43179
  • Hangianix
    En a heten jatszottam ket orat a HOMM 3-mal :p Buek :p
  • warbar
    én nyomtam elég sokáig lotrot nagyon atom game minden van benne ami kell egy mmorpg-be kell.Én 46-on hagytam abba akkor 50 volt a max
    az ok az volt hogy nagyon kevés magyar volt :(
  • tegla
    Én most leptem meg magam a Lotro online-val karácsonra :D bár én is szemezgettem a Tabula Rasaval.
    Nah majd kiderül mennyire köt le amig kijön a WAR! :P
    Üdvözlet minden angyalnak a régi szép daoc-s időkből :)
  • Bhalage
    egs
    ;d
  • Uberlama
    buff, kihalt a topic, mint a game :( give WAR gildes béta :D
  • Jockey
    böff
  • Jockey
    :-) no helyes:-)
    6után valszeg leszek már ma Rendbetesz néven, ha gondolod üzenj rám...:)
  • Bhalage
    hmmm hangulatos es nagoyn szep sztem :DDD
    SHOTGUN POWER 1 loves = -3alien

amugy Ultra gfx beallitasokkal is nagyon szepen fut (30fps+) es sztem nagyon szep. a bazison kicsit olyan starship troopers feeling volt, ugy nez ki a bazis palankokkal meg barrakokkal.
    most vagyok a Wildness reszen (2. "palya") de ugy latom ez befog jonni.
    talenteket nem neztem meg de vmi dirrdurrcsittcsatt emberke leszek vagy spy -.-
  • Bhalage
    na halis, en most ertem haza egy hosszu napbol,

reggel szereztem egy tabula rasat, es nemsokara installalom
    :)
    este mar lazer ticsung ticsung lesz
  • Rockety
    természetesen ez csak egy előrejelzés mivel én nem tolom, trialt meg nem találtam :|
  • Rockety
    van benne potencia nem azt mondtam, csak azt hogy most jelenleg 50-re feljösz és stop :D
  • Jockey
    lvl 30 alatt sokat nemtudsz akarikról
    enyém pl 15-30 között nagyon nehezn fejlezstjető volt, 1-15 nem volt rossz, most 30on nagyot ugrott
    nézzétek meg a skilleket valamelyik honlapon..Demolitionost vagyok, nagyon trükkös jó kari, de van ezer már ami feeelinges..
  • Jockey
    jah, egyszerű kérdésem van, wow-ba indulás után 2 héttem milyen highendbaromság volt?
    pvp-be is arathiba rohangáltunk 2 falu közt..
    lvl50 meg abszolúte nem 2 hét, főleg hogy a bétás fejlődést visszavették
    ebben is lesznek battlegroundok stb, éles 0órakor indultam mos tvagyok lvl30, legabyobb kari amit eddig láttam 38 volt
    ha akarsz normális (nem 5órás) instanceozást+solózható gammát jó scifi környezetben akkor ki kell próbálni sztem..
  • Bhalage
    highend game content kell? go wow =D
  • Rockety
    tesztelgetni poén de ahogy néztem öcsémnél high-end content nincs szal :<
  • Bhalage
    lehet holnap megnezem ;d
  • Chris
    Azt olvastam, hogy a max level gyorsan elérhető, utána meg banánunás, mivel nincs élvezetes pvp, sem end-game tartalom. Vagy megdingeled az 50-et, a játék megy a polcra, te meg új 2 hetes mmo után ahogy szoktad? :D
  • Jockey
    max 20perc-2órásak az instance-k, elírtam..
  • Jockey
    én már nyomom tabula rasa-t sztem nagyon jó, lvl30 vagyok (50a szint limit) végső specializáció is megvan, aki gondolkodik rajta van magyar klán 25 emberrel kb Rendbetesz néven ingame keressetek rám, több infó tabula rasa topikban
    Pár dolog: lehet solózva is nyomulni, minden mapon van e mellett 2-3 instance is, amik max 20-2órásak maximum, kérdés hánya emberrel mentek, de legtöbb akár solozható is. Kicsit bugos még, de asszem van trial már, próbáljátok ki
  • Rockety
    Tabula Rasa - videót nézzétek meg
    Huxley - videó, én ezt akarom majd kipróbálni :)
  • Rockety
    jah láttam öcsémnél ezt a cucclit, érdekesnek tűnt
  • Kalinka
    nekem a második videokártyám égett el 1 hónapon belül...márciusig rám ne számítsatok akkor lesz új gépem, addig kölcsön S3Trio64el (4Mb)dübörög otthon a gépem :D
    Warhammerig már kihúzom...
  • Jockey
    mind1, már inaktiváltam is az acc-t mert 26án újraindult volna a hónap
    épp TABULA RASA-t rendeltem elő, jó kis scifi mmo, bétáztam is 2hetet, nekem bejön, hangulatos, gyertek oda:-)
  • Botond #42396
    Altozáshoz már nincs senkinek idege. Druiddal arénázok néha, max heti 1-2 heroic,de ennyi. Esténként vagyok online heti 2-3x.
  • Botond #42395
    Aki keres talál, de aki már nem is keres ugye, az nem nagyon talál, de még csak kicsit se.
  • AngeLujo
    Black Ravensbe is nézd az embereket, ott is vagyunk régi CT-ből páran :)
  • Chris
    Pedig szoktunk játszani, néhány napja még a Balu is rámírt msn-en, hogy előfizetett. Szóval altozgatunk finoman, pár naponta egyszer.
    Botond meg hű maradt önmagához: még mindig nem találja a helyét. :D
  • Jockey
    befizettem 1 hóanpot 3or logoltam fel nem votl senki mondom sebaj megyek altozni druida előkap aztán rájöttem nincs már idegzetem újabb szintezéshez 33ról 36ra mentem fel és elfogyott a lendület:p
  • Botond #42391
    Mersain nevű human rogue ragnaroson az mersain?:-)
  • Bhalage
    csá
    ;p
  • Hangianix
    Jaja, torolnom is kellene :p
  • AngeLujo
    omg szpem!!!11!
  • Rockety
    csak tesztelek szorry

