106446
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#105677 Mi volt az a sniper annál a lövöldözős jelentnél te? : O
Hihetetlenül megalázó volt, amit az a sniperes csóka a rablókkal művelt. -
#105676 Plane (2023)
Alapvetően csak egy szimpla akciófilm, de nekem tetszett. Butler hozta a szokásosat, és ez a géppel kényszerleszállás a Fülöp-szigeteken, plusz a helyi terrorista milíciák, akik fenyegetik őket, elég jól meg tudta teremteni a feszültséget. Az exkommandós fegyenc, aki a gépen utazott meg csak rátett egy lapáttal a hangulatra.
7/10 -
#105675 Köszi a linkért, így tudtam csekkolni, hogy én 4/10-et adtam rá. -
#105674 Batman Returns máig egy hangulatbomba. A 2022-ből meg már egy képkockára sem emlékszem :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.02.01. 11:07:39 -
Sequoyah #105673 The Batman (2022)
Eleg nagy csalodas volt a film, ez egy kozepes, es eleg erdektelen detektiv tortenet, egy atlag akciohoz foszereplovel, akire raktak egy Batman jelmezt.
Es szerencsetlen Batman meg meg sem oldja a rejtely, az elso perctol az utolsoig az orranal fogva vezetik, es KIZAROLAG csak azokat a rejtelyeket oldja meg, amiket a Riddler akarja hogy megoldjon.
A DC pedig tovabbra is keveri a realizmust a sotet es pesszimista tonussal, semmi realizmus nincs itt, csak depressziv az egesz.
De azert vannak pozitivumok is. A szereplo garda tetszett. Robert Pattison jol alakitja Batmant, de azert illett volna gyurnia kicsit a szerephez. Vagy ha mar nem tette meg, legalabb ne mutogassa a nyeszlett felsotestet:)
A Pingvin lett a legjobb, de a tobbiek is tetszettek. De tul sokan vannak a filmben, es igy elvesznek a tomegben. Legalabb ket filmre eszet kellett volna huzni ezt a gardat. A DC folyamatosan ugyanazt a hibat koveti el, hogy ugy akarjak utolerni a konkurenciat, hogy mindent 1 filmbe probalnak suriteni...
Erre a filmre ugy tekintek, mint az 1992-es Batman Returns ujra feldolgozasa, es a regebbi verzio meg ma is sokkal jobban tetszik, sokkal stilusosabb es jobban lekoti a figyelmem.
Azert nem tragikus, 2 orat meger, ha nincsen semmi jobb.
6/10 -
#105672 Trailer első pár másodpercében a Paul Kalkbrenner-es srác jutott eszembe.
Ui:Az egy zenei trilogyia ha valakit érdekel esetleg
https://youtu.be/J6-uxwFP5DU
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.01.28. 23:52:37 -
#105671 Január - Johnnie To hónap
Breaking News (2004)
Még mielőtt elkezdődne már szarul sül el egy rablás és azonnal tűzprbaj alakul ki az utcán a rendőrökkel. Majd fölveszik, ahogy egy utcai járőr azonnal megadja magát és fejbelövik. Az emberek elvesztik bizalmukat bennük így a hajtóvadászatnak mégtöbb szerepe van.
Azt hittem nagy, grandiózus jelenetekkel lesz tele, de To gyorsan beterelte őket egy épület komplexumba, ahol a film nagyrésze telt. Br kicsit eröltetettnek éreztem ,hogy ennyire tehetetlenek a rendőrök az egész film alatt, ettől függetlenül igazán jó volt. Jó akciókkal és karakterekkel...
7/10
Mad Detective (2007)
Egy volt és egy új nyomozó összefognak, hogy megoldják egy másik nyomozó eltünéses esetét. Az ex-rendőr állítása szerint láátja az emberek belső, igazi énjét.
Elég hihetetlne, hogy a látottak alapján ilyen embert a rendőrség közelébe engednének. Ettől függetlenül kicsit csalódtam, mert nyomozósabbra vették a bulit az akció helyett. Közép tájon kicsit elvesztettek, elég érdektelenbe fordult át, de a végére vissza tudott húzni.
