43179
-
ja kipróbáltam ezt a monsta dolgot és igazából az volt az egész hogy kegyetlen zerg a "jóknál" és 1-2 monsta bóklászott szanaszét a mapen -
Kalinka #42498 mi is most nyomjuk a trialt Botonddal. bár így pár nap után én kijelenthetem hogy tuti nem veszem meg :)
a pvp meg siralmas benne -
hm felraktam a lotro trialt, lehet még meg is veszem, csak így egyedül egy idő után beleun az ember
mata te merrefelé játszol? -
szlav #42496 Ezt meg kell nézni -
Chris #42495 Te, és nem baromi egysíkú sokadszor is ugyanúgy körbehajózni az npc-t, leágyúzni a vitorláit, közelmenni, megcsáklyázni, stb. stb. Nem túl vontatott? Meg hogy mennek a buffok? Mágiamentes környezetben nehezen tudom elképzelni. :)
Abból amit írtál úgy látom a kereskedelem, craft űzéséhez fel kéne mondanom, meg a barátnőmet elzavarni otthonról, stb. Jól érzem? -
még1 dolog, hogy miért érdekes a játék:
van egy hajód, annak alapból hajótípustól függően van 3-4 durability-e, azaz ennyiszer süllyedhetsz el (player-npc által). Minden sülyedés az aktuális rakteredet törli + a hajó upgradeket (upgradek majdnem hajó árba vannak, de mindent gyártunk guilden belül olcsóbban of corse). Ha dur 0 akkor elveszted a hajód is..Tehát nem fogsz belemenni akármilyne csatába, mert komoly következményei vannak..:) -
jelenleg sok pve endgame tartalom nincs, márciusba jön egy komplexebb pecs, ez kincskereső qek (ki kell nyomoznod merre van körbehajózva karib tengert és után begyűjteni..), meg nagyobb raid jellegű eventek lesznek bepakolva.
Igazából jelenleg high end tartalom egyedül pvp ami sztem abszolúte nem gáz, próbálkoztok kikötőknél és az érkező védőket bedárlják, vagy nem:-)
jelenleg úgy nézne ki, hogy ha 50es lennék, hogy megy a termelés azokat eladod szeded össze az 50es hajóra valót+csatázol pontokért.
Érdekes dolog, hogy az elsűlyesztett hajókért medálokat lehet kapni, amit beválthasz xp-re, repair kütyükre, craft receptekre, alapanyagokra, vagy ha sokat gyűjtesz össze akkor hajókra is, amiket eladhatsz példának okáért.
tegnap léptem lvl36ot, tegnap volt velünk egy srác 3órát volt vlünk 22-29re húztuk fel, 6an vltunk átlag 36os szintel és 6-8fős 47es átlagszintű konvojokat öltünk, nagyon komoly volt:-Ö
Akinek van affinitása erre a korra és szeret virtuálisan hajókázni az sztem próbálja ki.
Érdekes pl az is, hogy ha egy hajót használsz azt eladni már nem tudod, pont azért, hogy a crafterek folyamatosan ösztönözve legyenek. Kis odafigyeléssel ráadásul mindeki tudsz magának hajót csinálni, csak én ehhez szokásomhoz híven hülye vagyok. Majd lehet 50en ha jobban ráérek elkezdem én is, most egyenlőre 50en akaro lenni mert ott lesz az igazán nagy pezsgés, pvp orrba szájba...:)
-
Chris #42492 Köszi, én is új karira gondoltam. Majd rádcsörgök és megbeszélünk vmi időpontot amikor a havi rendszeres bordélytúrá.... akarommondani épp mást csinálsz én meg nem. :D
-
tőlem bekukkanthatsz, csak ne az én karimmal, mert ha valmai rosszul sűl el az súlyos pénz sajna:-Ö)
Csinálhatsz egy karit robertsen aztán meglátod, hogy tetszik, bár mondom az eleje nem sokat ad majd vissza:-) -
Chris #42490 "Your comment was successfully dodged by Jockey."
:D -
Kalinka #42489 gyere próbáljuk ki, hátha bejön és jobb lesz mint a béta :) -
Chris #42488 Joki, csepegtess még infot, mert jönnénk Finderrel. :D
Félek, hogy megveszem és 2 nap után már nem fog érdekelni... :D -
Chris #42487 Te, az accoddal nem kukkanthatnék be egy új karival 1-2 óra erejéig vmikor? Feltéve ha le tudom szedni a játékot megvétel nélkül. -
Azzal már bétáztam, nem kavar fel. Lotro-t még nem láttam, csekkolom azt most. -
ok mindenképp
pár link amit érdemes megnézni:
http://www.burningsea.com/explore/library/ship-guide/
itt skillkről stböl fontos infók:
http://potbsvault.ign.com/ -
Chris #42484 Tényleg ennyire a lotr izgat? Gyere vegyük meg a piratest, szeretném vkivel elkezdeni.
