43179
-
Chris #42579 Érdekes spicli nda, de nem tudom elhinni, hogy így megy vagy ez egyáltalán működik. Bizonyíthatatlan, kinyomozhatatlan és szerintem tele lenne a postaládájuk hamis feljelentésekkel amiket képtelenség kibogozni. Szerintem egyvmire tudnak rámozdulni, mégpedig a nyilvános guglival megtalálható, a warhammer és a blog szócskákat tartalmazó oldalakra. :) -
Dant0r #42578 Akkor regeljél más néven hogy ne tudjanak bejelenteni!:D -
#42577 nem amiatt aggódok, hogy mythic olvassa, hanem mivel war nda úgy müködik, hogyha valaki aki nincs bétába, ír mythic felé, ill war support felé, hogy látta amint xy postolt sst irt dolgokat a játékról és ki tudja deríteni hogy ki az ill karinév vagy valami, akkor az illetőt kizárják és a feljelentő kapja a béta spotot. Namost ezt a forumot bárki olvashatja, és biztos lenne valaki aki nem daocos és kísértést érez próbálkozni.. :) -
Mester #42576 Persze az tény, hogy nem tudnak magyarul meg valószinű semmi nem lenne, ha több oldalas beszámolókat írna az ember ide. De ha már egyszer nagynehezen bekerül valaki nem szivesen kockáztatja meg hogy esetleg valaki jelentse és esetleg ki is zárják/persze nem mondom hogy a gyakorlati esély nagyrá de azért számítez/ -
#42575 jah ezeket dolgokt én se értettem soha
lehet a mythic tud magyarul?:)
infót kérünk azt csá:-) -
Chris #42574 Most az, hogy néhány tapasztalatot egy keleteurópai miniország nyelvén egy nem is war-os topicban kiadsz semmit nem jelent. Ne postolj bazinagy screenshotokat és írd inkább úgy, hogy "azt szeretném, hogy a daoc2-ben így legyen". :) Így már védhető is, ha esetleg aggódnál ilyen semmiségekért. :) -
#42573 ageofconan.hu februard 20-i vidijót kuksizd meg, elég dögös..:)
-
#42572 naja ezzel én is így voltam -
Kalinka #42571 ha WAR-t elcsúsztatják Q4-re akkor tuti befizetek Age of Conanra. Nem bírom ki addig offline gamékkal :)
-
#42570 hát mind a kettőből van benne, de mégis egész más. pl irányitás plusz egy halom olyan dolog ami jó volt benne, az wowos, de a pvp harcok inkább daoc és mégsem. Nehéz elmagyarázni, látni kell működés közben , illetve játszani vele, de szerintem akinek daoc pvp bejött, annak ez a rendszer is be fog jönni. Hangulat meg egyenesen jobb mind a kettőnél. -
Rockety #42569 csak annyit uber hogy emlékeztet-e valamennyire daoc vagy wow clón -
#42568 nem akarok részletekbe menni, de mondjuk úgy hogy most war béta után nincs sok kedvem wowozni már.. :D de nem akarok nda miatt bajba kerülni, úgyhogy nem konkretizálok itt :) -
Bhalage #42567 wizard ;o -
Rockety #42566 szerintem két dolog esélyes,szeptember közepe/vége okt eleje vagy karácsony. -
#42565 jó lenne látni már egy max rankos pvpt premade karikkal
te mit hiányolsz eddig? vagy mi nem tetszik? -
#42564 mondjuk kiváncsi vagyok mi változik majd kövi focus teszt fázisig, mennyi mindent fognak fixelni illetve állítani. -
#42563 nem tudom erre lehet-e válaszolni nda alapján.. :D -
Mester #42562 számomra is november környéki kiadás tűnik valósnak nem q2 sajnos;s -
Chris #42561 Te is teszteltél? -
#42560 kizárt dolog q2 :D rengeteg dolog kell még bele, nem müködik egy csomó minden, és nem volt még minden faj-tier tesztelve se, combaton is van még mit csiszolni, meg még a classokon is :) -
