Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlenül megalázó volt, amit az a sniperes csóka a rablókkal művelt.
De szép bauxit, honnan van?
Alapvetően csak egy szimpla akciófilm, de nekem tetszett. Butler hozta a szokásosat, és ez a géppel kényszerleszállás a Fülöp-szigeteken, plusz a helyi terrorista milíciák, akik fenyegetik őket, elég jól meg tudta teremteni a feszültséget. Az exkommandós fegyenc, aki a gépen utazott meg csak rátett egy lapáttal a hangulatra.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.02.01. 11:07:39
[merlinw.org]
Eleg nagy csalodas volt a film, ez egy kozepes, es eleg erdektelen detektiv tortenet, egy atlag akciohoz foszereplovel, akire raktak egy Batman jelmezt.
Es szerencsetlen Batman meg meg sem oldja a rejtely, az elso perctol az utolsoig az orranal fogva vezetik, es KIZAROLAG csak azokat a rejtelyeket oldja meg, amiket a Riddler akarja hogy megoldjon.
A DC pedig tovabbra is keveri a realizmust a sotet es pesszimista tonussal, semmi realizmus nincs itt, csak depressziv az egesz.
De azert vannak pozitivumok is. A szereplo garda tetszett. Robert Pattison jol alakitja Batmant, de azert illett volna gyurnia kicsit a szerephez. Vagy ha mar nem tette meg, legalabb ne mutogassa a nyeszlett felsotestet😊
A Pingvin lett a legjobb, de a tobbiek is tetszettek. De tul sokan vannak a filmben, es igy elvesznek a tomegben. Legalabb ket filmre eszet kellett volna huzni ezt a gardat. A DC folyamatosan ugyanazt a hibat koveti el, hogy ugy akarjak utolerni a konkurenciat, hogy mindent 1 filmbe probalnak suriteni...
Erre a filmre ugy tekintek, mint az 1992-es Batman Returns ujra feldolgozasa, es a regebbi verzio meg ma is sokkal jobban tetszik, sokkal stilusosabb es jobban lekoti a figyelmem.
Azert nem tragikus, 2 orat meger, ha nincsen semmi jobb.
6/10
Ui:Az egy zenei trilogyia ha valakit érdekel esetleg
https://youtu.be/J6-uxwFP5DU
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.01.28. 23:52:37
Breaking News (2004)
Még mielőtt elkezdődne már szarul sül el egy rablás és azonnal tűzprbaj alakul ki az utcán a rendőrökkel. Majd fölveszik, ahogy egy utcai járőr azonnal megadja magát és fejbelövik. Az emberek elvesztik bizalmukat bennük így a hajtóvadászatnak mégtöbb szerepe van.
Azt hittem nagy, grandiózus jelenetekkel lesz tele, de To gyorsan beterelte őket egy épület komplexumba, ahol a film nagyrésze telt. Br kicsit eröltetettnek éreztem ,hogy ennyire tehetetlenek a rendőrök az egész film alatt, ettől függetlenül igazán jó volt. Jó akciókkal és karakterekkel...
7/10
Mad Detective (2007)
Egy volt és egy új nyomozó összefognak, hogy megoldják egy másik nyomozó eltünéses esetét. Az ex-rendőr állítása szerint láátja az emberek belső, igazi énjét.
Elég hihetetlne, hogy a látottak alapján ilyen embert a rendőrség közelébe engednének. Ettől függetlenül kicsit csalódtam, mert nyomozósabbra vették a bulit az akció helyett. Közép tájon kicsit elvesztettek, elég érdektelenbe fordult át, de a végére vissza tudott húzni.
6/10
Life Without Principle (2011)
Három történet hrom emberről. Egy gengszter, egy zsaru és egy bankár története, akik a gazdasági válság közepette próbálnak meg túlélni.
Úgy érzem a válságra próbált reflektálni valamit To, de egy kicsit elment mellettem a sztori. Jövünk, megyünk, pénz itt, pénz ott, tőzsde, rengeteg szakzsargon elhangzik és az emberek örjöngenek. Azt hittem jobban összefonódnak majd az események, de eléggé szeparáltan voltak kezelve. A vége érdekes volt, de igazáából ennyi...
