3755
-
#235 Aham és hogy kell fizetni? Mármint megjön a cucc és FT ban? Vagy váltani kell dollárt ? A 75 dolláros kártya az kb mennyi mire ideér? a www.superufo.com osoktól ? -
#234 ja, es a Success (vagy superufo.com, ua. a ceg) szerintem full megbizhato, van en vagyok az egyetlen a haveri korbol, aki rendelt toluk, es eddig nem volt veluk semmi baj. Emiatt is mertem ajanlani oket... -
#233 van egy ismerosom, akinek kimondottan erre a celra van egy kartyaja, rajta keresztul rendeltem... -
#232 + ne feledjük el a pénzátutalás költségét sem (nem két fillér), bár ha van dombornyomott kártyád és meg mered adni a számát mindenféle távolkeleti cégeknek, akkor ez ugye nem játszik :).
A SNES emu azért még elég kezdetleges, de a többi cucc is nagyon cool... És akkor még ot a Pogoshell, meg mindenféle PD játékok, többek között az Elite átirata. -
#231 Ayert, mert +32 dollar kapasbol rajon a postakoltsegnek, ha olcsobb metodust valasztassz a postara, akkor meg rajon a VAM (amit EMS-sel meg tudsz uszni), es ugy meg meg tobbe jon ki...a srac nyeresege "csak kb. 5 rugo, ami nem olyan sok, ha belegondolsz abba, hogy mennyit szarozik egy kartyaert, plussz lehet, hogy smafu a megrendeles, akkor amig el nem adja, addig bukta a penzet stb... Bar en a helyed rendelnem kulfoldrol a 256-ost... :)
Ami meg a masik, hogy van egy csomo emulator is, nem tudom, ez mennyire fog meg, de NES, Master System, Game Gear, PCEngine, SNES, sot a regi Sierra jatekok is felpakolhatoak arra a flash kutyure, es jatszhatsz veluk a GBA-n... :)
Nekem naon bejon a dolog... -
balu87 #230 nézz körül itt:www.superufo.com -
#229 Énse nagyon láttam még screenshotot... De GBA SP n(Emun) már játszottam egy csomó régi nagy kedvencemmel(Super street fighter, Double Dragon) és nagyon visszadja a játéktermi hangulatot... Valszeg GBA SP mellett döntök!
CSAK AGGYON MÁ VALAKI FLASH KITET OCCSÓN! :) -
Ramza #228 Szerintem fordítva, de ezen nem fogunk összeveszni.
Amúgy is a játékkínálat dönt majd, arról meg sok konkrét hír nincs egyelőre. (látott már valaki screenshotot psp-játékból?) -
#227 Nézegettem ezt a Sony PSPt ami majd ugye ezután fog megjelenni..Hát nem tudom ki hogy van vele, de szerintem GBA SP sokkal jobban néz ki.. -
Ramza #226 Mint már írtam, nekem 44-ben volt 3/4 éve, úgyhogy pl. én :)
Azóta mondjuk szépen mentek lefelé az árak. -
#225 Hú de jó a helyesírásom..Hardwer=hardver természetesen...Az egy dolog, hogy nem lehet gyártani, de ha vmi kinn 75dollár(16000ft) azt itthon a vadparasztja miért 29ezerért adja? Lenne mondjuk 20-22 rugó...de ennyit ki ad érte? -
Ramza #224 Lehet.
De akkor sincs ennek akkora piaca Mao-n, hogy érdemes lenne gyártani. -
#223 Illegális hardwer? Semmi illegális nincs benne...Külföldön hirdetve van mindenhol..Ez ugyanaz mint a cdíró..Az sem illegális hardwer..Ez tévedés. -
Ramza #222 Furcsa lenne, ha illegális hardvereket gyártó üzem lenne itthon :)
Lehet kapni azt, csak külföldről hozzák. -
#221 Én kb 20 küldit csináltam eddig meg és már elég sokat játszottam vele...Lehet télleg beruházok gba ra...csak a p*csáért nem lehet kapni flash kit-et itthon? :( Mi ez b*zmeg etiópia? -
Ramza #220 Nem, de ha boltban végigfutod a tárgyakat, akkor fel fog tűnni az a bot, ami fire, blizzard és thunder selleket tud, mindig kiírja a tárgyak mellett.
A 300 küldi nagyon-nagyon sok, hidd el.
