3755
  • guardian hero
    Mortal Advance? Én nagyon szerettem a Mortalt, de ettől a konverziótól kivert a hideg veríték... Persze lehet, hogy elhamarkodottan ítéltem, de a Super Street Fighter 2 pl. egyből bejött.
  • Anubys
    Én most játszom újra a Circle of the Moon-t, meg nyomatom a Phantasy Star Collection-t... És persze a Mortal Advance az állandó játék, ha csak agypihit akarok...
  • Seth
    Most Donkey Kong Country 2, még snes-en vittem végig ...imádtam
  • Sheltem
    Re. Ki mivel játszik mostanában? Én Mario and luigit próbáltam de elakadtam :( Castlevania ban is egy helyen.. :( Sux hogy nem zárulnak le részek hanem szabadon lehet menni az egész kastélyban...
  • fishBNS
    Meg hogy flash kartya,de egy szar xbox-PC kontroller atalakito kabelt sem, semmit!! Ez az orszag egy TRÁGYADOMB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sheltem
    Milyen f*szság, hogy még mindig nem lehet idehaza gba flash kártyákat kapni :( Ez szánalomszint
  • windrunner
    meg halt a forum:((
  • windrunner
    na mivan emberek nagyon pang a forum:(
  • windrunner
    ah köszi
  • Anubys
    Passz, én egy havert kértem meg, hogy rendeljünk... :)

Az EMS a szállítási metódus, van 2-3 féle mindenhol, és meg van adva, hogy melyik mennyi idő alatt ér ide+mennyibe kerül...
  • windrunner
    És dombornyomásos kell?
    egyébként hogy megy ez a vásárlás bazz tisztára össze zavarodtam.
    1.A netene megrendelem eddig oké.
    2.hogy jön a képbe az EMS??
  • Anubys
    EMS-sel érdemes hozatni, az nem annyira drága (kb. +25$ volt nekem, és én még csomó mást is rendeltem mellé), viszont megúszod a vámot, és 3-4 nap alatt megkapod. Kínából jön a cucc.
    Én nem akarom fikázni a winsunxot, csak azt mondtam, hogy ezektől már rendeltem, és minden okés volt, a winsunxról viszont semmi tapasztalatom...
    És igen, bankkártya kell...
  • windrunner
    ja és nem akarok kadékoskodni de ezen a winsunxon minden olcsobb.[a honlapot amit adtál, melyik országbol hozzák a kártyát??]
  • windrunner
    és hogy müködik a gépről át töltés??bocs hogy ennyit kérdezek de teljesen bezsongtam:D
  • windrunner
    Kösz és megtudnád irni hogy a fizetés hogy megy.Elég egy átutalási számot megadni vagy kell egy dombornyomásos bankkártya???ja és a 128mbites az mennyi FT kb.??
  • Anubys
    Nem akarlak befolyásolni, de szerintem a linker4u.com-ról rendelj... Nekem az elődjüktől (Succes) van a kártyám, és csak jót tudok mondani róluk...
    En ezfa-t javaslok továbbra ti, van 128 megabites (69 Dollár) és van 256 megabites (107 Dollár). A legtöbb játéknak elég a 128 megabit, sőt vannak annál rövidebb játékok is, (a Circle of the Moon és a Metroid pl felmegy 128 megabitre egymás mellé), asszem csak 2 vagy 3 256-os játék van, szóval döntsd el, hogy mekkora kártya kell...
  • windrunner
    Na emberek eljutottam én is arra a pontra amikor azt kell mondanom hogy kell:Degy SP.Valszeg cheapboy-nál fogok venni eggyet.DE az lenne a kérdésem hogy melyik Flash kártyát válasszam a Winsunx-ról.Olyan kéne mindenképpen amihez van iró progi meg kábel stb.na szoval melyik éri meg?? és kb a kártyára nekem a 40 euros lenne határ szoval légyszi igy válasszoljatok.
  • Anubys
    Nem kevés, csak könnyű... A Dragon Zombie-nál pl. van egy trükk, amivel sebzés nélkül meg tudod ölni... :p

A magic izék ritkák, de ha növeled a Luck-odat, akkor nagyobb az eselyed, hogy talál belőlük... Amúgy általában 4-5 fix hely van, ahol egy adott kártya lehet...
  • fishBNS
    http://mpsi.bestofnet.org/linkergba/romsok.php