#42559 nagyon magasra tették a lécet anno az a baj :)
btw kiadási dátum még mindig 2008 q2, ezt napokban erősítette meg a Mythic, de látván a bétát ez eléggé hihetetlen :/, de az tény, hogy ezerrel dolgoznak a gamen -
#42558 van ez így, de majd WAR átveszi a helyét ne aggódj, csak még minimum fél év, de inkább karácsony lesz belőle mire kész lesz.. :I -
Rockety #42557 az a tényállás arcok, hogy aki pvp-t akar az úgyis daocba köt ki előbb, vagy utóbb :D még most is... az összes többi => sok kicsi nullácska pvp szempontból daochoz képest, tegyük hozzá sajnos :D
freeshard ownz if you dont have spare time :D <-- rr8 wizard of pwnmz :D -
#42556 Kössze,csekkolom máris! :D -
#42555 Mata írtam aod forumra ha érdekel :D meg akinek van még hozzáférése :) -
Bhalage #42554 :DD no problemz -
#42553 :))) el is felejtettem szólni, hogy már nem kell :) még aznap este lejött minden kliens :P -
Bhalage #42552 akkor szereztel daocot?
mar egy hete hordozom a taskamban :D -
#42551 Ajanlom mindenki figyelmebe az Angband nevu kalsszikust(vagy a zangbandot)
Moria banyaiban kell kalandozni(kurzor grafikan 1Mb a progi) de ez a vilag egyik "legrealisztikusabb" es egyben messze leggenyobb rpgje...
lv99en meg lehet kuzdeni sauronnal lv90en sarumannal lv8on Wormtongueval, es majd minden szinten van vmi uniqe, ha meghalsz,meghalsz kezdheted elorol az egeszet...es disenchantoljak az osszes cuccod, osszes statod, destroyoljak,ellopjak a legjobb cuccaidat...eszement durva. -
Chris #42550 Huh kellene erőltetni megint civ4-et multiban, kellemes volt anno pl. az atompárbaj linkszékkel. :) Vagy töltsd le a neverwinter nights 2-t, Finderrel már beterveztük, hogy nekiindulunk partyban. -
#42549 jah, akkor az így felejtős :( -
#42548 Az ugyanolyan szar. 1-2ben klasszisokkal jobb volt szerintem, ez a 3as erősen diablós. -
#42547 gothic 3 harcrendszeren változtattak valamit? vagy megint úgy lehet csak "érvényesülni", hogy nyomod ezerrel az attackgombot? -
#42546 Hát én most nagyon ütős cuccokat tolok szabadidőmben. Gothic 3 (most jött ki 1.6as patch végre játszható, és szinte bugmentes, és ehhez csak 2 év kellett), Civ4 (all time best game), settlers 2 (10 éves utáni új kiadás, szintén bestest kategória), fable (most vettem, 2k pénz volt annyit tuti megér, még sose láttam, most is csak installig jutottam még, majd hétvégén belemerülök), na és persze a legultimatebb gém ami 10 éve nonstop fent van a gépemen: Imperialism2. :) És napi szinten tolom is, mivel körökre osztott stratégia mindennap belefér egy két kör, néha pár száz kör is. :) Meg még fent figyel europa universalis 3, sacred gold,heroes 4-5, de ezeket inkább a vidéki rezidencián szoktam tolni, itt pesten nem. -
#42545 most nem is sajnálom, nincs semmi addikt mmo, amiért érdemes lenne otthon maradni :) wow már nagyon lecsengett, war beta még most kezd beindulni, kínomban felraktam daocot :F tolunk egy us cluster lowrank bgt majd haverokkal :) -
#42544 Egy vagyont bukok naponta ezzel, ne irigyeld. :P -
#42543 nembaj utállak -
#42542 Így napi 5 percet el is tudom venni a telefont a fülemtől, és alig 1,5x annyit melózok, mintha bemennék. -
#42541 táppéz -
#42540 szabin vagy?