43179
  • Botond #42539
    Ilyen durván megy az rpwhorekodás, hogy kommentelni sincs idő? :D
  • Hangianix
    2 napi szallas arat vettek le :p
  • Bhalage
    500euro?? hol szalltal meg, a hid alatT? :D
  • Hangianix
    Az az osszeg le lesz blokkolva 14 napig. Ha addig a Codemasters, nem szedi le a penzt, a bankod automatikusan feloldja. Ugyanez volt nekem, amikor Nemetoban a szalloban lefoglaltak 500 eurot biztositeknak a kartyamrol...
  • Csabee
    "Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning Lord of the Rings Online.

Our new anti-fraud measures mean that you will not be able to use the same credit card on our website more than once in the same day. If you wait for 24 hours since the last attempt to use the card (even if it was unsuccessful) or use a different card, however, you should have no problems.

Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused."

Ezt reagálta az e-mailemre amikor elmeséltem neki a gondomat.. Eből én azt veszem ki, hogy az azonos napi 3 probálkozásom érvénytelen, tehát nem lesz az összeg véglegesen levonva a kártyáról.. rosszul látom? :/

• Pari
    haaat, nemtom mennyire remenykedhetsz a visszakuldesben...szerintem inkabb kapsz majd +4 accot
  • Botond #42533
    Nincs ingóság. :-D Többek között ez is gond,hogy megint farmolni kéne. :-D
  • Csabee
    Köszi, hogy foglalkozol a problémámmal és neked lett igazad. Sajnos levonták az összes probálkozásomat, de utána tájékoztatott a customer supportos srác, hogy 24orán belül csak 1x lehet ugyanarrol a kártyárol vásárolni és ez lehetett a probléma..
    Maradjunk annyiban ,hogy 4x probálkoztam, nagyon remélem ,hogy visszaküldik a pénzt, mert ellenszolgáltatásként semmit nem kaptam.
    Ami még érdekes ,hogy a legelső sikeres vásárlás és a 2. már sikertelen között eltelt a 24 óra és akkor sem sikerült.
  • Pari
    Lehet meg a penz nem irodott jova neki,attol fuggetlenul hogy a tiedrol mar levontak...neha 3-5 munkanapba is beletelik, cege valogatja...
    lehet utana mar ismet elfogadja.
  • Chris
    Na mi törpént? Az a guild sem vált be amiben voltál?
    Ingóságaidat elkérhetem? :D
  • Csabee
    Kéne egy kis segítség..
    Szal az van, hogy ahonnan rendeltem 1 lotrot (codemasters), szeretnék még 1et venni, de nem engedi az átutalást biztonsági okokból kifolyolag.
    Már csináltam más e-mail cimet és a név is más, de sehogy sem hagyja, pedig van pénz a kártyán. Lehet, hogy 1 kártyárol csak 1-et lehet? Elég hihetetlen lenne...
  • Botond #42528
    Wow-ra nyomtam egy uninstallt. Kövi mmo-ban találkozunk. Addig sok sikert a lakás projekthez. Ha van valami izgalom itt elérsz privát üziben.
  • tegla
    Nekem otp-s webkártya van és azzal simán ment;nemrég járt le a próbahónap és elő is fizettem vele.
  • Csabee
    Sokat pecsel, iszonyat.Az amcsi lotro serverek sokkal erősebbek voltak. Te is adtál meg müködő kártyaszámot? Ragaszkodott hozzá...
  • AngeLujo
    nah, jelentem énis bevásároltam, csak 30 nap alatt ki kell találnom valami fizetési módot mer köpköd a kártyámra (amit a wow elfogad szal nemtom mi a gond)
    ja és épp patchelek... :/
  • tegla
    Nah most fentvagyok msn-n.
  • Csabee

Itt vettem
  • Csabee
    Jelentem befektettem 1 kifejlett lotro példányba jómagam is! (Mata nem látlak msn-en sose nem!)
    Én 20 euroért vettem codemasteren (?) és most szedem a játékot.
    Majszoljatok ki hol van és akkor oda megyek, mer akkor az ugy jo xD

