3755
-
#132 Hi !
Unalmamban néhány játékról amivel épp játszom csinálok egy kis kedvcsináló ismertetőt. Nem komoly leírás arra nincs elég időm, inkább kis vélemény pár képpel.
Akit érdekel nézze majd + !
http://gba.uw.hu/index.html
Ennyi. Hír vége .
-
rolika #131 a kártyára kerülnek
vagy papírfecnire, ha password-ös mentés van :) bár ezt szerencsére kerülik -
#129 mérne?:))))))))))))))))))))
Ja,de tényleg nálam a csórni=venni!!4 -
#128 !!Új Online Konzolos Webshopot nyitottunk!! www.cheapboy.hu
Playstation 2, Xbox, Gamecube/GameBoy Advance(SP),
Sega Dreamcast+minden, mit egy konzolos csak kívánhat.
JÁTÉKOK, kiegészítők a bolti árak alatt, nagy kínálatban kaphatók (újonnan/használtan) Mindenre GARANCIA!
Szervíz rövid idő alatt, MEGBÍZHATÓAN!
NaAPONTA BŐVÜLŐ VÁLASZTÉK, S AKCIÓK! Minden nap érdemes ellátogatni az oldalra! Adás-vétel-csere.
A kínálat megtekinthető a www.cheapboy.hu-n.
[email protected] [email protected] -
#127 LOL! :)
Amúgy nem tudja valaki, hogy a Kingdom Hearts GBA-s változata mikor jön ki? -
#126 bazmeg:)))))))))))))))) már nem csak a tőcsük le a netről de már a kártyát is lopni akarod?:)))))))))))))))))))))))))))) -
#125 És hol lehet ilyet csórni? -
NormalisEmber #124 Letöltöd őket a netről és a kártyához adott programmal felírod őket.(bizonyos tipusu kártyákhoz más és más tipusu programok jók) -
UnConnecteD #114 jopofa dolog ez a kis cucc, megneztem bar gamet emulatorral, de azert penzt nem adnek egy ilyenert. -
#113 sztem se -
TneX #112 Hát de mondjuk szerintem ezek a játékok akkor se érnek meg ennyit,hogy vegyek értük 1 gépet(kb 35K HUF)+ 1 játékot(15K HUF)... akárhogy számolom még igy is 50 ezer,és ennyit enyhén szólva nem érnek... -
#111 akkor flashhelj -
#110 nem,de ha mondjuk elakadok,vagy esetleg megunom a játékot ,akkor jó lenne ha több játék is lenne! -
#109 nem, miert lenne? te percenkent cserelgeted??? ki be?
-
#108 neked is! -
#107 Jolvan nekem most nincs kedvemveszekedni: BUÉK! -
#106 "1 game vetel, aztan cserelgetes, ha kijacottad.lehet szamolni, 1 game 10 ezer, es az osszesre torteno egy csre.. na mennyi?"
állandóan ezzel jösz.
de nem érted meg,hogy egy játék az édeskevés egyszerre???
-
#105 haha :D a kis fos sztem elegge jo.
lesz mar ra egy ujab rpg, amit a capcom csinal (nem Breath of sorozat)
a glden sun, wario4 castlevania, mario kart, Doom, advance wars jatek csomagocska igencsak impreszziv.
es csak sajnalni tudom azt aki ugy all hozzá, hogy ezeket mind meg kell hozzá venni...
1 game vetel, aztan cserelgetes, ha kijacottad.lehet szamolni, 1 game 10 ezer, es az osszesre torteno egy csre.. na mennyi? -
#104 hát hiába,öcsém is ilyet akart karácsonyra,de aztán ehelyett rábeszéltem egy telefonra.
:)
az csak többet ér mint ez a kis fos! -
TneX #103 Te jó ég..vannak akik képesek ezért kiadni zsét??
Én kipróbáltam néhány játékot pc-n(Super Mario Advance,Spider Man,Advance Wars,Army Man)..,és ennyi elég is volt.Jó lehet hogy azzal a kis géppel szórakoztatóbb,de nem hiszem,hogy megérné bárkinek is az a kb 60 ezer forint és még csak 1 játékot vett a gépéhez...
Ennyire azért nem jók azok a játékok,és ha összeszámolom akkor annyi játék amit én felsoroltam,+ a gép az már kb 100-110 ezer forint...Bazz ennyiért már inkább veszek valami más használhatóbb konzlt,vagy vehetek 1 használható PC-t...jó azt megértem akinek azért kell mert úton van,de szerintem akkor se olcsó mulatság,és a teljesítménye nem igazán van egyensújba az árával... -
#102 aha, GBC-t en tudok 16-17ert, jatekkat hozzá, 6ert.
pocketet semmikeppen se vegyel
GBara miertnem cserelgeted a gamekat?