5/10
Drug War (2012)
A drog termelők fönőkét elkapják és hogy mentse magát együtt működik a rendőrökkel, hogy feljebb jussanak a létrán.
Az előző próbálkozásokhoz képest ez már érdekesebbnek hangzott ám a végére ez is ellaposodott. Jellegtelen karakterek mindenfelé, amit csak a jobb akció jelenetek mentenek meg...
5/10
Blind Detective (2013)
Egy vak ex-nyomozó összefog egy új nyomozóval, hogy megtalálják annak egy régi barátját. És menet közben egy gyilkossg sorozatra is fény derül.
To fogta a Mad Detective egyes paneleit és egy új filmet csinált belőle. Csak most kivételesen komikus oldalról fogta meg a dolgot. Szegény Andy Launak ilyen szarban kellett szerepelnie. Teljes mélypont. Borzasztó dramaturgia és karakterek sorozata. Semmi menthető nincs benne...
3/10
Three (2016)
Egy bünözőt fejbe lőnek a letartóztatás alatt, de nem hal bele. Kórházba viszik, de a műtét előtt magához tér és elutasítja a műtétet. A kórhzban várnak a rendőrökkel, hogy a társai eljöjjenek és megmentsék...
Annyira jó ez a film, hogy menet közben jöttem rá, hogy én ezt 5 éve már láttam. A végén van egy nagy szabadítás, ami tele van lassítással. De mintha nem lett volna pénz nagy sebbességű kamerára ezért a színészek próbálják eladni a lassítást. Tök fura. És ha belegondolsz tök elbaszott próbálkozás a szöktetésre.
5/10
Csalódtam, mert állítólag kurva jó filmjei vannak Tonak, de ez most nem jött össze. Folytatásra felkészül Park Chan Wook. Ő biztos jobb lesz....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2023.01.28. 02:43:28
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
(2023.01.20) (106 perc, amerikai) - Animation, Adventure, Comedy - (imdb) -- G+
//VÉLEMÉNY, SAJÁT LEÍRÁS:
---
Örök tanulság: szerencse nem létezik balszerencse nélkül.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<2022>2022> - https://www.imdb.com/title/tt21187542/ + https://mydramalist.com/718995-table-for-six -- "飯戲攻心" (Fan Xi Gong Xin) - (Table for Six) - (-) - 8/10
(2023.01.21) (118 perc, kínai) - Comedy, Romance - (imdb) - Comedy, Romance - (mydramalist) -- 15+
---
Kellemes, szórakoztató film volt. Szinte végig egy helyszínes a történet, de a karakterek közti dinamika és beszélgetések, a fortyogó érzelmek miatt ez semmit sem von le az értékéből.
Lin Min Chent nagyon jó volt nézegetni.
<2023>2023> - https://www.imdb.com/title/tt22352848/ + https://mydramalist.com/704315-jung-yi -- "정이" (Jungyi) - (Jung_E) - (-) - 7/10
(2023.01.23) (100 perc, dél-koreai) - Action, Adventure, Drama - (imdb) - Action, Sci-Fi, War - (mydramalist) -- 13+
---
Nekem bejött a sztori - még úgyis, hogy kezdetben hibának róttam fel azt, hogy az utolsó akcióját akarták rekonstruálni és "kijavítani", és hogy az egész gyakorlatilag arra épült, hogy egykor hősi és emberi katona/gyilkológép valójában egyetlen gyermekéért küzdő anya volt.
A rövid játékidő magyarázta és igazolta is a történet papír-vékonyságát, de ugyanakkor nem hagyott légüres teret, a végére pedig jól felpörgött...
Szerintem, néhol kevés volt a CGI/VFX-re a pénz (Dél-Korea, ritkán szórják a pénzt), máshol meg szuperül lett hozva a kötelező (harcok, és alapvetően a mozgások), a környezetet is jól megalkották.
