11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • yeelowrkekw
    nekem is
  • Joke
    Frezer megtennéd,hogy elküldenéd a fordítsás?
  • FrezeR
    nah kész vannak a menük 97%-ban innentől amely szavak még nem kerültek forditásra már szerintem csak a szövegben lesznek megtalálhatóak vagy egy másik fájlban mert az english-ben nem találtam.
    Akinek kell a forditott fájl irjon.
  • Gomez
    figyi ha megmondod hogy mit és hogyan kell akkor én segithetek a forditásban.
  • codric
    Peti, amit tegnap ajánlóttál azt kipróbáltam, és ugyanarra az eredményre jutottam, az újat majd most fogom megnézni.

Frezer, én elkezdtem, de olyan minimális van meg belöle, hogy szóra sem érdemes. :-)

Fehérember, ebben nem tudok sajnos segíteni.
  • Fehérember
    Üdv.
    VAN EGY kis bibi.
    Felraktam az uploadot azt a 20 megásat.
    És tök más a szövege.
    Elkéne küldeni az szövegfájlokat ami a patchez való
  • FrezeR
    nah már csak 1 menü van hátra a forditásból+ finomitások, ha készen lesz megosztom veletek, de az a szöveg olyan sok hogy azt nem birom egyedül:) ehhez kellene vagy 5-6 ember aki folyamatosan fordit megoldható? vagy van már aki belefogott?
  • codric
    Oké, türelemmel várok. :-)
  • codric
    Pontosan ez a problémám. Ráküldtem én is a hex editort, de ezzel nem tudok bele piszkálni olyan szinten ahogy szeretném.
  • olaj
    Sehonnan nem lehet "licenselni" a játékot?
  • Fehérember
    Köszönöm mindenkinek.
  • codric
    Szívesen Joke, Fehérember elküldtem neked is.

A következő almenük nincsenek még lefordítva: Stadion és jegyek, Szponzor vagy ha jobban tetszik Ad bords, Létesítmények, kereskedelem, Naptár, Stats. Ezen kívül van még, ami játék közben ugrik fel, és nem a menürendszerhez tartozik.

Egyébként van valakinek ötlete, hogy az art.wad fájlt mivel tudnám megnyitni? Itt rengeteg képet tárolnak, és van egy olyan gyanúm, hogy ebbe van a nyilatkozatok szövege is.
  • Joke
    Kössz a fordítást,megnézem,hátha én is tuok valamit kezdeni vele!
  • Fehérember
    Üdv!
    Két kérésem lenne.
    Elküldené valaki a címemre a az eddigi fordítást, szívesen segítek.
    A másik amit tudtok az összes magyar címert elküldeni?
  • K.András
    Csalással sok értelme nincsen szerintem játszani,aki csalással játszik az játékgyilkos, vagy pedig nem érdekli igazán a játék...
  • pobeno
    Szevasztok!
    Én csak most kezdtem játszani a TCM 2003-mal de az a gondom hogy nincs hozzá magyarosításom.
    Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném.
    csaó
  • FrezeR
    én megvagyok már vagy 6-7 menüvel még hátra van 9.kemény egy napos meló volt...ezeket befejezem és megosztom veletek
  • a.carkey
    Már majdnem 18 éve volt, az 1984/85-ös szezonban, a második körből estek ki a Partizán Belgrád által (de zsinórban 1983-tól 1996-ig voltak első osztályúak és ez egy kiscsapattól zseniális). Amikor meg végre kijuthattak volna nemzetközi porondra újból - fa kupa másodikként, nem a kupagyőztes lett a bajnok-, és amikor ismét mehettek volna, akkor meg a Liverpool szurkolóinak okossága miatt el voltak tiltva az angol csapatok hosszú ideig az európai kupáktól. Mellesleg én a Gerry Francis féle megveszem potom pénzért és eladom egy vagyonért - lásd alább kiket - valamint a 90-es évekbeli jópofa meccseikért szerettem meg őket (1991/92-ben az Old Traffordon életükben először, 1-0-ra ugyan, de legyőzték a MUFC-ot), de ez nem tartozik ide.

