43179
-
#42659 Párra még én is, nosztalgia rulez :) -
#42658 Egy párra tudom a választ. Á,régi szép idők. -
#42657 Hehe olvasgatok egy OF trivia topikot kegyetlen dolgok voltak akkor ugy erzem: (szosszenetek)
- It was called Mastery of water i believe... but yah that was the saddest RA ever IMO. Considering 99% of all rvr happened in hib, and there was like a total of two spots with any water (actually 3 now that I think of it)...
- "How many times does an archer have to shoot a lvl 42 caster to kill him? "
- how many minutes did it take to run from Druim Ligen to the Alb milegate without a bard?
- And the portal Ceremony happened every 12-15 minutes. A few times this one hunter named sillie would volley the Sauvage Portal pad and hit the Portal wizards, they would run out, then when they came back the whole thing was screwed up and it took 1/2 a day to get it fixed
- What did the term "Wizzies walking" signify in Albion?
- Which OF Keep design was the hardest to Take and why? Alb, Hib, or Mid? - Tough one on the keep, id say its a personal thign though and say it was Hibernias ebcause of the spinning ramp, oh how i love those keeps compared to current. - Ding Ding Ding, my thoughts as well, spinning ramp was a PITA to get up and when it was laggy you could die VERY easily due to falling off + the Stun nukers at the top, and chanter PBAOE at the top as well!
- what was Battleground 2's name
- As a stealther, what was the worst thing you could do while sitting on the pad waiting to port? (Other than forgetting the necklace and your stupid bot)
- What was the most God-awful frustrating mob in the Frontier that would nuke you out of stealth from 43 miles away?
- Anyone remember the spot in Forest Sauvage from where you could treb the portal pad in Sauvage and kill the portal necklace merchant?
-How far would the PK guards chase you if you happened to aggro them by mistake? -
#42656 No akkor majd egyeztetünk ha gondolod, mert lehet én benne lennék egy ilyesmibe :) -
#42655 teljesen komoly, es remelem hamarosan(1-2ho):) -
#42654 Hűha :)
Ez mennyire lehet komoly és mikor jönne? :) -
#42653 Nekem NF maradt ki, vagy 4x voltam kint guildgrouppal rp farmolni. :) Viszont az első 50esem 2 év volt, szóval egyáltalán nem segges. :) A kérdésedre meg majd okosok válaszolnak. :) -
#42652 lehet segges, en pont akkor lettem eloszor lv50 amikor kijott az nf, teruletileg mekkora volt of nfhez kepest? -
#42651 Rofl, ezek szerint már zavarja őket, hogy egyes freeshardokon többen vannak mint egy-egy hivatalos szerveren :) -
#42650 http://www.camelotherald.com/polls/
Lehet szavazin, hogy legyen e uj server type, OF,old system,,old classok, no toa -
-
warbar #42648 detto :) -
#42647 Ez kama. Csak nem kell gyerek project :D -
#42646 Az élet szívás 30 fölött. Nekem még van egy jó évem. :) -
#42645 gyerek? oO
guild alapú -
warbar #42644 olvasd el a privát üzeneteket arwi -
#42643 Offline vagyok. Megy a gyerek projekt, ez teljesen kifacsar. Leginkább a favágáshoz tudnám hasonlítani. -.-
Szóval Arwen, nem nem wowozok olyan február közepe óta. Meg enem tolok most semmi mmot, aocra talán rámozdulok, de ez több tényezőtől is függ még.
