43179
-
#42699 labival a darkness is gratis lett nem? -
#42698 latod ez jo kerdes, a catacombsig free...alap-si-toa-cata mind free, de hogy az originhoz fog e egyaltalan kelleni ettol "kesobbi" kieg, az meg talany
btw nekem is van egy folos accam, ha kell majd vkinek -
#42697 köszi, még meggondolom, olvasgattam most picit AoC-ról és egész ráizgultam a dologra szal majd szeptemberbe valszeg azt fogom beújítani. DAoC-ból már elég volt az a kb 5 év amit lehúztam :D -
#42696 nekem van egy feles us accom, ha kell privi -
#42695 najó de US-hez új acc is kéne vagy ingyé van má minden? -
#42694 1950huf usa szerver a daoc egy hora, aze az nem eget vero:)
amugy meg az osszes game file leszedheto direktbe a mythictol...trial+osszes kieg 4,4gb -
#42693 lehet
nálam ez nem fog menni
mivel toljam ráérő időmben? Menjek vissza wow-zni mint ahogy hallom páran gondolkodnak rajta? Esélytelen. Soha többet nem lesz gépemen wow.
Inkább feltolom a bs-em 80ra, aztán kezdek neki egy stealher altnak és bebaszok mindenkit aoc-be aki szembe ha meg nem akkor xp-ek :-)
Alternatíva lenne még POTBS, de az meg totál kihalt és nincs normális idejű pvp tartalom benne.
DAOC megint esélytelen, míg nem jött ki aoc próbáltam felrakni de sérült volt a gyári cd-m meg 600 kieg meg faszmo tudja mi van hozzá..
-
#42692 Elkuldened nekem priviben a cimet ? -
#42691 nálam is hasonló a helyzet mint lujonál, időm az baromira nincs ,ami van az meg gf most. majd ősztől ha egyetem beindul neki talán lesz időm kis mmora is , meglássuk :) -
lourker #42690 Most pont egy ilyen free serveren játszunk régi prydwenről páran és igazi felüdülés egy kis "igazi" rvsr, szinte mindig van action emainban(még úgy is hogy old frontiers van de toás cuccokkal) aoc/war béta után.
originsbe meg tényleg minden benne lesz ami az si idők rvsr-ét jóvá tette, mondjuk az tényleg nem túl pozitív hogy fizetős. -
#42689 Jaja. Ahogy mondod. cancel acc, uninstall kliens és tényleg nincs vele gond. :) -
#42688 Hallottátok? WHO-ba kiszednek pár classt, mert nincs idő rá...
Csökkentik a pvp zóna területeket is..
khm
AOC meg mindig üt még nekem, matának igaza van, nem sietsz nincs gond vele. Néha egy kis altozás lazításnak és nincs gond vele:-)
-
#42687 nálam daoc egyetlen esélye a havidíj-mentesség lenne ^^ -
Chris #42686 Ne siesd el, mi meg már azon gondolkozunk, hogy fellőjük a wow accot, 1-2 héten belül unható az aoc. :) -
lourker #42685 Originis-re tervezik valakik a "visszatérést" innen?;o -
#42684 Lotro-t beszoptam én is,jó kis gém csak valahogy nekem nem jött át a filing,elmúlt a kezdeti lelkesedésem.
Az AoC-t viszont hatalmasat ütött nálam,nagyon bejön.
A tényleges bugok ellenére is szórakoztató csak nem szabad sietni a szintezéssel illetve altozni kötelező :P -
#42683 Pedig én pont így jártam aoccal. :) Erősen félkész a gém, szerintem ősz előtt nem érdemes megvenni, addigra kiderül, hogy egybe bírják e heggeszteni, vagy bedöglik magától. Legnagyobb szerveren kezdtük, amin sor is volt, most már csak medium load... -
#42682 nekem majd jó lenne mert kiváncsi vagyok rá nagyon, de nem akarok vele úgy járni mint a lotro-val, hogy megveszem és 2 hetet játszok vele aztán kuka
mondjuk kb aug közepéig nincs rá időm szal ráér a kulcs bőven :) de azér köszi :) -
#42681 Szóljatok Ubivel ha kell majd trial key...állitólag napokon belül megindul és lehet próbálgatni aki még nem szeretett bele :) -
#42680 hát így a nyáron biztos nem ugrok bele egy új mmo-ba, pedig érdekelne AoC nagyon
szeptemberbe meg látom még mennyire haldoklik a WoW progress, ha nagyon akkor lehet váltok -
#42679 pff, erre most mit mondhatnék ? :D -
#42678 xD -
Bhalage #42677 becrittelt?!
bazmeg übi te drogos -
#42676 eh, meghalni sincs időm mostanában :( melo meg gf becrittelt, úgyhogy wow se megy éppen :I -
#42675 Ubi gyertek Lujoval AoC-ba! :)
Jockey,Warbar,stb is itt nyomják!
