Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
US Lancelot, es olyan 8-900 ha jol emlekszem.
AngeLujo
erre
asszem ez a teljes, nem szedem most le megnézni

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Csabee
Hova és mennyi játékos volt? ^^

Rincewind
Idokozben megjavult. Ma beleptem es minden jo volt... ^^
Pari
eu vagy us klienst szedtel le?
ha us akkor probald meg innen leszedni az ingyenes kieget: http://mythic.fileburst.com/downloads/trial_to_catacombs_setup.exe
ha igy sem javul meg akkor nezz szet itt:
http://vnboards.ign.com/daoc_general_board/b5176/p1
esetleg lehet tuzfal problema, hogy a beallitasaid nem engedi elmenteni a docu konyvtarba.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

en sajna anno letoroltem, de nagyon sajnalom :o(
megha képügyileg nem is volt olyan jó, de atomzenék voltak benne, nomeg az az embertelen hent, amit csináltunk 😄

anti hero

HH videok megvannak még vkinek?
Ha igen lökje vki fel ide pls
ftp.joyprint.hu
user: gergo
pass: 12345

Stalky videod fel van meg toltve valahol, vagy valakinek fel van toltve?

anti hero

ez valami bug lehet

anti hero

Rincewind
Hat koszi. De igazabol azt se tudom hogy alljak neki ezeknek, leven kb. 5 eve nem jatszottam DAoC-cal, nem ismerem mar ki magam benne. De igazabol nem is fontos, ugyis csak unalmamban raktam fel. 😊
Pari
halvany lovesem sincs, at tom, hogy a game ujabban a beallitasok a doc n set konyvtarba menti vhova, meg en custom uit hasznalok,de ilyet nem hallottam meg, probalj a vnboards-on, vagy a freddyn rakeresni, btw tedd fel az ingyenes kiegeket ha nem tetted volna, hatha segit, ugyanis a regi klienseket mar nem nagyon updateli a mythic( a toa es a catacombs kieg is free, bar ha classic szerveren vagy akkor nem kell toa), lehet, hogy ebbol ered a hiba is...vagy ha vistad van akkor arr kulon erdemes rakeresni.

Rincewind
Ma feltettem a 14 napos trial-t, de van vele egy kis problemam. A jatek egyszeruen elfelejti a beallitasaim, tehat minden egyes alkalommal ujra kell konfiguralnom, mert egyszeruen elfelejt mindent. A masik, hogy a HUD is folyamatosan visszaall uresre, akarhanyszor zonat valtok. mi lehet a problema?
jaja az feledhetetlen élmény volt 😊

emlekszem egy runra mikor vagy 4en utottunk 5percig egy groupot az egyik gate mellett a dombon, de a vegen mar mi healerek is mentunk utni annyira lol helyzet volt, hogy nem akartak se, ok se mi megdogleni 😄 es a vegen nyertunk : )
emlekszel?😄

anti hero

hú azok az odin runok télleg nagy bulik voltak 😊

szentimentalis ven fasz lettel 😄

anti hero

Hangianix
:p

Nekem teljesseggel kizart barmifele jatek. MMO legalabbis. Minden alkalommal elmennek festekert... 😄 Pedig a jo kis HH's Excalos, meg Mersain-es Odin trios bulik konnyet csalnak a szemembe rumkola nelkul is 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

/summon házigazda!

anti hero

Pari
Uj daoc campaign SI elite dungeon leporolva, uj lootok Apocnal es tarsainal.
uj test patch: smite cleric love.

Pari
allitolag aug vege fele...

Csabee
Lehet tudni valamit arról, hogy mikor érkezik a híres nevezetes original server? työtyö

rosszabb helyeken azt cuba librének monnyák
;o)

anti hero

s0n1c
😄D pörgött a rum-cola? 😄
Pari
aztakurva, ilyen kepszakadasra mar reg ittam magam...arra sem emlexem, hogy bekapcsoltam volna a gepet,de hogy meg irogassak is...atyam

s0n1c
tegnap ahogy beléptem nepára már mentél is offline 😊 namajd ma
Botond
Te is voltál velünk a kis Szilárd születését ünnepelni, vagy mi? 😊 Az esõben vicces volt hazatántorogni, most meg vehetem fel az öltönyt és mehetek be a bankba komolykodni. -.-
Pari
jaj de picsa reszeg vagyok...weeee...na sebaj, mar csak egy honap es lesz vmi igazi pvp erzetem, aki huje es nem probalja ki ingyen accal sem, az meg is erdemli.😊...jah persze noobok kozt...de akkor is.