6/10
Life Without Principle (2011)
Három történet hrom emberről. Egy gengszter, egy zsaru és egy bankár története, akik a gazdasági válság közepette próbálnak meg túlélni.
Úgy érzem a válságra próbált reflektálni valamit To, de egy kicsit elment mellettem a sztori. Jövünk, megyünk, pénz itt, pénz ott, tőzsde, rengeteg szakzsargon elhangzik és az emberek örjöngenek. Azt hittem jobban összefonódnak majd az események, de eléggé szeparáltan voltak kezelve. A vége érdekes volt, de igazáából ennyi...
5/10
Drug War (2012)
A drog termelők fönőkét elkapják és hogy mentse magát együtt működik a rendőrökkel, hogy feljebb jussanak a létrán.
Az előző próbálkozásokhoz képest ez már érdekesebbnek hangzott ám a végére ez is ellaposodott. Jellegtelen karakterek mindenfelé, amit csak a jobb akció jelenetek mentenek meg...
5/10
Blind Detective (2013)
Egy vak ex-nyomozó összefog egy új nyomozóval, hogy megtalálják annak egy régi barátját. És menet közben egy gyilkossg sorozatra is fény derül.
To fogta a Mad Detective egyes paneleit és egy új filmet csinált belőle. Csak most kivételesen komikus oldalról fogta meg a dolgot. Szegény Andy Launak ilyen szarban kellett szerepelnie. Teljes mélypont. Borzasztó dramaturgia és karakterek sorozata. Semmi menthető nincs benne...
3/10
Three (2016)
Egy bünözőt fejbe lőnek a letartóztatás alatt, de nem hal bele. Kórházba viszik, de a műtét előtt magához tér és elutasítja a műtétet. A kórhzban várnak a rendőrökkel, hogy a társai eljöjjenek és megmentsék...
Annyira jó ez a film, hogy menet közben jöttem rá, hogy én ezt 5 éve már láttam. A végén van egy nagy szabadítás, ami tele van lassítással. De mintha nem lett volna pénz nagy sebbességű kamerára ezért a színészek próbálják eladni a lassítást. Tök fura. És ha belegondolsz tök elbaszott próbálkozás a szöktetésre.
5/10
Csalódtam, mert állítólag kurva jó filmjei vannak Tonak, de ez most nem jött össze. Folytatásra felkészül Park Chan Wook. Ő biztos jobb lesz.... -
#105670 Holy F*cking God! -
#105669 I Love My Dad -
#105668 Van valami uj film ahol az apa szeretne felvenni a kapcsolatot a fiaval aki hallani sem akar rola. Apukat mindenhol letitlja a fia, ugyhogy kenytelen regelni egy uj accountot facebookra mint egy nagyon jol kinezo csaj. Persze a fia elfogadja a jelolest es termeszetesen ra is koszon a csajra. Utolso jelenet a bemutatoban, hogy az apa meg a fia csokoloznak..... Nem.. ezt nem en talaltam ki!!! :D
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2023.01.28. 02:43:28 -
#105667 A gond az, hogy a pofátlanságnak sincs már határa. Meglehet nézni a mobilos játékokat. Egy semmit érő kontent benne, pédául mint hogy vegyél energiát vagy valamit, ami a progressben valami csekély dolgot segít és egy AAA+ konzoljáték teljes árát leakarják húzni a játékosról. 100 dollárokért egy skin ? Ne röhögtessenek már. Egy AAA+ fejlesztése évekbe telik, rengeteg beleölt pénzzel, aztán egy skin amit egy grafikus megcsinál pár napon belül, ennyit érne ? Na ne már. De rinyálni azt tudnak. -
Batman15 #105666 Végig szenvedtem az Üveg c. filmet. (Glass - 2019) Életem egyik legrosszabb filmélménye volt. -
