43179
-
lourker #42459 Nem hangzik rosszul lehet triálozok egyet próbaként/az open bétát próbáltam az nem n nyűgözött le de a leírtak alapján nem lehet rossz/ -
#42458 Ha megvan a lvl 10 utána inditva a monsta karidat semmit nem kell csinálnod az "eredeti" kariddal,ha akarod hagyod lvl10-n.
A monsta karidat is lehet "tápolni"(képességek,kinézet,stb) de csak ott;Pvp területen.
A terület "pont elég" de a csaták inkább a várak körül csoportosulnak.
Azért a DAoC-t még semmi nem tudta ebben überelni,szerintem.
Szólózókat csak a "jó" oldalon láttam mivel a "gonosz" oldalon nem sok táp-kari volt.Inkább zergekés volt amit eddig láttam.
Szerintem kevesen nyomnak itt pvp-t,inkább pve;questekős,craftolós beállitottságú a játék.
Felüdülésnek jó a pvp de külön azért megvenni nem ajánlom.
Valahogy nagyon eltalálták a questeket,craftolást meg úgy az egész nagyon egyben van.
Ha akarsz kalandozni,questelni,craftolgatni akkor ez arra tökéletesen megfelel de a pvp miatt kár megvenni;bár igaz van egy hangulata amikor átlövöd egy nyomoronc kis hobbit szivét :D
Ja!A hanghatások,zenék nagyon ott vannak!
-
#42457 amugy bgken van isszonyt porges...thid, molvik...atlagba olyan 100v100ak mennek...veszett feelinges... -
#42456 na, aze classicon nics annyi bot...szal lehetunk mar vagy 2300an is:) hat toa az tenyleg tragedia... -
#42455 2,5k account?:-) Az olyan 1,5k ember. Hű,az a fénykornak még százalékban kifejezhető része. :-) -
#42454 epp azt olvasgatom a vn-en,hogy a budos mocskos oped minstrelek hogy kene nerfelni,mert kihasznaljak,hogy nem lehet oket cc-zni,csak stunolni:) -
#42453 rofl, us classicon prime timeba azert meg ossze jon 2,5k ember:) kb toaval is ennyien nyomjak csak 3 clusteren... -
#42452 Hanyan játszanak még daoccal? 3fg-t ki tud állítani minden oldal buffbotok nélkül?:) -
#42451 És mekkora a pvp terület? Zergelnek vagy szólóznak vagy group a group ellen? Felhúzol egy karit lvl10re és mehetsz pvpzni szörnyként, a jó kariddal nem is kell többet foglalkozni? -
#42450 Akit meg erdekel...
Uj szavazas van a mythicnel...
New Frontiers Territory Login Poll
The Dark Age of Camelot team is currently going through a detailed analysis of New Frontiers. Please select the option that best describes your feeling about the New Frontiers territory:
I do not wish to answer this poll.
New Frontiers is just fine.
Keep New Frontiers, but reduce the size of the region.
Keep New Frontiers, but cluster it across all servers.
Get rid of New Frontiers. I want a new area, smaller than New
Frontiers but larger than a battleground.
I don’t care what the territory is; just give me more things to do while I’m there.
I have no preferences with regard to the RvR territory.
I do not see my option on this list.
a vnboard-on a get rid of it vezet 64%al:) -
#42449 givf edit gomb!
xD -
#42448 Először is LOL! :P
Nah mivel 3 hete játszom igazán nem merültem bele a pvp-be csak kipróbáltam.
Egyenlőre csak egy lvl 29-s hunterem van.
Természetesen kipróbáltam szinte mindegyik class-t olyan lvl 10 erejéig.
A hunta szerintem nekem tökéletes választás a kevés időmre ami van a játékra.Jól haladós class.
Nah,hogy a pvp-ről is csöpögtessek egy kis nektarint...
2 ódal van :) a jó és a gonosz leegyszerűsitve :O
Jelen állás szerint a jó oldalon kezdesz(hobbit,human,elf,törpi...ööö asszem más nincs).