• Jockey
    azt mondjátok meg nekem, ha monstázol, akkor ott is kb olyan lassú a fejlődés mintha normál oldalon xp-el?
    vagy ott gyorsabb a fejlődés? értem én, hogy killért is jön xp, de ha ugyanolyan tetü lassú a fejlődés monstával is (értem ahogy alapból 50es, de a skillek kérdés mennyi xp igénye van?) akkor ez egy tök halott projetktnek tűnik
  • AngeLujo
    szempont lenne az a párezer forint, mert 25 euro ha neten megveszem és 10k a boltba a sima, 12k a special edition

bár lehet ez lesz mer felkúrtam az agyam picinkét mikor szedem nagy bőszen az amúgy 8,5 gigás cuccot és 7 gigánál befakkol és nem tudja folytatni... és az EU verzióhoz nincs olyan fasza kis downloader mint a US-hez volt szal ilyen fileplanet meg hasonló helyekről lehet csak szedni (hivatalos oldal küld oda)
    ja és a neten fellelhető kliensek azok book11-ként vannak szal akkor fullra van patchelve gondolom (a US patchelt kb 5 megát mikor felraktam)
    na mind1, még elválik, holnap megyek be a városba, lehet szánok rá egy kis pénzt
  • Tafaya
    Alapvetően tetszett amit láttam a játékból, de nem fogom tűzfalakkal meg antispyware-ekkel teleaggatni szerencsétlen gépem, csak hogy tudjak vele játszani :) Elvileg pedig a megfelelő router-beállítást is megcsináltam, és úgy se ment. Azért durva hogy ezt lusták voltak megcsinálni.
  • Chris
    Dobj be vmi flémindító témát, mert ez a tetszik/nem tetszik a játék dolog nem biztosít túl nagy alapot. :)
  • tegla
    Szerintem ha leszaladsz a közeli Kórába vagy Médijába és megveszed akkor gyorsabb lesz mint lezúzni azt a 7gigót meg ahhoz plussz jön vagy 2-3 giga patch :D(book9,10,11)
  • tegla
    Nem tudom sajna :(

Jaja!Flame ftw!
  • AngeLujo
    nem tudod véletlen, lehet valahogy a US kliensből EU-t csinálni mint annó daocnál? semmi kedvem megint lehúzni ezt a 7 gigát ^^
  • AngeLujo
    na csak hogy valamennyire ontopic legyek.. :p
    ez a 20 dolcsiér megveszem online a dolgot ez akkor a US, jól gondolom? mer ezt nem szeretném mer ugye picit eltér a primetime tőlünk és ráadásul ismerős sincs ott. meglesem még az eu-s verziót meg lehet-e venni így és mennyiér mer nekem azér annyit megérne a cucc hogy felviszek egy karit 50-re (és hát ráérek mer elkezdődik a szorgalmi időszak... :D) és megnézem ott.
    ti meg flémeljetek pls, hiányzik a régi daocos hangulat xDDDD
  • Chris
    Nem erről van szó, csak nem tudom miért kell messzemenő következtetéseket levonni mert vkinek nem tetszik a játék.
    Ilyen vaúzással meg csak mérgesíteni lehet a teljesen normális beszélgetést.
  • tegla
    Nem tudom mire gondolsz Krisz,komolyan.

Kalinka...dehogy veszünk össze csak véleménycsere van;de látom a Krisz megvéd még idejében :)
    Semmi baj,semmi baj...tessék...tessék...játszódjunk csak,játszódjunk...
    Üdv!
  • Kalinka
    Trial azért van, hgoy vmilyen benyomásunk legyen a játékról. Nekem nem jött be, részemről ennyi. Jó játékot neked a lotr-ban

ezen nem fogunk össze veszni :) Warhammerben majd találkozunk :)
  • Chris
    Vaúú? Ha ez az amire gondolok akkor nézd csak meg ki vaúzott bele Kalinka élménybeszámolójába?
  • tegla
    Vaúúú...én is csak az első benyomás után itéltem meg...
    Pedig de.
  • Chris
    Azért egy 10 soros komment alapján nem kellene még azt is megállapítani, hogy biztos az elnyomott gyerekkori szekszuális vágyait vetíti ki az rpg-kre.

Az mondjuk igaz, hogy nem lvl2-es duel tapasztalatok és a menetrendszerinti 9 órás bg zerg alapján kell vmit megítélni, bár a kezdő benyomások is igen fontosak. Mondom ezt úgy, hogy nekem a lotro abszolút nem alternatíva, mert kicsit sántának érzem a koncepciót.
  • Kalinka
    igen, tudom hogy csíraként kezd a monster (csak azt nem tudtam hogy ennyire :D ), igaz azt sem tudom, hgoy milyen gyorsan fejlődik az enemy ölésével azért is írtam hogy ez a kezdeti benyomás.