#105665 Nincs olyan, hogy warezmentes játék. Legfeljebb olyan van, amelyiknek jó a védelme. Minden játék feltörhető, és előbb-utóbb fel is törik. Lehet pár hónap, vagy akár pár év, de a szorgalom idővel meghozza a gyümölcsét. De egyébként nem is arra utaznak a fejlesztők, hogy örökre feltörhetetlen játékot készítsenek, hanem csak annyi a céljuk, hogy kibekkeljék valahogy a játék megjelenésétől számítva pár hónapig, mert ebben az időszakban értékesítik a legtöbb darabot. És ha nem jelenik meg közvetlen a megjelenés utáni időszakban crack, akkor jó eséllyel lehet többet eladni. A Far Cry 6-hoz is 8 hónap után jelent meg a crack, ennyi idő meg épp elég volt a fejlesztőknek, hogy profitálhassanak a játékból. -
#105664 [2022] - https://www.imdb.com/title/tt7214954/ -- "Luck" - (Luck) - 6/10
(2023.01.20) (106 perc, amerikai) - Animation, Adventure, Comedy - (imdb) -- G+
//VÉLEMÉNY, SAJÁT LEÍRÁS:
---
Örök tanulság: szerencse nem létezik balszerencse nélkül.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[2022] - https://www.imdb.com/title/tt21187542/ + https://mydramalist.com/718995-table-for-six -- "飯戲攻心" (Fan Xi Gong Xin) - (Table for Six) - (-) - 8/10
(2023.01.21) (118 perc, kínai) - Comedy, Romance - (imdb) - Comedy, Romance - (mydramalist) -- 15+
---
Kellemes, szórakoztató film volt. Szinte végig egy helyszínes a történet, de a karakterek közti dinamika és beszélgetések, a fortyogó érzelmek miatt ez semmit sem von le az értékéből.
Lin Min Chent nagyon jó volt nézegetni.
[2023] - https://www.imdb.com/title/tt22352848/ + https://mydramalist.com/704315-jung-yi -- "정이" (Jungyi) - (Jung_E) - (-) - 7/10
(2023.01.23) (100 perc, dél-koreai) - Action, Adventure, Drama - (imdb) - Action, Sci-Fi, War - (mydramalist) -- 13+
---
Nekem bejött a sztori - még úgyis, hogy kezdetben hibának róttam fel azt, hogy az utolsó akcióját akarták rekonstruálni és "kijavítani", és hogy az egész gyakorlatilag arra épült, hogy egykor hősi és emberi katona/gyilkológép valójában egyetlen gyermekéért küzdő anya volt.
A rövid játékidő magyarázta és igazolta is a történet papír-vékonyságát, de ugyanakkor nem hagyott légüres teret, a végére pedig jól felpörgött... [klisés(?) megoldások ide, vagy oda - franc se tudja, mit tenne az ember és "ember" egy ilyen helyzetben]
Szerintem, néhol kevés volt a CGI/VFX-re a pénz (Dél-Korea, ritkán szórják a pénzt), máshol meg szuperül lett hozva a kötelező (harcok, és alapvetően a mozgások), a környezetet is jól megalkották.
A Jurassic Parkos jelenet a végén akár folytatást is sugallhatna, de a robotikában és az örökké hozzá társított emberiességben ennyi volt - szerintem. -
ToxiMaxi #105663 Azért fejlesztenek PC-re játékot, mert megéri. Ha nem így lenne, akkor nem jelenne meg PC-re az indie szarokon kívül semmi. Minden lehetősége megvan egy kiadónak, hogy a játékot warezmentessé tegye, és ez látszik is, mert a warezolt játékok mennyisége jelentősen visszaesett régen szinte nem volt olyan játék, amit ne lehetett volna megszerezni a virágboltból, most már nincs ilyen. Top játékok legtöbbje késve vagy egyáltalán nem jön. Nem is tudom mikor töltöttem le utoljára warez játékot, pedig az új TOP játékok lassan a luxuskategóriában lesznek lásd Dio4. De konzolra sem vicces egy új játékot nem előfizetésben megvenni. 22-28 eFt egy új játékért, ami ki tudja, hogy fog-e tetszeni kicsit sok. Az árakat folyamatosan emelik, de még mindig csak 2 órád van Steamen is eldönteni, hogy tetszik-e a játék... Annyi hulladék játékra adtam már ki pénzt, amit legszívesebben visszakértem volna, hogy el se tudom mondani.
