Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez

ez a kép elég jol megmutatja, hogy mi a helyzet.
Én is amikor megjelent a netflix elöfizettek rá a 4K csomagra, tökéletes kép és hang jogtiszta filmek, aztán amiota már anyni streaming szolgáltato van mint égen a csillag, és kiszedték a netflixbol a saját filmeket meg csak ott jelennek meg egyes filmek, igy nem fogok a teljes fizetésem erre költeni, hogy mindegyiknél legyen elöfizetésem, meg mellette mondjuk digi és internet elöfizetés és spoty.

Sokkal egyszerübb és gyorsabb a torrenten megvan minden egyhelyen, ha nem volt nekik jo, hogy sokan felhagytak a torrentezéssel az elején amiatt mert megfizethetően kaptak rengeteg jo filmet egyhelyen akkor most nézzék meg , hogy mivé vált igy.

Simán megoldhato lett volna, hogy egy közös platformon marad minden film és a nézetség alapján a betévelt osztották volna el gyártok és kiadok között, de ne igy, hogy minden kiado saját streamnet ad ki.
tigeroo
2022-ben
33 600 Ft-ot költöttem Spotify-ra
32 280 Ft-ot költöttem Youtube Premiumra
53 400 Ft-ot költöttem Netflix 4K family-re (amiből havi 1000 Ft-ot ad egyik haverom)
Vettem kb. 65 000 Ft értékben PSN játékokat (Köztük 60 dolcsiért a God of War: Ragnarök, meg jópár dolcsi Fortnite V-Bucks sajnos...)

de néha muszáj az nCore-ról töltenem filmet, vagy GoG játékot is szoktam tölteni, ez ilyen. Tudod, szavazz a pénztárcáddal! Ami jó arra adj pénzt, ezzel támogatva őket
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.01.21. 18:01:06
Fura vagy képmutató, nem is tudom hogy torrent oldalakat ajánlgattok filmekhez, amik filléres költségnek számítanak, miközben a játékkalózkodás meg hú de csúnya dolog. Nem fordítva kéne lennie? A drága játékot vegyük meg steamen mert úgy tisztességes, az olcsó filmet torrentezzük le orosz oldalakról. Hogy van ez? Nekem mióta van Netflixes előfizetésem sosem okoz gondot hogy mit nézzek, meg hol nézzek. Nyilván nincs minden fent ott sem, no de hacsak nem elérhetetlen másként egy átlag film árát bárki ki tudja fizetni. Itt inkább az a gond hogy nem akarják, talán éppen azért mert olcsó szórakozás, hát miért ne legyen teljesen olcsó? Azt hiszem az internet korlátlansága miatt gyakrabban választjuk a könnyebb utat...
IMYke2.0.0.0
Az is jó hely - nálam filmeknél a 2. hely.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

ximix
Nem ismerem őket, de nem árt ha minden blokkoló aktív a böngészőben.
Amúgy volt ott lejjebb egy videa találat is ha jól láttam
https://videa.hu/videok/film-animacio/szelsoseg-polar-2019-hunsub-lisboa-drama-fantasy-krimi-sci-m0oKWHTkLTgwRHw7

https://videa.hu/videok/film-animacio/szelsoseg-hun.sub-2019-akcio-krimi-Fu6DpskYpQZ0HDdV
, de ha nem kell a magyar felirat/szinkron akkor a többiek által ajánlott rarbg a befutó.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.01.17. 18:14:51
IMYke2.0.0.0
<2019> - https://www.imdb.com/title/tt8946378/ -- "Knives Out" - (Tőrbe ejtve) - 7/10
(2023.01.06) (131 perc, amerikai) - Comedy, Crime, Drama - (imdb) -- 13+

//VÉLEMÉNY, SAJÁT LEÍRÁS:
---
Ana de Armas kiváló volt.
A film hosszú, de nem unalmas, a főbb szereplők - bár nem lettek nagyon mélyen megismertetve - érdekesek is voltak.
Jó kis nyomozós film, Daniel Craiggel a főszerepben.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<2009> - https://www.imdb.com/title/tt1209377/ -- "Beautiful Kate" - (Beautiful Kate) - 7/10
(2023.01.06) (101 perc, ausztrál) - Drama, Mystery - (imdb) -- 18+