1 game aztan cserebere, szal enmindenkeppen GBAt ajanlom
reszletekert egyebkent a cheapboyt kerdezd o ebben a fonok itt..
ezen a cimen : [email protected]
-
Tomi13 #101 Sziasztok!
Bocs hogy ide írok,de "sima" gameboy topicot nem találtam.Szóval vennék gameboy pocketet vagy colort.Árajánlatokat a [email protected] címre kérem.Köszi: Tomi
Ui:Gondolkodtam a GBA-n is csak olyan drágák hozzá a játékok :(( -
#100 igen,és szinesen is jeleniti meg a játékokat! -
#99 és kb. 26x2 lyukas
a kérdés hogy a gba jatékkártyák milyenek.
vagy a sima gb,gbc
Jah amugy a GBA kompatibilis a GB-vel? -
#98 CF 1mm :D
akkor nemtom nekem mim van ,de az enyim ugy sacra,kb:
43x36x3mm (tehát 3mm vékony)
szerintem mindegyik tipus/gyártmány ugyanakkora -
#97 jaja, hogy tortenik mindez?:)varom elmes valaszokat. -
#96 DE HOGY LEHET BELEDUGNI A COMPADT FLAS-T A GBA BA? A CF EGY MILLIMÉTER VÉKONY!!tök picike,..hova rakod a gba ba??? -
#95 mindegy, enkiprobalom, ha osszedobtam ra zset, gyere versio probaljuk ki eggyutt jovo heten azt meglatjuk mi lesz:) -
#94 szal fingunk nincs rola, hogy ha beruhazunk egy ilyenbe ossz vissz 37ezerert, akkor lehet hogy meg cs*szhetjuk az egeszet.... -
#93 és mindez csak találgatás... -
#92 de lehet hogy CF+átalakitó kell ahhoz hogy befogadja a CFkártyát a GBA:/
igy vettem ki a #62-böl -
#91 szvsz vegyel egy diva mp3 lejátszót 20ért ,és akkor már van egy hordozható mp3 playered is.
A megváltás az lenne ,ha lenne a GBA-n valamilyen kimenet (miniUSB,usb...) igy közvetlen lehetne másolgatni CFreader nélkül:)
[Jó lenne] -
#90 ahha... akkor az a flash iro kell 10ert nekunk versio
-
#89 Lassan a testel!
Én nem tudom hogy CompFlash mem.kartyával megy de mintha ugy olvastam volna. Még nem is láttam elöben ilyet:( ,de kedvet kaptam rá.
Kell 1 összekötö is a gép hátuljából(pl:usb) --> egy CF olvasó kütyübe (flash reader,mp3lejatszo)
Igy 1 CF kartya segitségével internetröl letöltött játékokkal tudsz játszani a GBA-on.
[HA megy a CF]
-
#88 nahg vegre az en nevemmel vagyok itt megint:) -
#86 10e ft -
#83 a sima flash cartya is megy a GBA-val???
meg találtam olcson flash irot a mistralnal , ez is jo ??????
probáltad???
-
#82 mondjuk szerintem 1 kartyara csak 1 gem megy:(
mert a GBA gép a kártyáról csak 1 gammát indit.
de lehet hogy van valamilyen prog...
128Mb-ra kb 10 játék menne.
Már csak valahonnét olcsó gépezet kellene.
Nem tud sehol senki egyet ,ami leeset a kamionról?
Müködnek a letöltések az olalakról (én csak a status bar-t olvastam ,igy is megtaaltam:) -
#78 AGES v0.27a
FinalBurn Alpha v0.220
PJ64_v1.4
Cygne 2.0
NEBULA v1.95d
winkawaks140b
Cheat for Mame 0.56
Gens 1.40b
S11 Emulator 0.2-alpha (new plugins)
S11 Emulator 0.2-alpha (old plugins)
Daemon Tools v3.00
Mameinfo.dat 3.68
Modeler093a Win
ClrMamePro v2.41a
NeoGeo CD Emulator ver.0.5.9
VisualBoyAdvance 0.7.1
Raine v0.34b(win)
Raine v0.34b(dos)
RomCenter 2.30 -> 2.31
DreamGBA 2.4
DAPHNE v0.99.4
RomCenter 2.30
StretchMame32 0.55 Final
KOF2001 łöŐбí
ZSNES 1.337 r1.06
Ez mi az anyám? -
#77 a lényeg hogy nem kell játékot venned
hanem letöltöd pc-re a gamét
onnan kiirod flash kártyára majd bedugod a GBA-ba
és játszol
kb 4 játék fér rá egyszerre ,jobb mint az eredeti:)))))))