Amiven nem tudok megbékélni az a balance. Megint csak egy trial tapasztalat. Botonddal dueleztünk egyet (én tank ő vmi healer). Talán még nagyobb is volt a karim. Megállunk egymással szemben és ütjük egymást. Nekem 500feletti hp neki 340kb. Sac/kb belevertem 1000feletti dmg-t. A vége hogy megfeküdtem ő max hp-n és a power barja is 75%on vagyis még 15 percig üthettem volna ;) Gondolom high lvl szinten több interupt van stb, de ez is egy negatívum volt így a trialnál :)

Ha a pve olyan fasza lenne befizetnék rá, de ahogy írtam engem nem nyűgözött le. Botondot is a boss elött dobta le a net persze én meg megfeküdtem miatta :P

Kis helyesbítéssel még szeretnék élni, én szeretem az rpg-t és persze a karakter fejlődést. Obliviont csutra már 3x végig vittem pedig az nem egy gyors játék :) de még sorolhatnám a HoMM kezdeti részeitől a végéig és még ezer rpg-t. A fantasy könyvek mér nem férnek a polcra :)
  • tegla
    Van EU trial is! :)
    Nálam sincs semmi gond routerrel.
  • AngeLujo
    nekem semmi gond a routerrel :o
  • AngeLujo
    hm, van egy olyan érzésem hogy a 7 napos trial az US mer ilyen server itt nincs... :D
  • Botond #42503
    Van igazság abban amit írsz. Nálam is hasonló élmények, mint Findernél, de ami jobban aggaszt, hogy a játék nem szereti a routert. Tafaya konkrétan lépni se tudott routerral, amikor lekötötte, akkor már patent volt, nekem meg routerral 1-1,5 óránként lebont a net, de olyan szinten, hogy modem reset kell. És ez csak lotro közben van. Szóval nálam főleg ezért esik ki a szórásból.
  • tegla
    Snowbourn-n nyomom,jelenleg 31-s a hunterem.
    Ha arra kóbászolsz Gazember néven megtalálsz este felé általában.

Kalinka:

Monstaként hurkaként kezdesz és nem übertáp hobbitnyúzó-emberevőként...
    Szerinted fair volna ha vki felviszi 50s szintre a "jó" kariját több héten át tápolva és Te meg monstaként insta lvl 50-el szétgyakod vagy legalábbis megkarcolod a páncélját.
    Töltsél el pvp-n legalább 1 hetet nap pár óra játékkal és neked is lesz esélyed a hobbitkák ellen.
    Ugyanis kapod a pontokat(enemy ölésért,questért);amikből vásárolhatsz
    alaptulajdonságokat,spelleket,stb igy leszel egyre erősebb...
    Amiket leirtál "élményeket" tök átlagos csalódottságot tükrözött...kimentem oszt lenyirtak bazzeg...á ez fos game nem köll...tipikus.
    Nincs lelkem igy nem gázoltál bele de látszik,hogy nem sok türelmed van az rpghez,karakterFEJLESZTÉSHEZ!
    Én is sok mmoval játszottam már;nekem a DAoC az igazi mai napig de hiába most ez van,meg lehet barátkozni ezzel is amig kijön a WHO...
  • RogueGigi
    Én annó a wowot próbáltam ki, aztán kénytelen voltam belátni, ez nem nekem készült.. Pont most kezdtünk csinálni egy grpot az egyik német clusteren, amint megvan 39 elmegyünk ökörködni bg-re, kivi leszek rá :)
  • Kalinka
    első élmény: kiléptem az orkommal a kezdőterületről, lementem az első tóhoz kipróbálni hogy mégis mit tud harcban...megjelent 2 vmi a semmiből és szétvágott, ok gondoltam erős daoc-s multammal, mit nekem 2 ellenfél, megint kimentem aztán keresztülgázoltak rajtam most 5en...

második élmény: ez nem frankó így, váltottam farkasra, stealth és körbe jártam a terepet (ami szerintem túl nagy). találtam pár monsztát és csatlakoztam hozzájuk. 5en betámadtunk kettő embert, az egyik azonnal elfutott, a másikat lassítottam és elkezdtük ütni 5en!!!! az élete alig fogyott...ő ment szép lassan, mi meg a hátát csapkodtuk, már lement 75%ra mire eltűnt. Most ez vagy megszakította a kapcsolatot hogy ne haljon meg vagy vmi hyper cuccot tolt be és köddé vált.

ha nem játszottam volna daoc-val talán még elnézem a hibáit, de így nagyon gagyi, sajnálom akinek a lelkébe gázolok ezzel.

PvE is hasonló, questeket nem írják le pontosan mi hol van (ettől a ponttól keletre húha ez aztán a pontosság). Quest nélkül alig lehet haladni mert xp nem nagyon jön az állatokból. A WOW minden szempontból veri PvE terén. Na nem szapulom tovább pár nap játék után ez jött le nekem, sajnos...