---
Hősünk hazatér a jegyesével a városból egy kietlen farmra, ahol édesapja (akit sosem szólított apjának) haldoklik, és ahol fiatalkori, elnyomott emlékei sejlenek fel a problémás ikertestvéréről, vérfertőzésről, gyilkosságról és öngyilkosságról, és gyűlöletről.

Érzékeny nézőnek mindenképp nehéz film.

<2022> - https://www.imdb.com/title/tt15721088/ -- "High Heat" - (High Heat) - 4/10
(2023.01.14) (84 perc, amerikai) - Action, Comedy - (imdb) -- 18+

---
Oké, nem volt túl fényes, de olyan hangulatban voltam, hogy belefért - ráadásul Olga Kurylenko feszes szerkóban volt dögös ex-KGB, szóval, ja.

<2022> - https://www.imdb.com/title/tt11564570/ -- "Glass Onion - Knives Out" - (Tőrbe ejtve: Üveghagyma) - 7/10
(2023.01.15) (142 perc, amerikai) - Comedy, Crime, Drama - (imdb) -- 13+

---
Oké, Janelle Monáe (elsőként látott) karót nyelt és nem kicsit ellenszenves karaktere magyarázatot kap a film második felében.
Nyugodtan elmondható, hogy ő volt a legjobb szereplője a filmnek. A film végi pózolás sok volt, de amúgy még vonzó is a csaj - kár, hogy a szexuális orientáltsága "rendbontó". 😊

<1991> - https://www.imdb.com/title/tt0102062/ -- "Caged Fear" - (Lázadás a női börtönben) - 5/10
(2023.01.16) (99 perc, amerikai) - Action, Thriller - (imdb) -- 18+

---
Közepes flick volt, de amolyan 90-es évekbeli módra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A rarbg a legjobb forrás - legalább 10 éve használom.

Köszi!

a rarbg tuti jó, nem tudom hogy fog jönni:
http://rarbg.to/torrent/7t8r1kj
Uhhhh. Ezek az oldalak mennyire megbízhatóak? A filmek minősége milyen? Én még életemben nem néztem így filmet (csakatorrent).

CSOCSO
Ja ezt mar lattam. Felejtheto. John Wick sokkal erdekesebb volt.
CSOCSO
Csak en vagyok beleszerelmesedbe a nagy szemeibe? Mondjuk inkabb fiatalabbkent tetszett.
ximix
Off
Gugli első találatai zömével sarki zöldséges tékák az elején
https://www.google.com/search?q=%22Polar%22+-+2019+online
Hát ez nincs a tékában.

IMYke2.0.0.0
A hozzám hasonlóknak, akik nem magyar címmel és nem Netflixeznek: "Polar" - 2019

Szélsőség.
Mads Mikkelsen főszereplésével. John Wick ehhez képest kiscserkész. Netflix. Nézzétek, kurv@ jó.
M3gan

Chucky meets Terminator. Semmi olyan amit ne láttunk volna már máshol, a bodycount is nagyon karcsú, de mégis végig szórakoztató B film. De ebből sokkal többet is ki lehetett volna hozni.

6/10

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

A Menü (The Menu)

Kellemes meglepetés, mi több: kifejezetten jó. Mindezt annak ellenére, hogy személy szerint a filmben is látható szintű fine dining-ot a világ leghaszontalanabb dolgai közé sorolom, mely gyakorlatilag egy rendkívül jól marketingelt művészeti irányzék, a belemagyarázott hátterű és gyakran irreális értékű absztrakt festményekkel valahol egy polcon. A legjobb, hogy ezt a filmet még Sid, a lajhár, akarom mondani miss Joy sem tudta rossz irányba pöckölni, mert a sztori tényleg üdítő, amihez a rendezés és a színészveteránok egyaránt jól simulnak.