Filmeknél annyiban más a helyzet, hogy ott még minden elérhető, de annyi fos film van, hogy pénzt nem ér meg. Pár olyan címre beülök moziba, amelyekről biztos vagyok, hogy tetszeni fog vagy látványos, de a többi hulladékért kár fizetni.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2023.01.24. 09:19:52 -
#105661 Amikor megjelent a rádió, a zenészek azért nyivákoltak, mert az a "szolgáltatás", ami addig csak azoknak volt elérhető, akik fizettek érte, ezután már széles tömegeknek elérhetővé vált... ingyen. Most az internet az, ami ilyen. Egyébként tökéletesen logikus, hogy nem akar valaki fizetni olyasmiért, amit elérhetővé tesznek neki ingyen. A "kalózoknak" sem azért lett internet előfizetése, mert warezolni akartak. Hanem azért, mert elérhetővé vált a tömegeknek, és ezzel együtt kapott egy olyan tulajdonságot, hogy megosztják rajta a digitális javakat. Többek között ez a net egyik alappillére... így működik. A játékfejlesztőknek tehát nem fair rinyálniuk, hogy a csúnya "kalózok" lewarezolják a játékaikat, holott tudják, hogy az internet ilyen. Régen is így működött. Inkább el kéne gondolkodniuk azon, hogy megéri-e egy játékot PC-re fejleszteni. Ha fejlesztenek rá, ne csodálkozzanak. Ez olyan, mintha a kecske elé káposztát dobnának, utána elvárnák, hogy ne egye meg. Ők is ugyanúgy indukálják ezt a folyamatot. Én nem azt tartom etikátlannak, ha valaki talál a neten egy játékot és ingyen letölti, hanem azt, aki feltölti egy oldalra, de mondjuk fizetni kell a letöltésért, és az a pénz az ő zsebébe megy. -
#105660 A jó filmet megnézem moziban. A nem jót meg letöltöm. Senki sem veszít rajta semmit. Ha nem lenne torrent, nem nézném meg. Sokszor volt, hogy kalózt megnéztem és annyira tetszett, hogy utána elmentem moziba. Szerintem nincs ebben semmi. Mondjuk amilyen filmeket gyártanak az utóbbi időkben, örüljenek, hogy egyáltalán letölti valaki:)
Egyébként meg az beszéljen aki nem lopta szét az internetet a ~2008 előtt :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.01.22. 04:43:10 -
#105659 JUNG_E
teljesen felejthető valami. Bő 70 percig bírtam, az utolsó 20 percre teljesen elvesztettek. Yeon Sang Honak így elég fura filmográfiája van ezzel. A Psychokinesis és a Hellbound jó volt, Peninsula és ez meg szar...
4/10 -
ez a kép elég jol megmutatja, hogy mi a helyzet.
Én is amikor megjelent a netflix elöfizettek rá a 4K csomagra, tökéletes kép és hang jogtiszta filmek, aztán amiota már anyni streaming szolgáltato van mint égen a csillag, és kiszedték a netflixbol a saját filmeket meg csak ott jelennek meg egyes filmek, igy nem fogok a teljes fizetésem erre költeni, hogy mindegyiknél legyen elöfizetésem, meg mellette mondjuk digi és internet elöfizetés és spoty.
Sokkal egyszerübb és gyorsabb a torrenten megvan minden egyhelyen, ha nem volt nekik jo, hogy sokan felhagytak a torrentezéssel az elején amiatt mert megfizethetően kaptak rengeteg jo filmet egyhelyen akkor most nézzék meg , hogy mivé vált igy.
