mi lehetett az , ami "betett" neked ) ,de nem éreztem ki a hangodból , hogy itt és most mindennek vége .Sőt , inkább te magad mondtad viccesen , hogy ez a flame legalább arra jó , hogy mindíg a topon tartja a BF-et ( mert itt nem kell azért mindent olyan komolyan venni , mellre szívni ) . :)
Erreföl pont a meccs kezdetekor hallom , hogy hopsz volt HBS , nincs HBS szerver ... nagy kár érte .
Igen , tényleg volt olyan , hogy hirtelen lagzás , modváltás vagy kevés játszó ember miatt mindenki a Dragonra ment , hiszen a játék ( a pályák nagysága miatt ) csak nagylétszámban élvezetesek .És ha egyszer vki nem tud vmi oknál fogva fellépni a HBS-re ( mivel ezt a fórumot vagy egyáltalán bármilyen fórumot ritkán olvas ) , az inkább megy a kisebb azaz semmilyen vesződséggel nem járó ismert szerverre .Elismerjük(em) , hogy a modokkal csak te akartad tényleg még élveztetesebbé tenni számunkra a játékot ( a többszemélyes járművek , bazooka hatásfok növelése nagyon jó volt , élveztem is a harcot vele - lásd BotB pálya malom :) , csak sajnos az "új" játékosokat lehet , hogy ez riasztotta el a BF-től , HBS-től ésez "száműzte" őket éppen a Dragonra .Szóval ez a szabályzat már lehet , hogy későn és feleslegesen jött ( már ami a newbe játékosokat illeti ) , mert aki HBA-s volt , azaz egy század tagja , az bizony betartotta eddig is az íratatlan ( most írásba foglalt ) szabályokat .
Mindensetre a döntés már megtörtént , a tied a szerver .
Én ( és szerintem még sokan ) , azért köszönjük a sok-sok élvezetes órát , amit eltölthettünk a szerveren .Azért remélem egy külföldi szerveren még összefutunk . -
#14816 meg a gondolat...
már el is felejtettem...
te is elfelejtheted :P -
#14815 Tudod amit megbeszeltunk.
Csak a ICQ elszall a Forum marad
:-) -
#14814 Na szoval akkor hogy kell linux szervert csinalni?
szólni kell a bátyámnak h van linux szerver tojja már fel náluk... nah... majszolok. meglátom mire jutok :) -
#14813 Koszonni nem kell, de en csinaltam.
Hasonlo a mienk is ha meg nem lattad volna
www.swgy.hu/201 -
#14812 Köszönd SUNI-nek . :) -
Xboxman #14811 A HBA-t ki csinálta mert a design az valami eszméletlenül jóra sikeredett(nekem pl nagyon bejött ez a Flash-es menü) -
#14810 SUNI !
A mai war ... bocs , meccs-en megint győzedelmeskedett a káosz a szervezettség felett és nem kis túlerővel szemben . :)
Büszke lehetsz ránk ... a "fiaidra" . -
#14809 Jaja gratula tollem is, mar emlekszem azthiszem a HBA forumbol lattam mar az oldaladat. Sajnos nekem pont a grafika a gyengem, mert inkabb tomegciket gyartok (szerintem tul vagyok mar a 120. weblapn :-) -
#14808 Klikk a névre és hoppp..
Ott a link sok más mellett. -
Xboxman #14807 Jól elvagyok,le is lövöm magam bye:o) -
Xboxman #14806 Egyébként bocsi a HTML code-okért,csak kcsit hípolt állapotban vagyok:) -
Xboxman #14805 Ez pont rám illik:) -
#14804 Milyen oldal?
En nem latok itt oldallinket, vagy csak nem veszem eszre -
Xboxman #14803 Hmmmm ez nem jön ki:)Remélem BORG-nak van humorérzéke:))) -
#14802 ...én már befigyeltem Süniét ;) -
#14801 A 201-esbe veszunk meg be embert ha tenyleg kierdemeli (nem nagykepuseg, de jo acsapat, vidam es jol jatsznak) szoval ha tobb ember is a 201-esek kozul javasol nekem valakit, akkor azt bevesszuk de szerintem legalabb 5 ember mondjon ra igent. Csak tenyleg jokat es folyamatosan jatszo embereket akarhatunk bevenni, mas nem megy. -
#14800 én nem akarok mert nem tudok mindig fent lenni, meg aztán ha telefon van, vagy gyors meló kell akkor ALT+F4 és már bent sem vagyok :( -
#14799 Süni is hasonló területen mozog. Talán tekintsétek meg egymás portfolióját.