43179
  • Pari
    nabamme porig nerfeltek mara virradolag:/
  • s0n1c
    május 20
  • Arwenke
    Hali!

Mikor fog megjelenni az AoC, lehet mar tudni? Arra azt hiszem en is beneveznek. Regen mmoztam mar, kezd hianyozni.:)
  • Pari
    nah en is kiprobaltam vegre a daoc2-t nem arulom el kinek a jovoltabal,de 1000thx erte...eleinte idegesitett,hogy a control az ui meg a combat tactic tiszta wowlike, de maga a world meg a pqk nagyon jok, a loot system is remek meg a scenario is elvezetes, kar hogy healer spec pap vok es ugy utok mint egy lany...egy csatam eltart 5-10 percig,de nem tudnak lenyomni...a title-k meg viccesek gipszjakab the garbage disposal = destroyed 100 items:)
  • Rockety
    true dat
  • Botond #42614
    Én azért rokonszenvezek nagyon age of conannal, mert az jön leghamarabb, és kellene vmi friss cucc, mert kezdek beleunni sok offline izébigyóba, az online kínálat meg atm pont nem érint meg. Egyik sem. :(
  • Rockety
    én nem játszottam vele csak videót láttam és már sajnos pár hónapja ez a véleményem hogy annyira wowosan néz ki, hogy valszeg az is lesz......... de majd meglátjuk. age of conan egyenlőre szimpibb
  • Mester
    Nekem pont az rvsr lett nagy csalódás, teljesen Wow early pvsp tarren mill vs southshore utánérzetem van és ennél rosszabb kritikát egy pvsp nem nagyon kaphat... és igen a harcrendszerrel is komoly gondok vannak.

na mind1 mélyebben nem igazán akarok belemenni a DAOC2 boncolgatásába.
  • gatyo
    Akkor ugyanaz van mint minden más MMORPGben. Egyik pillanatban élsz a másikban meg nem... :D

Szerintem nagyobb pvp raideken csak vagdalkozás lesz mint egy igazi háborúban (itt nem Gimli és Legolás számolgatos killjeire gondolok a harc közepén). Azaz pontos védekezés nemigen lesz... ez marad majd kisebb csatákra duelekre.
  • Pari
    Az ilyen eszmeletlenul figyelossel nekem csak az ugrik be,hogy mivan egy zsufolt server primetimeba, ha mondjuk 200an vannak korulottem, es amugy is szar a pingem? akkor mire reagal a gamer?
  • gatyo
    Ebben teljesen igazad is van. Ezért is írtam, hogy kinek ez jön be kinek az.
  • s0n1c
    attól, hogy valami forradalmian új, nem biztos, hogy jó is
  • gatyo
    AoC egy forradalmian új harcrendszert visz be az MMO-k világába. Nagyobb focus kell a játékos részéről, figyelni az ellenfel minden mozdulatát majd erre reagálni stb. stb. Persze lehet valakinek jobban bejön a félkezes harc, ahol a győzelem egyenes arányban van a felszereltséggel...
  • Uberlama
    Hát, most hogy már azért játszottam vele pár hete, kezd lecsengeni a kezdeti lelkesedés, és nem töltöm minden kevés szabadidőm ott.
    Az igazság az, hogy egyrészt tudom a grafika még csak a legalacsonyabb szinten van de akkor is zavar.
    A melee ütéseket valahogy nagyon meg kell oldani, mert ez a "castoljuk" a stylokat poénnak poén pvebe, de pvpbe valahogy kurvára kifutnak rangeből, meg van egy kis latency is, így kimondottan kihivás meleevel bármit tenni..
    Általában ami igazán élvezetes az a pvp, pve nem igazán jön be, kb wowos-daocos-akármimmo, pár nagyon jó ötlettel, de igazából nem tudom egyáltalán hogyan lehetne "forradalmasítani" a pve-t, mert mindenhol ugyanaz. A hangulat jó, az megvan persze, még majd kiderül hogy haverok buli fanta felállásba mennyire köt le. Szóval pvp az jó, azért majd lehet megéri, kb mint daoc hogy gyorsan max lvl aztán gogo pvp, annyi különbséggel hogy itt lehet szintezés közbe is már bőven pvpzni.
    Ugyanakkor atm úgy érzem valami hiányzik, nem tudom mi, de valami nem az igazi a combat rendszerrel kapcsolatba.. talán a global cd ami nagyon bassza a csőröm, nem tudom, meglátjuk retailig mit változtatnak.
  • Chris
    Bennem meg most vált világossá, hogy AoC mindnél szarabb lesz. Már ha lehet hinni azok tapasztalatainak akiknek hasonló az értékrendjük mmo-k tekintetében.
  • Kalinka
    Bennem is érlelődik, hogy az AoC jobb lesz sajna, de valszeg azért mind a kettőt megveszem :)
  • Chris
    Kérem fejtse ki véleményét Maestro. A viszontválaszra 2 perc illeti meg.
  • Mester
    Elég pozitívan látod a daoc 2 helyzetét, számomra egyre nagyobb csalódás;(
    wow 1,5 néhány jó ötlettel...
  • Uberlama
    pssz nincs is.! meg foglalt, meg azt se tudom miről beszélsz :p
  • Chris
    Na mesélj inkább a húgodról... :D
  • Botond #42599
    Settlers van, civ hamarosan, és az. :)
  • Chris
    DS? Ez vmi marokkonzol és van rá civ, settlers?
  • Botond #42597
    Én most DS-en gondolkozok. Utazunk csomót olyan helyekre ahol jártunk már 600csilliószor, szóval lehet inkább veszek DSt hagyom asszonyt vezetni, én meg elfoglalom magam. :) Úgyis jön mindjárt civ revolution, meg van rá settlers, ilyesmi. :)
  • Bhalage
    wow lol inkabb vegyetek ti is wiit
    gecijo!
  • Uberlama
    micsodamár, alig wowozok és különben is T6 az arany színű :D
  • AngeLujo
    szegény paladinnak ennyi időbe telt megírni egy ilyen hosszúságú postot, el volt foglalva az új pink és lila átmenetű armorjával :D
  • Uberlama
    hááááááát :D izé öö megvan, hugi rávetette magát a gépemre és azóta nem volt jó a netem... :D
  • Chris
    Honnan indultál haza két héttel ezelőtt? Tadzsikisztánból? :D
  • Uberlama
    nah no comment vaze, hát ezért írok én ? :D
  • Uberlama
    na te slacker, látom már megint unatkozol suliba.. :D
  • AngeLujo
    höhö, lehet... :D
  • Uberlama
    mea culpa, millio meg egy dolgom és elfelejtettem felvázolni milyen daoc 2 combat rendszert tudnék elképzelni, ha megcsinálják egyszer :D