Simán megoldhato lett volna, hogy egy közös platformon marad minden film és a nézetség alapján a betévelt osztották volna el gyártok és kiadok között, de ne igy, hogy minden kiado saját streamnet ad ki. -
#105657 2022-ben
33 600 Ft-ot költöttem Spotify-ra
32 280 Ft-ot költöttem Youtube Premiumra
53 400 Ft-ot költöttem Netflix 4K family-re (amiből havi 1000 Ft-ot ad egyik haverom)
Vettem kb. 65 000 Ft értékben PSN játékokat (Köztük 60 dolcsiért a God of War: Ragnarök, meg jópár dolcsi Fortnite V-Bucks sajnos...)
de néha muszáj az nCore-ról töltenem filmet, vagy GoG játékot is szoktam tölteni, ez ilyen. Tudod, szavazz a pénztárcáddal! Ami jó arra adj pénzt, ezzel támogatva őket
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.01.21. 18:01:06 -
caps lock #105656 Fura vagy képmutató, nem is tudom hogy torrent oldalakat ajánlgattok filmekhez, amik filléres költségnek számítanak, miközben a játékkalózkodás meg hú de csúnya dolog. Nem fordítva kéne lennie? A drága játékot vegyük meg steamen mert úgy tisztességes, az olcsó filmet torrentezzük le orosz oldalakról. Hogy van ez? Nekem mióta van Netflixes előfizetésem sosem okoz gondot hogy mit nézzek, meg hol nézzek. Nyilván nincs minden fent ott sem, no de hacsak nem elérhetetlen másként egy átlag film árát bárki ki tudja fizetni. Itt inkább az a gond hogy nem akarják, talán éppen azért mert olcsó szórakozás, hát miért ne legyen teljesen olcsó? Azt hiszem az internet korlátlansága miatt gyakrabban választjuk a könnyebb utat... -
#105655 Az is jó hely - nálam filmeknél a 2. hely. -
#105654 -
#105653 Nem ismerem őket, de nem árt ha minden blokkoló aktív a böngészőben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy volt ott lejjebb egy videa találat is ha jól láttam
https://videa.hu/videok/film-animacio/szelsoseg-polar-2019-hunsub-lisboa-drama-fantasy-krimi-sci-m0oKWHTkLTgwRHw7
https://videa.hu/videok/film-animacio/szelsoseg-hun.sub-2019-akcio-krimi-Fu6DpskYpQZ0HDdV
, de ha nem kell a magyar felirat/szinkron akkor a többiek által ajánlott rarbg a befutó.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.01.17. 18:14:51 -
#105652 [2019] - https://www.imdb.com/title/tt8946378/ -- "Knives Out" - (Tőrbe ejtve) - 7/10
(2023.01.06) (131 perc, amerikai) - Comedy, Crime, Drama - (imdb) -- 13+
---
Ana de Armas kiváló volt.
A film hosszú, de nem unalmas, a főbb szereplők - bár nem lettek nagyon mélyen megismertetve - érdekesek is voltak.
Jó kis nyomozós film, Daniel Craiggel a főszerepben.
[2009] - https://www.imdb.com/title/tt1209377/ -- "Beautiful Kate" - (Beautiful Kate) - 7/10
(2023.01.06) (101 perc, ausztrál) - Drama, Mystery - (imdb) -- 18+
---
Hősünk hazatér a jegyesével a városból egy kietlen farmra, ahol édesapja (akit sosem szólított apjának) haldoklik, és ahol fiatalkori, elnyomott emlékei sejlenek fel a problémás ikertestvéréről, vérfertőzésről, gyilkosságról és öngyilkosságról, és gyűlöletről.
Érzékeny nézőnek mindenképp nehéz film.
[2022] - https://www.imdb.com/title/tt15721088/ -- "High Heat" - (High Heat) - 4/10
(2023.01.14) (84 perc, amerikai) - Action, Comedy - (imdb) -- 18+
---
Oké, nem volt túl fényes, de olyan hangulatban voltam, hogy belefért - ráadásul Olga Kurylenko feszes szerkóban volt dögös ex-KGB, szóval, ja.
[2022] - https://www.imdb.com/title/tt11564570/ -- "Glass Onion - Knives Out" - (Tőrbe ejtve: Üveghagyma) - 7/10
(2023.01.15) (142 perc, amerikai) - Comedy, Crime, Drama - (imdb) -- 13+
---
Oké, Janelle Monáe (elsőként látott) karót nyelt és nem kicsit ellenszenves karaktere magyarázatot kap a film második felében.