Kammon evribodri! -
#42674 jól emlékszel nagypapa :D
annyi hogy az überguardok szintet léptek ha a keepek is szitnet léptek, egy lvl 10es überguard elég kemény volt már, de anno crystal titannal, amikor még ütött guardokat, lehetett őket aprítani 1-2grpal is :D igaz a repop rate megvert, de akkor is. régi szép idők, 15-20 fg sticken lawl, hibi meg midi bomb grpok inc! :D emlékszem egy odinra, mi még vártunk egy emberre, zerg már elindult, egyszer csak irgalmatlan death spam, NP megérkezett amghez és bedarálta a fél relic raidet :D -
#42673 NFben nem emlékszem hogy működik, de le talán le kell verni a keepeket,és akkor lehet csak hozzájutni, míg OFben minden egyes keep adott egy üerguardot, és akár rögtön lehetett menni relic keepre. Nem tudom erre gondolnak e, vagy volt vmi változtatás abban, hogy magic relicet akkor vehettél el,ha megvolt a tiéd, és 0-1 dbnál (saját vagy az sem) nem volt bonus, 2db (1 saját+1 idegen) volt 10% magic dmg+heal plusz, 3dbnál (mind) volt +20% magic dmg+heal. Meleenél ugyanez melee dmgvel. Szóval nem tudom mire gondolnak, de OFben így volt a relic, ha jól rémlik így évszázadokkal későbbről. -.- -
#42672 rofl, nem uninstalltam, csak leszedtem az autostartot:) -
#42671 msnt uninstalláltad vagy mér nem látlak soha? :P -
#42670 "Q. What are your plans for the DAoC: Origins relic system?
A. The Bearded Wonder was quick to say: The relics should work like they did in OF."
Megmondana valaki, hogy mi volt a kulonbseg a relic system OF es NF kozott? -
#42669 Ne hidd...eszement lvling xp bonusok vannak...lv20ig, pl ha bgn grindolsz, olyan 400%os xpt kapsz egy task dungeonhoz kepest...manapsag a PLingelok ugy hirdetnek,hogy 1-39 1ora, 1-50 4ora...es lazan meg is csinaljak...
egy nem support kaival, 1 nap alatt siman megvan a lv40 soloba. -
#42668 Ott,hogy nincs /lvl 50, ott bukták az egészet. PvEkedvéért már senki nem daocozik,csaka pvpért, és akkor új szerver, amin xpzni kéne, nincs /lvl50 meg transfer se? Halott dolog. -
#42667 Varhato classok:
Alb: arms,cabby,cleric,friar,inf,merc,mini,pala,scout,sorc,wiz
Hib: bard,bm,champ,drood,eld,chanter,hero,menty, ns, ranger, warden
Mid: zerk, healer,hunter,runie,sb,shammy,skald,sm,thane,valk,warrior -
#42666 Összefoglalva: (annak aki lusta olvasni es klikkelni:))
3x11 class; NO THEURGS; Valkyre class lesz; No BGs,No SI; lv20tol World RVR valami uj metodossual,hogy at 50esek ne bantsak a 20asokat:); new stragtegic hotspots? ;New Archery sytem(egyklickes);Highest Mezz reduced to 20-25secs;No /level; All races; New RAs; Portal ceremony; No char transfer
eeerdekes lesz. -
#42665 Nah uj infok az OF aka Origin server erkezeserol, setupjarol erdemi FAQ-val.
Itt ni.
Varhato erkezese augusztus,szeptember...
idealis 3-4 honap a WHig.
-
Magyar Betyár #42664 Szevasztok!
Éppen néhány napja találtam meg a camelot alap cd-jét és eszembe jutott, hogy én is nosztalgiázok kicsit:)
Van még activ server ahol csúcsidöben is játszanak pár százan?
hiányoznak azok a jó kis amg/mmg csaták és sb-re leső vadászatok. Mondjuk ez már nem lesz újra de biztos el tudnék pár hétig szórakozni újra.
Jah egyébként Dracorn voltam de már elfelejtettem a forum belépőmet azon a néven, Ez a Guild war-os nevem.
üdv mindenkinek -
#42663 Lol még a buffbot acc is kap 8 napot, a ciki az, hogy a telefonon tároltam a kódot, és a SIM kártya másolásakor az utolsó karakter eltünt a sub és a game jelszónál is :DDDDDD Egy fecnin megvan még valahol talán :) -
#42662 Cool, köszi a linket, nosztalgiazenék rulez :)
Btw, most kaptam a mailt 8 nap ingyen daocról, vasárnap nekikezdek, megnézem a házam megvan-e még, meg kimegyek leechelni egyet :) -
#42661 Is there anybody here? -.- -
#42660 Ez már inkább retro-party lesz a végén :D