Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
1.89b on test server.
Aki meg koveti:
Single grp ToA patch.

This version begins a series of major adjustment to Trials of Atlantis to reduce player frustration and make the entire experience user friendly. To start, all Master Level and artifact encounters except those in Celestius can now be completed with a single group (Battlegroup credit has not been removed from any encounter that already granted it) and Celestius encounters will now only require two groups to complete...
+UI revamp

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Vanguardal meg az a baj, hogy egy akkora térképen amit adnak a játékhoz kb 4000-5000 ember kéne online hogy legyen értelme, ehelyett kb 1000-2000 ember van fent legjobb esetben :< szal az is cancelõdött kb 1 hónapja

zzz

lotro PVE ONLY és az is marad, játszottam vele 2 napot a 15-bõl igaz több nem is volt most rá....De nagyából a game abból áll hogy nézed hogy 3 stylebõl éppen melyik aktív ill. melyikhez van elég akció pontod hogy elsüsd 😄😄 felejtõs

zzz

Jockey
jelentem Vanguard kilõve, LOTRO most a menõ..😛
szegény ember vizzel fõz..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
Jó ez az aod video, grats 😊 Nincs esetleg egy friar nézetbõl? 😛
BEAST
:o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

AngeLujo
oké, én általában fent vagyok (most is)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ubi , Lujo . Legyetek már fent kérlek MSN-en mert lenne egy elég fontos dolog ami biztos érdekelne titeket is. Megkéne beszélni
s0n1c
köszi!!! \o/
Uberlama
írd be hogy /cancelstyle, így nem lesz az hogy ha 2x nyomod meg a skillt akkor nem megy be. így spamelheted szakadásig, pvpbe mindenképp ez kell lag miatt, meg ha stickrõl lefordulsz stb.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

s0n1c
jobban belegondolva nem is annyira fontos az ui, eddig jó az alap is 😊 viszont egy dolog zavar picit, hogy nem lehet bizonyos skilleket spammelni, healt nyomhatom szakadasig, azt ugye tolja a karim amig nem mozgok bele vagy meg nem szakítom, viszont ha használok egy combat (bot) skillt es 2x nyomom meg, akkor nem viszi be, nem tudom érthetõ e mire gondolok, pl. mikor melee rangen kívül kerül egy mob, ez soloba nem annyira baj, mert akkor nem mozog el a mob, viszont grpba pvpbe ez sztem idegesítõ, kérdés lehet e ez ellen tenni valamit? vagy csak nem szoktam még meg és késõbb nem lesz ezzel gondom 😊

bár a chain attackok miatt érthetõ/logikusnak tûnik ez a megoldás
Pari
O nezd meg a ghost ui-t is...bar most jon a kov peccsel a nagy ui revamp, ikonok, skinek, stbstb...
meg mielott custom uit hasznalnal elott chekold le,hogy a sima atlantis skin /optionsbe, a figure distance pane far-on van-e, mert alapbol near, es nem mindegy hogy 3000es rangen latod e meg az ellent vagy 6000-rol...

s0n1c
kk, thx 😊
hat ö izé sztem nincs selfcast , macrok se nagyon vannak itt klikkelgetni kell.

UInak utojara MXN UI-t hasznaltam anno de sztem tobb mint 1 eve nem jatszottam szal nub vagyok mint allt ( az is voltam mindig)

anti hero

s0n1c
naja, btw, van valami lehetõség selfcastra? (macro vagy ilyesmi, nem tudom daocba mik a lehetõségek 😊, meg valami nub (kezdõknek való 😊 uit is ajánlhatnál 😊
olyat meg nem lattam bar ez nem wow ahol azt kell nezni mekkora szamok villannak ; )

anti hero

s0n1c
jah néztem amit egyszer linkeltél, de majd csak otthonról, melóba youtube style videokat tudok csak nézni 😛
house of ahm os videokat megnezted? abban vannak 8v8 es zergpusztitos reszek is.
majd otthon korulnezek mit erdemes megnezni, cska az a baj hogy mar nem vagyok kepben most mi a meno 😄

anti hero

s0n1c
tudnátok linkelni valami jó fajta siege/rr videot?
AngeLujo
mondjuk ez csak a lujo-s accra vonatkozik, mer a másik 2-nél nem az én mail címem van megadva, szal lehet hogy az infi meg grylla kaptak... 😞

Tafaya
Én is kaptam pedig 😊)))

hohó, én is kaptam. Majd szünetben aktiválom ^^
csak kéne valami bb :E

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

:koccint:

anti hero

johát ugyhallottam nubok nemkapnak.. foleg infik es scoutok
<#action>

anti hero

AngeLujo
engem utálnak, én nem kaptam.... 😞😞😞 pedig gondoltam infizek kicsit

tegla
Én is kaptam...de sztem kivárom a WHO_t 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

AngeLujo
én nem kaptam mailt :o de mingyá megnézem ^^

legalabbis en kaptam nem tudom ti hogy vagytok vele ;d

anti hero

HMMMM most neztem a mailjeim, 8 nap szabad jatekot kaptunk 😄DDD

lehet a hosszu hetvegen ujra beallok healerezni kicsit 😄DD

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUU

anti hero

BEAST
nevah!4!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

AngeLujo
köszi ;>

BEAST
pfuj! <#banplz><#gonosz1>

gyere avalon /lyoness clusterre. egy lvl 50es kari nagyon hamar megvan. Az arti raidek meg az Ml raidek szinte minden naposak szóval max két nap alatt meglehet az összes ML step is. A Pve már nem tétel manapság .( mondjuk nekem még ez is sok :-) )

Ja meg Lyon hibiben van is karid ha nem adtad el.
Pari
vagy US classicra😊

gondolom német clusteren pálya 😄D

zzz

Csõ!
Valaki tolja még?Ha igen priviben toljon már pls infot, hova érdemes karit indítani szerverügyileg?
Köszönet

jah aztán jön az a szint hogy a csaj terrorizál téged :😄

zzz

A havi, nálad rendszeres mentstruációs adagodat éled? Már a legrégebbi bestseller is megírja, hogy a mértéktartás csodás dolog. Tudsz mellette mindennel foglalkozni, a csajokat meg ne terrorizáld, hanem kényeztesd, hogy késõbb tudd terrorizálni is. 😄

Jockey
Vanguard: Saga of akármi
sztem klassz megér egy próbát

be kell latni hogy a wowra annyi idot kene szanni hogy vhov haladjal hgoy az mar nem egeszseges. inkabb megyek ki, terrorizalom a csajokat ill jovok oszze irl emberekkel, minthogy feleslegesen basszam el az idot a jatekban a nem tul sok szabadidombol -.-

anti hero

munka és keves single playeres cucc

anti hero

AngeLujo
háde nemá 😞

jockey mondj valami jó mmo-t mert kifogytam az ötletekbõl
Ez mind fentvan a www.warhammeronline.hu-n is meg még több más infó is.
Jockey
és mi lesz helyette?

Uberlama
waffelduck már >.<

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

vki majd szoljon Kálminak ingame Peekey hogy ne kuldjon tobb cuccot (tegnapi még ok volt) Übi v Lujo pls 😊

na amugy tegnap canceleztem a wow accountot O_X

anti hero

magára ismert kedves warrior? 😊))

anti hero