szóval szerintem kivenném az endu-mana barokat, és mindenkinek a hp helyett csak egy attack power bar lenne, ami kb stabil méretű, és minden melee ability meg spell ebből fogyaszt. Ugyanakkor ez combatba is gyorsan regenerálódik, de így nem lehetne kb 15 spellt chainbe kilőni, általánosságba nézve. Ettől taktikusabb lehetne a harc, jobban kell figyelni a healre is, interruptra, helyezkedésre. Persze lehet assist fireba fejenként 4 dd-t kilőni valakire és akkor a semmi se menti meg. Ugyanakkor ez teszi azt szerintem, hogy nem nagyon lenne downtime se pve-be , se pvpbe ha nem nagyon muszáj, mert combaton kivül gyorsan regenerálódna a hp is.

Persze lehet betennék egy global cooldownt, ami annyira nem biztos hogy jó ötlet, mert így csomo spell ami insta, használhatatlan majdnem, mivel többet érnek a primary abiltiykre elvesztegetni GCD-t, így ezen még filoznék, hogy meghagyjam, de elsőre benne lenne. Nyilván spellek cast time-al mennek, bár vannak insták is, de ezeket csak külön interrupt abilitykel lehetne szakítani, ha ütnek akkor mondjuk minél többen ütnek annál lasabban megy el, kb 3-4től felfelé már nem lehetne elsütni őket, nehogy már lelőjek valakit aki épp szeleteli a májam :D
    Esetleg a melee stylok egy része is "castolós" jellegű lenni, mármint odamész emberkéhez elnyomnád a stylet, és akkor egy rövid cast bar alatt készülne fel az ütéshez, csak nem biztos hogy jó ötlet mert ha kimegy rangeből akkor persze kezdheted előről, mondjuk ezért lehetne snarelni illetőt, hogy ne fusson el. Egy másik része meg ugyanúgy insta lenne. Ez nem annyira jó ötlet talán, lehet sokat gondolkodnék, hogy változtassam daoc félére. Ennek ellenére jól működne szerintem.
    Maga a pvp csaták mentét nagyjából meghagynám daoc félére, csak kivenném a long range aoe cc effekteket, mert nehogymár ugyanaz legyen hogy aemezz, aestun aedd bumm haltál. Hanem inkább olyan jellegűek lennének, hogy szétszóródás, melee előre, be interrupt, casterek meg szokásos táv interrupt, heal, assist dmg, cc. kb. így jó lenne, és nagyon faszául működne, még akár pugban is ha nem totálisan balfaszok lennének benne :) Persze egy jól müködő grp itt is képes lenne megölni nagyobb számú ellenfelet.
    Nyilván RA rendszert meghagynám mert jól működött, léped az rr szinteket, kapsz pontokat és vehetsz passziv-aktiv abilityket, de nem lennének annyira rohadt imbák mint daocba pl moc stb.

Na kb ennyi most így reggel , hogy milyen daoc 2-t tudnék elképzelni :)
  • Hangianix
    Ubi meg nem ert haza :D
  • s0n1c
    dehogynincs, csak warhammer age of reckoning projekt néven fut
  • Botond #42585
    daoc 2ről semmi hír?:(
  • Pari
    rofl, go daoc2!
  • Botond #42583
    10 pontos :D
  • Bhalage
    :DDD
  • Uberlama
    na, most indulok melóból, este amikor hazaérek írok egy kicsit akkor , hogy milyen daoc2-t tudnék elképzelni :)
  • Chris
    De beszéljünk inkább a daoc2-ről, ti milyen újításokat, harcrendszert látnátok szívesen benne? Übi, például te? :D