Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
annyival kevesebbet fognak elkérni tõled és kapsz egy ret boxot..:-)
te meg megveszed, mert a franc akar várni 1,5 hetet a külföldi megjövetelre:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ti amugy meg WoWztok?
By pre-ordering the game from a retailer that retailer will supply you with a pre-order key. You can use this key to purchase Early Access from the Funcom website for $5 / 5€.
Note that Early Access is exclusively available to those who pre-order. The characters you create during your Early Access period will still be available to you once the servers officially open. Early Access will require you to download the game yourself.
The dates for Early Access are as follows:
Europe: Registration and sales of Early Access open on May 2nd. Download of the client for early access from May 16th, and you can start playing from May 20th.
Mikor fog megjelenni az AoC, lehet mar tudni? Arra azt hiszem en is beneveznek. Regen mmoztam mar, kezd hianyozni.😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
zzz
zzz
na mind1 mélyebben nem igazán akarok belemenni a DAOC2 boncolgatásába.
Lourker
Szerintem nagyobb pvp raideken csak vagdalkozás lesz mint egy igazi háborúban (itt nem Gimli és Legolás számolgatos killjeire gondolok a harc közepén). Azaz pontos védekezés nemigen lesz... ez marad majd kisebb csatákra duelekre.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Az igazság az, hogy egyrészt tudom a grafika még csak a legalacsonyabb szinten van de akkor is zavar.
A melee ütéseket valahogy nagyon meg kell oldani, mert ez a "castoljuk" a stylokat poénnak poén pvebe, de pvpbe valahogy kurvára kifutnak rangebõl, meg van egy kis latency is, így kimondottan kihivás meleevel bármit tenni..
Általában ami igazán élvezetes az a pvp, pve nem igazán jön be, kb wowos-daocos-akármimmo, pár nagyon jó ötlettel, de igazából nem tudom egyáltalán hogyan lehetne "forradalmasítani" a pve-t, mert mindenhol ugyanaz. A hangulat jó, az megvan persze, még majd kiderül hogy haverok buli fanta felállásba mennyire köt le. Szóval pvp az jó, azért majd lehet megéri, kb mint daoc hogy gyorsan max lvl aztán gogo pvp, annyi különbséggel hogy itt lehet szintezés közbe is már bõven pvpzni.
Ugyanakkor atm úgy érzem valami hiányzik, nem tudom mi, de valami nem az igazi a combat rendszerrel kapcsolatba.. talán a global cd ami nagyon bassza a csõröm, nem tudom, meglátjuk retailig mit változtatnak.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
wow 1,5 néhány jó ötlettel...
Lourker
gecijo!
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
szóval szerintem kivenném az endu-mana barokat, és mindenkinek a hp helyett csak egy attack power bar lenne, ami kb stabil méretû, és minden melee ability meg spell ebbõl fogyaszt. Ugyanakkor ez combatba is gyorsan regenerálódik, de így nem lehetne kb 15 spellt chainbe kilõni, általánosságba nézve. Ettõl taktikusabb lehetne a harc, jobban kell figyelni a healre is, interruptra, helyezkedésre. Persze lehet assist fireba fejenként 4 dd-t kilõni valakire és akkor a semmi se menti meg. Ugyanakkor ez teszi azt szerintem, hogy nem nagyon lenne downtime se pve-be , se pvpbe ha nem nagyon muszáj, mert combaton kivül gyorsan regenerálódna a hp is.
Persze lehet betennék egy global cooldownt, ami annyira nem biztos hogy jó ötlet, mert így csomo spell ami insta, használhatatlan majdnem, mivel többet érnek a primary abiltiykre elvesztegetni GCD-t, így ezen még filoznék, hogy meghagyjam, de elsõre benne lenne. Nyilván spellek cast time-al mennek, bár vannak insták is, de ezeket csak külön interrupt abilitykel lehetne szakítani, ha ütnek akkor mondjuk minél többen ütnek annál lasabban megy el, kb 3-4tõl felfelé már nem lehetne elsütni õket, nehogy már lelõjek valakit aki épp szeleteli a májam 😄
Esetleg a melee stylok egy része is "castolós" jellegû lenni, mármint odamész emberkéhez elnyomnád a stylet, és akkor egy rövid cast bar alatt készülne fel az ütéshez, csak nem biztos hogy jó ötlet mert ha kimegy rangebõl akkor persze kezdheted elõrõl, mondjuk ezért lehetne snarelni illetõt, hogy ne fusson el. Egy másik része meg ugyanúgy insta lenne. Ez nem annyira jó ötlet talán, lehet sokat gondolkodnék, hogy változtassam daoc félére. Ennek ellenére jól mûködne szerintem.
Maga a pvp csaták mentét nagyjából meghagynám daoc félére, csak kivenném a long range aoe cc effekteket, mert nehogymár ugyanaz legyen hogy aemezz, aestun aedd bumm haltál. Hanem inkább olyan jellegûek lennének, hogy szétszóródás, melee elõre, be interrupt, casterek meg szokásos táv interrupt, heal, assist dmg, cc. kb. így jó lenne, és nagyon faszául mûködne, még akár pugban is ha nem totálisan balfaszok lennének benne 😊 Persze egy jól müködõ grp itt is képes lenne megölni nagyobb számú ellenfelet.
Nyilván RA rendszert meghagynám mert jól mûködött, léped az rr szinteket, kapsz pontokat és vehetsz passziv-aktiv abilityket, de nem lennének annyira rohadt imbák mint daocba pl moc stb.
Na kb ennyi most így reggel , hogy milyen daoc 2-t tudnék elképzelni 😊
anti hero