3672
Gothic 1
  • rotator
    100 fps helyett 110 fps-sel fut? :D
  • gyonax
    Na még egy kis modajánlás:
    Gothic 1 Armor és Kreatúra(szép magyar szó) patch: Link A Gothic 1-es textúrák "Gothic 2-sítése": Nekem személy szerint nem jön be, de lehet valakinek igen.

Ez pedig egy VDFS Optimizer nevű program:
    Link: a program használata egyszerű: a Data mappában a VDF fájlt "ráhúzod" a programra, ami ezután optimazálja azt(csökkenti a méretét). Főleg a nagyobb textúrás fájlokra van hatással. Valaki még teljesítmánynövekedést is tapasztalt, de ezt nem tudom garantálni;)
  • Pianista
    xardas tornyától az egyik irányba van egy tó, oda ugorj;) de ajánlott a mentés hátha elsőre nem megy;)
  • KaszaN
    Ezt most nemértem :P
  • totya4
    Ki is kapcsolhatod a gépet és olvashatsz is :)
  • KaszaN
    Nekem csak 3 van egy a szektatábor-hoz, az újtábor-hoz, és Xardas-hoz de most akkor ha leakarok jöni onnan akkor majd mindíg mérföldekről mászkáljak oda?
  • totya4
    Mikor ott jártam jó pár teleportkövem volt már...
  • KaszaN
    na ja de mivel teleportáljak vagy hogyan? feljutni az hagyán mert felteleportál de le hogyan?
  • totya4
    Na és mi volt az a küldetés amihez az kellett?

Xardas tornyának a felső részéből csak teleportálással jössz ki, mivel oda is úgy jutottál...
  • KaszaN
    Küldetés hogy bejussak valahova. De most megint nemtudom mitkell csinálni. Ittvagyok Xardas tornyában fent de nemtudok kijutni innen csak ha leugrok de akkor meghalok vagypedig beteleportálok a 2km-re lévő táborba. Hogykell kijönni rendesen?
  • totya4
    Na és miért kell neked húsbogárrá változni?
  • KaszaN
    enter?! azta ugylátszik hogy a billentyűzeten maradt egy gomb amit még nemnyomtam le XD
  • Zóanagyvarázsló
    Enter
  • KaszaN
    köszi de má továbjutottam :P De most ott tartok hogy átkéne változnom húsbogárrá ami meg is van de nemtudok visszaváltozni :S hiába várok 5 percet akkorsem változik vissza. Lehet hogy nemjól csinálom? Hogyan kell visszaváltozni???
  • gyonax
    Persze ha van átváltozós tekercset, átváltozhatsz valamilyen állattá, és magaddal csalhatod a megfelelő helyre.
  • Zóanagyvarázsló
    Vissza.
  • KaszaN
    Szóval hogyha gogy letörlöm a magyarosítást akkor követni fog? De utána vissza lehet tenni?
  • totya4
    Magyarítás okozza, uninstalláld a kérdéses helyen, a temetőben emlékeim szerint 2x is kell ez a macera.
  • KaszaN
    Szevasztok ott tartok hogy a 3. fejezetben az orktemetőben ahol baal lukor van, és aztmondja szerezzek megneki tekercs 2 felét. Na de ott a bökkenő hogy neki elvileg követnie kéne és segíteni a csatában de csak áll ott a 3 járat elött karbatett kézzel. Ha megvan a 2tekercs rész akkor is elvileg utánam kéne jönnie de nemjön. Mégha megütöm akkorsem reagál sőt nem megy le az élete se. Má betöltöttem előző állást és egyszer elölről kezdtem régen a játékot emiatt. Milehet a gond?? Please Help!
  • gyonax
    Azt hiszem azt írtam is... A magyarítás nem fog működni...
  • Itsuki
    csak a magyarositás nem müxik...
  • gyonax
    Azért írhatsz ha sikerült és működik(vagy ha nem akkor mondd hogy mi nem és próbálok segíteni)
  • adeeeka
    hát kössz
    megpróbálom...hátha sikerül...köszönök mindent
  • gyonax
    Ja természetesen a Golden Mod telepítési sorrendje:
    1. - Golden Mod OROSZ
    2. - Golden Mod ANGOL
    A Player kit launcherében az angolt kell indítani
  • gyonax
    Az 1.08 angol nyelvű....
    A GoldenMod-ban: -megtámadhatod a Szabad bányát(ugy így lett fordítva?:D)
    -bemehetsz az elhagyatott(?) bányába
    -guru lehetsz
    - + néhány "váratlan" küldetés(nincs konkrét infó)

FPS Patch: -ha jó géped van nagyon fontos, javítja az FPS-t

Player Kit: -az FPS patch előtt kell felrakni, modok futtatásához kell

Textúra + World patch: -nagy felbontású textúrák + a világban a hibás helyen lévő tárgyak eltávolítása(pl. lebegő ládák, stb...)