Az artmoney féle csalás meg ut W98 alatt nem megy, a cheat progi tökéletlensége miatt, próbálkozzatok régebbi verzióval, ha találtok. Az engem is dühít, hogy van egy b...... jó Aberdeenem és a bérük olyan magas, hogy ezt a gárdát, már nem fogom tudni együtttartani, mert a ki....... stadiont nem lehet normálisan átépíteni. DE MINDENKÉPPEN A TCM2003 AZ EDDIGI LEGJOBB FOCIMANAGER. A BUNDESLIGA Manager 2002-t még nem tudtam letölteni, mert a srác DC++-on ritkán van fent ott amit én is ismerek és ha fent is van katasztrófális lassan jön tőle. A Német TCM2003 is ki......... jól sikerült. A németekre való kihegyezése nem rossz.
  • codric
    Text formában van azzal nincs gond, csak 15000 az mégis csak 15000.

Én a következőképpen csináltam a menü rendszer fordítást. Elöszőr lefordítottam a főmenüt, majd elkezdtem a az első almenüvel, másodikkal...stb. Javaslom, hogy folytassuk így, megnézem, hogy melyek vannak kész, és ami nincs, abból lehet választani, hogy ki melyikhez érez kedvet.

És, hogy melyiket hagyjuk úgy... amiből az istennek sem tudunk értelmeset kihozni magyarul ennyi karakterből, és röviditéssel nem veszíti el az értelmét.
  • FrezeR
    szerintem beszéljük meg hogy melyik szót hagyjuk ugy ahogy van melyik legyen egyértelmü amit mindenki ért és igy tovább, kell egy kis közös szótár. amugy tényleg hexeditorral lehet forditani csak ugye a karakterszámok korlátoznak. Akkor lenne jó ha egy programozó kicsit belenyulva és megváltoztatná de ez nem egyszerü tudom
  • Joke
    Légyszi, akinek megvan a magyarosítás(ami eddig kész van)az légyszi küldje el,kíváncsi vagok rá!Köszi!És hajrá!
  • M.A.D.
    Ja, ez a "valóságban volt"
  • M.A.D.
    QPR? Volt kábé 15 éve egy QPR-P.Beograd UEFA meccs. valami 6:2 lett azt összesítésben valami 12:11. bakker
  • codric
    Szívesen Kabát Peti. örülök, hogy tetszik.

Anon, megnéztem, és pont úgy van ahogy írtad. Azonban valamilyen szinten meg tudtam kerülni, fogalmazás kérdése az egész. Természetesen nem az igazi, na de abból kell "főzni" amink van.
    Az viszont jobban bosszant, hogy 15000 mondatot kellene lefordítani, mégha sok ismétlődik is a script miatt.
  • codric
    Valaki küldött mailt, hogy elküldjem az én magyarosításomat. No, annak elküldtem.

Frezer, én szívesen segítek, de ha már csináljuk, akkor ne csak a menü rendszert fordítsuk le, hanem csináljuk meg a szöveges közvetitési módot is.

Anonnak igaza van, egy sima hexeditor kell hozzá, és angol tudás. Az más kérdés, hogy nem lesz tökéletes, mert egy fejlesztői környezet sem ártana...
  • FrezeR
    amugy sok helyen pont olyan szavakat kell beirni ami a fociban használatos kifejezés és ezért néhol nagyon nehéz leforditani magyarra az angol kifejezéseket
  • FrezeR
    ugy érzem hiába irok ide senki nem veszi észre:)
    Ugyanazt elmondtátok amit én amugy meg lehet oldani az enlish.str-ben is a szavakat csak ki kell találni olyan szlengeket is ami belefér az eredeti szóba. Én pl az FM2002-nél is megcsináltam 60%-ban a forditást de aztán meguntam mert nagyon sok lett egyedül a végére...ezért kértem hogy aki benne van szivesen segitek leforditani a dolgot!
    Remélem ezt már észreveszitek
  • codric
    Üdv.

Ha javasolhatom ne az english.str-t fordítsátok, hanem a textm.txt fájlt. Sokkal nagyobb lélegzetvételű feladat lenne.

Egyszer már kérdeztem, de hátha azóta valaki megtalálta: A meccs elötti interjúkat merre találom?

