11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #941 Anon: mind mondottam itt vagyok faternál, itt meg 800 kb-ot szed le!!! Nem toom mi lehet! Mondjuk én modemes vagyok, lehet valami összefüggés??? Nem tudnád esetleg átpakolni máshová?????
Kristof -
skristof #940 Buddy: nem tök mindegy milyen a háttér???
Mert ahogy nézegettem, van ahol fekete, van ahol fehér.... Vagy feketének vagy fehérnek kell lennie????
Amúgy a borsodiligás logok közül nekem csak a siofokéval és a sopronéval volt bajom.... -
skristof #939 Halle!
Most itt vagyok faternál, megpróbálom innen leszedni, meglássuk mi lessz.... -
yeelowrkekw #937 Fehérember: Nekam azt mondták hogy vegyem ki az AUTOSAVE-t és akkor jó lesz de én még nem próbáltam ki mert kölcsönadtam a cd-t de azért próbáld meg -
M.A.D. #936 Nekem 30percet volt fent a TCM. Nagyon vártam, de ha nem reális a 3D-s meccs, akkor szart se ér. Sajnos. -
Fehérember #935 Már elegem van!
Mi a szar lehet? Folyton kilép. Mindenkinek jó csak nekem nem. Kérdeznék valamit. Ami cd-re rá van írva az hány mega? -
Fehérember #934 Na akkor mi is a hiba? -
Fehérember #930 Bármit csinálok kilép. -
yeelowrkekw #929 HI!NEkem is van egy kis bugom a játékkal!Bemásolom a reget meg az új exet...elindítom és után lefagy!!!!Mit csináljak??? -
skristof #928 ANON: Nem tudom mi lehet a hiba, de mostmár 1,83 MB_ot le szedtem, aztán kiírta hogy"A letöltés befejeződött!!!" De a WinAce megint kiírja, hogy CRC hiba!!! HELP!!! -
skristof #927 Érdeke, mer már most 1 Mb-nál jár!!!!
Nah, most akkor mivan, hmm???? -
skristof #926 Anon: egyébként még azt vettem észre, hogy először amit letöltöttem ace, az 478 kb-os, a második már 690 körüli, most töltöm harmadszor, háát kiváncsi vagyok.... -
skristof #925 Anon: egyébként úgy is kjipróbáltam, ahogy írtad, hogy bemásoltam azt a reg-et, vagy mit, lefuttatom, aztán ha a crack-es exe van fenn, akkor kéri a CD-t, ha pedig ez a nocd-s, akkor meg kiírja, hogy hibás vagy sérült vagy milyen a fájl!!!
Kristof -
skristof #924 Buddy: szerinted a borsodiliga.hu-n lévő címerek nem jók??? -
skristof #923 Ha minden jól megy tartalmazni fogja a Borsodi Ligát és az NB1B-t is!! Hivatalos mezek, valós adatok stb..... -
skristof #922 Amúgy jövö héten elkezdjü The Hedgehog-al a magyar addon-t!!! -
skristof #921 Hi!
Anon: nekem a WinAce és a WniRAR is hibát jelez!!!
És a WinACE szarakodik vele, de nem tudja megjavítani!! -
Fehérember #919 Közölöm hogy beleolvastam le is töltöttem de nem megy kiírja hogy rakjam be a cd-t meg ilyenek, ha
meg elindul akkor kilép egy idő után, akár kikapcsolom az autosavet akár felrakom a gépre az egész cd-t. Külömben is amikor a cd-t rakom fel midig kiírja hogy rakjam be a cd-t hiába írom felül. -
#918 Kristof: vannak benne szövegek amiket szabadon lehet forditani nyilván ez is olyan amit emlitettél, szerintem próbáld meg és nézd meg az eredményt -
skristof #915 Frezer: akkor szerinted nem is érdemes elkezdeni??? Mert a közvetítés szövegei txtben vannak!!! Mag vannak txt-ben női férfi nevek, meg vmi színpárok (piros-fehér...) is vannak!!
Kristof -
skristof #913 Anon: mindegy, úgyis lessz egy winfos reinstall, majd megpróbálom utána is, hátha az segít....
Mert a gamma sem indul el mindig, vmiért szarakodik a gépem, nem toom mi van... -
skristof #912 basic 69: te a freemail-emre próbáltad....
A mailbox-ra is próbáltad már???
