3672
Gothic 1
-
totya4 #3392 Az első szembeötlő az hogy az ikonok nem jelennek meg az invertoriban, ami engem nagyon idegesít :S
Engem is idegesített, nem is játszottam vele. ATI 4850-el megjelentek az ikonok. -
#3391 nem lehet hogy a 2 fordítás más verziójú volt? -
gyonax #3390 A fordítás minősége(szerintem) tökéletes, és én inkább játszok 1-2 hibával, és élvezem magyar nyelven a játékot(tudok angolul, de azért így mégis más:P) -
#3389 nem volt fent magyarítás mert hallottam hogy miket művel meg hogy milyen "minőségű" a fordításXD -
gyonax #3388 A hozzászólás második fele természetesen csizinek ment;) -
gyonax #3387 Az ilyen hibákat általában a magyarítás okozza(legalábbis a G2-ben:S) Sajnos az inventory bugra jelenleg NINCS megoldás..... egy patch se, semmi(végigpróbáltam anno mindent, azóta váltottam nvidiára, itt jó). Játszd úgy a játékot, egy idő után én már egészen hozzászoktam. Amúgy egy NicoDE nevű ember elkezdte a patchet WoG-on, de sajnos egy jóideje semmi hír felőle... Javasolnám hogy tedd fel a Nemhivatalos gothic patcheket és modokat, sokat dobnak a játékon(komplett leírást és letöltési linkeket itt találsz, a Gothic I.-ről menüpontban[itt az általam készített leírás], a fájlokat a Patch letöltése menüpontban tölheted le). Az inventory patchet pedig, amint(ha) megjelenik, be fogom linkelni;) -
#3386 Na, még erről a hibáról se hallottam:D
Van egy patch ami az Ati megjelenési hibáit orvosolja, ha jól emlékszem tényleg az 1.08k az. -
#3385 1.08k?? mikor azt feltettem a J verzióra olyan bugos lett hogy az hihetetlen. beraktam egy gyűrűt ami mondjuk 3 erőt ad és ahányszor ki-be raktam annyival nőtt VÉGLEGESEN az erő! meg volt néhány még de arra már nem emléxem. -
Zóanagyvarázsló #3384 Mi a játék verziószáma? Elvileg az 1.08k a legfrissebb patch (és mondjuk az én amerikai kiadásom már eleve 1.08k), és az annyit változtat az elődjéhez képest, hogy a tárgyak az inventoryban szebben néznek ki. Szóval talán az hozhat megoldást - vagy talán éppen az okozza a problémát. -
csizi69 #3383 Üdv mindenkinek!
Nekem segítségre van szükségem és magyon idegesít :S
A problémám a következő:
eredeti a játékom és a gépem is bírja a játékot:ati radeon x1650 pro, 2,66 gHZ, 1,5 Gb ram
És két hibám van. Az első szembeötlő az hogy az ikonok nem jelennek meg az invertoriban, ami engem nagyon idegesít :S
itt egy kép a hibáról:http://kepfeltolto.net/images/1246008181.jpg
A másik hibám, hogy a játék egyik részénél megkakad, ezért hagytam abba a játékot, de újból el akarom kezdeni és amíg az ikonokat nem látom nem élvezhető a játék
Kérek valakit segítsen
irjon választ ide vagy emailre: [email protected]
Sürgős lenne és megköszönném:)
-
#3382 Hy!
Nem ismer valaki olyan modot amiben egy tábor vezetőlye vagy és katonákat tudsz felbérelni, ércet kutatni a bányászokkal, másik tábort megtámadni és ehez hasonló mod nincs?? akár a 2-höz is jöhet de a 3-hoz ne. jah és ismerem a worldofgothic.com/de oldalt csak angolban nincs-e ilyen valahol. -
W B #3381 ha meghal? mert meghalt... hogy újra éleszteni?
tölts be egy mentést... -
KOBRA9 #3380 és ha meghal miért nem tom újraéleszteni? -
W B #3379 ugyan úgy.
