43179
  • Uberlama
    Ja igen, Black Ravens szerintem nem lesz nagoyn komoly WAR guild, mert bár van war béta guild inv, és játszogattak is a népek, de amióta WOTLK béta van azóta csak erről folyik a szó, szerintem max WOTLKig lesznek ha lesznek egyáltalán retailbe. meglátjuk.
  • s0n1c
  • Uberlama
    Jaja én is megyek AoD-ba, de valószínűleg amúgy nem lesz nagyon hc guild , mert mindenkinek millió meg egy irl kötelezettsége van már ami mellett képtelenség azt a kockulást vállalni mint daocba anno.

Inv meg ilyenek nyilván nem letisztultak, és utolsó leszek aki bármilyen közösségbe, emberek közé éket akarna verni, úgyhogy tőlem akit ismerünk daocból-wowbol és tudjuk hogy normális, tud is picit játszani (aka nem vérláma, sry de rossz tapasztalatok a köbön mindnekinek vannak gondolom, de nem hiszem hogy itt lennének ilyenek), tőlem jöhetnek. Friendly , casual-hc között valahol féluton , pvp orientált guild lesz AoD szerintem.
  • Chris
    Igen, persze, ha a merítenénk egy nagyot a wow bloodscalpos palettájáról és betennénk az aod-ba, úgy, hogy akikkel régen játszottál nem lennének ott, akkor is ugyanolyan fontos lenne ugye?
  • warbar
    látod azért itt már van különbség van akinek aod sose lesz mellékes
  • Chris
    Ahogy nekem is, aod mellékes, csak azok nem, akikkel 6-7-8 éve játszom együtt.

• Chris
    Na hirtelen felindulásból visszaolvasgattam még 2002-2003-ra és megrohantak az emlékek... (Joki mint elsőbálozó nagyon nagy :D)
    Hyder kollegával pl. mi a franc van? Vele még együtt kezdtük, irl voltunk nagyon jóban. :D

• warbar
    hát ez igy elég homályos
  • Chris
    Mittomén már milyen nevei voltak a karijaimnak, theu, infi, stb. volt.
    Mezszámokra nem emlékszem. :D
  • s0n1c
    nem is tudtam, hogy black ravenst érdekli a war (kiv ha csak arra a pár daocos emberre gondolsz)
  • warbar
    neve száma? :)
  • Chris
    Én is voltam AoD-os egy jóideig, amíg prydwenen játszottam. :D

• AngeLujo
    Hát az AoD a mostani álláspont szerint a régi daocos guildből építkezne "külsősök" nélkül. Én személy szerint ebbe a társaságba szeretnék inkább tartozni mint a BR-esbe mert mégiscsak velük játszottam cirka 4-5 évig. Persze nem utálunk mi senkit - csak a Botondot - és lehet hogy változni is fog az inv rendszere de nem én vagyok ennek a megmondója. :)
    A másik meg, szerintem a BR-ből létrejövő WAR guild nagyobb lesz jóval mint mi és ez a kisebb baráti társaság jobban bejön mint a gigaguild.
  • Pari
    jovanjovan,szabiu vok unatkozom:P
  • s0n1c
    easy man, ne siessünk ennyire előre :)
  • s0n1c
    tudom miről beszélsz, hogyne tudnám, volt is benne részem nem is egyszer sajnos
  • Pari
    Na mind1, valszeg, The Old Ones(Too) neven(keplekeny) fogunk inditani egy guildet Sonic kollegaval, destro oldalon, ahova szeretettel varunk casual 25 év feletti, angolul beszelo, regi daocosokat es normalis wowosokat.
  • warbar
    összetartó guildhez két út van csak olyanokat veszel be akikkel már kiba sokat játszottál vagy beveszel mindenkit akit csak lehet és letisztul belőle egy alap középút nincs
  • warbar
    ez sajnos elkerülhetetlen ilyen a magyar vér ezt te is tudod valahol mélyen olyan mmo-ban ahol guild kellett bármi eléréséhez is voltak olyan magyarok akik én a barátaimmal játszom vagyunk 4-en jó igy nekünk külön felfogással játszanak és sajnos ez a többség
  • s0n1c
    én pontosan ezt szeretném elkerülni, vagy naív vagyok? :D
  • s0n1c

és melyik az a 4? :)
  • warbar
    mint tudjuk 1 hónap és elkezdődnek a vándorlások guildből guildbe
  • warbar
    nem is erre utaltam hogy bárki furakodni akar bárhová csak mondom van vagy 4 guildkezdeményezés amiről tudok ezeket kéne összefogni legalábbis az elején
  • s0n1c
    nem aodba szeretnénk befurakodni, legalábbis én biztos nem, nem is a guildekről van szó elsősorban, csupán egy szerverre/factionre szeretnénk terelni ezeket az emberkéket, ha ez lehetséges
  • warbar
    aod-ról ne beszéljünk van mostmár legalább 4 guild próbálkozás van hova mennetek bőven
  • s0n1c
    egyébként még az oldal sem biztos :)
  • Chris
    Miért kell szeparált guild? Szvsz még jobban ki lennénk egészülve wowból érkező br-esekkel... no nem kell megijedni, ennek a magját körülbelül Übi meg Lujo jelentik, már ha megelőlegezhetem nekik azt, hogy ők is jönnek. :D
    A mostani aod amiről beszélünk kb. hány főre rúg?
  • s0n1c
    szabin vagy... utállak!
  • Pari
    Btw, tegnap sonic kollegaval, ugy gondoltuk, hogy inditunk sajat casual guildet chaos oldalon, daocos(us), wowos barati korrel kiegeszitve, egyelore 6-8 fos indulassal(age 25+), terveztuk, hogy regi AoD-sekkel mennenk egy alliancebe, aze nem egy guildbe mert ti budos kockak vagytok:). De jo lenne egy allyba lenni, segiteni egymast kolcsonosen, ha kell. Termeszetesen messze barmi olyan szervertol ahol magyar tultenges van. Velemeny?
  • s0n1c
    DAOC guilds going WAR
  • Botond #42749
    akkor majd nem tudsz haverral játszani,remek
  • Pari
    ha jol olvastam lesz realm cap, minden szerveren...pl nem lehet destro karit inditani, ha az az oldal +20%al tobben van mint a masik...de lehet tevedek
  • Jockey
    sztem tul sok chaos meg szarsag lesz, siman ordernke kell menni monnzuk torpenek:p
  • Hangianix
    Én 25 hónapja játszottam utoljára kb. 2 hónap alatt összejött vagy 20 óra played :D De az nem tudom hol volt. Nem P-n.
  • tegla
    Lengyel sör? :D
  • Uberlama
    mi az a prydwen ? :D
  • warbar
    vagy több
  • Botond #42742
    Prydwenen mikor lehetett az utolsó rp-t érő kill? 2 éve?
  • Rincewind
    [URL=http://www.tiszanet.hu/halozat/]Hamar halott guild-eknel tartotok... ^^[/URL]
  • Hangianix
    Hehe. A halott guild :) http://daoc-stats.com/guild.php?server=Prydwen&id=226