Az english.str mondjuk megvan kb. 50% magyarul. Ezt fel tudom ajánlani, de az úgy-e világos, hogy a saját "szám" íze szerint fordítottam. Néhol furcsa, néhol pontatlan.
  • a.carkey
    Ha tényleg csináltok vmi magyar kiegészítőt az jó lenne (bár az EB-t ismételten! nem hoztuk ide, mert az osztrákok elhalászták előlünk). Szóval ha netán közben az angol bajnokságot is buheráljátok a TCM2003-ban, akkor csináljátok már meg "lécci", hogy a kedvenc csapatom végre feljusson a Division 2-ből magyarul a gaméban lévőtől picit erősebb legyen, mert szégyen, hogy a Premiere League egyik alapítója, akitől ilyen skapcik, mint Trevor Francis, Terry Venables, Stan Bowles, Paul Parker, Rodney Marsh, David Seaman, Les Ferdinand etc. származnak (az utolsó kettőt árukapcsolással vették meg - együtt Sammy Lee-vel, hármójukat 15 ezer fontért a Hayes-től és később Seamant 1.3m - Arsenal -, Ferdinándot 6m fontért - Newcastle - adták el), ott topog a Div 2 küszöbén és nem képes feljutni legalább a DIV1be, a pályáján meg a Fulham pöffeszkedik (mert a bénáknak al-Fayed még csak most építi a stadionját). Én ugyan most nem játszom velük, mert nehéz ezzel a csapattal a div2ből a PL-be jutni + most az Aberdeen-t nyomom, de azért tegyetek vmit az érdekükben, mert én lusta vagyok javítgatni a csapatokat. Ja és természetesen a Queens Park Rangers-ről van szó, mert
  • FrezeR
    szerintem le lehet forditani mert annak ideén az fm2002-t én 60%-ban megcsináltam annyi a baj vele hogy a szavakara kell vigyázni és hogy sok a szöveg de mondom megoldható csak neki kell ülni ha valakinek van hozzá kedve akkor belekezdhetünk!
  • Fehérember
    két bajom van.
    -az edzés hogy kéne összeállítani?
    -pénzhiány
  • Sugam
    Hogyan tudsz ilyen frameket berakni a nicked helyere azt tudom hogy Ulead Gif Animatorral csinaljatok dehogy?
  • FrezeR
    amugy ha páran összefogunk meglenne hamar a magyarositás, én benne vagyok, Kristófnak is segithetünk bár nem tudom Ő hol jár már ezzel.
  • FrezeR
    Tomato: látod én is belekezdtem a magyaritásba ha észrevetted nem olyan könnyü mint gondolnád. Mert csakis ugyanannyi karakter lehet a magyar szó mint az eredeti angol és van olyan szó amit magyarul nem lehet rövidebben leirni ahhoz hogy értelmes legyen!
    Nézd meg amit eddig forditottam és meglátod.
    De azért próbálkozni lehet!
    szerintem csak az english.str-ben vannak a szövegek de lehet hogy tévedek?
  • FrezeR
    Fehérember: innen egész jó dolgokat lehet leszedni a TCM2003-hoz
    http://downloads.soccergaming.com/
  • FrezeR
    fogtam magam és leforditottam a menüket meg ilyesmit a TCM2003-ban ha valakit érdekel innen leszedheti az str fájlt.
    http://free.x3.hu/frezer2/aaa/english.str
    van benne pár hiba de az csak azért van mert nem lehet a teljes szót kiirni mert akkor nem müködne a dolog. ha valakinek kérdésen van nyugodtan tegye fel.
  • Buddy
    Ezaz !! Üssétek egymást :))
    Honnan tudtok egyébként JÓ minőségű címereket szerezni? /180x180-ban már pixelesebbek vannak persze/
    De ha jobban megnézzük, 180-as címert csak néhány helyen használ a progi...inkább az eggyel kisebb méret a domináns...180-asra pedig be lehet tenni az EA-s logos címert - mégiscsak kevésbé idegesítő /az ilyen körös féligzöld, féligpiros, féligfehér szutykokat én már le is cseréltem velük/
    Na hali, és nem feledni : FC Bayern, deutscher Meister, ja so heißt er mein Verein, ja so war es, und so ist es, und so wird es immer sein
  • olaj
    Nagy mozi ez a fórum!!!!!
    De a lényegre:CM után próbálnék v.mi mást is pl:TCM.De honnan szedjem le?
    Kössz
  • Gomez
    qrva ideges vagyok!!!nem lehet még mindig leszedni a warezcenterről a football masters 2003-at.nem tud vki 1 jó helyet?
  • Fehérember
    Ja és milyen uploadokat és patcheket töltöttetek le?
    Kabát peti lécci a címereket küld el az email címemre.
    Köszi