Nyugodtan elmondható, hogy ő volt a legjobb szereplője a filmnek. A film végi pózolás sok volt, de amúgy még vonzó is a csaj - kár, hogy a szexuális orientáltsága "rendbontó". :)
[1991] - https://www.imdb.com/title/tt0102062/ -- "Caged Fear" - (Lázadás a női börtönben) - 5/10
(2023.01.16) (99 perc, amerikai) - Action, Thriller - (imdb) -- 18+
---
Közepes flick volt, de amolyan 90-es évekbeli módra
-
#105651 A rarbg a legjobb forrás - legalább 10 éve használom. -
Mentol #105650 Köszi!
-
dantor7 #105649 a rarbg tuti jó, nem tudom hogy fog jönni:
http://rarbg.to/torrent/7t8r1kj
-
Mentol #105648 Uhhhh. Ezek az oldalak mennyire megbízhatóak? A filmek minősége milyen? Én még életemben nem néztem így filmet (csakatorrent). -
#105647 Ja ezt mar lattam. Felejtheto. John Wick sokkal erdekesebb volt. -
#105646 Csak en vagyok beleszerelmesedbe a nagy szemeibe? Mondjuk inkabb fiatalabbkent tetszett. -
#105645 Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gugli első találatai zömével sarki zöldséges tékák az elején
https://www.google.com/search?q=%22Polar%22+-+2019+online -
Mentol #105644 Hát ez nincs a tékában. -
#105643 A hozzám hasonlóknak, akik nem magyar címmel és nem Netflixeznek: "Polar" - 2019 -
caps lock #105642 Szélsőség.
Mads Mikkelsen főszereplésével. John Wick ehhez képest kiscserkész. Netflix. Nézzétek, kurv@ jó. -
kutyakiki81 #105641 M3gan
Chucky meets Terminator. Semmi olyan amit ne láttunk volna már máshol, a bodycount is nagyon karcsú, de mégis végig szórakoztató B film. De ebből sokkal többet is ki lehetett volna hozni.
6/10 -
viizo #105640 A Menü (The Menu)
Kellemes meglepetés, mi több: kifejezetten jó. Mindezt annak ellenére, hogy személy szerint a filmben is látható szintű fine dining-ot a világ leghaszontalanabb dolgai közé sorolom, mely gyakorlatilag egy rendkívül jól marketingelt művészeti irányzék, a belemagyarázott hátterű és gyakran irreális értékű absztrakt festményekkel valahol egy polcon. A legjobb, hogy ezt a filmet még Sid, a lajhár, akarom mondani miss Joy sem tudta rossz irányba pöckölni, mert a sztori tényleg üdítő, amihez a rendezés és a színészveteránok egyaránt jól simulnak.
10/8 -
Batman15 #105639 Időutazó felesége - ez egy szörnyű film, még pár sör után is -
#105638 20th century girl
Egy ideje szemeztem vele netflixen. Azon filmek, sorozatok közé tartozik, ami már a címével vagy egy poszterrel felhívja a figyelmemet rá. Itt persze elég egyértelmű volt, hogy milyen sztori lesz. Az elején még találgattam, hogy most milyen felállás lesz a fiúk és a csajok között, mert nem volt teljesen egyértelmű. A végével nem vagyok teljesen kibékülve, sőt, zavar is hogy ezt választották.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Néha a giccses, meseszerű befejezés sokkal jobban pengeti meg a húrokat.
Ettől függetlenül egy szép élmény volt. Randi filmnek amúgy tökéletesen hangulatba hoz....
7/10 -
#105637 Us
én csalódtam. És elég nagyot. Az első óra jól elment, ott nem volt baj. Csak aztán mikor elkezdődtek a galibák ott már erősen mentünk lefelé. A család erölködései annyira nem jöttek be, mint az a kevés dolog, amit a külvilágról csepegtettek. Lupita Nyong'o meg ezzel a hosszabb hajjal elég jól nézettk... :D
5/10