10/8
Időutazó felesége - ez egy szörnyű film, még pár sör után is
LasDen
20th century girl

Egy ideje szemeztem vele netflixen. Azon filmek, sorozatok közé tartozik, ami már a címével vagy egy poszterrel felhívja a figyelmemet rá. Itt persze elég egyértelmű volt, hogy milyen sztori lesz. Az elején még találgattam, hogy most milyen felállás lesz a fiúk és a csajok között, mert nem volt teljesen egyértelmű. A végével nem vagyok teljesen kibékülve, sőt, zavar is hogy ezt választották.
Néha a giccses, meseszerű befejezés sokkal jobban pengeti meg a húrokat.

Ettől függetlenül egy szép élmény volt. Randi filmnek amúgy tökéletesen hangulatba hoz....

7/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Us

én csalódtam. És elég nagyot. Az első óra jól elment, ott nem volt baj. Csak aztán mikor elkezdődtek a galibák ott már erősen mentünk lefelé. A család erölködései annyira nem jöttek be, mint az a kevés dolog, amit a külvilágról csepegtettek. Lupita Nyong'o meg ezzel a hosszabb hajjal elég jól nézettk... 😄

5/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
Én láttam a moziban, a lényege hogy a konzumerizmus nyert az öncélú művészet felett? 😄 Nekem is tetszett amúgy, de sok baromság volt benne.
CSOCSO
Ezt a Menu filmet valaki megleste mar? Nem tudom mire ertekelni. Szar-fos baromsag de valahogy megis tetszett. Egyszer nem ereztem, hogy ki akarom kapcsolni de remelem soha a budos eletbe nem kell megegyszer vegignezni. Sot. Remelem hasonlot se. 10/10 😄😄😄
MerlinW
A kritikát magasról, mindig. Nekem tetszett. Telexet meg kritika forrásnak tekinteni, na de komolyan 😄
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.01.05. 15:05:18

[merlinw.org]

VinylToy
A kritika szerint nem, és mivel én is megnéztem szerintem sem.

Erős közepes.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Kaleidoscope (Netflix)

Még friss, így nem írok róla semmit, de a levegőben lóg a kérdés: az év első napján megkaptuk az év legjobb sorozatát? 😊

[merlinw.org]

LasDen
C I N E M A T I C

IMYke2.0.0.0
😊))

Ha lehetne kapni, akkor STEAM-re be is szerezném. Dobozosért horror árat kérhetnek az egyik legjobb epizódért.

IMYke2.0.0.0
Igen, ott és akkor kifejezetten érdekes és üdítő élmény volt - https://www.imdb.com/title/tt9288030/
Tetszett még, hogy a 80-90-es évek filmreceptje is ott lapult a felszín alatt.

LasDen

mégvadabbdisznó
Én meg a Wolfenstein-t (2009) nyomtam most végig párszor... épp te magyarítottad. <#vigyor>

De szép bauxit, honnan van?

LasDen
úgy látom reacher bejött....

IMYke2.0.0.0
Idén - eddigi önmagamhoz képest - többet játszottam (NIOH 2, naaagyon sokat), mint korábban, így kevesebb sorozatot (18) és filmet (87) láttam, de ennek ellenére az idei legjobbak, számomra:

IMYke2.0.0.0
https://movlie.org/

"How to play
Guess the movie in six tries.

Each guess reveals another screenshot of the movie."

//2. próbálkozásra eltaláltam, hogy melyik HP filmről van szó. A következő filmre várni kell. S értelemszerűen, mindenkinek mást dob.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.12.30. 16:45:45

CSOCSO
Egyertelmu, hogy senki nem fog megegyszer annyira hanyatt esni tole mint az elsotol. Ettol fuggetlenul legalabb olyan szep volt. Sztori nem volt az erossege. Zene oke volt. legyen 8/10
Elso filmet legalabb ketszer lattam a mozikban ha nem 3 szor. Szerintem ezt is meg fogom lesni legalabb meg1szer. 3D ben neztem tegnap. Gyonyoru volt. Legkozelebb lehet kiprobalom a 4d cuccost (mozog a szek meg levegot fuj az arcodba stb...)