s0n1c
oO de 😊 sajna warhammer nincs még olyan állapotban, hogy élvezhetõ legyen, btw majd nézzél be bétába, van már mount meg minden jóság, uin változtattak, összes karrier játszható (azt a négyet kivéve persze ami releasekor se lesz benne :F)
Pari
back to the roots? csak nem wowozol megin?😊)

Pari
az uccso ketto a nem gratis

s0n1c
labival a darkness is gratis lett nem?
Pari
latod ez jo kerdes, a catacombsig free...alap-si-toa-cata mind free, de hogy az originhoz fog e egyaltalan kelleni ettol "kesobbi" kieg, az meg talany
btw nekem is van egy folos accam, ha kell majd vkinek

AngeLujo
köszi, még meggondolom, olvasgattam most picit AoC-ról és egész ráizgultam a dologra szal majd szeptemberbe valszeg azt fogom beújítani. DAoC-ból már elég volt az a kb 5 év amit lehúztam 😄

s0n1c
nekem van egy feles us accom, ha kell privi
AngeLujo
najó de US-hez új acc is kéne vagy ingyé van má minden?

Pari
1950huf usa szerver a daoc egy hora, aze az nem eget vero😊
amugy meg az osszes game file leszedheto direktbe a mythictol...trial+osszes kieg 4,4gb

Jockey
lehet
nálam ez nem fog menni
mivel toljam ráérõ idõmben? Menjek vissza wow-zni mint ahogy hallom páran gondolkodnak rajta? Esélytelen. Soha többet nem lesz gépemen wow.
Inkább feltolom a bs-em 80ra, aztán kezdek neki egy stealher altnak és bebaszok mindenkit aoc-be aki szembe ha meg nem akkor xp-ek :-)
Alternatíva lenne még POTBS, de az meg totál kihalt és nincs normális idejû pvp tartalom benne.
DAOC megint esélytelen, míg nem jött ki aoc próbáltam felrakni de sérült volt a gyári cd-m meg 600 kieg meg faszmo tudja mi van hozzá..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[Jakuza]
Elkuldened nekem priviben a cimet ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Uberlama
nálam is hasonló a helyzet mint lujonál, idõm az baromira nincs ,ami van az meg gf most. majd õsztõl ha egyetem beindul neki talán lesz idõm kis mmora is , meglássuk 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Most pont egy ilyen free serveren játszunk régi prydwenrõl páran és igazi felüdülés egy kis "igazi" rvsr, szinte mindig van action emainban(még úgy is hogy old frontiers van de toás cuccokkal) aoc/war béta után.
originsbe meg tényleg minden benne lesz ami az si idõk rvsr-ét jóvá tette, mondjuk az tényleg nem túl pozitív hogy fizetõs.

Botond
Jaja. Ahogy mondod. cancel acc, uninstall kliens és tényleg nincs vele gond. 😊
Jockey
Hallottátok? WHO-ba kiszednek pár classt, mert nincs idõ rá...
Csökkentik a pvp zóna területeket is..
khm
AOC meg mindig üt még nekem, matának igaza van, nem sietsz nincs gond vele. Néha egy kis altozás lazításnak és nincs gond vele:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

AngeLujo
nálam daoc egyetlen esélye a havidíj-mentesség lenne ^^

Ne siesd el, mi meg már azon gondolkozunk, hogy fellõjük a wow accot, 1-2 héten belül unható az aoc. 😊

Originis-re tervezik valakik a "visszatérést" innen?;o

tegla
Lotro-t beszoptam én is,jó kis gém csak valahogy nekem nem jött át a filing,elmúlt a kezdeti lelkesedésem.
Az AoC-t viszont hatalmasat ütött nálam,nagyon bejön.
A tényleges bugok ellenére is szórakoztató csak nem szabad sietni a szintezéssel illetve altozni kötelezõ 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Botond
Pedig én pont így jártam aoccal. 😊 Erõsen félkész a gém, szerintem õsz elõtt nem érdemes megvenni, addigra kiderül, hogy egybe bírják e heggeszteni, vagy bedöglik magától. Legnagyobb szerveren kezdtük, amin sor is volt, most már csak medium load...
AngeLujo
nekem majd jó lenne mert kiváncsi vagyok rá nagyon, de nem akarok vele úgy járni mint a lotro-val, hogy megveszem és 2 hetet játszok vele aztán kuka
mondjuk kb aug közepéig nincs rá idõm szal ráér a kulcs bõven 😊 de azér köszi 😊

tegla
Szóljatok Ubivel ha kell majd trial key...állitólag napokon belül megindul és lehet próbálgatni aki még nem szeretett bele 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

AngeLujo
hát így a nyáron biztos nem ugrok bele egy új mmo-ba, pedig érdekelne AoC nagyon
szeptemberbe meg látom még mennyire haldoklik a WoW progress, ha nagyon akkor lehet váltok