109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• magus
    almos vagyok meg egy html tagot se tok lezarni ahh:(
  • magus
    hát ha te annak nevezed az UTALLAK SUNI HOGY DO...!!!!!!!}/b>-t akkor hajra:)
  • ssc-suni-hu
    Hallottuk a mikrofonod erdekes hangjait folyamatosan :-)

De tenyleg a Dragonon alig lehet celozni ha teli van, azert a vegere ujbol m,egtanultam loni, teljesen mashova kell celozni a ping meg ugyanakkora, ezt nem ertem, na de mindegy jo volt azert.
    BB meg tobbszor is irta, hogy szeret, vagyis gondolom azt irta, mert gyorsan elvitte a beirasat az O leloveset mutato sorok. De mindig gondolj arra, hogy az ember csak azt lovi le akit szeret. :-)
  • magus
    őőőőő bocsi hogy ma szorakoztam...:) dragonon hogyha max ember van nem lehet celzni ugyhogy inkabb funoltam. sorry hogy baromkodtam a ts-en:) nem szeretem annyira mert nemotom hogy rendesen halljhatok e amit mondok

feltalaltam a granate jumpot. olyan aranyosan kapalodzok a levegoben. elobb levegoben elkapott egy repcsi. padawanokat vallalok.
  • mazsa
    Ablakban ugyan megy, de úgy nem az igazi.
  • mazsa
    Sziasztok
    Van egy kis gond a játék elindításával. Fent van nekem az NVRefreshFix nevű progi. Olvastam valahol, hogy át kell írni valamit egy config fájlban (renderer.allowAllRefreshRates 1). Na én ezt át is írtam, el is indul a game, de csak hang van, a képernyőn pedig a monitor valami hibát jelez (nem tudom elolvasni, mert nagyon sötét). Ha viszont visszarakom 0-ra, akkor egyből visszadob az asztalra. Na akkor most mit csináljak? Thx.
  • Lt.Balu
    Hmm.........Műrepülés:
    FS2k2-ben egy Brainer Pits S-2/t-vel jobban lehetne.....De még egy E-330-assal is.A BF-ben enyhén unrealisztikus a repülés.......
  • _fly
    szvsz DOWNgrade segíthet a bajodon.
  • _fly
    sztem Detonator... a VAS kiváló! ;o)
  • izb
    Pályák a Battlefield-hez!!
    http://www.bfcentral.com/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=3
  • ssc-suni-hu
    Szerintem ezt nem is BFnek kell tekinteni, mert az Egy masodik Vilaghaborus jatek, ezeket a modokat ugy kell nezni mint azokat a jatekokat, amelyek egy masik (unreal, quake) jatek grafikai es tulajdonsag motorjara epul ra.
    Es azert hasznaljak ki ennyien a BF lehetosegeit, mert rengeteget nyujt. + ez meg Alpha. A helikptert, meg szerintem teljesen jol lehet vezetni, csak gyakorolni kell, mint az elejen a BF vadaszgepeket.
    Nekem bejonnek az ilyen MODOK a Realmodok mart kevesbe
  • S(oWh@nD
    Petyus: Nincs. CMI van, de hang nélkül is ugrál. Azé köszi !
    BurnBaby: Nekiugrok. Big thanx !
  • BurnBaby
    slowhand ha kicsit törni angol tegnap belinkeltem a bf tweaks oldalt. érdemes nézelődni performance javítás ügyben... meg bármilyen, a játékkal kapcsolatos probléma ügyében. végignyálazza az installtól kezdve a milyen rendszeren milyen beállítások javasoltak a játékhoz... szal hajrád
    továbbra is elérhető az oldal itt
  • Petyus_
    SB Live van?
  • sid123
    A winchester defragmentálása esetleg segíthet. Nem biztos, csak egy tipp.
  • S(oWh@nD
    jah.Még az UT2k3 is simábban fut.
  • S(oWh@nD
    GF2 MX 400-al játszok. Ugrál 800x600/32 -ben játszom, minden minimálon, csak a distance 100%
    640-ben is ez van.
    Másnak is vannak ilyen problémái ?
    41.03 -as Detonatorral.
    Dual 2x1.7 Athlon Xp -vas 1GB DDR 333-as mem.
    A vassal nem lehetnek gondok...
    Segítsetek, mert már qrvára unom :o((((
  • HoTDoG
    Jaja, látszik még hogy Alfa verzió.
    MP5 modellt nagyonremélem hogy kicserélik, és a hangját is. Borzalmas...
    Az 5letek jók, de sokmindenen kell még dolgozni. Helikopter teljesen bugos, nemlehet vele felszállni mert Connection problem. És elég csúnya is.
    A tankon a gépfegyver hátul beleolvad a tankba, és nem is lehet látni mivan a tank mögött.
    Kidolgozásilag még minden nagyon csúnya sztem. A másik meg, cseréljék le az épületeket meg mindent, mert elég érdekes lenne 2. világháborús épületek mellett 21. sz.-i tank.
  • S(oWh@nD
    Benne vagyok ! :o)
  • S(oWh@nD
    Desert Combat -ról...
    Megint 1 tár kell a csávóba, míre lefekszik :o(
    Szuperek az új járgányok, de a sebzés megint gáz lett. SZVSZ.
    Kicsit úgy érzem, a lehetőségek elviszik a játékot a paródia felé :o)
  • Lt.Balu
    kösz a segitséget...........
  • skorpio7
    Igen tudjuk egy tagnapi hozzászólásban volt benne a link pont erről , írtam is , hogy bizony megérdemelten ! :)
  • HoTDoG
    Kösz :)

