3672
Gothic 1
  • totya4
    Az első szembeötlő az hogy az ikonok nem jelennek meg az invertoriban, ami engem nagyon idegesít :S

Engem is idegesített, nem is játszottam vele. ATI 4850-el megjelentek az ikonok.
  • Pianista
    nem lehet hogy a 2 fordítás más verziójú volt?
  • gyonax
    A fordítás minősége(szerintem) tökéletes, és én inkább játszok 1-2 hibával, és élvezem magyar nyelven a játékot(tudok angolul, de azért így mégis más:P)
  • Pianista
    nem volt fent magyarítás mert hallottam hogy miket művel meg hogy milyen "minőségű" a fordításXD
  • gyonax
    A hozzászólás második fele természetesen csizinek ment;)
  • gyonax
    Az ilyen hibákat általában a magyarítás okozza(legalábbis a G2-ben:S) Sajnos az inventory bugra jelenleg NINCS megoldás..... egy patch se, semmi(végigpróbáltam anno mindent, azóta váltottam nvidiára, itt jó). Játszd úgy a játékot, egy idő után én már egészen hozzászoktam. Amúgy egy NicoDE nevű ember elkezdte a patchet WoG-on, de sajnos egy jóideje semmi hír felőle... Javasolnám hogy tedd fel a Nemhivatalos gothic patcheket és modokat, sokat dobnak a játékon(komplett leírást és letöltési linkeket itt találsz, a Gothic I.-ről menüpontban[itt az általam készített leírás], a fájlokat a Patch letöltése menüpontban tölheted le). Az inventory patchet pedig, amint(ha) megjelenik, be fogom linkelni;)
  • Randal
    Na, még erről a hibáról se hallottam:D
    Van egy patch ami az Ati megjelenési hibáit orvosolja, ha jól emlékszem tényleg az 1.08k az.
  • Pianista
    1.08k?? mikor azt feltettem a J verzióra olyan bugos lett hogy az hihetetlen. beraktam egy gyűrűt ami mondjuk 3 erőt ad és ahányszor ki-be raktam annyival nőtt VÉGLEGESEN az erő! meg volt néhány még de arra már nem emléxem.
  • Zóanagyvarázsló
    Mi a játék verziószáma? Elvileg az 1.08k a legfrissebb patch (és mondjuk az én amerikai kiadásom már eleve 1.08k), és az annyit változtat az elődjéhez képest, hogy a tárgyak az inventoryban szebben néznek ki. Szóval talán az hozhat megoldást - vagy talán éppen az okozza a problémát.
  • csizi69
    Üdv mindenkinek!
    Nekem segítségre van szükségem és magyon idegesít :S
    A problémám a következő:
    eredeti a játékom és a gépem is bírja a játékot:ati radeon x1650 pro, 2,66 gHZ, 1,5 Gb ram
    És két hibám van. Az első szembeötlő az hogy az ikonok nem jelennek meg az invertoriban, ami engem nagyon idegesít :S
    itt egy kép a hibáról:http://kepfeltolto.net/images/1246008181.jpg
    A másik hibám, hogy a játék egyik részénél megkakad, ezért hagytam abba a játékot, de újból el akarom kezdeni és amíg az ikonokat nem látom nem élvezhető a játék
    Kérek valakit segítsen
    irjon választ ide vagy emailre: [email protected]
    Sürgős lenne és megköszönném:)
  • Pianista
    Hy!

Nem ismer valaki olyan modot amiben egy tábor vezetőlye vagy és katonákat tudsz felbérelni, ércet kutatni a bányászokkal, másik tábort megtámadni és ehez hasonló mod nincs?? akár a 2-höz is jöhet de a 3-hoz ne. jah és ismerem a worldofgothic.com/de oldalt csak angolban nincs-e ilyen valahol.
  • W B
    ha meghal? mert meghalt... hogy újra éleszteni?
    tölts be egy mentést...
  • KOBRA9
    és ha meghal miért nem tom újraéleszteni?
  • W B
    ugyan úgy.
    ha meg nem akarod de mar "használva van" akkor bal egérgomb, és aztán hatra mutató nyíl.
  • KOBRA9
    és mivel tudom használatba helyezni?
  • KOBRA9
    ez biztos?
  • W B
    Egérgomb bal gombja + előre fele gomb
  • KOBRA9
    hy nekem olyan gondom van h nem keht felszedni a cuccokat hiába nyomom akármeik gombot. mit csináljak?
  • zolimurer
    kössz XD
  • Zóanagyvarázsló
    Enter
  • zolimurer
    kösz már megoldottam....Még lenne egy kérdésem hogy kell húsbogár bol visszaváltozni?????? mit kell lenyomni?? :S???
  • Zóanagyvarázsló
    Próbáld meg átmenetileg eltávolítani a magyarítást! Okoz az pár ponton bugot, hátha ez is közéjük tartozik.
