3755
  • Sheltem
    Ami pcn nagyon fílinges és jó az a Call of Duty :) Az mondjuk nagyon leköt multiban is és singleben is.
  • Sheltem
    Énis már 26 elmúltam jócskán...De sokkal jobban leköt mint a pcs játékok..Nem tudom miért...A fíling más... Pedig csúcskategóriás gépem van,de se a mostanában megjelent Farcry se a Painkiller se semmi nem köt le úgy mint egy GBA-s Final Fight One vagy éppen egy Final Fantasy Tactics... Nameg ugye a GBA SP hordozható így sz*rni is vihetem magammal :)
  • radeer
    Hát én már elmúltam pár évvel 30 de azért tök jó ez a kis gép, és melóhelyen mikor nincs senki tök jókat szoktam játszani.
    Itt látszik, hogy nagyon fontos a csiri-viri grafix mellett a játékélmény. Hihetetlen milyen jó kis játékok vannak. És ami még +lepő, hogy PC-n nincs annyi türelmem egy játékhoz, itt azonban nagyon sok gémet végignyomtam már, ami soxor hetekben mérhető volt.
    Az utobbi idők gémei amik nekem tetszettek visszafelé :

Ice Nine .::. FPS. és sokat fejlődött a gfx az utobbi idők ilyen játékaihoz képest.

Wade_Hixtons_Counter_Punch_ .::.Box játék. Igaz hamar meg lehet unni, de azért pár napig nagyon leköti az embert és ez a rajzfilmes ötlet nagyon odavág.

Splinter_Cell_Pandora_Tommorow_ .::. Arcade 2D . Hát az utobbi idők egyik legjobb játéka szerintem. Sok mozgás, és tök izglamas. Kár, hogy a sokadik pályánál kifogy a szufla és meguntam, de addig nagyon jó volt :)

Sabre_Wulf_ .::. Logikai-Platform . Egyik legszórakoztatobb játék volt számomra. Ilyen eszement ötletek amiket felsorakoztat a játék a szintek megoldásához, nem semmi. És a főhös az örge és visszavonult vadász, nekem régi kedvenvcem PAMPALINIT juttatta eszembe.

Megaman_Battle_Chip_Challenge .::. Kártya-Akció . Hát ennek elsajátitása, nem 2 perc volt. Egyszer már félre is raktam, azonban mikor nem jelent + normális stuff elővettem és adtam neki még egy lehetőséget. SZámítógépes chip-ek versenyeznek egymással és a deck-et mi állítjuk össze a megszerzett ( vásárolt-elnyert) kártyákból. Minden ellenfélhez megfelelő taktika kell és fontos az is, hogy milyen terepen megy a kűzdelem.