A Jurassic Parkos jelenet a végén akár folytatást is sugallhatna, de a robotikában és az örökké hozzá társított emberiességben ennyi volt - szerintem.
Filmeknél annyiban más a helyzet, hogy ott még minden elérhető, de annyi fos film van, hogy pénzt nem ér meg. Pár olyan címre beülök moziba, amelyekről biztos vagyok, hogy tetszeni fog vagy látványos, de a többi hulladékért kár fizetni.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2023.01.24. 09:19:52
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egyébként meg az beszéljen aki nem lopta szét az internetet a ~2008 előtt 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.01.22. 04:43:10
[merlinw.org]
teljesen felejthető valami. Bő 70 percig bírtam, az utolsó 20 percre teljesen elvesztettek. Yeon Sang Honak így elég fura filmográfiája van ezzel. A Psychokinesis és a Hellbound jó volt, Peninsula és ez meg szar...
4/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez a kép elég jol megmutatja, hogy mi a helyzet.
Én is amikor megjelent a netflix elöfizettek rá a 4K csomagra, tökéletes kép és hang jogtiszta filmek, aztán amiota már anyni streaming szolgáltato van mint égen a csillag, és kiszedték a netflixbol a saját filmeket meg csak ott jelennek meg egyes filmek, igy nem fogok a teljes fizetésem erre költeni, hogy mindegyiknél legyen elöfizetésem, meg mellette mondjuk digi és internet elöfizetés és spoty.
Sokkal egyszerübb és gyorsabb a torrenten megvan minden egyhelyen, ha nem volt nekik jo, hogy sokan felhagytak a torrentezéssel az elején amiatt mert megfizethetően kaptak rengeteg jo filmet egyhelyen akkor most nézzék meg , hogy mivé vált igy.
Simán megoldhato lett volna, hogy egy közös platformon marad minden film és a nézetség alapján a betévelt osztották volna el gyártok és kiadok között, de ne igy, hogy minden kiado saját streamnet ad ki.
33 600 Ft-ot költöttem Spotify-ra
32 280 Ft-ot költöttem Youtube Premiumra
53 400 Ft-ot költöttem Netflix 4K family-re (amiből havi 1000 Ft-ot ad egyik haverom)
Vettem kb. 65 000 Ft értékben PSN játékokat (Köztük 60 dolcsiért a God of War: Ragnarök, meg jópár dolcsi Fortnite V-Bucks sajnos...)
de néha muszáj az nCore-ról töltenem filmet, vagy GoG játékot is szoktam tölteni, ez ilyen. Tudod, szavazz a pénztárcáddal! Ami jó arra adj pénzt, ezzel támogatva őket
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.01.21. 18:01:06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
https://videa.hu/videok/film-animacio/szelsoseg-polar-2019-hunsub-lisboa-drama-fantasy-krimi-sci-m0oKWHTkLTgwRHw7
https://videa.hu/videok/film-animacio/szelsoseg-hun.sub-2019-akcio-krimi-Fu6DpskYpQZ0HDdV
, de ha nem kell a magyar felirat/szinkron akkor a többiek által ajánlott rarbg a befutó.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.01.17. 18:14:51
(2023.01.06) (131 perc, amerikai) - Comedy, Crime, Drama - (imdb) -- 13+
---
Ana de Armas kiváló volt.
A film hosszú, de nem unalmas, a főbb szereplők - bár nem lettek nagyon mélyen megismertetve - érdekesek is voltak.
Jó kis nyomozós film, Daniel Craiggel a főszerepben.
<2009>2009> - https://www.imdb.com/title/tt1209377/ -- "Beautiful Kate" - (Beautiful Kate) - 7/10
(2023.01.06) (101 perc, ausztrál) - Drama, Mystery - (imdb) -- 18+
---
Hősünk hazatér a jegyesével a városból egy kietlen farmra, ahol édesapja (akit sosem szólított apjának) haldoklik, és ahol fiatalkori, elnyomott emlékei sejlenek fel a problémás ikertestvéréről, vérfertőzésről, gyilkosságról és öngyilkosságról, és gyűlöletről.