ICQ-m nincs! -
skristof #911 Anon: nem toom akkor mivan, de kicsomizom, felülírom az eredetit aztán panaszkodik nekem, h telepítsem újra.... -
basic 69 #909 szia. próbáltam mailben elküldeni, de nem ment. IRC-n simán átmenne. írj mailt! üdv -
skristof #907 Anon: Kétszer is lekaptam az oldaladról a tömörített cuccot, de a tcm2003.exe mindkettőben sérül vagy mi, a WinAce vmi CRC hibát írogat.... -
skristof #906 Hi!
Szal, tudok úgy Borsodi Ligát csinálni, hogy azt választhassam is a játék elején, vagy felül kell írnom pl a görög-öt????
Kristof
ui.: amúgy megpróbálom! -
Fehérember #905 Üdv. Szeretném a Total Club Manager 2003mal kapcsolatban megkérdezni hogy csak nekem szokto magátol kilépni? Vagy mindenkinek. Mert kissé unom hogy egy normális crcket nem találok hozzá mert már letöltöttem az Immersiont meg a Razort is és eggyik szarabb mint a másikkal. Mit kéne tennem azon kivül hogy széttöröm a CD-t? -
#904 Soccer Manager -és asszem 4-4-2 is- van a Warezcenteren és a Belmondo-n is. Szerintem nem valami jó játék, de lehet, hogy valakinek bejön. -
M.A.D. #903 csak azt találok DC-n. :(
Inkább 4-4-2 Touchline és Soccer Manager (joowod) kéne. -
#902 Total Club Manager 2003 ISO letoltesi helyet tudtok mondani? -
#900 Kristóf: én a FAPLM 2002-t magyarositottam nagy szenvedve eljutottam olyan 30-40%-ig de nagyon gáz és ez is ugyanolyan, és igenm abban az english.str-ben vannak a szövegek csak az a baj mint mondtam korábban hogy ugyanannyi magyar betüből kell álljon mint az eredeti angol szó. De azért próbáld meg! -
skristof #898 Amúgymeg felpakoltam egy oldalt a netre:
http://tcm2003.uw.hu
Majd frissítek! Jah, és segítőket szívesen vennék
(Nasheem!!)! Amúgy énse vagyok vmi jártas a magyarításokban!
Kristof -
skristof #897 Egyáltalán abba a Data Editor-ban lehet új bajnokságot csinálni?? Mer' a magyar elég gaygi!!! F. Budapest meg ilyenek???? Ez lenne a FRADI, vazzeg??? -
skristof #896 Amúgy kössz annak, aki megpróbálta elküldeni a nocd crack-et!!!! És kösz Anon pajti, hogy visszatetted a netre, már le is kaptam!!
Kristof -
skristof #895 Hi!
Nos, én már neki is álltam magyarosítani!! A meccskommentárokkal kezdtem, sima txt, vhol a data könyvtárban...
Csak az a gáz, hogy vmi baj van a gépemmel, és nem indulnak el a játékok, szal nem toom tesztelni!! De hamarosan lessza egy Win reinstall, és akkor talán már jó lessz! Szóval én elkezdtem magyarítani a meccskommentárt, de rátaláltam a többi szövegre is a főkönyvtárban van egy olyan file, hogy english.str nah, ez azz!! (asszem...) De szeretnék Borsodi Ligát is, de talán a magyarítás a fontosabb...
Kristof -
Nasheem #894 Dumáltunk kicsit korábban a magyarításról, de Frezer pajti azt írta, hogy gáz, mert csak azonos karakterszámú szavakkal lehetne fordítani, ami nem tűnik túl egyszerűnek.
Ha esetleg belefognál te vagy bárki más szóljatok, mert bár absolute lama vagyok hozzá, de beszállok segíteni. -
#884 Soccer Manager nekem nem igazán jött be, most töröltem le. Túlságosan arcade, Kevés lehetőség kicsit gagyiszagú...
Az USM-ért még1szer köszönet, lejött, most elkezdek vele újra játszani. -
#883 Uhh.. Köszi az infot! Sajnos nincs DC-m, de sohasem tudtam pontosan, hogy az USM98 után jelent e meg új cucc. Ám most látom, hogy Anon testvérünk megosztott velünk egy linket. Nosza! Leszedem jóóóóóóól! Thx! -
M.A.D. #878 Ceno:láttam tegnap a DC-n USM99(!)-et -
M.A.D. #877 Így legyen a lottón 5ösöm.