3772
Gothic 1
  • akyyy
    az bug, vagy miért van, hogy pl a bányába is, elcsalnám az őrt a raktárban, mondom neki hogy Ian meg nemtudo ki húst zabálnak, monjda hogy megy ő is, de persze ott marad és nem tudom feltörni a ládákat hogy ki ne nyírna. a küldetések közt meg ott van hogy sikerült elcsalni. fail
  • gyonax
    Előző oldalon van egy modajánló és fölötte pár hsz-szel még plusz leírás(by me) ha kérdésed van vele kapcsolatban, akkor kérdezz, nem emlékszem hogy magyarítás kompatibilitást írtam-e a modokhoz....
  • akyyy
    Amúgy milyen modot érdemes feltenni ami kompatibilis a magyarirassal
  • akyyy
  • rosti
    ÁÁÁ köszi éeszre se vettem amugy a magyar se nagyon megy szal megvárom a havert azt majd ő lefotditja
  • Zóanagyvarázsló
    Annyira nem megy a német, hogy fel sem ismered, hogy a linken angolul van leírva?
  • rosti
    Köce, de übermejcsül nem értek.
  • gyonax
    Igen le van írva az oldalon...
  • rosti
    Lehet tudni,hogy ez mit javít.
  • gyonax
    Akit érdekel: Gothic 1 Community Patch
  • W B
    azóta a Gothic2-t csinálják multiban :p
  • gyonax
    Én emg ha jól tudom le is állt a project :D
  • Mr_no_NaMe
    Ideje volt már elkezdeni egy ilyen projectet...
  • W B
    ja... ha jól tudom lengyelek készítik. még nagyon béta.
  • Pianista
    jól átom hogy ez multi??!!!!!Link
  • storm2000
    Melyikkel? És hol van?
  • gyonax
    Cheattel
  • storm2000
    Neten nézek képeket: látom az egyik csávónak nehéz őrpáncélja van ( mint Thorusnak). Azt hogy lehet?
  • Mr_no_NaMe
    Csak a Gothic...és néha a legkülönfélébb hibaüzenetekkel. Nem találja ezt a hangot, azt a skint, programhiba, kifagy, tehát ilyen faszságok. De mindjárt jön az Alvó, úgyhogy mostmár mind1.
  • MrAndree
    Igen. Felraktam húgom gépére, azon XP van, persze elindult azonnal, hogy rohadna meg.
  • Pianista
    passz... a legfrissebb .NET Framework van fent??
  • MrAndree
    Ja igen, úgy is próbáltam és ugyanaz. Még egy nyomorult hibaüzenetet se kapok, egyszerűen nem történik semmi.
  • Pianista
    futtatás rendszergazdaként, és ha ír ki hibaüzenetet akkor írd be.
  • MrAndree
    Nekem olyan problémám van, hogy el se indul a játék. 64 bites Vista-m van service pack 1-el megtámogatva. Amikor rákattintok a játék ikonjára nem történik semmi. Hibaüzenetet nem ír ki egyáltalán, feladatkezelőben ott van a gothic.exe de a játék nem indul. Megpróbáltam várni de még 10 perc után sem történt semmi, kompatibilitást állítani, tűzfallal szarakodni, újratelepíteni de semmi nem változott.
  • Pianista
    más programoknál is lefagy?? masszív játékoknál is??
  • Mr_no_NaMe
    Újraraktam a winfost tegnap, és ugyan azt csinálja. Néha random időkben kiír olyan üzeneteket, hogy nem találja ezt a hangot, vagy ezt a modelt, és lefagy, de a lefagyás előtt már elkezd villogni a kép, és a textúrákat nem tölti be 20 méterrel arrébb...ilyenkor gyorsan mentek.
    Friss winfos, semmi vírus vagy kavarodás. Fogalmam sincs mi lehet a hibája.
  • Pianista
    még le szokott fagyni??
  • Mr_no_NaMe
    Köszi! Asszem virtual memo probléma lesz. Mert fél óráig simán fut gépindítás után, aztán meg 5 percenként fagy. De így kicsit jobb lett. A kompatibilitás meg hasztalan.
  • Pianista
    próbálj meg egy kompatibilitás állítást csinálni. jobb klatty ikonra->tul.->kompatibilitás és állítsd át mileniumra mondjuk. és lehet hogy ez a progi is segíteni fog: Link kapcsold be a fagyásvédelmet ha nincs beapcsolva benne.
  • Mr_no_NaMe
    Fagyás ellen tényleg nincsen semmi? Játszhatatlan így a játék...most 10 perc alatt háromszor fagyott ki.
  • gyonax
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a Régi Táborban vagy megtámadhatod a Szabad bányát, aztán miután árulónak bélyegeznek és átállsz felszabadítod...
  • Mr_no_NaMe
    Ja és az miért lehet, hogy félóránként csontra kifagy a játék és néha csak a reset marad? Megáll a kép és meghal minden. Miért lehet ez?
  • Mr_no_NaMe
    Hogy lehet a kereskedő ablakban 1!!! darab cuccot venni, vagy adni? Mert mindig tízet ad oda rögtön...
  • storm2000
    A goldban lehetünk guruk? Fura, én nem tudom elképzelni a karakteremet olyan köpenyben. És, hogy érted azt, hogy meg lehet támadni a szabad bányát? A storyban annak jelentősége van, hogy fel kell szabadítani. Amúgy lehet olyan páncélod mint Gomeznek ( meg Ravennek, meg Barthallonak, meg Scarnak, meg Artonak )? Ja, és utolsó: milyen küldiket adnak a banditák (és hányat)?
  • Mr_no_NaMe
    Ezek nagyon jók lennének...már vagy 4szor végigvittem a játékot és most jól jönnének ezek a friss elemek :P
    Lehet átgondolom ezt az angolos témát. Köszi szépen :)
  • gyonax
    Sajnos régen játszottam, így keresnem kellett egy leírást ami közel sem teljes:D Tehát: megtámadhatod a Szabad bányát(remélem így van magyarul), tanulhatsz alkímiát, lehetsz guru, bemehetsz az Elhagyatott(?) bányába, dolgozhatsz a banditáknak, új itemek amiket régen csak cheattel lehetett megszerezni, meg lehet tréfálni Mudot:), és eddig volt türelmem kibogarászni a német fórumot:D
  • Mr_no_NaMe
    Akkor emeljük kicsit a hangulatelemeket. A golden mod miket nyújt? Annyit tudok hogy rengeteg új küldetés, de pár mondatban ha leírnád, annak örülnék :)
  • gyonax
    Hát, nekem konkrétan ennyi elég volt, mondjuk én azelőtt is Golden Moddal játszottam, tehát már megszoktam az angolt...
  • Mr_no_NaMe
    A kovácsolós dolgon, a fegyvereken, a néholi +statokon, és pár táborbeli változtatáson kívül.
  • Mr_no_NaMe
    Pontosan milyen lehetőségeket nyújt ez a mod ami még hangulatosabbá tenné a játékot és lenne annyira hangulatos, hogy talán angolul játszam?