43179
  • Bhalage
    na kis zergelő zergling zergek...... vagy hogy volt :DD
  • Csabee
    Na gyere, na csendbe te is mutass képet a kisunokádrol azért ;)
  • Uberlama
    nem kell itt morogni, valld be te is a körbe szeretnél tartozni, irigykedsz rájuk :D
  • Bhalage
    mi ez itt nyugdijasklubb vaze?
  • warbar
    téged úgyis szerettünk :)
  • Chris
    Sőt, továbbmenve még azt is megkockáztatnám, hogy a mai életvitel mellett frissként belecsöppenve egy másfél órácskás emain partyba közel sem azt az élvezetet fejtené ki mint akkor...
    Sok mindent megszépít az idő, nosztalgiázva gondolok vissza én is az első találkozásomra az UO-val.
  • Uberlama
    állat :D :D
  • tegla
    Ott a pont :)
    Felnőttünk na és vannak igényeink...
    Én sem vagyok már olyan,hogy megy a gém és közben a gép előtt élem az életem mint régen-kajcsi,pisi,kaki,fagyi,üccsi--nem feltétlenül ebben a sorrendben mind a monitor előtt ami már olyan koszos amiért össze-vissza köpködtem,fogdostam,stb mint az állat.
    Mostmár estére ha hazajövök melóból egy jó körömpörkölt és egy sör elfogysztása után böfögök kettőt majd egy nagyot fingok párom ordibálása mellett.
    Azért,hogy a kedvesemnek is örömet okozzak ellátom a háztájit,2 perc alatt az is megvan...azt mehet a gamma :P
    Be szép is az élet :O
  • Mester
    Nekem mondjuk a wow-os időszakom nagyrésze is a "főiskola nincs semmi gondom" időszakba tartozott, de a lvl1-60ig szintezésen kívül nem mondhatnám hogy jó szájízzel gondolok vissza a wowal töltött soksok órára;p. Persze ettől függetlenül van abban valami amit mondasz.
    /+most egy hónapig játszottam az egyik freeshard serveren ahol of van de sajnos toa is és még így is igencsak élvezetes a rvsr bármelyik más általam tesztelt mmo pvsp-jéhez képest(beleértve a war-t)/
  • Botond #42810
    Meg mi akkor voltunk fiatalok, és ezekre az időkre mindenki nosztalgiázva gondol vissza. Amikor egyetem mellett ment a nonstop hentelés, nem a napi 10-12 órás robot után van ideje az embernek 30 percet gémelni, és a kiscsákók még fikáznak is, hogy micsoda casual szar, nem tesz semmit a guildért, stb stb. Nem voltak számlák, feleség, stb, csak a gém. Persze, hogy nosztalgiázunk. Daoc jobb volt, mint villanyszámlára való pénzért görcsölni napi 10 órában, ezt senki nem vitathatja.
  • Mester
    Ez amúgy tényleg így van, hogy aki kicsit is belemerült daoc-ba annak veled megegyező véleménye van. war bétában viszonylag sok ex daocos van és a beszélgetéseknél/nosztalgiázásoknál is sokszor előjön ez a "nem lesz már olyan jó mmo mint a daoc volt " szöveg (persze ez egy elfogult vélemény de sokan gondoljuk így). Tényleg mind a magyar mind a külföldi community jó volt(persze ehhez az is hozzájárult hogy akkor még nem volt ilyen "mainstream" dolog az mmozás és viszonylag kevesen voltunk)
  • Hangianix
    De jo lenne, ha mint hazigazda hozza tudnek szolni a beszelgeteshez. Hmm. #42761 Warbar, en is ilyen voltam :)
  • Chris
    Teljesen rendben volt amit írt, csak vannak olyanok, akiknek lételemük a játék és inkább megideologizálják a dolgokat, hogy jobb legyen nekik. Voltam ezzel én is így.
  • Bhalage
    :DD
  • s0n1c
    te szítottad az egészet te vagy a hibás!!!4 vezekelj
  • Bhalage
    en nem gondoltam komolyan a "guildado"s beszolast, semmi kozom nem volt hozza, ahogy lvl30on erdemben sem tudtam volna hozzajarulni az epitkezesekhez, de erzekeltem, hogy eleg so kembernek baszta a csoret. úgyhogy biztos volt benne valami.
    ennyi

