43179
-
#42739 Mármint a zergelést? :) -
warbar #42738 csakis a gonosz meguntuk a jó oldal meletti küzdelmet -
Chris #42737 Mely oldalon? :D
-
warbar #42736 jópár volt aod-ossal együtt toljuk meg toltuk az age of conant beszélek velük is és feltámad a legenda :) -
warbar #42735 nem jó lenne hanem jó lesz :) -
#42734 jesszus ez mikori :D OF vége vagy hogy?
amugy WAR jön ki ugye szept 18 elvileg, lesz AoD is ha minden igaz, jó lenne megint együtt játszani mint anno daocba :D -
warbar #42733 http://daoc-stats.com/top50chars.php?server=Prydwen&class=Armsman&race=all&sort=RP&realm=Albion&realmrank=all
mindjárt sirok :( -
warbar #42732 hát ez a kis video nagyon feldobott emlékszem mikor még 3 ütés volt stalky áhh régi szép idők..... -
Bhalage #42731 LOOOOL ez az addolos DWERAGECI reszt mar el is felejtettem ez mekkora, beaddol es megdoglik hat ez jobbb mint a szeksz LÓÓÓL -
Bhalage #42730 áá köszi, jó kis zúzós zene a kis pöttömpanna reaverhez :D
na mindjárt megnézem, aztán jöhetnek a nosztalgia könycseppek :D -
#42729 US Lancelot, es olyan 8-900 ha jol emlekszem. -
#42728 erre
asszem ez a teljes, nem szedem most le megnézni -
#42727 Hova és mennyi játékos volt? ^^ -
#42726 Idokozben megjavult. Ma beleptem es minden jo volt... ^^ -
#42725 eu vagy us klienst szedtel le?
ha us akkor probald meg innen leszedni az ingyenes kieget: http://mythic.fileburst.com/downloads/trial_to_catacombs_setup.exe
ha igy sem javul meg akkor nezz szet itt:
http://vnboards.ign.com/daoc_general_board/b5176/p1
esetleg lehet tuzfal problema, hogy a beallitasaid nem engedi elmenteni a docu konyvtarba.
-
Bhalage #42724 en sajna anno letoroltem, de nagyon sajnalom :o(
megha képügyileg nem is volt olyan jó, de atomzenék voltak benne, nomeg az az embertelen hent, amit csináltunk :D -
riviera #42723 HH videok megvannak még vkinek?
Ha igen lökje vki fel ide pls
ftp.joyprint.hu
user: gergo
pass: 12345 -
Bhalage #42722 Stalky videod fel van meg toltve valahol, vagy valakinek fel van toltve? -
Bhalage #42721 ez valami bug lehet -
#42720 Hat koszi. De igazabol azt se tudom hogy alljak neki ezeknek, leven kb. 5 eve nem jatszottam DAoC-cal, nem ismerem mar ki magam benne. De igazabol nem is fontos, ugyis csak unalmamban raktam fel. :) -
#42719 halvany lovesem sincs, at tom, hogy a game ujabban a beallitasok a doc n set konyvtarba menti vhova, meg en custom uit hasznalok,de ilyet nem hallottam meg, probalj a vnboards-on, vagy a freddyn rakeresni, btw tedd fel az ingyenes kiegeket ha nem tetted volna, hatha segit, ugyanis a regi klienseket mar nem nagyon updateli a mythic( a toa es a catacombs kieg is free, bar ha classic szerveren vagy akkor nem kell toa), lehet, hogy ebbol ered a hiba is...vagy ha vistad van akkor arr kulon erdemes rakeresni. -
#42718 Ma feltettem a 14 napos trial-t, de van vele egy kis problemam. A jatek egyszeruen elfelejti a beallitasaim, tehat minden egyes alkalommal ujra kell konfiguralnom, mert egyszeruen elfelejt mindent. A masik, hogy a HUD is folyamatosan visszaall uresre, akarhanyszor zonat valtok. mi lehet a problema? -
riviera #42717 jaja az feledhetetlen élmény volt :) -
Bhalage #42716 emlekszem egy runra mikor vagy 4en utottunk 5percig egy groupot az egyik gate mellett a dombon, de a vegen mar mi healerek is mentunk utni annyira lol helyzet volt, hogy nem akartak se, ok se mi megdogleni :D es a vegen nyertunk : )
emlekszel?:D -
riviera #42715 hú azok az odin runok télleg nagy bulik voltak :) -
Bhalage #42714 szentimentalis ven fasz lettel :D -
#42713 :p
Nekem teljesseggel kizart barmifele jatek. MMO legalabbis. Minden alkalommal elmennek festekert... :D Pedig a jo kis HH's Excalos, meg Mersain-es Odin trios bulik konnyet csalnak a szemembe rumkola nelkul is :D -
Bhalage #42712 /summon házigazda! -
#42711 Uj daoc campaign SI elite dungeon leporolva, uj lootok Apocnal es tarsainal.
uj test patch: smite cleric love. -
#42710 allitolag aug vege fele... -
#42709 Lehet tudni valamit arról, hogy mikor érkezik a híres nevezetes original server? työtyö -
Bhalage #42708 rosszabb helyeken azt cuba librének monnyák
;o) -
#42707 :DD pörgött a rum-cola? :D -
#42706 aztakurva, ilyen kepszakadasra mar reg ittam magam...arra sem emlexem, hogy bekapcsoltam volna a gepet,de hogy meg irogassak is...atyam -
#42705 tegnap ahogy beléptem nepára már mentél is offline :) namajd ma -
#42704 Te is voltál velünk a kis Szilárd születését ünnepelni, vagy mi? :) Az esőben vicces volt hazatántorogni, most meg vehetem fel az öltönyt és mehetek be a bankba komolykodni. -.- -
#42703 jaj de picsa reszeg vagyok...weeee...na sebaj, mar csak egy honap es lesz vmi igazi pvp erzetem, aki huje es nem probalja ki ingyen accal sem, az meg is erdemli.:)...jah persze noobok kozt...de akkor is. -
#42702 oO de :) sajna warhammer nincs még olyan állapotban, hogy élvezhető legyen, btw majd nézzél be bétába, van már mount meg minden jóság, uin változtattak, összes karrier játszható (azt a négyet kivéve persze ami releasekor se lesz benne :F) -
#42701 back to the roots? csak nem wowozol megin?:)) -
#42700 az uccso ketto a nem gratis