-
Van változás, már csak 6 óra van hátra. :-D Szerintem nem is letöltöm, hanem fel vagy nemtom. :-D -
Ez szemétség...karácsony előtt vettem meg a Kórában(sicc!)a Lotro online-t 12k-ért erre most a cédégalakszis(sicc!)-nál a fémdobozos gold edititon(45 nap free,exclusive mount,uniqe items)ami tartalmazza az eddigi peccseket is-nem kell baszogni a letöltéssel)ugyanannyi;12k!
Szal...suxx! -
Bhalage #42481 elkezdte mindenki tolteni ;o) -
2 óra alatt a hátralévő idő 3 óráról felment 5re. :-D -
Chris #42479 Bameg Joki ez a kis összefoglaló felkeltette az érdeklődésem, nagyon szívesen kipróbálnám, igazából már maga a történelmi kor is vonz. Ha lesz vmi lehetőség a kipróbálásra jelezd majd légyszi. -
gatyo #42478 MSNen üzenj rám majd, mielőtt loginolsz. -
Március volt eredetileg, de kb két hete jelentették be, hogy csúszik műjus 20ig a conan. Trial accom nekem is van lotro-hoz, de azért kösz. Mire megjövünk a hétvégi bevásárlásból már telepíthetem és léphetek is be. -
gatyo #42476 Mindegy... addig marad LOTRO meg WoW
-
eltolták a márciusi megjelenést, azt hiszem május?! mmmogames.hu -
gatyo #42474 Van trial key-em szabad ha kell. De accomon is kiprobálhatod. Még asszem be vagyok fizetve. Élvezetes egyebkent a game... Én most a Conanra izgultam rá. Elvileg márciusban már jön, cdgalaxison már elő is rendeltem. -
az az igazság, hogy elég komplex a gamma, ami pár nap hent után nem jön át.
egy egyszerű példa:
Van több frakció ugyebár, indulásként mindekinek van port-jai.
Ezeket el lehet foglalni. Ha egy (vagy több) frakció nagyon szarul áll, megy a szerver reset indul újra az egész
Egyes portokba különféle nyersanyagok elérhetőek, városfüggően. frakcióknak vannak fővárosai, amiket szintén elfoglalhatsz, ezzel blokkolhatod a nemzetközi kereskedést (kivéve freetradereknek, akik mehetnek bárhova s minden ah-t látnak) Gyakorlatilag igy pl megcsinálhatod azt, hogy blokkolsz olyan kikötőket, ami a másik nemzetnek a hajóépítését, kereskedelmét visszavetheti. Mit fognak csinálni? átmennek a te frakciód kikötőidbe, tőled veszik az alapanyagot a hajókat stb.
Fő hangsúly természetesen a hajócsatákon van, a sima kardos jelenetek inkább pve-be kapnak szerepet, ugyanis pl egy hajóra csak úgy lehet átszállni, ha bizonyos sebesség alatt van az ő hajója is a te hajód is és megfelelő pozíciód van ahajórára.
Ezt hogy érheted el? pl megadott lőszertípussal szétlövöd a vitorláját, gyakorlatilag mozgásképtelenné téve ahajóját. Ezek skill-ből megfelelő muníció kivlasztással elérhetőek.
pl mi úgy nyomulunk, hogy van 4 csatahajó, rakat ágyúval, de ezek ugyebár lassúak, nehezn fordulnak. én vagyok az egyik vadász, nekem egy könnyeb hajóm van, gyorsabb nagyon fordulékony, azaz általába utolérem az ellent. Skilljeim is elfogó skillek, azaz pozícióból debuffolom a z ellen speedjét, van speedbuffom, vitorlazúzásra+om van. ha valaki menekül a Naval officer (capatbuffjai vannak) rámrak mindent hasítok menekülő után és debuffolgatom szedem a vitorláját, amitől lassúl, utolérik a csatahajók is és pár sortűzzel szétkapjuk. tiszta DAOC, egy célpont mindekinek, arra amegfelelő pozícionálás, ha pl valaki szarba van másik behajózik elé így az ellen nem tudja lőni tud javítani stb.
hidd el komplexebb ez mint gondolnánk:-)
sajna trial még nincs, csak downloados megoldás van, amint lesz jelzek
Fejlődés is érdekes:
50szint, minden páros szint kardozó skill, midnen páratlan kapitány skill amit hajózás közben használhatsz. Skillrendszer is szépen átgondolt, egyedire lehet szabni. Respec szintén minimálpénzért megoldható, nem baszatd el akarid.
Nekem pl csatahajóm volt, aztán váltottam vadászra, 10 pve kill és megvan az inygen respec.
