11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Nasheem #876 A Soccer Manager engem is érdekelne, írjatok ha kipróbáltátok érdemes e letöltenem.
A TCMes olvashatatlan apróbetűk csak nálam jelentkeznek? Olyan mintha árnyékolva lennének, tud vki rá megoldást? -
#864 épp most olvatam hogy a cm4 csak jövő február körül jön ki....no comment -
M.A.D. #862 ja, lehet, hogy megvan neki
a demó -
#859 Buddy: még meg se jelent a játék -
Mikice #855 1500127097911060657818 -
#853 warezcenter.warez.hu
De ha beírod, hogy warez.hu és ott kiválasztod a top-listát, akkor ott is tudsz kattintani. -
M.A.D. #851 na ne.... tedd desktop640*480-ba írták anno -
M.A.D. #849 Én már egy hete töltöm!!!! de még csak 5 file van meg az ISOból.
Ezt egyik game sem élte meg. NOLF2 NWN MORROWIND TCM 2003 -
Nasheem #847 Végre felraktam a TCMet, de valami gyík van a karakterkészletemmel a kisebb fokozatú betűk annyira elmosódnak hogy nem tudom olvasni a szövegeket. Volt másnál is ilyen gond? -
#846 Miben irjak a focimenedzsereket? BASICben :) -
#845 mait=amit -
#844 elég nehéz az ilyen játékot forditani kint a TCM 2003 mert hasonló a FAPLM 2002-hez mait megpróbáltam és csak olyan magyar szavakat lehet beirni az angol helyére ami megegyező karakterszámból áll...szóval nehéz -
#843 Thanx -
#842 Én még nem hallottam róla de jó lenne. -
#837 Mikorra igérték a megjelenését? -
#836 Nekem a sok-sok csapat és játékos a fontosabb ugyhogy CM4.Megfogadom a tanácsod.
Köszönöm -
#835 Nekem a 4-4-2-nél a Club menüben a market&offers almenüre ha rámegyek kidob desktopra! van erre megoldás? -
#832 Hi all!
Azt szeretném tőletek kérdezni milyen foci menedzsert ajánlotok?
Ami ugy viszonlyag uj és nemrég jelent meg és ami jónak számit.
Én edig csak FIFÁztam ugyhogy foci menedzserbe nem nagyon vagyok otthon.
Előre is köszi.
Csabee -
#831 Pölö warezcenter. Én onnan húztam le. -
#830 honnan lehet leszedni ezt a 4-4-2-t? -
M.A.D. #828 Hmmm....lehet, ma letöltöm a gammát. :) -
#827 Jobb egérgomb a naptáron arra a napra amikor a barátságos meccset akarod játszani. Itt tudsz választani, hogy edzőtáborba küldöd a csapatot, vagy barátságos meccset akarsz játszani. -
#825 Nálam is ez volt, de nálam az alt+tab (többször), valamint egy kis várakozás után elindult a meccs. Próbáld meg úgy, hogy nem választod ki azt a módot, hogy végignézed a meccset. -
#823 Most próbáltam ki. Nekem így elsőre nagyon tetszik. Pont azért, mert engem az előbb említett USM-re emlékeztet. Nem egy hardcore-focimenedzser, de szerintem hangulatos. Több féle játéktípus van, mindegyik más-más kihívással. 1-2 órai játék után pozitív a véleményem róla, bár van 1-2 dolog ami zavar... Pl. meccsek előtt, ha "full view" opciót választasz eléggé lassan tölt be, olyan mintha kifagyna, de aztán mégsem. Néha egy ALT+TAB megnyomása után jön csak be a meccs(???). Meccsek alatt a 3d grafika ugyan nem egy fifa, de hát ki az akinek a grafika az elsődleges egy menedzser proginál? Amúgy maga az interface, a kezelőúfelülete a proginak nagyon el lett találva.
Ja! Az előbb se szó-se beszéd kivágott a desktopra. Ezért vagyok most itt. :)
Szóval egy próbát mindenképpen megér - nekem többet is. -
#822 Nem tudjátok véletlenül, hogy az Ultimate Soccer Manager 98 után jelent -e meg USM játék? Én azzal régen hónapokat játszottam. Eddig az a progi jött be a legjobban. -
M.A.D. #821 MEGJELENT!