Érzékeny nézőnek mindenképp nehéz film.
<2022>2022> - https://www.imdb.com/title/tt15721088/ -- "High Heat" - (High Heat) - 4/10
(2023.01.14) (84 perc, amerikai) - Action, Comedy - (imdb) -- 18+
---
Oké, nem volt túl fényes, de olyan hangulatban voltam, hogy belefért - ráadásul Olga Kurylenko feszes szerkóban volt dögös ex-KGB, szóval, ja.
<2022>2022> - https://www.imdb.com/title/tt11564570/ -- "Glass Onion - Knives Out" - (Tőrbe ejtve: Üveghagyma) - 7/10
(2023.01.15) (142 perc, amerikai) - Comedy, Crime, Drama - (imdb) -- 13+
---
Oké, Janelle Monáe (elsőként látott) karót nyelt és nem kicsit ellenszenves karaktere magyarázatot kap a film második felében.
Nyugodtan elmondható, hogy ő volt a legjobb szereplője a filmnek. A film végi pózolás sok volt, de amúgy még vonzó is a csaj - kár, hogy a szexuális orientáltsága "rendbontó". 😊
<1991>1991> - https://www.imdb.com/title/tt0102062/ -- "Caged Fear" - (Lázadás a női börtönben) - 5/10
(2023.01.16) (99 perc, amerikai) - Action, Thriller - (imdb) -- 18+
---
Közepes flick volt, de amolyan 90-es évekbeli módra
http://rarbg.to/torrent/7t8r1kj
https://www.google.com/search?q=%22Polar%22+-+2019+online
Mads Mikkelsen főszereplésével. John Wick ehhez képest kiscserkész. Netflix. Nézzétek, kurv@ jó.
Chucky meets Terminator. Semmi olyan amit ne láttunk volna már máshol, a bodycount is nagyon karcsú, de mégis végig szórakoztató B film. De ebből sokkal többet is ki lehetett volna hozni.
6/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Kellemes meglepetés, mi több: kifejezetten jó. Mindezt annak ellenére, hogy személy szerint a filmben is látható szintű fine dining-ot a világ leghaszontalanabb dolgai közé sorolom, mely gyakorlatilag egy rendkívül jól marketingelt művészeti irányzék, a belemagyarázott hátterű és gyakran irreális értékű absztrakt festményekkel valahol egy polcon. A legjobb, hogy ezt a filmet még Sid, a lajhár, akarom mondani miss Joy sem tudta rossz irányba pöckölni, mert a sztori tényleg üdítő, amihez a rendezés és a színészveteránok egyaránt jól simulnak.
10/8
Egy ideje szemeztem vele netflixen. Azon filmek, sorozatok közé tartozik, ami már a címével vagy egy poszterrel felhívja a figyelmemet rá. Itt persze elég egyértelmű volt, hogy milyen sztori lesz. Az elején még találgattam, hogy most milyen felállás lesz a fiúk és a csajok között, mert nem volt teljesen egyértelmű. A végével nem vagyok teljesen kibékülve, sőt, zavar is hogy ezt választották.
Ettől függetlenül egy szép élmény volt. Randi filmnek amúgy tökéletesen hangulatba hoz....
7/10
én csalódtam. És elég nagyot. Az első óra jól elment, ott nem volt baj. Csak aztán mikor elkezdődtek a galibák ott már erősen mentünk lefelé. A család erölködései annyira nem jöttek be, mint az a kevés dolog, amit a külvilágról csepegtettek. Lupita Nyong'o meg ezzel a hosszabb hajjal elég jól nézettk... 😄
5/10
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.01.05. 15:05:18
[merlinw.org]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Még friss, így nem írok róla semmit, de a levegőben lóg a kérdés: az év első napján megkaptuk az év legjobb sorozatát? 😊
[merlinw.org]
Ha lehetne kapni, akkor STEAM-re be is szerezném. Dobozosért horror árat kérhetnek az egyik legjobb epizódért.
Tetszett még, hogy a 80-90-es évek filmreceptje is ott lapult a felszín alatt.