• Chris
    Oké, így legyen továbbra is minden vonatkozásban. :D

• warbar
    nagyon lol vagy én nem vagyok elite-ista se profi se nagytudású csak bizonyos szabályokal pont az ilyen szájkarate hudeokos embereket próbálom távoltartani magamtól.Ha aoc-ban este 6-an kimegyünk pvp-ni a mai napig kurva jó fun de te ezt sose élted át szvsz. csak itt forumon köpködsz jobbra balra.
  • Jockey
    nem kell semmi kétség, nincs más alternatíva. Vagyis majd most lesz hamarosan. Ha lehet 2 szar közt választani, akkor inkább azt aszart választom, amibe még vannak járatlan utak, ilyen egyszerű..
  • Chris
    Azért kétségeket ébresztő dolog, hogy daoc-on nevelkedett elitista játékosok nem csak hogy 80-ig húzták a játékot, de még esetleg mindig játszanak.
    Az írásjelek meg hasznosak, nem kis dolgok múlnak rajtuk.
  • gatyo
    Nemtudom ezt a guild adót miert kell ennyire kiemelni. Ha jól tudom talán csak nálunk nem lett bevezetve az összes magyar guild közül.

Az hogy a játék nem volt kész release-re mi is tudtuk. Amiben mi csalódtunk az látszik a patch note-okban. Közel sem azt javították amit kellett volna, sőt egyre több bug került bele. Na ezt szerintem senki nem láthatta előre... Kivéve persze titeket
  • warbar
    még mindig sokan vannak aoc-ban és a guildben is és jönnek uj emberek is 2-3 naponta az hogy nektek nem jött be és jópáran csalódtunk az endgame-ben és ezért hagytuk abba az egy dolog de nem kéne mások kedvét is elvenni akiket érdekel a játék azmeg hogy te láttad 30-on milesz 80-on az endgameban hát az lol.azt nem lehetet tudni hogy 3 hónapig baromságokat javitanak a befejezés helyett
  • Chris
    Hagyd meg neki a hitét. Legalább már nem fog kiderülni, hogy ha lett volna a játéknak még egy hónapja, akkor viszont veszekedések, flamelések miatt estek volna szét a dolgok. :D
  • Bhalage
    guildadó *köhh köhh*

=))

najo komolyra forditva a szot szar volt a jatek, csak ti ezt keptelenek voltatok belatni, mert fanboi hangualtban voltatok es nem hallgattatok jo oreg Rizi oreganyatokra, aki lvl30on rajott hogy itt kurvanagy bazdmeg lesz -.- pedig a remsáskák olyan arik voltak.... :((

na off /off
  • gatyo
    AoC-nál nem a közösséggel volt a baj, ezt teis tudod. Nem veszekedések, flamelések miatt estek szét a dolgok.
  • warbar
    nézd meg az aoc-os guildünket gatyo utána irkálj ilyeneket.
  • Botond #42793
    Bő nyállal öcsi, hogy fel ne sértsed. :D:D:D
  • Pari
    nah ez az...pelenkazas, gyerek idomitas gyarilag adott, de ha CtA van akkor eldobom, vagy beultetem magam melle botozni...bar az meg vagy 3 ev, hogy megtanuljon olvasni...ehh teljesen jo, 3 ev mulva lesz sajat botom...aztan meg 3 es en leszek az ove...
  • Uberlama
    úgy legyen :)
  • gatyo
    Ez kicsit olyan mint amikor anno Commodore Amiga-n megjelent Dungeon Master, Eye of the Beholder 1-3 stb. Emlékszem, kockás spirálfüzetbe térképeztünk, a multiplayer rész az volt amikor 3an ültünk 1 gép előtt. Én úgy gondolom ez már a múlt és megváltozott azóta sokminden... A leglényegesebb ezek közül, hogy öregdetünk 7-8 évet. Ma már égő egy tinédzsernek, ha nincs mobilja, MSN címe, lapos monitorja!!