  • Pianista
    biztos hogy mindet megcsináltad? nem hagytál ki valamit??
  • zolimurer
    azt is megcsináltam ugy ahogy kell ..... és azt mondja , hogy már bevennének de még kevés a szintem..... csak az a gond hogy .....lvl 5 töl vennének be de már lvl 6 vok.. . és elvileg már zsiványnak kéne lennem de mégsem vesz be nem értem ez vami hiba???
  • Pianista
    még van egy rejtett is: a test of faith amikor a bányából el kell hozni a listát, ne add oda diego-nak hanem lares-nek először, egy kicsit belefirkál és utána add diegonak:)
  • zolimurer
    hello ....lenne egy kérdésem.....Mért van naz mikor a zsiványokhoz akkarok csatlakozni lares-nal.. azt irja hogy csak 5 ös szintöl vesznek fel ... de én már 6 os vok ????....( megcsináltam a kellö küldiket..)
  • gyonax
    Valószinűleg azért hiszi mindig mindenki azt hogy nem kerestél, mert hihetetlen hogy ha kerestél nem találtál semmit. Már ha csak azt beütöd a Google-ba hogy thielhater, már akkor is kiadja az első oldalon a megfelelő találatot. Épp most írtam egy kisebb modajánlót textúra patchekről és hasznosabb modokról ezek között is szerepel(bár valóban elgépeltem ThielHater nevét.... kihagytam egy H-t) És mivel ez a modajánló ezen az oldalon van, ezért gondoltam ha átolvastad ezt az oldalt akkor megtalálod.... Ezt nem cseszegetésből írom, mert mint mondtam szívesen segítek, mert erre való a fórum, de ha érdeklődsz valami felől előbb egy kicsit olvass utána... És ez a hozzászólás nem feltétlen erre a topikra vonatkozik, hanem például a Gothic II topikjára is, mivel ott is olyan dolgokat kérdeztél, amiket az aktuális oldalon simán megtalálhattál volna.
  • KaszaN
    Csak azt nemértem mérthiszi mindíg, MINDÍG mindenki azt, hogy nemkeresem. Én mindíg először keresem, aztán ha semmit nemtalálok, márpedig az esetek 80%-ában azvan hogy nemtalálok semmit akkor kérdezek. De mivan akkor ,hogyha éncsak egyszerűen nem értek a keresgéléshez?
  • gyonax
    Hivatalos oldal? A worldofgothic.de-n, sőt még a worldofgothic.com-on is rajtavan, márpedig a Gothic modok 98%-át itt kell keresni. Sőt a Google-ba is csak annyit kellett volna beírni hogy gothic thielhater. Először próbálj meg tájékozódni, aztán kérdezz. Szívesen segítek, de azért először valamennyire olvass utána a dolgoknak.
  • KaszaN
    Hát baz...mondtad egy szóval is hogy má beszéltek róla a topikban? Nem. Akkor honantudnám? Én a hivatalos oldalon kerestem.
  • gyonax
    Hogyhogy nem tudod? Egy kicsit legyél már önállóbb.... Nézz körül a topikba... keress rá a textúra patchre aztán nézz körül az Author részen... Komolyan legalább 1 oldalt olvass már végig a topikban
  • KaszaN
    Hát nemtudom. Én nemlátok különbséget a ThielHater textúra patchet meg nemtudom letölteni hogy megnézzek kb miregondolsz :(
  • gyonax
    Töltsd le a HD videót, amúgy hidd el lesz különbség, nézd meg ThielHater textúra patchét, olyan változásokat fogsz látni mint abban.
  • KaszaN
    Az én hibám hogy én semmi különbséget nemlátok az eredeti meg a mód között az összehasonlító videón semmi különbséget nemlátni.
  • Pianista
    olyan mod nincs ahol én vok a "főnök"? úgy értem hogy ércér kérhetek katonákat, naponta kapom az ércet és én uralom a tábort... vagy hasonló.
  • gyonax
    Egy ígéretes mod előkészületben: Gothic Reloaded. És ez legalább még nem halott, mint a Gothic "felújító" modok nagy része.
  • Rundstedt17
    a golden módba nem kötelező védenem a szabad bányát????
    de gondolom utána akkor is bannolva leszek?
    tök jó már így is mindig is megakartam támadni:D
  • gyonax
    FPS Patchet felraktad? Azzal többel kéne futnia... A linkeket és a leírást ezen az oldalon találod.
  • KaszaN
    Az nemrosz :P én mindent közepesre így nemnéz ki hülyén és jól is fut minden de am a gothic1 nekem kb 20-25 fps körül megyeget sőt van hogy beszaggat de a gothic 3 60fpsel megy :P(fura)
  • gyonax
    Jó nem azokra gondoltam akiknek nagyon jó gépe van ;) De amúgy nekem a G1 nem fut olyan sok fps-sel(lehet hogy van hozzá valami köze annak, hogy nvidia control panelben minden létező beállítást maxra húztam xD?)