3755
-
#355 Hogy megdöglött ez a fórum...R.I.P Gameboy Advance :( Úgylátszik csak a japcsik tudják mi a jó... -
#354 Wow köszi...Ki is próbálom ha hazaértem! :) Tegnap volt egy durvának mondható csatám...10-12 kis emböcke és ebből 3 tud gf-et meghívni(Ifrit, Sheeva) az egyik tud DEMI varázslatot(vagyis negyedeli a hpt) az egyik meg állandóan gyógyít és van 2 attack emböc akik 70 körül sebeznek :) Kicsit megizzasztott :) De a Shiva/Ifrit Totemak/GF ek ngyon jól néznek ki...Télleg kéne már venni GBAt nem csak Emuval tolni..Mondjuk héven hazafelé...Vagy majd nyaralásra amikor megyek a 10 órás buszozás alatt...Fílinges lenne :) -
cue #353 1-a csatákban meghatározott szabályokat törölheted (sötét) vagy vezetheted be (világos) velük. Csata közben válaszd a "Law Cards" menüpontot - az üres helyekre rakhatsz kártyát, a meglévőket pedig törölheted (feltéve, ha van olyanod).
2-Szörnyeket Hunter foglalkozású (az íjászból képezheted) emberek "Capture" támadásával tudsz több/kevesebb sikerrel elfogni. -
#352 Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem ff tactics al kapcsolatban.
1. Mire jók a CARD ok amiket Card shopban cserélgethetek?
2. Egyik városban elvileg elfogott szörnyeket lehetne megnézni... Hogyan tudok befogni/elfogni szörnyeket? Thx elöre is -
#351 Nekem a sima GBA-n pirosra vált a led ha gyenge az elem.
Szerintem az SP-n is igy jelez.
Ilyenkor töltheted. -
mochee #350 Etz a zöld fény dolgot még megvizslatom, mert a legjobb emlékeim szerint nekem csak kihunyt a piros, de zölddel nem találkoztam. Töltési idő 3 h volt irva, annál többet töltöttem kicsit, de sztem nem volt zöld fény, -
mochee #349 Kösz a válaszokat, az sphez természetesen lítiumos van. Eddig csak párszor töltöttem, de mindig azután, mikor már egyszer kikapcsolt magától. Ha jól értelmezem amit mondtál, akkor ez az, hogy "csutkára", dehát honnan tudjam előre, hogy mikor fog kifogyni? -
#348 HA lítiumos az akksid, akkor annál jobb, minnél többet töltöd, és sose merítsd le csutkára. Legalábbis a legutóbbi "felmérések" szerint így bírja a legtovább. -
#347 fent klikk rá a downloads-ra, majd a bejövő oldalon a Latest Game Files-ra... -
#346 Akár mennyiszer visszadugod ki fog gyulladni a piros fény.
Elméletileg addig kell csak amig zöldre nem vált , de ha tovább marad bedugva az se gáz mert csepptöltéssel elvileg tovább tölt.
Milyen akkumulátor van hozzá?
Litiumos vagy sima? -
mochee #345 Szevasztok! Mennyi ideig kell tölteni a gba sp-t? Bedugom, és elvileg 3 óra a töltési idő, de nekem kihuny a piros fény már kevesebb idő alatt. Ha ilyenkor kihuzom egy pillanatra, majd megint bedugom, akkor egy ideig megint világít a piros fény. Ez egyébként árt neki?
Nagyon szeretném ha valaki megmondaná, mert nem akarom elcseszni az akut, és fogalmam sincs róla, mi lenne a leghelyesebb. -
#344 És hogy lehet a www.advance-power.de-röl letölteni? -
#343 Hogy a shit-be tudok oldalt váltani ezen az oldalon ? -
#342 Kijött az unofficial Sonc Advance 3 beta is... :) -
#341 GBA játék 1424-ig letölthető innét. -
#340 De még anno a Proximusz.uw.hu és az Instrumental.uw.hu oldalakkal szorgoskodtam,-tunk. -
#339 csak nem saját oldal? -
#338 Rég linkelttem már.
Kiestem a gyakorlatbol. -
#337 onnan nem... :)
legalábbis a két legújabb 404... -
#336 jóvanna, csak gondoltam megspórolom neked az időt, hogy ne kelljen uploadolnod... :) -
#335 Vagy innét is le lehet őket szedni! -
#334 Nem kérdeztem hanem felraktam! -
#333 www.advance-power.de... -
#332 Ujabb játékok GBA-ra.
