3755
  • oldproximusz
    Köszi.
  • Anubys
    semmi lejátszóprogi. egyszerűen indítod, és mehet a móka...
  • guardian hero
    Kell valami lejátszóprogram is, vagy az is benne van az image-ben?
  • Anubys
    OK, akkor semmi gáz... :)
    Bírd ki még. Habár én is nehezen viseltem a rendelés és megérkezés közt eltelt időt nyáron.... :)
  • Sheltem
    Hogy látom én azt a privit? Küldj inkább mailt: [email protected]
  • oldproximusz
    Küldtem privit
  • Sheltem
    Na Anubys megnyugtatott a srác, hogy piros EZFA -t kapok nem zöld hamis EZFA2 -t :) Megnyugodtam...Csütörtök de messze van :(
  • Anubys
    Jó kérdés...
    www.google.com ?
  • oldproximusz
    És hol lehet ezeket leszedni?
  • Anubys
    Persze, van vagy 200...

Hogy csak parat mondjak:
    2001 - A Space Oddissey
    Animatrix
    Audition
    Bad Boys II Trailer
    Batman - Dead End
    Celebrity Deathmatch

Tovabb is van, mondjam meg? :)
  • Anubys
    Nem, nem, nem, nem, nem...
    Az EZFA-bol van 256 es 128-as. Az EZFA 2 pedig egy kamu flash kartya, ami tulkeppen egy XGFlash, csak a kocsogok az EZFA sikerere epitve akarjak elpasszolni. A Superufo.com-on irjak is, hogy semmi koze az eredeti EZFA-hoz. Allitolag a mentesekkel van problemaja (felulirja az egyik jatek mentese a masiket).
    Az eredeti EZFA piros, mig ez a kamu cucc zold. Az eredeti 256-os ara 117USD es csak 99 USD
    Itt a kamu:
    http://www.superufo.com/pp/item_detail.asp?itemID={F5A2018F-2C69-4E4B-AF36-0089AF90930C}

Es itt az eredeti (a 128-as. 256-os nincs most nekik):
    http://www.superufo.com/pp/item_detail.asp?itemID={C8AB82E3-A507-493F-887A-96ACE1CA95C4}

Na, most jobban utananeztem ennek a mentettallas felulirasnak. Azt irjak, hogy max 12 mentettallast tudsz tarolni a kartyan, de azt is ugy, hogy csak egy az aktiv, es valtogani kell a mentettallasok kozt, ha masik jatekot akarsz jatszani... Kicsit maceras, de ha nincs mas baja, akkor meg nem olyan nagy kunszt. Mindenesetre remenykedj, hogy ne ilyen kartyat kapj. Azt tudod, hogy honnan rendeli az illeto?

Amugy itt a szoveg az official EZFA oldalrol:
    "Recently there is a flash cart named EZFA II in market, it's a fake one since 'EZF Advance' is our brand but this cart is not our product and has none of our business. And it's even not a rip off of EZFA, it's just an XG cart labeled as 'EZFA II'. The 'www.ezf-advance.com' is a fake EZFA site too. We never released product named 'EZFA II' and www.gba-toys.com is the official site of EZFA. So everybody just beware of that, and if u like ur EZFA cart, please let more people know this to help them from being trapped by this fake, thank all."
  • oldproximusz
    Ice age
    Matrix
  • Sheltem
    Videók? Hmm... Hol találok olyat?
  • oldproximusz
    És a GBA-hoz tudtok még más videokat az Ice age és a Matrix-on kivül?
  • Sheltem
    Na várjál Anubys az EZFA 256mb os verziója az EZFA2 nem? Nézd meg a www.superufo.com on...Amúgy miért szar? Mit írnak róla és hol ?
  • Sheltem
    1413. Nekem jövő hét csütörtökre van itt az EZFA 256MB os kártyám...már nagyon várom :) Akkor veszem meg a gba sp-t is. OLDPROXIMUSZ mivel kis játékokról van szó(zipelve egy max 5mb) ha adsz ftpt ahova tudok feltölteni szívesen felrakom neked a hiányzókat.
  • Anubys
    Jaj, most olvastam, aki "EZFAdvance 2" nevű flashkártyát akar venni, ne tegye, semmi köze az eredeti "EZFAdvance"-hez, és még ráadásul sz.r is...
  • Anubys
    csak kicsit hülyén számozzák őket
  • Anubys
    www.advance-power.de
  • oldproximusz
    Fel tudnád rakni a maradékot valahová ahonnét le tudom szedni?
  • Sheltem
    Már 1411 :)
  • oldproximusz
    Én most szedem le az összeset(? 1407-db)
    Ha kell esetleg valamilyen játék és megvan nekem akkor felrakom ide.
  • Sheltem
    Ez az invader nagyon szuper :) Thx
  • guardian hero
    Pl. az Invader ilyen.
  • Ramza
    Bittorrent - gyönyörűen 100-as csomagokban szedhető minden, ill. az újak ötösével.
    Legjobb.
  • Anubys
    Nem is egy... :)
  • barret
    vagy használj kazaa-t,még megosztáskorlát sincs!
  • barret
    van máshol is rom,és csak 3-5 giga kell!
  • Sheltem
    Ismeri valaki pcn a storm angel -t? Nem régen jelent meg... Repülős shoot em up vagyis mész és lövöd a többi űrhajót pályák végén meg egy főellenség aztán a kapott pénzből fejlesztheted a géped... Van ilyen gbara?
  • Anubys
    Aha...

www.pdroms.de -itt találsz egy csomó homemade játékot, nagyrészük gánya, de vannak nagyon jók is (Pl. Destined Soul, Pang 2, Rexx - The Next Mission, Bombjack, stb...)
  • bobo11
    igen csak a koli hub-hoz nincs 30gb-om
  • oldproximusz
    DC-n(pl: koli-hub) is megvannak a GBA-játékok.
  • Sheltem
    Destined Soul GBA játék ?
  • Anubys
    Levagdosol belőlük, és nem csak GBA-s jatékokt tudsz feltölteni... Tök jó GBA-n nyomni pl. a NES-es Immortal-t vagy Maniac Mansion-t... :) Meg freeware játékok közül is van egy rakás, ami nincs fél mega (4 megabit!), és tök jó. Vagy ott a kicsivel nagyobb (3 megás, ami 24 megabit) Destined Soul, ami egy japán típusu RPG, de földbedönget jónéhány hasonló, hivatalos game-t... Aműgy meg nem érdemes telepakolni 2 128bites játékkal a kártyát, én max 1 nagyot rakok fel, a többi mind ilyen kisebb cucc... :)
  • Sheltem
    www.mirc.com... Ismerd meg. 1 játék kicsomagolva max 16mb becsomagolva 1-6 mb(így tudod leszedni).
  • bobo11
    ez holvan ez az irc,és ott lehet letőlteni pár gamet,és kb mekkora 1 jaték mérete,én pokemont és yu gi oh-t keresek

üdv
  • Sheltem
    Hát ööö ircn underneten #roms csati... Nekem megvan mind(1408 db játék) már csak a flash kártyámat várom, hogy megjöjjön addig emuzok énis.
  • Sheltem
    Kell hozzá egy emulátor (visualboyadvance a legjobb) és kellenek a játékok(romok).
  • bobo11
    köszi,és game-t honnan lehet letőlteni hozzá?
  • Sheltem
    Kell hozzá egy emulátor (visualboyadvance a legjobb) és kellenek a játékok(romok).