Viszont AoC kérdésem lenne. A pvp guild vagy frakció alapú, vagy egyéb? -
Arwenke #42642 Most akor preorder, hogy mukodik? Elore meg kell vennem a jatekot es megjeleneskor meg kapom, addig meg lesz egy kodom amivel hamrabb eltudok majd kezdeni jatszani? -
#42641 egyes felre ertesek elkerulese vegett, en is az 576bol vettem 3 preorder gamet(haveroknak) mind a 3ban benne a szoveg,amit sonic is irt,hogy CE, de ha megsem az lesz, mert pl csak retail lesz, az sem gaz,mert minden preorder dobozba van 3 kod belul...1 open beta kod, egy head start kod, es bonus item kod...amit a war-eu honlapjan krealt accod alatt kell beirni...ergo akar cet fogsz kapni a vegen akar retailt, ezzel a 3 koddal mindenkepp rendelkezni fogsz. -
Chris #42640 Persze ezt nem rád értem, hanem random ödönkére. -
Chris #42639 Kiváló magyar üzletpolitika. Nem adnak semmi infot arról, hogy mire fizettél ki első részletet, megveszed, aztán majd a szádat tátod mikor ki kell egészíteni 30 eHUF-ra az összeget azért, hogy legyen egy barbáros kitűződ meg egy szőnyegméretű pvc térképed, amit jobb esetben minden jóérzésű 10 év feletti ember a szekrény legmélyére hajít kibontás után. Többiek meg megveszik harmadáron ugyanazt és ugyanannyira fognak neki örülni. :D
-
warbar #42638 a játékkészitők szóljanak belőled -
#42637 igen, tudom tesztelem első fázistól a bétát :) de, szerintem egy bizonyos szintű farm/grind elkerülhetetlen mindegyik mmoba, a lényeg az, hogy ezt olyan contentbe építsék bele, hogy szórakoztató legyen, valamilyen szinten daocba is farmolod a realmpointot, csak nem foglalkozol vele, mert baromi élvezetes az rvr, ha itt sem lesz másképp, akkor én szó szerint "szarok a farmra" :P -
warbar #42636 ez a játék nem arról fog szólni hogy 6 hónapig ütöd ugyanazt a mobot 0.00001% xp-ért hanem az RvR van középpontban énis keveslem mmo-hoz képest de ott van például a GW. Nemolyan rossz az ha nem a farmról szól a game hanem a pvp-t teszi előtérbe -
#42635 15-20 nap played-time gondolom, bár így is túlzás egy friss mmonál, ahol még semmit nem ismersz pláne kényelmes tempóban, szvsz ez valami téves info -
#42634 Nekem semmit, én a ce miatt rendeltem elő, csak mikor rákérdeztem az 576-ban (miután a cdgalaxisban már elfogyott), hogy akkor most ez sima retail vagy ce csak néztek ki a fejükből, mondom jólvan mind1 legrosszabb esetben is lesz game, hazamentem kibontottam kis füzetben az első mondat, hogy ez a preorder box ce-ra jogosít, na most akkor wtf? :) Ugyanakkor elég fura, hogy cdgalaxisban fél nap alatt kb. elfogyott a ce preorder box, 576ban meg szakadásig megvoltak pakolva preorder boxokkal (ami elvileg ugyancsak ce) a polcok. -
warbar #42633 pláne hogy azt igérik nyugodt játékkal 15-20 nap egy maxos kari mert az RvR a lényeg -
Chris #42632 Na azért meszet nem ettem, hogy hitelezzek ilyen nevenincs kiskereskedőknek. Nem értem ezt a hypeot a játék körül, ha megjelenik el kell battyogni megvenni vagy megrendelni gamerslootról. Mit számít ha vki 1 héttel korábban elkezdhet játszani? -
warbar #42631 elvileg október 10-15-re van beharangozva :) -
#42630 januárba már lehet lesz belőle valami, szal jó idig kitart majd az AOC:-)
-
Arwenke #42629 Warhammer az majd valamikor ev vegen lesz? Esetleg csak jovore? -
#42628 ez is igaz :P -
#42627 semmi gond nem lesz belőle:-)
annyival kevesebbet fognak elkérni tőled és kapsz egy ret boxot..:-)
te meg megveszed, mert a franc akar várni 1,5 hetet a külföldi megjövetelre:-) -
#42626 hajaj, lesz itt anyázás warhammerrel is kapcs, mikor majd kiderül, hogy bezony 576 nem is forgalmaz esetleg (annyi) ce-t :P holott az általuk forgalmazott preorder boxban teljesen érthetően levan írva, hogy ce-re jogosultál a megvételkor :) -
Chris #42625 Felületesen beleolvasva a fórumán írt dolgokba kicsit úgy tűnik, mintha a kereskedők a zavarosban halásznának ezekkel a pre-order, early access, collectors edition, stb verziókkal. Fura amúgy ez az early access is, hogy még plusz xp-t és staminát adó vmilyen tárgyat is adnak a korai kezdés mellé. -
#42624 hmm én cd galaxys-nál csináltam egy előrendelést, vajon az illik erre? vagy ott csak maga a cdgalaxys rögzítette az igényem és ha lesz akkor majd küldik és bukom az early acces-t?
-
Arwenke #42623 Akkor ebbol lesz egy pre-order, max ha nem jon be megy a tobbi kozze a polcra.:)
Ti amugy meg WoWztok? -
Chris #42622 Tuti már vmi távoli szerveren ismeretlenségbe burkolózva húzza a paláját. :D
-
#42621 te nagyon bujkálsz :) semmi wow semmi mmo? bírod e? ;) -
#42620 If you pre-order the game you will be allowed into the world of Hyboria several days prior to the official opening of the servers, which is set for May 20th in North-America and May 23rd in Europe. This is what we call the Early Access program.
By pre-ordering the game from a retailer that retailer will supply you with a pre-order key. You can use this key to purchase Early Access from the Funcom website for $5 / 5€.
Note that Early Access is exclusively available to those who pre-order. The characters you create during your Early Access period will still be available to you once the servers officially open. Early Access will require you to download the game yourself.
The dates for Early Access are as follows:
Europe: Registration and sales of Early Access open on May 2nd. Download of the client for early access from May 16th, and you can start playing from May 20th.