:)
  • windrunner
    na jáccotam mind két metroiddal és nekem a Fusion jobban bejön annak valahogy jobb a feelingje,a castelvania is jó csak a sima szörnyekhez képest a fömonszták irgalmattlanul erősre sikereddtek:(
  • windrunner
    És azok a kártyák csak ugy random jönnek??
  • Seth
    Még a Death lesz buli főellenség...
  • windrunner
    de háát ilyen kevés fögonosz van mer én eddig csak a nagy farkast gyöztem le.És megyek-megyek de alig van ilyen magic item:(
  • Anubys
    Ja, ha esetleg van Neptune (Imunnity)+Black Dog (Death) kártyád, akkor még egyszerűbb a dolog, mert akkor nem tud sebezni... :)
  • Anubys
    Ja, az kicsit nehéz. Minimum 10-12. szint ajánlott. Vedd keresd meg a keresztet másodlagos fegyvernek, pakolj fel minden olyan power up-ot, ami növeli a sebzésedet és a védekezést, majd let's go...
    Ugorj fel a fenti platformra, és onnan dobáld keresztekkel, ha idéz, akkor ugorj le, és írtsd ki a kis genyókat /ajánlott a csúszás használata, azzal gyorsan megy/.
    Miután átváltozik ilyen csontváz-szerű valamivé, kb. ugyanígy tudod elintézni, csak akkor kap még egy speckót, hogy ilyen gömbvillám-féleséggé tud átváltozni. Na, akkor menekülj előle... Ennél nehezebb már csak a Dracula lesz amúgy... :)
  • windrunner
    Circle
  • Anubys
    Melyik Castlevaniaban?
  • windrunner
    castelvaniaban hogy kell a neoromancer-t megölni??
  • windrunner
    a FF tatics-ban mér kapok sárga illetve piros lapot??
  • windrunner
    na lejütt a Castlevania ugyhogy most azt tolom egy kicsit!!
  • guardian hero
    Mario&Luigi Superstar Saga
    Zelda: Link to the Past
    Sword of Mana
    V-Rally
    CT Special Forces
    Harvest Moon
    Kirby Nightmare in Dreamland
    Super Street Fighter 2
    .... sorolhatnám napestig, de majd megteszik mások :)
  • windrunner
    és még mondjatok jóó játékot a gépreee mert most tökre belejöttem:D[golden sun 1-2,metroid-k meg vannak,final fantasy t.,castlevania;ezek meg vannak.]
  • windrunner
    na akkor a circle of moon-t szedem le:D
  • Anubys
    GBA-ra csak 3...
    Nekem a Circle Of The Moon jött be leginkább, második az Aria Of Sorrow...
  • windrunner
    hoppá 1-2vel több van mint 5:D
  • windrunner
    és az 5 castlevania közül melyik a legjobb??
  • guardian hero
    Castlevania: játékmenetében emlékeztet a Metroidra, vagyis akció-platformer. A helyszín egészen más, élőhalottaktól, szellemektől, vámpíroktól és hasonló lényektől hemzsegő kastélyokban, barlangokban kell hentelni. Nagyon hangulatos játék, és eléggé összetett is a rengeteg begyűjthető speciális képesség miatt. Vannak jó nagy főellenségek is, amik néha elég komoly kihívást jelentenek.

Advance Wars: körökre osztott stratégia. A rendszere pofonegyszerű, könnyen elsajátítható, mégis rengeteg lehetőséget rejt. Engem a régi Civilizationra emlékeztetett ilyen szempontból, csak itt a harcon van a hangsúly. Egy elképzelt világban játszódik, ahol modern hadseregek csapnak össze (gyalogság, tüzérség, tankok, repülők, hajók, tengeralattjárók...). A grafika manga stílusó, a hangulatot pedig a hadvezérek között lezajló vicces párbeszédek fokozzák. Abbahagyhatatlan játék, az egyik legjobb GBA-ra.
  • windrunner
    Lenne még egy kérdésem a Castelvania+Advance Wars miről szólnak??
  • guardian hero
    A régi tényleg kényelmesebb, de az SP sem vészes. Az SP-ben az a jó, hogy elfér zsebben, és mivel védve van a képernyője, nyugodtan zsebre is vághatod. Meglepő módon ezt kevés "zsebkonzol" mondhatja el magáról :). Az SP amúgy könnyebb is, azért két AA-s aksinak súlya van...
  • Anubys
    :D