Kereskedelem sztem az egyik legkomplexebb, amit látam eve-el hasonlítgatják
-
Chris #42472 Megmondom őszintén én nagyon reménykedtem a piratesben. Vhogy a fórumot olvasgatva, mások bétás tapasztalatai letörték a lelkesedésem és tartok tőle. Azonkívül férfiasan bevallom, hogy a legnagyobb visszatartó erőt az jelenti, hogy sok mmo-s tapasztalat után sem tudom elképzelni a pirates-féle rendszert, fejlődést, kereskedelmet, frakciókat, stb. Nincs hozzá vmi buddy-key, amivel bele lehetne lesni? Mert ha tényleg olyan jó amilyennek mondod lehet vevő volnék rá. -
jati bazmeg, óvodás lettél te is?:-D -
nem rossz, szóval sem mondtam, csak elég erős az esély a zerged szócska gyakori ismétlésére, szal ideig óráig élvezetes lehet a sok ellen, de idő után frusztráló
+lotro az a jati, amibe a legtöbb ember maxos kari ellenére sem pvp-ik, hanem inkább tol egy 3ik altot
nekem is van accountom, ha nagyon belemerültök szoljatok, egy monsta körre előfizetek 1hóra én is, aztán majd látjuk, de nekem most POTBS az első minden szempontból ver mindent a piacon nekem.. -
pedig amilyen vacaknak tűnik első ránézésre, úgy mélyül el ahogy tolod, én is felemásan álltam hozzá bétába, de azzal, hogy ahogy kijött éles egyből több pvp zóna alakult, azaz angoloktól elvettünk 2 kikötött, egyszerre 4 nemzet ütheti egymást (kalóz,francia,angol, spanyol) általába mindig van pvp terület szal lehet élvezkedni de pve-hetzs is, egy kis odafigyeléssel 1,5hó alatt meg lehet csinálni 50et, maga a pvp csaták is nagyn jók, fontos szerepe van egymás fedezésének, normális alakzatok felvételének, sztem cool
maga a hajóetikett is faszán van összerakva, classok jól balance-tak, mi általába 6fős groupba nyomjuk pvp-t elég érdekes..:) -
Hát azért én béta szinten megpróbálom ezt a moszta playt, ha bejön veszek lotrot,ha nem nem. -
pont ez a gond, hogy nem lesz elég ellenanyag, mivel mindenki a szépen felnevet 50ével akar majd tolni(jó oldalon), teljesen jól fogalmaztad meg, csak a friss belépők nyomják monstát ugyanis rengeten időt kell vele nyomni, hogy skillezni is tudd, mivel alapból buták a karik és az pve-pvp eredményesed kapcsán tudod szintet léptetni... -
Bétáztam. Nem tetszett, pedig nagyon vártam a kalózos fílinget. :-( -
Nekem is ezek az aggályaim. -
Nyomom pirates of burning sea-t, ne gondoltam volna, de elég sok pvp élményen túl vagyok, pedig lvl30 vagyok és 50 a max szint, sőt, lehet grindelni és q-elni is, a grind itt 3-6fős teameket jelent, tiszta daoc feelingem volt közbe (korai), mindig is utáltam grindelnim de it tvalahogy élvezem
pvp is klassz, sztem kuksizzátok meg ha érdekel valakit -
Chris #42463 Erről a "mennyien vannak pvp területen monszták" dologról tényleg írhatna vki saját tapasztalatokat. A logika azt mondatná, hogy nagy a forgási sebesség a monszta oldalon, a friss lvl10-esek próbálgatják ideig-óráig, aztán ráunva mennek vissza az eredeti karijukhoz. De ha elfogynak a friss beáramló új játékosok akik monsztákat gyártanak, akkor kiket lehet majd ütni a felnőtt első karakterekkel? Mert gondolom a monszták nem maradandóak, lévén ha azt játszod tovább a játék 80%-át átugrod... Vagy vmit én értek félre?
-
kisebb a hw igénye, mint a wownak, simán menni fog a konfigodon maxon -
Na jó, elkezdett érdekelni a dolog, szóval önjáró lettem. Megnéztem a monsztapléj videót a honlapjukon, hát elég nagynak tűnik a terület, remélem van player, nem csak egyedül kell körbe körbe bóklászni, és ha jól láttam van pve a monsztereknek is, legalábbis a videóban aszondta a developer bácsi. És töltöm lefele a 7 day trialt. Egyelőre a sima klienst, bár láttam van highres is. Milyen a gépigény? Amit írnak recommended kb azom van(3ghz-es p4+x800 xt pe) csak nem 1 giga hanem 2 giga rammal. Azon hogy karistolgat a játék? -
PvE nem rossz wowban sem, a pvp részét tették véglegesen tönkre. Mondjuk lehet ki kéne próbálni lotro-t, mert age of conan meg warhammer is hónapok múlva jönaddig csinálni kellene vmit. :-) Gondolom azért nem túl erős a monszta szekció, mert senki nem elég kitartóan tápolja a monsztáját, inkább pvezik a hobbitjával. Mennyi szerver van, azokon mekkora a populáció? Ez a várak körül csoportosulunk hogy néz ki? Van ostrom? Várak adnak vmi bónuszt? Killekért jár rp, abból van a monsztának pont amiből vehet ezt azt? Eddig megmondom őszintén ez tartott vissza, hogy csak egy oldal van, a másik npc, de akkor ezekszerint mégsem. Szóval pvpről vmi bővebbet plz, meg azt hogy hogy lehet trialozni, meghívással csak?