Én nagyon kevés új karaktert vettem fel később, nem éri meg, mert borzasztóan nehéz feltornázni őket, javaslom, hogy az első néhányat tartsd meg.
És figyelj arra, hogy minden fajból legyen legalább egy-egy férfi és nő, az fontos lesz :) -
#219 Köszi!
Gondolom a black magices tárgyra nem emlékszel mi is volt pontosan?...Elég ez a 300 küldi? Vagyis variálhatok/válogathatok a karakterek között játék közben is, hogy melyiket tartsam meg? Vagy nem árt az első pár küldi közben kialakítani a végleges bandát, hogy legyen idő fejlődni? -
Ramza #218 Kérdezz nyugodtan, ha van időm, válaszolok szívesen.
Képességeket úgy tanulnak a karakterek, hogy adott tárgyakat rájuk aggatsz, és több harc után, a szerzett ap pontokból megtanulják. Keress ilyen tárgyakat (az alap black magic-est lehet boltban kapni, úgy emlékszem), és használd őket.
A blue magic máshogy van, ahhoz azt hiszem meg kell tanulni a "Learning" képességet, és utána ha valamelyik szörny valamelyik speciális képességét használja a bm-ed ellen, akkor az megtanulja a képességet.
Nem szerettem azt a kasztot, nagyon nehéz új dolgokat tanulni.
Főszál: van egy küldetéslista, amin fel van tüntetve mind a 300 küldi. Abba bemész, az első 30 (?) a főszál. Megnézed, hogy éppen melyik az aktuális, aztán azon mész tovább :)
Egyébként a kocsmában mindig legfelül szokott szerepelni a főszálas küldetés, és nem lehet visszamondani mint a simákat. -
#217 Oksa még 1 kérdésem hadd legyen...Van blue magic meg black magices varázslóm ,de nincs semmi varázslatuk 1db sem..(szintlépésnél se). Hogy fognak tudni varázsolni?
Igérem többet nem kérdezek...Ja és honnan tudom, hogy mi a főszál? Mert csak csinálom a pub -os küldiket,de sztoriszinten sztem seholsem tartok. -
Ramza #216 Messze voltam a 999-es maximumtól, 200-500 között, karaktertől függően.
Ütni bazinagyot lehetett a top-harcos kasztokkal. Azt hiszen a ninja tud duplán ütni két fegyverrel, néha 200-200-at zúztam így, az általában elég volt szinte mindenkinek, ha eltaláltam.
Főellenfelet azért nem mondok, mert már találkoztál vele :)
(valószínűleg, ha nem, akkor majd fogsz hamarosan - csak most még nem sejted, hogy ő áll ott a végén :)
A játék közbeni ellenfelek pedig olyanok, mintha FF játékokból summonok (gf-ek, stb.) lennének, nem véletlen, hogy legyőzésük után őket fogod tudni előhívni. -
#215 De mégis mennyi hpd volt a vége fele kb? és mekkorákat sebeztél? 1-2 lényt azért mondhatnál :) -
Ramza #214 Konkrét ellenfele(ke)t nem mondanék, mert lelőném a poént. -
Ramza #213 Benyomom inkább ide:
"Hogyan tudok Knight fegyvereket(Lionheart, Ragnarok) használni soldierekkel?"
Szerintem sehogy. Knight kasztra kell váltani velük.
"Milyen szörnyek lesznek a vége fele? (HP, támadás stb). Mesélj"
Valahogy itt nem szálltak el annyira a készítők, mint a FFT-nál (ps1-re), ugyanis gondos fejelsztéssel semmi különösebb para nem lesz a végén.
Nem állítom, hogy gyengék az ellenfelek, de a végső csatát másodszorra nagyon simán sikerült megcsinálnom (itt több csatát kell nyerni egymás után mentés nélkül, ha bukod valamelyiket, akkor lehet kezdeni előről).
A végre jókat lehet variálni a kasztokkal, fontos, hogy a játék során ne fejlessz ötszáz tagot mindenfelé, hanem csak 8-10-et koncentráltan két-hrom kasztra. Így simán tudsz bármikor olyan csapatot összeállítani, ami bárki ellen jó.
Még valami: 40-50 óra után sajnos kicsit elkezdtem únni, sajnos nagyon hiányzott a ps1-es játék hatalmas ívű története :(
De így is nagyon jó cucc. -
Ramza #212 -> céltopikban már válaszoltam a kombós kérdésre :)
Majd dobok választ ott a többire is. -
#211 Wow! Mesélj nekem! Miért csak a főkarimmal tudok Combozni?