Nemtom ti már tudjátok e, nekem spec. újdonság, de a BF az év multijátéka lett gamespy díjazáson :).

Nemtudja valaki mi lett az év modja?
    Egyébként játékkal kapcsoltaban az a véleményem, hogy sztem elég lett volna ha jóval később kiadják és mindenen csiszolnak, javítanak kicsit. Néha amikor a víz felett repülök, úgyérzem mintha a Holdon lennék. De nem csak grafikailag, hanem sok másban is csiszolhattak volna.
  • Xboxman
    ezt a desert combat mod-ot hogy kell fölrakni?
  • BurnBaby
    jah ez ilyen tipikus én is boldogan felkapok egy bar-t a földröl aztán asszem máris allie vagyok :))
    minimap meg kirájság, de amikor lő rám egy AA és erősen romlik a tankom állaga hát nézegesse a minimapet aki ráér :))) én lőttem hogy megússzam :) szal a csata hevében nem mindig van alkalmam a mapot nyomkodni :) sajna a kisegerem segédgombjai le vannak halva, arra nemtok funkciót pakolni, a bal kezem körül több már nem fér épésszel, és amikor akció van inkább lövök mint a mapot nyomkodjam :) tudom, vegyek új egeret sok gombbal... majd eccer :) addig meg kilövöm aki lő rám :)
  • Manta
    Én meg tegnap sünit szedtem le légvédelmivel, annyira rámjött a repülőpara, miután 2-szer is egymás után kiszedtek tankból, hogy mindenáron le akartam szedni az illetőt, jött is egy gép, faszán leszedtem, csak kék színű volt...
  • Petyus_
    ...de minimapje elvileg mindkettőtöknek van.

Nekem a legemlékezetesebb TK-zásom (a sok közül)az volt, amikor Market Gardenen a kilőtt B-17-ből katapultálva sikerült egy zsír Tigrist megkaparintanom, örültem magamnak, micsoda hadicsel, meg is kapta tőlem egy Panzer IV hirtelen, megyek át a hídon, csak annyira elharapódzott bennem a "Tigrissel megyek át a hídon írtani az ellent juhéé" feeling, hogy tisztára azt hittem Axis vagyok, és a híd túloldalán hatalmas írtást rendeztem a csapattársaim körében.

