Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Why so serious?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Why so serious?
Why so serious?
Friss winfos, semmi vírus vagy kavarodás. Fogalmam sincs mi lehet a hibája.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet átgondolom ezt az angolos témát. Köszi szépen 😊
Ehhez kapcsolódóan egy kérés: ha valaki tud valamilyen programot amivel viszonylag könnyen meg lehetne csinálni a magyarítást, valamint olyan programot amivel a kész project visszaalakítható dat-ba(vagy binbe) nem tudom már, az kérem jelezze privátban.
A G1 egy marha régi játék, így jóval toleránsabbnak kellene lenni vele szemben az elõzõekbõl kifolyólag. Kezdetnek pl. nem Vista vagy Win7 alatt futtatni, hanem valami régebbi oprendszeren. Nekem futott szépen, magas fps számmal, G2 kinézetben.
Gothic 1: Elsõ hiba:
"Can't find file:_WORK\DATA\SOUND\ITRW_2H_ORCSTAFF_01.MRM Code:255"
Ha ezt orvoslom jön a második hiba mely emígy szól vala:
"Runtime Error!
Program:C\Program Files\Piranha-Bytes\Gothic\system\GothicMod.exe
R6025
-pure virtual function call"
Szal ha nem orvoslom az elsõ hibát az a baj, ha igen az is baj! XD
Hiába jó a game ha nem tudom végigvinni. Jahh igen még annyit hogy ezután gondoltam lesz*rom az egyet jöhet a kettõ! Na de az se egyszerû mert mikor új játékot kezdenék az is kidob az asztalra egy mittomén milyen üzenettel ! 😊
Ha valaki tud valami okosat az plííz jelezze.
Bye
Valóban a magyarosítás volt a ludas... 😞
Na most már végre elkezdhetek komolyan is játszani : )
Kéne egy kis help! A játék elején a Régi bányában van két ládaõr! Az egyik a raktáros Ulbert! El kéne csalni õket a helyükrõl, hogy jól megtömjem zsebeimet, de meg se mozdulnak a helyükrõl. A raktárosnak mondom hogy menjenm bulizni, azt mondja oké és nem megy sehova. Már a kulcs is meg van oda.
Felraktam az 1.08-as peccset is. Ilyenkor mi van? Bug?
Elõre is köszi!