http://www.sci.co.uk/games/basic.asp?version_id=44 -
M.A.D. #820 Megjelent a 4-4-2!!! Nyomul vele valaki?? -
#818 ezért mondtam hogy töltsd le és a programmal rakd bele a kits.big-be az uj mezeket -
#814 Buddy: mivel nem minden ligát tudtak megnyerni az "együttmüködésre" a játék készitői igy sima 1 vagy 2 szinü mezekkel "ruházták fel" a csapatokat, de ezt némileg lehet korrigálni netről leszedett ezévi reklámos mezekkel a soccergaming.com-on megtalálod és ea graphic editorral beviszed a játékba ennyi.. -
Nasheem #812 Lama vagyok úgyhogy nem tudok válaszolni neked, föleg úgy hogy még nem is installáltam a TCMet. E hiányosságomat 10 perc múlva pótolom és holnaptól ha elmondod mit és hogyan csináljak, segítsek állok rendelkezésedre a magyar adatok felvitelével. A magyarításnak is nekiugrok, hátha anyanyelvünkön többeknek megtetszik a progi. Legalább itt is faraghatunk a cm egyik legnagyobb előnyéből. -
#808 valóban hogy ha mindent magad csinálsz és teszem azt egy kis csapattal indul igencsak nehéz a játék! jönnek a pénzügyi gondok meg a sorozatos vereségek... -
#806 Donnie Brasco talán állts a nehézségi szinten, majd csinálj mindent te a csapatal, segitségek nélkül. Akkor megnézem, mint mondasz a könnyúségröl. Egyébként meg jobb,mint bármelyik CM. -
#805 SI Games (CM sorozat - EA Sports : sok-nulla :)
Esélye sincs :)
Sajna nemcsak a cm4nél, de a régebbi CMekkel szemben sincs esélye labdába rúgni. Nem rossz, de egy szezon után meguntam.
És nevetségesen könnyű !!
DB -
#804 gratulálok pajti;) hogy tetszik neked a TCM2003? -
#803 Na ezek azok a jatekok amik mar C64en se tudtak lekotni, a nulla grafikajukkal. Raadasul a focit is utalom (foleg a magyart) Inkabb jatszottam az Oil Imperiummal, az is randa volt de legalabb elvezetes. Persze izlesek es pofonok ... :) -
Nasheem #802 Módosítok: Lesz=lett -
Nasheem #801 Enyém lesz a 800. Üzenet! Be-be-be -
Nasheem #800 Fúúú, én már nem nagyon tudom, de DOS -os volt és valamikor 89-90ben volt az a bizonyos nyár. A kis Rumenigge nyomta még a Bayernben, Yeboah, Möller, Uli Stein a Frankfurtban, és a Rufer, Brathset stb. a Werderben. Szóval az aranykorban. A három csapatot egy gépen párhuzamosan lehetett a forulónként végignézni, volt kb 15 fajta helyzet, mindegyikből kettő, az egyik bement a másik nem. Az egymás elleni derbiken pattanásig feszült idegek, ordítás ezerrel, és nem is volt nagyobb öröm mikor egy Bayern-Eintracht meccsen fúrtam meg a bayernes srác bajnoki címét.
Vettem egy Famulla nevű kapust aki akcióból lőtt gólt a játékunk történetében először és utoljára, ezen felbuzdolva szobrot állítottunk neki és hosszú nyomozás után rátaláltunk az eredetiére, asszem Braunschweigben. Küldtünk is neki egy levelet, hogy dobjon meg egy autogrammkártyával, de baszott válaszoni, vagy a klub nem adta át a levelet:-((. Azóta nyomát vesztettem (lehet vagy 50 éves most), de a nevét még mindig emlegetjük.
Mit mondjak még? Kölyökkorom legszebb nyara volt! Délelőtt menedzseltünk, délután foci és röpladda a strandon, este meg nő halmok.
16 ÉVES AKAROK ÚJRA LENNI!!!!!! -
Nasheem #798 Sirály!! Ismered a BMet? Életem legjobb játéka volt. Azóta azt a feelinget keresem minden focimenedzserben, de tutira nem fogom megtalálni:-((.
Volt hogy egész nyáron nap mint nap ültünk 2 haverral egész délelőtt a gép előtt és örjöngtünk a monitor előtt! -
#791 Végre megvan a game. Szerintem nagyon király, nagyon tetszik minden, Szeritnem a menürendszere is nagyon jó. A 3D-s meccseken nekem nem passzolja hátra a labdát a 16-osról, hanem kapura lövi, sőt sokszól 25-ről lőnek.Ráadásul azt csinálják, amit mondok. Szóval angyon király. A baj az, ha így játszom 8-0-ra nyerek, ha viszont csak a végeredményt iratom ki, akkor 3-3 lesz. De szerintem nagyon jó, sokkal jobb,mint akármelyik CM.