Ekkor fogadtam meg, hogy soha többet nem kritizálom mások játékát itt a fórumon.
  • BurnBaby
    szal továbbra is az a kérdésem mé nem lehet gyári beálításokkal jáccani ozt yovan? :) ha nincs névkijelzés ne legyen tk vagy csökkentett ff (20-50%?), de inkább legyen minden ahogy a nagyok kitalálták - az 1.2ben már csak néha szokik átlátszani név a falakon, egyebeken... túlkomplikáljátok :)
    amúgy engem nem nagyon zavar, bár olyan esetekben mint pl tegnap iwo jima tankban ülök lő rám egy AA ezerrel, kilövöm és -2 :) kérdezem ivanhoe-t miért is lőtt rám -> valaki anti-tank supportot kért és én voltam az egyetlen tank a közelben, a nevet nem látja ugye, és simán lophat az ellenség tankot. Neki is igaza, de mivel én se láttam, hogy "milyen színű" emberke ül az AA-ban - lőttem aki engem lőtt. És szerintem egyikünk se full kezdő már :)
  • HoTDoG
    Desert Combatot honnan tudom leszedni? :(

Igaz a HBS most csak átmenetileg 20 személyes? :-)

• ssc-suni-hu
    Na az tok jo, ugyis ki akartam probalni magyarokkal is, multkor Zsozsoekkal nyomtuk kulfoldon, de kevesen voltak.
    Ajanlom mindenkinek probalja ki.

Lifeforce a masik modot lattad, ami hasonlo ehhez, helikopterek, kulonbozo teherauto, dzsippek es van egy nagy bombazo is ami nem IIVH-us. Valami Somali a neve. Iszonyat Bugos, de azert megnezheto. Vannak hidroplaniok is wake palyan.
  • skorpio7
    OK kipróbáljuk ! :)
    Rendben , éppen most írom össze !
  • ssc-suni-hu
    OK varom oket
  • Lifeforce
    Na feltettem a modot szerverre.Letölthetitek a szerverről is a desert combat modot.
    Ma így fog menni. :)
  • skorpio7
    SUNI !
    A 2 térképletöltési link nem műxik !!!
    A többit levélben , mert elég sok a javítani való .
  • skorpio7
    IGEN !
    Az mindenki számára él , amióta csak van netem .
    Amúgy tegnap is megkaptam az amcsiktól és németektől a sniperkedésért az elismerésemet .
    Japán oldalról játszva van egy tuti jó helyen és az őgyelgő , esetleges szigetre vetődő amerikaiak sem találtak meg még soha , persze le is lőttem őket ! :)
    scorpio ! fuck you

Mondjuk nem egy fragvadász kaszt , de egy arany be lett azért söpörve , de ami a lényeg a sziget oldalához közeli ( pont ami a fontosabb ) AA-kban , amíg játszottam , nem volt egyetlen amcsi sem jó fél óra után , egész egyszerűen nem mert senki beszálni , mert leszedtem őket !
    A végén , hogy ne legyen már uncsi , kénytelen voltam más taktikát alkalmazni ...
  • Lt.Balu
    HA nekem szolt JAcek üztenete,akko:
    Nem huzok semmit.
  • Frankie
    bennevan a gyűjteményben. Szerintem minden PT-s írja már össze milyen tipjei, trükkje vannak, és egy szép adatbázist lehetne létrehozni. Én már 4 oldalt írtam 10-es betűnagysággal, és a felénél sem tartok..
  • ssc-suni-hu
    Johet nekem is meg mindenkinek a PT-seknek :-)
    Éassan jo lesz a Forum es mar en is mennek jatszani
  • Jacek
    Valamit vegyel vissza ha huztad:)

Netem az igi2-ot gepigenye ennek is van:)
  • Frankie
    nem bírom ki..él az emil címed?