Szerintem hulyeseg, hogy ott hagytak csapot papot csak aze hogy menekuljenek. Ez igy eleg gagyi meg gyava dolog volt toluk. Egyertelmu, hogy ha jonnek a rosszak akkor azok fel fognak minden forgatni, hogy megtalaljak oket.
Akkor inkabb lett volna az, hogy egy kis vagy kozepes tarsasagban elnek es majdnem mindenkit megolnek a rosszak. Mindenki menekul arra amerre lat es ez a csalad meg arra indul el amerre a vizes avatarok vannak. Ezekutan az emberi fiu is olyan konnyen feladja a dolgokat es semmi hatulutoje nincsen a dolognak. Senki nem kopi a szemebe mintha full normalis lenne, hogy a rosszakat odavezette... Akkor inkabb lett volna az, hogy a kislany is ott van es csak akkor donti el, hogy segit a rosszaknak mikor a kislany eletevel fenyegeti meg
LasDen
Az egyetlen jó sor SS-ben. Valaki egy pillanatra kivetkőzött magából és jót írt...

Tudom hogy ő rendezte, irtó tré lett, a DC egyik legrosszabbja ever. Azzal is tisztában vagyok, hogy sokaknak vmiért ez fekszik, a humorosnak szánt, de zéró humort tartalmazó és cukorszirup látványvilág, amire egy kancsi, üveget nyaló, gyerekeket reggeliző, pókhasú weasel teszi fel a koronát, mint térdcsapkodós übervicces gyöngyszem.
Gunn szent tehén sokaknak, de van az a pólus -'a toxikus DC rajongók', akiknek ez az ember kb. a legalja ezekkel a szemetekkel, és igencsak visszasírják a Snyderverset.
tigeroo
De miért jövő időben beszélsz róla? Ő rendezte a legutóbbi Suicide Squadot, a tesója is benne volt ráadásul

Nos ha ez vkinek ez felülmúlja a várakozásait, akkor neki sok ilyet kívánok még, engem inkább az ég mentsen a 'Gunn minőségtől'. Ha ilyen minőségi lesz a DC jövője is vele, brrr.
Most aztán jól megmutattátok nekik! 😊

tigeroo
A Frozen-es special nekem pl. tetszett. De ez tényleg kritikán aluli volt.
REALista
Komolyan elképzelni sem tudom mire számítottatok egy karácsonyi különkiadástól? Szerintem tökéletesen hozta azt amire szánták, sőt még fölül is múlta.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ez a Guardians / Holiday Special borzasztó egy valami volt, egy igazi celluloidhulladék. Humor zéró, teljesen céltalan katyvasz, mintha három óvodást bíztak volna meg: egyet a forgatókönyvvel, egyet a rendezéssel, egy meg a fényképezéssel. A nejem csak azért regelt be az imdb-re, hogy adjon neki egy, azaz egy pontot, még neki is olyan bosszantó volt. 😄
És EZT a 'minőséget'sokak egyik kedvenc rendezője tette le az asztalra 2022 végén, aki most már a DC feje is lett. Jár a taps!
tigeroo
Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)

Hú ez már nagyon nem nekem szól, bugyuta poénok (hecc hogy a rendőröket szétverjük plusz elrablunk egy embert) hááát okké.
ximix
Fél off
70mm-es IMAX film befűzése anno.
tigeroo
Last Christmas (2019)
Asszony kérte hogy üljek már vele végig egy anyaszomorító karácsonyi romantikus komédiát. Amúgy nekem bejött. A sztorit lelövi a címadó dal 😄... tetszett a Fight Club-szerű csavar.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
Egynek elment, sztárparádé meg minden.
Szerintem épp karácsonykor sokkal nagyobb a képmutatás.

tigeroo
<#merges2>