ha meg nem akarod de mar "használva van" akkor bal egérgomb, és aztán hatra mutató nyíl. -
KOBRA9 #3378 és mivel tudom használatba helyezni? -
KOBRA9 #3377 ez biztos? -
W B #3376 Egérgomb bal gombja + előre fele gomb -
KOBRA9 #3375 hy nekem olyan gondom van h nem keht felszedni a cuccokat hiába nyomom akármeik gombot. mit csináljak? -
zolimurer #3374 kössz XD
-
Zóanagyvarázsló #3373 Enter -
zolimurer #3372 kösz már megoldottam....Még lenne egy kérdésem hogy kell húsbogár bol visszaváltozni?????? mit kell lenyomni?? :S??? -
Zóanagyvarázsló #3371 Próbáld meg átmenetileg eltávolítani a magyarítást! Okoz az pár ponton bugot, hátha ez is közéjük tartozik. -
#3370 biztos hogy mindet megcsináltad? nem hagytál ki valamit?? -
zolimurer #3369 azt is megcsináltam ugy ahogy kell ..... és azt mondja , hogy már bevennének de még kevés a szintem..... csak az a gond hogy .....lvl 5 töl vennének be de már lvl 6 vok.. . és elvileg már zsiványnak kéne lennem de mégsem vesz be nem értem ez vami hiba??? -
#3368 még van egy rejtett is: a test of faith amikor a bányából el kell hozni a listát, ne add oda diego-nak hanem lares-nek először, egy kicsit belefirkál és utána add diegonak:) -
zolimurer #3367 hello ....lenne egy kérdésem.....Mért van naz mikor a zsiványokhoz akkarok csatlakozni lares-nal.. azt irja hogy csak 5 ös szintöl vesznek fel ... de én már 6 os vok ????....( megcsináltam a kellö küldiket..) -
gyonax #3366 Valószinűleg azért hiszi mindig mindenki azt hogy nem kerestél, mert hihetetlen hogy ha kerestél nem találtál semmit. Már ha csak azt beütöd a Google-ba hogy thielhater, már akkor is kiadja az első oldalon a megfelelő találatot. Épp most írtam egy kisebb modajánlót textúra patchekről és hasznosabb modokról ezek között is szerepel(bár valóban elgépeltem ThielHater nevét.... kihagytam egy H-t) És mivel ez a modajánló ezen az oldalon van, ezért gondoltam ha átolvastad ezt az oldalt akkor megtalálod.... Ezt nem cseszegetésből írom, mert mint mondtam szívesen segítek, mert erre való a fórum, de ha érdeklődsz valami felől előbb egy kicsit olvass utána... És ez a hozzászólás nem feltétlen erre a topikra vonatkozik, hanem például a Gothic II topikjára is, mivel ott is olyan dolgokat kérdeztél, amiket az aktuális oldalon simán megtalálhattál volna. -
#3365 Csak azt nemértem mérthiszi mindíg, MINDÍG mindenki azt, hogy nemkeresem. Én mindíg először keresem, aztán ha semmit nemtalálok, márpedig az esetek 80%-ában azvan hogy nemtalálok semmit akkor kérdezek. De mivan akkor ,hogyha éncsak egyszerűen nem értek a keresgéléshez? -
gyonax #3364 Hivatalos oldal? A worldofgothic.de-n, sőt még a worldofgothic.com-on is rajtavan, márpedig a Gothic modok 98%-át itt kell keresni. Sőt a Google-ba is csak annyit kellett volna beírni hogy gothic thielhater. Először próbálj meg tájékozódni, aztán kérdezz. Szívesen segítek, de azért először valamennyire olvass utána a dolgoknak. -
#3363 Hát baz...mondtad egy szóval is hogy má beszéltek róla a topikban? Nem. Akkor honantudnám? Én a hivatalos oldalon kerestem. -
gyonax #3362 Hogyhogy nem tudod? Egy kicsit legyél már önállóbb.... Nézz körül a topikba... keress rá a textúra patchre aztán nézz körül az Author részen... Komolyan legalább 1 oldalt olvass már végig a topikban -
#3361 Hát nemtudom. Én nemlátok különbséget a ThielHater textúra patchet meg nemtudom letölteni hogy megnézzek kb miregondolsz :( -
gyonax #3360 Töltsd le a HD videót, amúgy hidd el lesz különbség, nézd meg ThielHater textúra patchét, olyan változásokat fogsz látni mint abban. -
#3359 Az én hibám hogy én semmi különbséget nemlátok az eredeti meg a mód között az összehasonlító videón semmi különbséget nemlátni. -
#3358 olyan mod nincs ahol én vok a "főnök"? úgy értem hogy ércér kérhetek katonákat, naponta kapom az ércet és én uralom a tábort... vagy hasonló. -
gyonax #3357 Egy ígéretes mod előkészületben: Gothic Reloaded. És ez legalább még nem halott, mint a Gothic "felújító" modok nagy része. -
Rundstedt17 #3356 a golden módba nem kötelező védenem a szabad bányát????
de gondolom utána akkor is bannolva leszek?
tök jó már így is mindig is megakartam támadni:D -
gyonax #3355 FPS Patchet felraktad? Azzal többel kéne futnia... A linkeket és a leírást ezen az oldalon találod. -
#3354 Az nemrosz :P én mindent közepesre így nemnéz ki hülyén és jól is fut minden de am a gothic1 nekem kb 20-25 fps körül megyeget sőt van hogy beszaggat de a gothic 3 60fpsel megy :P(fura) -
gyonax #3353 Jó nem azokra gondoltam akiknek nagyon jó gépe van ;) De amúgy nekem a G1 nem fut olyan sok fps-sel(lehet hogy van hozzá valami köze annak, hogy nvidia control panelben minden létező beállítást maxra húztam xD?)