109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Xboxman #15020 Nincs már HBA? -
#15019 Megszuntek veglegesen -
#15018 mért nem megy a HBA oldal + fórum? -
#15017 Hat akkor nem tudom. Talan teljesen mashova tomoritsd ki WINDOWS COMANDERBAN (Az ece fajlra mesz es CTRL+nyil (abba az iranyba, amelyik panelen szeretned latni a fajlokat es utanna sima copy)) -
#15016 Már újra is telepítettem az egész BF-et, így sem jó. -
#15015 Én csak egy újat látok: Pacific war, de kidob.
Én is azt csináltam, ami a leírásban van. -
#15014 Én csak egy újat látok: Pacific war, de kidob.
Én is azt csináltam, ami a leírásban van. -
#15013 Ahogyan irva volt a letoltesnel, ugy csinaltam, es tokeletesen muxik mind a 4. -
#15012 Nallam is szurke volta kep 2-nel de attol fuggetlenul tok jol betoltotte -
#15011 Süni hogy nézted meg? Nálam nem megy. Szürke töltőkép, és kiugrás. -
#15010 A Coral map csak multis, de a másik pályákkal én is így jártam. -
#15009 Letöltöttem a Coral mapet, de nem látom a pályák között, illetve leszedtem a zip-et is, ott meg az új pályának nincs töltőképernyője, csak szürkeség, és töltés felénél kb. kilépett...
Mik az aktuális ts szerver paraméterei? -
#15008 Megnezegettem az uj palyakat. Mind tetszik, de ezek szerintem igazan csak nagy letszamu jatek eseten elvezhetoek, mert rengetek a repulo es a pancelos. Es nagyok a terepviszonyok. De szerintem jokat lehet majd jatszani, mar alig varom -
#15007 Goulash Eaters RULZ :D -
#15006 süni: most keltem megint :) Reggel az egyik döntőbírám hívott fel perverzül alapítvány ügyben,9kor de csak egy teányi időre volt nyitva szemem-szám ,)
és szia icram :) GE power!!!
:) -
#15005 Ezek a pályák is csak multiban mennek? -
#15004 Ja, hello hogy vagy ? -
#15003 Ohhh, hát Kicsirigo remélem emlékszel rám a Strike Force-ból. :) -
#15002 Hi ALL!
Nics kedve valakinek áttölteni még egy ftp-re, mert 2 órája próbálok csatlakozni a HBS-re de nem sikerül!:( -
#15001 Ma megint játszottam külföldön repcsiset. :))
-
#15000 Meg most latom, hogy mar milyen koran felkeltel, mi ez a Lazadas az Alvas ellen? Csak nem azert keltel fel koran, hogy minel tovabb legyel ebren beteg egesz nap? :-) -
#14999 Igen mar egy ideje figyellek :-)
Neha a tavcsoves puskan keresztul de figyellek. -
#14998 Nekem elsőre sikerült csatlakozni ... biztos protekciós vagyok . :) -
#14997 Közben ment egy levél is neked SUNI . -
#14996 OK gondoltam, hogy ott lesz, csak nekem maga az oldal nem jott be, lehet, hogy sokan neztek, mert mostmar ok lehuztam -
#14995 szóljatok ha végeztetek, mennék én is ;) -
#14994 ;) na ilyen sem volt még HBS.HQ.HU:
"HTTP 403.9 – Hozzáférés megtiltva: Túl sok felhasználó van csatlakoztatva
Internet Information Services" -
#14993 Na akkor mégegyszer ... a http://hbs.hq.hu/ címen kattints a Map:Corall sea utánni infó-ra és ott vannak az egyes map-ekhez a letöltési linkek , csak egy katt az egész és már jön is az anyag . -
#14992 Kattint az INFO-ra , ott van minden letöltési link a Corall Sea és a 4 új map-hez is letöltési link . -
#14991 Jajajajajajaaaaj
nem talalom a http://hbs.hq.hu cimen?
van egy MAP link a Coral Sea utan, de az sehogy nem akar bejonni.
Ennyien toltik? -
#14990 Ja es miert nem tudsz irni cegtol? Ennyire eros a Tuzfal? Vagy eszrevettek, hogy nem megy a melo, mert csak forumozol? :-) -
#14989 Na tessek beszelj bele, most hetvege van, nem dolgozol. Tessek az elmult 200 uzenetre egyenkent valaszolni.
Ja es 0-ara lefokoztalak, ugyhogy csak volttabornokno lehetsz ezentul. -
#14988 akkora mázlitok van... melóból már nem tudok posztolni a fórumba, max olvasni :) így belebeszélni sem :) örvendezzünk -
Lifeforce #14987 Na felért.Tölthetitek:
http://hbs.hq.hu -
Lifeforce #14986 Ha van valami akkor szoljatok Tylernek.
Tyler:Küldtem neked mailt. -
Lifeforce #14985 18.074mb a wincseszteren. -
Lifeforce #14984 Hi
mindenkinek.Na most megyek el és csak este leszek.Most töltöm fel (webre) a +4 új mappot
A linket megcsinálta de csak kb 2óra mulva szedjétek addigra biztos felér.18mb nem sok.
Vasárnap teszem fel a szerverre.Bár lehet, hogy 20perc mulva is szedhetitek de jobb a biztonság. :) -
Xboxman #14983 -
Xboxman #14982 -
Xboxman #14981 Ezt csak úgy kiemntettem a CTF palyaról...