Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Lourker
lehet a mythic tud magyarul?😊
infót kérünk azt csá:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
zzz
anti hero
zzz
te mit hiányolsz eddig? vagy mi nem tetszik?
Lourker
btw kiadási dátum még mindig 2008 q2, ezt napokban erõsítette meg a Mythic, de látván a bétát ez eléggé hihetetlen :/, de az tény, hogy ezerrel dolgoznak a gamen
freeshard ownz if you dont have spare time 😄 <-- rr8 wizard of pwnmz 😄
zzz
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
anti hero
mar egy hete hordozom a taskamban 😄
anti hero
Moria banyaiban kell kalandozni(kurzor grafikan 1Mb a progi) de ez a vilag egyik "legrealisztikusabb" es egyben messze leggenyobb rpgje...
lv99en meg lehet kuzdeni sauronnal lv90en sarumannal lv8on Wormtongueval, es majd minden szinten van vmi uniqe, ha meghalsz,meghalsz kezdheted elorol az egeszet...es disenchantoljak az osszes cuccod, osszes statod, destroyoljak,ellopjak a legjobb cuccaidat...eszement durva.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Our new anti-fraud measures mean that you will not be able to use the same credit card on our website more than once in the same day. If you wait for 24 hours since the last attempt to use the card (even if it was unsuccessful) or use a different card, however, you should have no problems.
Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused."
Ezt reagálta az e-mailemre amikor elmeséltem neki a gondomat.. Ebõl én azt veszem ki, hogy az azonos napi 3 probálkozásom érvénytelen, tehát nem lesz az összeg véglegesen levonva a kártyáról.. rosszul látom? :/
Maradjunk annyiban ,hogy 4x probálkoztam, nagyon remélem ,hogy visszaküldik a pénzt, mert ellenszolgáltatásként semmit nem kaptam.
Ami még érdekes ,hogy a legelsõ sikeres vásárlás és a 2. már sikertelen között eltelt a 24 óra és akkor sem sikerült.
lehet utana mar ismet elfogadja.
Ingóságaidat elkérhetem? 😄