Ebből kifolyólag, szerintem nem lehet már ilyen álljunk össze még1 nótára guildet összehozni. Szükség van a "kis" kockákra is, akik viszik guildet amíg te pelenkázol, mosogatsz stb. Nagyon sok jó és lelkes játékos van akiről még soha nem hallottal. Egyre kell csak odafigyelni, hogy folyamatosan legyen közös program (pve-pvp raidek, alapanyag gyűjtések stb.). Ha ez warhammerben jól össze lesz rakva, akkor hosszú kellemes hónapokat szerez nekünk, mint anno daoc, csak 2008as szinten.
  • Csabee
    *üssön a kalapáccsal
  • Csabee
    Craft, craft... :) annyiban az is jo volt, hogy legalább kellett gondolkozni, kapcsolatokat épiteni (sc szet összerakása, alchemy stb) nem ugy mint a wow vagy lotro crafting rendszerében, sztem nem az a lényeg, hogy üsse a kalapácsot a kari, hanem ,hogy legyen értelme az egésznek. Amugy tudom mire gondolsz és igazad is van mert kurva unalmas volt, de ha 1 játékban ez a legnagyobb negativum az egy nagy pozitivum :)
  • Csabee
    Milyen karid/karijaid voltak daocba ?
  • [Jakuza]
    Dehogynem, jatszottam mar legalabb kb 300 MMO-val, azert eleg szines a paletta. Bar ilyen jatekbol mint a DAoC meg szelesseb mint pl sci-fibol.
    Peldaul EvE Onlinet azert nem jatszanak annyian, mert nem fantasy tipusu.
    Ettol meg nem rosszabb, sot. Es persze mindenki mast stilust kedvel jobban , van aki azt a jatekstilust kedvel, ami a Guild Wars jellemzi, vagy City of Heroesben,Lord of The Rings Online, vagy D&D Online es sorolhatnam a stilusukban kulonbozo MMO-kat.
    Tehat eza kiemeles, hogy a legjobb MMO nem allja meg a helyet.
  • Uberlama
    ez igaz, de szerintem ehhez olyan szinten el kellett mélyedni daocba, hogy hc legyél és pvp orientált (bár én a pvevel is meg voltam barátkozva, talán mutatja a 10 körül max level karim anno :D) , meg maximalista, mert amúgy nem adta ki azt amiben igazán profi volt, a pvp combat és minden ami ehhez tartozik. Szerintem. :) mert pl a craft gyenge láncszem volt, de zen kivül mást nem tudnék negativ oldalon említeni azt hiszem. (kivéve OF milegate fightokat, mert az blöh.. :D )
  • Csabee
    Elfogultságnak annyiból lehet nevezni, hogy messze azzal játszottam a legtöbbet, de emellett sok mást is kiprobáltam (GW,WoW,LotRo,AoC...) és ugy vettem észre ,hogy nemhogy a maga idejében, még mostanra sem sikerült megközeliteni sem, azt amennyire az a játék "egybe volt". Igazából azt tapasztalom, hogy aki komolyabban belemerült a DAoC-ba az nem tudott leregadni pl. a wownál tiszta szivvel, csak probálja elütni az időt addig amig valami hasonló nem jelenik meg. Ha nem találkozott vele, akkor tökéletesen megfelel neki a wow is vagy akármi ,mert nincs viszonyitási alapja és nem tudja "mi a jó". :)
  • Chris
    Ugyanezt mondtam én is, hogy azok a lényegesek akikkel együtt játszom régóta. Warbar figyelmét csak a félresikerült riposztjára akartam felhívni.
  • [Jakuza]
    Azert ez a legjobb kinevezest, azt hiszem csak szemelyes elfogultsagbol mondod. ;)
    Bar teny hogy nem rossz, bar engem a menurendszere kifejezetten zavart.
    Bar persze hozzateszem, hogy nem csoda ez a 1.-es, 2.-es,3.-as menu kivalasztasi procedurak, mert ezer eve kezdodott az piacra dobasa, amikor meg nem igazan volt akkora kultusza az MMOknak es igy igazi tapasztalat sem volt.
  • Csabee
    Szerintem War is úgy lehet vele, hogy a régi daocos csapattal nagyon sok időt töltöttünk, zömmel már irl is találkoztunk, nem mellékesen pedig minden bizonnyal az eddig elkészült legjobb MMORPG-jében játszottunk együtt. Ezért szeretnénk ,hogy ujra összeálljon egy hasonló , jól bevált társaság, ahol az ember márcsak azért is belép a játékba ,hogy cseteljen.. mint a régi szép időkben. Ehhez már csak egy játék kell, ami reméljük adott is lesz a Warhammerrel.
  • Chris
    Nem véletlenül írtam, hogy kb. te meg Lujo lesztek csak akik warozni fognak dicső guildünkből. Cas-al bétáztunk és nehezen fogadta be az érveket. :D