VISZONT ha eléred a lvl 10 szintet(ami pár óra játék kezdőként is)indithatsz monsta lényeket amik egybnől lvl 50-n kezdenek és azokkal csak pvp-zni lehet(kb olyan RvR területre kerülsz mint a DAoCban).
Lehetsz ijász(uruk-hai ork vagymi-mint a filmben voltak),pókok(távolsági támadás-mérget,csapdát köpködnek,etc),stalker(farkas vagymi ami stealthel-közelharci támadások),meg még 2 class(ork asszem meg a pipám tudja :) egyik olyan vezető féle class(buffer,demoralizál,stb a másik meg két egykezes fegyverrel állatkodik,rohamoz kb. mint a merc volt DAoCban.
Szóval lvl 10 után indithatod a monsta lényeket és nyomhatod a pvp-t.
Nah hát itt van rengetek quest,raid,stb pontokat amiből a lényed KINÉZETÉT! is változtatni tudod,képességeket venni neki,stb.
Viszont ha itt nem ragadsz le és végigviszed a karid lvl 50-ig akkor is idekerülsz pvpzni és a monsták ellen nyomhatod :D
Nekem nagyon tetszett,igaz egy lvl 50-s "jó" karaktek simán elintéz még az elején monstaként...szal érdemes lenne kipróbálnod.
Ha gondolod van trial kulcsom,szivesen odaadom.
Le lehet tölteni egy 7 napos trial verziót és ahhoz van kulcsom ha érdekel.
Van külön Lotro topic is,érdemes benézned,hogy ne itt spammoljunk :)
Megirom privben az msn cimem és este 9 körül felnézek azt ha van kérdésed...biztos van...akkor dumálunk.
Én csak ajánlani tudom.
Sokkal komolyabb játék a WoW-nál(komolyabb?nem igazán ez a jó szó rá de érettebb talán).
Nah sok a szöveg...
...a csokis süti jöhet! -
#42447 Köfi Mata!
Én sem tudnék kockulni melo mellett, csak unalmas pillanataim eltöltésére keresgélek valamit, hátha...
Még kérdeznék párat.A pvp-t, azaz pvmp-t vagy mi a poetsch-öt kicsit elmesélnéd hogy működik? Mi értelme van, rangot lépsz v cuccokért megy és itt is insta rendszerű?
Milyen a gépigénye a játéknak? Szereted a csokis sütit? -
#42446 Csabi mester!
Én kb 3 hete tolom a Lorto-t,nekem nagyon bejön a questelés,kalandozás egyenlőre.
Eddig ez a legjobban eltalált pve-game számomra,igaz kockulni nincs időm munka mellett;de nekem tökéletesen megfelel egyenlőre.
PvP része nekem pl. jobban bejön mint a WoW-féle de azért nem egy DAoC az tuti.
Minden jó benne van ami kell és nincs frusztráló,idegesitő quest.
Pl. farmolás,spawnra várás,leechelés,stb...ilyeneket nem tapasztaltam.
Hatalmas területek,nagyon jó questek;meg eleve ugye a Loto világa is nagyon el van találva.
Sokan csak a filmet ismerik vagy ne adj isten még a könyveket is elolvasták de azért az nem minden...