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=V-Po8uJeoUw">No change, I can't change
    I can't change, I can't change
    But I'm here in my mind
    I am here in my mind</a>
  • Rockety
    ragnarok snare :D
  • Pari
    style effekteket revampelik foleg
    a mid oldalbol pl skald kiindulva
    a bleed effect, az most 8-14-32dmg/tick
    haste debuff
    2fele snare
    stun ilyesmi, plussz esszerusitik, hogy akinek esely nincs parryre annak ne legyen olyan styleja ami parrybol jon..:)
    itt a sklad, warrior fele basic sword style:
    Skalds - Sword Line Changes

Level 2 - Stabbing Blade will now have an 8 point per tick bleed attached to it.

Level 4 - Frost Cut will now have a 16% attack speed debuff attached to it.

Level 8 - Northern Lights will now be a positional attack in front of the target.

Level 10 - Assault will now be a parry reactionary style with no effect.

Level 15 - Aurora will now have a 15 second snare effect.

Level 18 - Baldur's Fury will now chain off of Assault and have a 5 second stun.

Level 21 - Reinforcement will now have a 14 point per tick bleed attached to it.

Level 39 - Niord's Fury will now have a 7 second stun style effect.

Level 44 - Sif's Revenge will now have a 32 point per tick bleed attached to it.

Level 50 - Ragnarok is now a 31 second rear snare style

thane, valkfele advanced styleokba van dd proc es ams egyeb nyalanksag...
  • Bhalage
    montarlo fele no-assist grp ott volt
    :D
  • AngeLujo
    azé egy rendes minstrel elég durva tudott lenni, az enyém ütött mint a gyorsvonat :) mit kapnak most amitől jobbak lesznek?
  • Pari
    mondjuk 1.91 utan asszem vissza fogok nezni(meg van egy free honapom)
    ugyanis most jon a style rewamp
    flex lineba max 2 uteses kombok, a levi-t is egy second melee style lesz(snare utani)
    eddig csak a midgard sword line van a patchben, de vegre lehet a pallyk es a minik is hasznalhatok lesznek vmire dpsileg
  • Rockety
    yea a hangulat meg a tömeg és jó pár emberke hiányzott de nem a "game" :P a legutsó toa patch még ofbe azé sztem lazán jó volt, nagyon sok féle grp működött, nem volt annyira korlátolt a game :Ds
  • AngeLujo
    ki írta? vagy ez US?
    amúgy teljesen igaza van, mindenkinek a régi emberek hiányoztak, nem az hogy 1 shotolta őket egy savage vagy hogy 71-et lőtt egy hibi groupba egy akármilyen DD-vel. én is marhára szeretnék még psychoékkal játszani de assetom mit csinálnak épp... :)
    Mondjuk volt OF-nek balanced része, egész pontosan az 1.69-es patch, ez volt közvetlen NF előtt, szal itt már volt ToA de értelmes szintre voltak húzva a bonusok (szal nem a 25%-os cast speed meg hasonlók).