Noname Mod: -nekem az egyik személyes kedvencem.... Páncélok újratextúrázása, fegyverkovácsolás minták alapján(á la Gothic 3)
    - náhany szörny újratextúrázása
    - új interfész elemek(mentés, töltés, főmenü)
    -ennél én a hős textúrákat nem telepíteném.... Nekem illúzióromboló a fekete haj;)

Textúra patch 2: -vér textúrák, víz textúrák stb javítása(ez a TielHater féle)

Textúra patch 3: -a legutóbb linkelt textúra patch, elvileg kompatibilis az ez előzőekkel

Telepítési sorrend:
    Patch 1.08k ANGOL
    Player Kit
    FPS Patch
    Golden Mod
    Textúra Patchek
    Noname Mod
    +ha szükséges akkor a modok által telepített *.vdf fájlok átmásolása a GOLDEN MOD MAPPÁJÁBA! A golden modot kell majd indítanod, a többi a "kiegészítés"

A MENTÉSEKRŐL BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KELL CSINÁLNI

• adeeeka
    Hűha...németül az 1.08as, angolul a player kit, oroszol a golden mod, és még egy angolos...:D segítség az elkél...van egy lista amiben e van írva hogy melyikbe mit tudok csinálni?
    leginkább a mágia része érdekelne...hogy mikor lehetek guru meg ilyenek...sokat akarok? :D
  • gyonax
    Mármint először az 1.08 patchet aztán a player kitet;)
  • gyonax
    Patch 1.08k és először a player kitet tedd fel, az kell a modokhoz... nem emlékszem pontosan mennyit kellett a telepítések után másolgatni hogy menjenek együtt a modok. Szólj ha kell még segítség
  • adeeeka
    golden mod v1.08k-t nem találja az orosz install...azt honnan szedjem le?
  • adeeeka
    Hűha...nem semmi..minden elismerésem...köszönöm...
  • gyonax
    Én is beneveznék, de a Gothic 1 Cd-m megadta magát, a G2Goldom meg eltűnt... Nagy pechhem van ezzel a Gothic sorozattal:D Még éppen csak a G3 cd nem repedt szét...
  • rotator
    Hmm, nem rossz! Most éppen eredeti textúrákkal viszem (ilyen is rég volt!), de erre majd egyszer még benevezek. :)
  • gyonax
    És még itt egy teljesen új textúra patch is: ezt még én se próbáltam, most találtam rá: Link
  • gyonax
    Ha már mod ajánló van akkor leírom az 1 oldallal ezelőtti hozzászólásomat... Tehát:
    Golden Mod Kell mindkét fájl, értelemszerűen az angol patchet rakd fel később.
    Aztán FPS Patch + kell hozzá a Player Kit
    Textúrás dolgok: Textúra és world patch
    és Textúra patch
    Ez pedig a :NonameMod igen sok dolog van benne: kardkovácsolás, új töltőképernyők, pácélok újratextúrázása.Képek Ebből én egyedül a hős textúrákat nem raknám fel, fekete lesz tőlük a haja:D
    Bocsánat azoktól akiknek ismétlésként hat, bár szerintem kéne ide egy házigazda, aztán lehetne bannert csinálni, stb. Ez a játék megérdemli;)

ui.: előre is elnézést ha kaotikus lesz a hozzászólás, igyekeztem tördelni, de meg nem mondanám így, hogy jó lesz-e. Szerkeszteni pedig már nem tudok.
  • Zóanagyvarázsló
    Abból nem.
  • adeeeka
    Ahum...de hogy? és templomosból?....nagyon unalmas lehetek már...
  • Zóanagyvarázsló
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nemcsak zsoldosból, hanem tűzmágusból is lehetsz vízmágus.
  • adeeeka
    Pedig örülnék ha kifejtenéd, mert mindhárom tábort ki akarom próbálni és úgy végigvinni...ha tudnál segíteni, megköszönném...:D
  • adeeeka
    Honnan lehet ezt a "mod"-ot megszerezni? Van valami előnye hogy Guru leszek? Változtat valamit ez a mód a játék menetén?
    köszönöm a segítségeket :D
  • Zóanagyvarázsló
    Szerk.:

De a vízmágussághoz nem előfeltétel az Új Táborhoz csatlakozás az első fejezetben. Részletesebben nem fejtem ki, mert spoiler lenne.