Ezek csak az utobbi hetek próbálkozásai voltak, és persze nem a legnagyobb kedvencek...de azért ha nem próbáltad adj a játékoknak szerintem egy próbát.
  • Sheltem
    Tökjó lehet...Jajj csak már nekemis meglenne...Tuti még munkahelyen is csapatnám :D
    Ez már beteges? Sebaj...Addigjó amíg az ember tud gyerek lenni! Ez az alapelvem
  • balu87
    :)
    Én is lefekvés után még
    vagy 1,5 óráig nyomtam az ágyamban
    a Donkey Kong-ot.
    Legjobb,anno az egyik kedvencem volt.
    most is az :)
  • Seth
    Hejjj....akkor nem csak én vagyok ilyen pihent
  • Sheltem
    Fenébe valaki plz aki játszott ff tacticss al mondja már el hogyan tudom előhozni csata közben a "Law Cards" menüpontot... Néha olyan sux szabályokkal kezdődik a csata és nem tudom hogy kell/milyen kaszttal használni a kártyákat.
  • Sheltem
    Hmm télleg kellemes.... Azért én se vagyok normális..Hajnal 2 ig toltam a final fantasy tacticsot kisablakban GBA EMUval ahelyett hogy vmi PC-s játékkal játszanék :P
  • guardian hero
    Double Dragon & Final Fight rajongóknak egyébként tudom ajánlani a Gekido Advance nevű játékot is!
  • Sheltem
    Jó neked...Én majd vizsgám után májusban...Nehogy csak a gba legyen semmi tanulás :)
  • balu87
    Öcsém megvette végre az SP-ét. :)
    ennyi.
    örülök :)
  • Sheltem
    Dehogynem játszottam...Csak nem nagyon szeretem a pixeleket...Ezért jó a GBA SP 2ds megjelenítése..A doom ok nagyon kockásak...Ha 3dt akarok akkor előveszem PC-n a painkiller-t vagy a call of duty multit.
  • guardian hero
    Én nagyon hiányolom belőlük a multit, milyen állat lenne már deathmatch négyen linkelve :).
  • Anubys
    Valszeg azért, mert az eredetiekkel nem játszottál... Egy az egyben megcsinálták azt a pc-s gámát GBA-ra, amivel kb. 10-12 éve nyomultam... :)
    Hihetetlen feelinges lett...
  • Sheltem
    Hát nekem se a doom1-2 se a wolf nem jön be GBAn...a gba nem erre van sztem..Gagyi a 3d..De ez a Final Fight ONE most nagyon leköt :) Eszméletlen jó
  • Anubys
    A Golden Axe a SEGA Smash Pack része, a Sonic Spinball és az Eco The Dolphin társaságában... (Mellesleg SNES-re nincs is Golden Axe. :)

Nálam a kedvencek? Hm...

Castlevania-sorozat
    Doom 1-2
    Duke Nukem
    Mortal Kombat Advance (csak az európai, az USA verzió tök bugos)
    Prince Of Persia - The Sands of Time
    Sword Of Mana
    Eye Of The Beholder
    Metroid-sorozat
    Wolfenstein (kicsit nehezebb, mint az eredeti, de tök jó nosztalgiázni vele... :)
    SEGA Smash Pack
    Pinball Of The Dead
    Lode Runner
    Blackthorne
  • guardian hero
    A Golden Axe-t Sega Smash Pack néven keresd, ez 3 játék egyben ha jól emléxem.

Az én listám:

Metroid-ok
    Castlevania-k
    Mario&Luigi Superstar Saga
    Zelda
    Harvest Moon
    Kirby Nightmare in Dreamland
    Tactics Ogre
    Advance Wars
    stb...
  • oldproximusz
    Ugy látom a Metroid mindenkinél bejön.
  • Sheltem
    Nálam eddig:
    Super Street Fighter2
    Metroid: Zero Mission
    Metroid: Fusion(még nem toltam végig)
    FF Tactics(bár picit monoton)
    Double Dragon
    Invaders
    (És gyanítom hogy a Zelda és a Sword of mana nomeg a Shining Soul2 is rajta lesz a listán ha kipróbáltam) :))
    Énis RPG Fun vagyok.
  • Seth
    Na meg a bubble bobble
    Kedvenc: Metroidok
    Castlevaniak
    Shining Soul2
    Sword of Mana
    Breath of Fire1-2
    Prince O.P.
    FF Tactics, Onimusha Tactics
    AstroBoy
    DragonBallZ-Legacy of GokuII
    FireEmblem

nálam RPG rulez!!!!
  • oldproximusz
    Nekem a kedvenceim:

Metroid-Fusion
    Metroid-Zero Mission
    Muppet Pinball_Mayhem
    Hardcore Pinball
    Fifa 2004
    Space Invaders
    De jo volt nosztalgiázni a Bulder Dash-sal és a Lode Runner-rel is.
  • Seth
    Lesz Final Fantasy I-II remake GBA-re juhuuuu
  • Sheltem
    Hü ez a Final Fight one télleg nagyon császár! :) Köszi!
    Na hogy kicsit feldobjam a fórumot rendezzünk top 10 vagy 15 öt...Akinek van kedve állítsa sorrendbe a kedvenc GBA játékait(lehetöleg télleg GBA st ne SNES meg egyéb EMUST) aztán a végén összesítünk és eldöntöm mikkel érdemes játszanom :) Na?
  • Sheltem
    Golden Axe ? Nekem megvan az összes gba játék de golden axe nincs közte... Az SNES játék ? Emuval tolod gban ? Sztem Double Dragon se uncsi 1 játékosként...Pláne egy hosszú buszozás alatt :)
  • guardian hero
    Nekem tetszett a Super Street Fighter is, csomót játszottunk vele. Double Dragon meg ilyen játékok sztem főleg ketten játszva élvezetesek, egyedül azért unalmas.
  • Anubys
    A Super street Fighter 2 nem... tényleg szép meg jó, csak valahogy nekem nem állnak kézre a felső gombok (főleg a nyilak feletti)... Inventorynak, meg ilyen keveset használt cuccoknak okés, de hogy azokkal kelljen támadni, az már durva... A DD viszont jó móka... A Final Fight One és a Golden Axe is egy-az-egyben játéktermi, azokat is csípem... :D
  • Sheltem
    Kircsi, akkor kipróbálom ... Super street Fighter 2 meg a Double Dragon is nagyon visszaadja a játéktermi hangulatot... Bejön nektek?
  • Anubys
    Szerintem az első a legjobb, pont azért, mert olyan nyomasztó. Iszonyatosan jól eltalálták egy élőholtakkal telepakolt kastély hangulatát... a 2-3 meg egyre gyengébb (de még így is nagyon jók!)...
  • Seth
    Naná.Kicsik és nagyok.
    Én a 2.-al kezdeném, aztán 3., aztán talán 1 .,mivel az 1 egy kicsit nyomasztóbb mint a többi ( sztori meg úgyse kapcsolódik9
  • Sheltem
    Vannak benne föenemyk ?
  • Seth
    mondjuk nem lövöldözősek :)
  • Seth
    Castlevania összes része szupi GBA-ra. Az első még kezdetlegesebb(de attól még szupi), a 2.,3. állat. Hasonló map rendszerű mint a metroid.
  • Sheltem
    Zerot már végignyomtam :) Nagyon imádom az ilyen lövöldözös gameket amiknél a mapok végén hatalmas boss nmyk vannak...Tudtok még ilyesmit GBA ra?
  • Seth
    A Metroid Zero-t se hagyd ki....kicsit uncsin indul de durvajó lesz...
  • Sheltem
    Jóvanna...de így ha vki dicsér egy játékot csak kikeresem szám alapján és már tolom is :) Most FF tactics, double dragon meg Metroid Fusion a menö nálam...aztán jön(Zelda,Sword of Mana stb)..
    A 3ds játékok viszont gban nem tetszenek(NFSU,DOOM) csak a 2dsek...Mintha a GBAt 2dre találták volna ki :)
  • NormalisEmber
    Micsoda élmény lehet ugyanazon játék mindhárom(jap,usa,eur) verzióját végignyomni:)))
  • barret
    Remélem végignyomod mindet!
  • Sheltem
    Végre megvan az összes GBA játék(1453 db) :) Nem semmi idö volt leszedni...Na ha sikerül a vizsgám május 3. án akkor meglepem magam egy GBA SP vel...Addig emu...nomeg tanulás :)
  • guardian hero
    Lesz Final Fantasy I - II GBA-ra!! A nyáron jön ki Japánban, USA/EU megjelenésről nem tudni, de reménykedjünk!

Mondjuk az is jó lenne, ha a snes emulátor kiforrná magát, és lehetne tolni FF6-ig az összes részt, de ebben valahogy nem nagyon bízom (azért a GBA nem biztos, hogy elég erős a Super Nintendo emulálásra... majd esetleg a DS).
  • cue
    Ha lenne miről írni, nem haldokolna... :/