Én csak magasztalni tudom a játékot,Warhammer Online-ig eltengődöm vele :P
-
#42445 Sziasztok :)
Nem tudtok valami mmo-t ami alkalmas némi idő eltöltésére és nem DAoC vagy WoW? Hallottam a Lotro-ról, hogy pofás meg minden, de a pvp még a wownál is szarabb.. igy van-e? ;p Vagy van valami értelmes manapság? -
#42444 hááááááát... :D -
#42443 csak ezt a topikot legte át a boldog békés nagy család hangulat :-D -
#42442 jaja ez így igaz sajnos. Daocba sokkal családiasabb volt a légkör kivéve a sok anyázást freddyshouseon meg ircn :D jaj a régi szép emlékek.. :D -
lourker #42441 Persze magán a guilden belül általában ugyanúgy megvan egy jó társaság wow-ban is, de daocban a régi időkben szinte az egész servert ismerte az ember/legalább is a rvsr-ező részét/ volt egy feelingje az egésznek./wow-ban azért jóval "hígabb" a társaság mint daoc-ban volt, mondjuk ez valszinű azért is van mert jóval többen játszanak vele/ -
#42440 sajnos ez igaz, de ugyanúgy ki lehet alakitani egy baráti társaságot wowba is csak nem fogsz mindenkit ismerni, illetve nem is kell lévén daocba az rvr tartotta össze a communityt , a whineok , epeen növelés etc :)
nálunk wowba a magyar guildbe olyan 35 fős raider állomány van, hoyg a 25ös instákba mindig meglegyünk, és van kb 50 family tag akik csak a hangulat miatt vannak bent. Nem mondom hogy ugyanolyan társaság van mint daocba, mert más az egész hangulata, de legalább annyit nevetünk :)
ennek ellenére wart várom én is, mert pvp hiánycikk erősen -
Chris #42439 Aztán később vmi hasonlót játszottál meg wow-ban is felszívódás terén. :)
De mi is volt ez a festékes sztori? :D
-
#42438 Nem kell a kama, szerintem meg viragot is vettel :D -
lourker #42437 Hát Hangikám nem szép dolog ilyeneket felhozni!:D
AZ ilyen 1estés kisiklásokra senki nem emlékszik;p
-
#42436 festékért rofl -
#42435 Mid/Exc-rol miert mentel el? Akkor mar ecset volt biztos soron :D -
lourker #42434 Hát sokkal többen nem voltunk szvsz. Pryd/hib kb 10-12-en kezdtük(emlékeim szerint) jó hamar ki is alakult a magyar guild szinte mindenki be is lépett(csak aztán ugye elmentem festékért;D) -
#42433 Jaja, hanyan kezdtuk el teljes Exc/Pry-t beleszamolva? 40-en? -
lourker #42432 olyan jó közösség mint Daoc-ban már nem igen fog kialakulni sajnos, és nem csak aod-ra gondolok hanem az egész community jó volt /szvsz/ szinte mindenkit ismert az ember. Wow meg a rengeteg ember szerver miatt elég személytelen(márha lehet ilyet mondani egy játéknál;p) -
#42431 Remélem a Warhammerben is kialakul olyan jó kis banda(AoD)mint a DAoCban az nagyon bejövős lenne.
Csak ne legyen annyira "populáris" mint a WoW az már túl gazdaságos,akciós,mindenkiwowozik.húú :P -
#42430 ageofconanhu - itt van pár beszámoló magyar teszter(ek)től
nekem warhammerben van minden bizodalmam, bár egyelőre még arról se lehet igazán véleményt alkotni, mert még nagyon beta... -
lourker #42429 Age of Conan-t nem tesztelte esetleg valaki ?;o arról van valamilyen vélemény? -
#42428 pedig van benne jó kis pvp is, eddig még áll nálam:-) -
#42427 Bétáztam,de meguntam. -
#42426 Meglessük azt is majd :D -
#42425 Pirates of Burning Sea megy nálam jelenleg, jó kis kalózos mmo, egyenlőre feelinges..:) -
#42424 Én tök jól elvagyok most a Lotro-ban.
Legalább más mint a WoW mert abba kicsit belefáradtam már.
Tudok adni egy keyt a trial-acchoz ha vkit érdekel és kipróbálná.
-
Rockety #42423 egyébként bluekék :d -
Rockety #42422 lotroban mi a pálya, egy rakás szar pve game :ð< -
#42421 grats:)
en vagy 4 honapja szedtem le:P
BUEK mindenkinek! -
#42420 xD Buék be!