------->1420-ig -
#331 jatekok merete nem ugzebar nem fix = jatekok merete ugyebar nem fix -
#330 Jo, ez progi fuggo... Mivel a jatekok merete nem ugzebar nem fix, a kartyake meg igen, egy 4 megas jatek eseteben lehet, hogy csak 3 mega a jatek, a tobbi szemet. Ez a rom vegen szokott lenni, altalaban egy csomo #FF vagy #00, de van, ahol mixelve van minden. Ez utobbi azert sz*r, mert ebbol keveset lehet levagni a FAT-tal, de egy hexaeditor viszi ezeket is... :)
Persze van olyan is, hogy tele van a kartya a progival (pl. Mortal Kombat Tournament Edition vagy Sword of Mana, eyek mind 127 kbitet foglalnak el a 128bol, tehat nem sokat tudsz levagni rola). Egy rom kb. igy nez ki:
1. Fejlec -ne piszkald!
2. A jatek cuccai -ne piszkald!
3. Egy rakas #00 vagy #FF -ez levaghato, ha vegig van, akkor a FAT-tel is meg tudod csinalni
4. Egy adag szemet, random byte. -ez is levaghato, nincs minden esetben ott.
Magyaran, ha hexaeditorral esel neki, akkor a vegetol visszafele haladva keress sok #00-t vagy #FF-et, es vagd le onnantol vegig a romot. Ennyi... -
#329 Viszont probáltam a Flash Advance Toolkit v8-at de nem vágott le szinte semmit a progibol(8Mb-->>7,8Mb lett) -
#328 Bocs, XG2-Lite 256Mbit-est vettem. -
#327 EZFA 256MBit-est.
Müködik rendesen. -
#326 Na? Milyet vettel vegulis? -
#325 Én már közben megvettem.
-
#324 Na, oldproximusz, szerintem irj a sracnak. Kerdes, mennyiert adja... :)
-
Flash Man #323 Hi! Eladó egy vadi új EZFA 256MBit-es flash kártya + USB linker kábel, érdeklődni a [email protected] -n lehet. -
#322 Aha, Afterburnernek hivjak, es a mar sokat emlegetett Success-en lehet kapni.
Ez maga a cuccos:
http://www.success-hk.com/pp/item_detail.asp?itemID={EE461CB8-2E9B-4471-8BF9-20BD47F4A52B}
Ez meg egy olyan dolog, amibol erdemes meg rendelni melle kb. 2-3 db.-ot, mert csak egy jar az Afterburner kithez, es ha elbaszod, akkor ronda lesz a kepernyoje a GBA-dnak (Errol Balu mar tudna meselni... :):
http://www.success-hk.com/pp/item_detail.asp?itemID={72BCF535-9AC8-4469-8FAB-81ED4A721DD6}
Ez amugy a fenyvisszaverodest gatlo cuccos, amit fel kell ragasztanod a GBA LCD-jere, hogy ne csillogjon a kep jatek kozben, csakhat elegge maceras ugy felragasztani, hogy ne maradjon buborek alatta, es ha lehuzod, mar nem tudod visszatenni... :( Majd en is fogok rendelni, mert nem allapot, hogy egy buborek van a GBA-m bal felso sarkaban... :o
Es tenyleg csak akkor kezdj hozza, ha profi vagy elektronikabol. Lehet rendelni a Lik Sangrol is, ott mint elolapot kapod a cuccost, valamivel dragabb, es sem a precizios forrasztast, sem az ontapados bigyuszka felapplikalasat nem uszod meg vele, csak a muanyagvagast (habar az is eleg maceras dolog). -
#321 Van valami egységcsomag hozzá?
Hol lehet kapni?
-
#320 gen, csinaltam... :)
qr*a nagy melo, meg muanyagot is kell vagyni, ugy reklamozzak, hogy "easy to install", ehhez kepest a haverral 20-23-ig forrasztottunk, hegesztettunk, stb... elegge gaz, de meggyozo a vegeredmeny... :) -
#319 Köszi kiprobálom.
És valaki csinált már háttérvilágitást GBA-hoz?
És ha igen megosztaná a részleteket?
-
#318 De egy hexa editorral sokkal jobban le tudod vagni, csak avval vigyazni kell... :) -
#317 Flash Advance Toolkit v8 (alias FAT)
http://www.advance-power.de/download.php?content=software -
#316 Hogy lehet levágni a GBA játékbol?
Valami progival?