Hogyan tudok Knight fegyvereket(Lionheart, Ragnarok) használni soldierekkel? Milyen szörnyek lesznek a vége fele? (HP, támadás stb). Mesélj -
Ramza #210 Én kb. 60 óra altt játszottam végig, de a végigjátszás után még lehet folytatni és a kihagyott küldetéseket lenyomni (sőt, több csak akkor jelenik meg). A 300-ból kb. 220 volt kész 60 óra alatt. -
Ramza #209 Sokkal olcsóbban itthon nem fogsz kapni sajnos, és a 29 is nyomott ár már, én háromnegyed éve még 40 fölött vettem a 128-ast. -
Jimmy77 #208 Érdeklődtem a mailcímen...Hááát...29ért adja azt ami kint 75dollár (16ezer ft)...http://www.success-hk.com/pp/item_detail.asp?itemID={C8AB82E3-A507-493F-887A-96ACE1CA95C4}
Úgy látom kintről fogom hozatni...Csak még azt nem tudom hogyan -
#207 Igen és igen. A .gba fájlok az eredeti cartridge-ekről készült "image"-ek, és ezeket kell felírni a flash kártyára. -
#206 Megtettem... Még 1 kérdésem lenne(egyelőre):
Töltök le GBA romokat .gba kiterjesztésűek és emuval simán tudok játszani velük...elég 1 gba file hozzá, hogy ki tudjam majd írni flash romra? Ez ilyen "kis iso"? :) -
#205 Esetleg érdeklődj a [email protected] címen, ha flash kártyát szeretnél. -
#204 Sheltem, nezd csak meg, mit talaltam:
http://www.sg.hu/aprohirdetes.php?status=katlist&katid=7
Itt keress ra, hogy "Flash", egy febr. 22-i hirdetes. Szerintem hivd fel a sracot. Csak az a kerdes, hogy milyen kartyaja van... -
#203 Final Fantasy Tactics al játszott valaki? Milyen hosszú a game? Most vagyok átlag 6. szintű... -
#202 Na, akkor most 1-2 dolgot tisztazok, mert ugy latom, sokan felreertik...
1. 128 megabit=16 megabyte, ez eddig mindenkinek tiszta. Ez a hatar, e folott csak egyetlen jatek jott ki, tehat azt az egy jatekot nem tudod majd jatszani, ha 128-as flash-t veszel. Es igen, a 128-as kartyanak 16777216 byte a max "teherbirasa".
2. ez a 2 megaBIT-es (!) moka arra van, hogy pc-rol kabellel at tudsz loni a GBA memoriajaba jatekot, es ugy jatszani. 2 mb-en altalaban a hazi gyartmanyu jatekok mennek. Ez a ficsor arra jo, hogy ha otthon GBA-ra akarsz programot irni, akkor ne kelljen 10 perceneknt flash-elned, masra nem igazan.
3. A kartya melle kapsz egy mini CD-t, azon rajta van minden, ami kellhet (driver, program, es par free demo meg homemade jatek GBA-ra).
Amugy itt egy angol FAQ pont errol a kartyarol:
http://www.gameboy-advance.net/flash_linker/ezf_advamce_ezfa_realtime_cart.htm
meg erdemes korulnezni meg azon az oldalon, mert sok okos dolgot lehet tanulni. Ja, es GBC romokat nem tudtok GBA-s flash-re irni, valamint GBC-s flash kartyat sem fogtok mar nagyon talalni. -
#201 igen! a nintendo64-nek 512 mbit-es a kártyája 64,0 mb. -
#200 Értem...van egy csomó romom aminek a mérete pontosan 16777216...Gondolom ez a határ a 128as kártyáknál ugye? -
#199 kártyálya=kártyája -
#198 Esetleg nincs valakinek elado Flash kártyálya de nekem 128-asnál kissebb is elég lenne(gameboy colorhoz). -
#197 ezek a kártyák 128,és 256 megabitesek.nem megabájt...128 megabit=kb16 megabájt. -
#196 Bár itt az oldalon azt írja, hogy "Play small game not greater than 2M directly via cable, no cart needed "
Mi ez a 2m?
Nekem pl van final fantasy tactics advance az 16mb...Szal csak ilyen kis játékok mennek rá a 128 as kártyára? Nem értem